Trump gisteren in het Witte Huis tijdens de rondetafelconferentie.
Volledig scherm
Trump gisteren in het Witte Huis tijdens de rondetafelconferentie. © Photo News

Trump wil 1 miljoen leerkrachten bewapenen en bonus geven

Hoewel ondertussen duidelijk is geworden dat zelfs een gewapende veiligheidsagent de dolle schutter in Florida niet heeft kunnen tegenhouden, blijft Amerikaans president Donald Trump erbij dat gewone leerkrachten een wapen geven een goed idee is. Volgens Trump zouden "wapenliefhebbende leerkrachten het probleem meteen oplossen". Tot een miljoen leerkrachten zouden een bonus van de federale overheid kunnen krijgen wanneer ze aan wapentraining doen.

75 reacties

  • Walter Stassen

    6 jaar geleden
    Hij praat toch zo graag met kinderlijke denigrerend woorden he. Trump, je bent zelf de grootste "sicko" die hier rondloopt.
  • Walter Stassen

    6 jaar geleden
    Stupide op geld beluste dwaas.
  • Dirk De Cock

    6 jaar geleden
    Oorzaak is niet. "de wapens". Oorzaak is de mens zelf. Hoe die zich gedraagt, onderling. 1;op 1, veel op 1. Opvoeding, sociale status, pestgedrag, individualisme, etc... Psychisch geweld is nog stukken erger dan een mens met 1 wapen. De mens is een potentieel wapen.
  • Jan Dekoninck

    6 jaar geleden
    Alé, nu is het wachten tot een moegetergde leraar leerlingen doodschiet. Wat gaat hij dan uit zijn mouw schudden . Alle leerlingen een wapen geven zodat ze schietende leraars kunnen uitschakelen ?
  • Pete Schoonhuys

    6 jaar geleden
    Het onderwijs in de VS hinkt hopeloos achterop. In plaats van geld aan schoolboeken te besteden, gaan we het besteden aan wapens. Trouwens, Trump had al een akkoord met zijn eigen partij om het budget voor de veiligheid op scholen met een kwart te verminderen om zijn muur te financiëren.