door Havermout in Buitenland  ·  42 Reacties

  • 2
  • 441x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 JteBK2

Na zo veel vuilspuiterij en bagger die deze man over zich heen heeft gekregen, en die gewoon terug vecht kun je niets anders concluderen dat Trump een prima President is.
Een vechter voor volk en vaderland.
Zulke leiders moesten we hier ook hebben.

29
2 Positivo

Logisch. De media heeft hem teveel onder hem vergrootglas gelegd en een rel gemaakt van de meest onbenullige dingentjes. Dan stomen de lezers inderdaad af.

22
3 Mariska3

Amerika is al jaren immuun voor realiteit

5
4 Louis Vandaal

@2 Wel al pottie trained?

4
5 Louis Vandaal

Trump dit Trump dat Trump zus Trump zo.
Allemaal symptoombestrijding.

USA is als samenleving volledig verziekt. "Trump" is "slechts" het gevolg.
@4 +

4
6 Hans Brinker

@3 orienteer jij je wel eens over de states en de huidige president of is het voor jou alleen facebook twitter en dit ?

4
7 Louis Vandaal

@7 ; Loop niet zo te janken en begin eens na te denken. Dan zie je meer kleuren dan zwart en wit. Ik zeg niet, zoals @2 dat ik het een goed president vind, zeer zeker niet, ik zeg alleen dat die media hetze die zelfs over de meest imbeciele kleine dingentjes loopt te rellen, het tegendeel bereikt wat ze willen bereiken.

Houdt het gewoon bij inhoudelijke zaken die er toe doen. De naaldhakken van de first lady waren voorpagina nieuws, tot ver over de hele wereld. Geziek over een dekseltje op een beker water. Dat continue focussen op zijn relatie met zijn vrouw, het publiceren van cartoons van een fucking kind alszijnde voorpagina nieuws, enz. dat is gewoon absurd en je bereikt er uiteindelijk het tegendeel mee. Hij wordt zo een underdog, de held van de gewone man. Is dat wat je wilt?

Wanneer de media zich nu op inhoudelijke zaken richt, zich daartoe beperkt, is er genoeg slechts over Trump te melden. Neem zijn bemoeienissen en daden in Syrië.. Maar nee.. die zijn hoogstens als klein berichtje te vinden in het Buitenlands nieuws. De gevolgen daarvan zijn echter enorm; hij riskeert een WWIII.. om maar even met zijn militaire spierballen te kunnen rollen.

18
8 Mariska3

@8 Ik kom best veel in Amerika, schoonfamilie woont er, heb er zelf nog gewoond als kind zijnde. En ondanks dat ik het deels met je eens ben dat de media soms wel erg doordraaft met onbenullige verhaaltjes over Trump, bereikt dit niet het tegenovergestelde.

De 'support' van Trump daalt steeds meer, dit is een trant die al gaande is sinds dat hij president is. De berichten over de bemoeienissen in Syrië komen in Amerika groot in het nieuws, voorpagina nieuws, hele debatten over tussen panels.

5
9 Bluth

Amerika weet inmiddels twee dingen:

Al voor de verkiezingen werd hij van van alles beschuldigd, maar tot nu toe is er niemand in staat geweest, iets hard te maken, anders was hij al afgezet.

Behalve voor de meest radicale Dem-aanhangers is de zwartmakerij dermate platvloers en persoonlijk geworden, dat zij zich schamen voor hun partijgenoten.

23
10 Wendel

@2 dat er zoveel bagger rondom deze man is dat mensen er immuun voor worden maakt de man geen goede president. Hilarische conclusie.

3
11 BlackNinja

@10
Die "zwartmakerij" roept Trump over zichzelf af. Trump kaffert iedereen met een andere mening via Twitter uit en ventileert (ook voor zijn presidentschap) zijn mening over alles en iedereen. Vind je het dan gek dat hij op zijn eigen woorden en daden terug gepakt wordt? Nu zit hij in de positie om zaken te veranderen of aan te pakken en dus wordt HIJ nu beoordeelt op zijn doen en laten..
Daar is niks vreemds aan..
Als Trump in elke tweet (!) ook nog gemiddeld 3 leugens vertelt, tja...

5
12 GreyB

@9 ;Ik heb ook familie in Amerika. Die zeggen: "Jullie (het buitenland dus) maken jullie er drukker over dan wij."

16
13 Mariska3

@13
Ja en dus blijkt het morele kompas van veel Amerikanen de weg kwijt te zijn. Zich wel druk maken om een ontblote tepel, maar een aanrander, seksist en narcist is dan blijkbaar wel normaal.

5
14 GreyB

@13
Een van de problemen in de VS: 'the total ignorance' van een deel van het volk betreffende politiek en bestuur: het zal ze worst wezen. Wellicht is dat een deel van de verklaring van hoe dit politieke gedrocht (een gezin nota bene) op deze positie terecht is gekomen.

3
15 Cornelis Rudolphus Theodorus Krayenhoff

@13 Dat is dan nogal onzin van die familie, want natuurlijk maken zij zich in Amerika drukker over Trump.

Voor de rest zeg jij dat het 'echte nieuws' (zoals het gebeuren met Syrië) zich niet met inhoudelijk zaken bezig houdt, terwijl dat soort dingen allemaal groot in het nieuws komen in Amerika.

@14 Leuk, een bevolking zo generaliseren. Niet meer piepen wanneer anderen dit doen hé? question

3
16 Bluth

@16
" Leuk, een bevolking zo generaliseren. Niet meer piepen wanneer anderen dit doen hé?"

Die vat ik even niet..
Had het over "veel Amerikanen" niet over 'alle' question

3
17 GreyB

@17 Oh nou ja, ik was niet serieus maar goed.. Ik zet mijn "ik ben links en gekrengd"-pet wel even op. question

Hoe weet jij dat veel Amerikanen een probleem hebben met een ontblote tepel, terwijl het een select deel van de media was en een aantal doorgedraaide religieuzen die hier schande over spraken? Hoe kun je dan spreken van "veel"?

Ik heb weleens reacties gelezen die riepen "racist! nazi!" aan de hand van reacties die zeggen dat er veel moslim-terroristen zijn. Dan is het "je generaliseert".

Maar goed, hou er rekening mee dat ik niet serieus was. question

6
18 Bluth

@15 Ik hoorde laatst wel een leuke theorie.

Waarom doet Trump het zo goed onder evangelische christenen? Omdat ze niet kunnen wachten op de eindtijd. (Geen grapje, het zou echt zo kunnen zijn dat dit is waarom Trump het zo goed doet onder die mafkezen)

2
19 Bluth

@15 misschien heeft die 'the total ignorance', die u noemt, meer te maken met de wijze waarop de USA ontstaan is en zich gevormd heeft. Een groot continent met, zeker in het begin, een enorm lage bevolkingsdichtheid en grote afstanden tussen nederzettingen. Zoiets komt de onderlinge binding niet ten goede.

3
20 TedjeR

@18
Die conclusie trek ik aan de hand van (inderdaad) de media, maar ook reacties op Twitter en de preutse houding in series en films. Blijkbaar voelen zich in programma's en series genoodzaakt om veel 'biepjes' en 'blokjes' te plaatsen vanwege incorrect taalgebruik en beelden. Dat is niet voor niets natuurlijk.

"Ik heb weleens reacties gelezen die riepen "racist! nazi!" aan de hand van reacties die zeggen dat er veel moslim-terroristen zijn. "

Werd dat n.a.v. dat gezegd of bij de suggestie dat 'iedere moslim een (potentiële) terrorist' is?

Ik suggereer helemaal niks, heb het alleen over "veel" .

3
21 GreyB

America is immuun geworden voor de vuile was van media, het vertrouwen daarin dat al jaren zakt is nu voor 'onafhankelijken' gezakt tot ca. 30%, republikeinen 14% en niet onverwachts voor democraten 51% (democraten hechten het meest waarde aan fanta verhaaltjes over hun 'vijand' Trump).
Ook vóór Trump was het vertrouwen al heel laag.

Het gros van de Amerikanen heeft niks met politiek, niks met de rest van de wereld, maar alles met de realiteit van alledag, die groep is aangenaam verrast door de belastingverlaging die is doorgevoerd, tastbaar en niet slap gelul in de media.

De media verlagen zich tot het brengen van allerlei roddel verhaaltjes en maken zetten zichzelf daardoor buitenspel.

De 'polls' zijn net zo gemanipuleerd als de polls tijdens de verkiezingen, tot op het laatste moment werd toen, ten onrechte, vastgehouden aan winst door Hillary.
Dat zijn zaken die mensen niet vergeten, zeker niet mensen die met beide poten op de grond staan.

Als het zo doorgaat durf ik te beweren dat een tweede termijn voor Trump (behoudens natuurlijke invloeden) al zeker is.

15
22 Proemevla

@22 iets minder nep-nieuws lezen helpt, Proem question

2
23 TedjeR

@8 Dat 'janken' laat ik over aan o.a. jou madamme ,was het te vroeg voor je ?

3
24 Louis Vandaal

Reagan zei vroeger al dat jea als politicus dagelijks op tv moet komen met een one-liner zodat iedereen je ziet. Trump heeft dat tot een kunst verheven. Briljante kerel die echt waarmaakt wat hij de kiezer belooft heeft.

11
25 niet-alles-geloven

@23
Wat bedoel je precies?

11
26 Proemevla

@26
Hij bedoeld dat je onwaarschijnlijk veel onzin uitkraamt in je schrijfsel @22 .

1
27 Janzzen

@15 ; Ach, dat is in Nederland niet anders gezien het feit dat de meeste stemmen op een one-issue partij of het uiterlijk van de lijsttrekker.

5
28 Mariska3

@28 ik overweeg een keer op de PvdD te gaan stemmen, maar dat is niet vanwege mevrouw Thieme...

3
29 TedjeR

@27
Wat precies?

8
30 Proemevla

@30 en nu stap je dus over op de "onnozele reacties"... zo typisch... question

2
31 TedjeR

@31
Neu, gewoon een vraag om je beweringen aan te tonen, kun je niet en is daarmee vergelijkbaar met het hele gebeuren, een nothingburger.

Er blijft geen spaan heel van het hele collusion en Rusland verhaal.
Zoals verder vanaf het begin aangetoond, de Russen hebben geen mailtjes gehacked van Hillary, Seth Rich heeft ze op een stick gezet:

10
32 Proemevla

@32
Post je nou speciaal een YT-link om je onnozelheid te onderstrepen?

0
33 W. Anstalt

Wel denkende mensen geloven gewoon de onzin niet die de MSM al meer dan een jaar 24/7 aan het verkopen is. Dat hier een paar simpele dromers en haters er in geloven en het als dagelijkse voeding nodig hebben is triest , maar de wereld werkt gelukkig een stuk nuchterder

5
34 Ivo

Ik lees het nieuws nog niet eens meer als het woord Trump er in voor komt.

1
35 FonTok

@32
Je kunt het niet laten, hè?! Volgens mij heeft Mueller zijn onderzoek nog niet afgerond. Maar als jij de conclusies al kent, en daaraan ten grondslag liggende feiten, deel ze dan met Mueller. Kan ie stoppen met zijn onderzoek....

0
36 Tismewat

@33
Je bent te onnozel om een youtube te volgen.

@36
Na meer dan een jaar onderzoek door allerlei diensten, na het lange onderzoek door Mueller komt ie met een aanklacht die slaat als een tang op een varken, hij heeft niks maar dan ook niks gevonden.

6
37 Proemevla

@37 Welk normaal mens 'volgt youtube' holy shit man.

0
38 Oebie

@37
Zo. Jij weet meer dan Mueller zelf. Het onderzoek is nog niet rond, omdat ze bezig zijn met de financiën. Een aanklacht komt er pas als het onderzoek is afgerond. En misschien ook wel niet. Maar om te stellen dat het uitblijven van de aanklacht betekent dat die aanklacht er niet komt, gaat veel te ver. Als er niks te vinden was, dan was het onderzoek waarschijnlijk al lang afgerond. Vooralsnog heeft Mueller al heel wat zaken blootgelegd, en regent het aanklachten in de periferie rond Trump.....

0
39 Tismewat

@37 ""Je bent te onnozel om een youtube te volgen.""\

Hou het daar maar op.

0
40 W. Anstalt

@37 ""hij heeft niks maar dan ook niks gevonden""

Weet je niets van, bovendien is hij nog niet eens klaar met zoeken.
Dat die exercitie flink veel tijd in beslag zou nemen was tevoren genoegzaam bekend. Dat Mueller zijn rapport nog niet heeft ingeleverd is dus allesbehalve verrassend.

0
41 W. Anstalt

De Russen hebben de mailtjes van Clinton niet via een hack verkregen, die zijn door Seth Rich op een stick gezet en daarna gepubliceerd door wikileaks.

Clinton is niet vervolgd omdat het onderzoek gemanipuleerd is.

De Steele dossiers zijn nooit geconfirmeerd omdat er geen bewijzen voor de beweringen in die rapporten gevonden zijn.
De dossiers zijn gebruikt om (veel) FISA warrants te verkrijgen en bij die aanvragen is verzwegen dat Steele betaald werd door de DNC en de Clinton campagne.
Dat betekent niet alleen dat de verkregen gegevens niet gebruikt kunnen worden in een rechtszaak maar ook dat de diensten misbruikt zijn voor politieke doeleinden, tegen een president elect / president.

Namen van Amerikaanse burgers zijn geopenbaard uit geheime documenten (unmasking), verstoot tegen de FISA wet, delen / documenten zijn gelekt, o.a. de fanta verhaaltjes van Steele.

Het onderzoek van Mueller is gekomen op basis van bovenstaande manipulaties en misdaden, daarom vindt Mueller niks, net als daarvoor de diensten ook niks gevonden hebben.
De aanklacht die Mueller recent de deur uit deed gaan is een lachertje, hij kan nog zoveel afsplitsingen gaan maken maar zal niks vinden.

4
42 Proemevla

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@60Wat rot, dat laatste. Toen mijn familie uit Nederlands-Indië aankwam werden ze o.a. "Bruintje Beer" genoemd. Dat vonden ze niet zo tof....

5 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

RobP
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@54 Daar heb je helemaal gelijk in. Het artikel had veel specifieker moeten zijn en spreken over oost-Aziaten cq 'typisch Aziatisch' uiterlijk....

6 minuten geleden geplaatst door RobP

rebo
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

Ik heb door mijn werk veel met Chinezen te maken. En mijn indruk is dat het nog wel zal schikken met de discriminatie van die groep in vergelijk...

10 minuten geleden geplaatst door rebo

Immanuel
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

Is trouwens niets nieuws hoor, was begin vorige eeuw ook al zo:Een hoge ambtenaar van het ministerie van Justitie, Simons, klaagde in 1929 ove...

10 minuten geleden geplaatst door Immanuel

FrisseBries
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@56Nee hoor. Dat is slechts jouw populistische constatering, want in werkelijk is dat niet zo....

11 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

RobP
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@55 Het ligt er maar net aan tov wat, blanke mannen vormen bv geen meerderheid tov de rest....

13 minuten geleden geplaatst door RobP

LoydMorris
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@55 Er zijn inderdaad regelmatig blanke mannen in de minderheid. . . . Wat dacht je van een bv. van een monteur uit Friesland die aan het w...

15 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

icnivad
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@55 Hier in Amsterdam zeker wel!...

15 minuten geleden geplaatst door icnivad

RobP
MASSA-APATHIE

Dat was nog eens een verspilling van tijd....

16 minuten geleden geplaatst door RobP

FrisseBries
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@51 en @53Zijn blanke mannen een minderheid dan? Want daar gaat het over in dit onderzoek. Begrijpend lezen....

20 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

NK. App
Boxtruck Sex VideosOrgasmic ShakingTransgender Anime PornTittyfuck MomSpixytrannyJezebethBug Black Cock GayChantal Danielle NudeBaka Dakedo Chinchin Shaburu No Dake Wa Jouzu Na Chii-chanYinyleon NudePublicagent PornTaylor VixwnHindi Sex Story VideoXx Girl VideoSunny Sex ComXxx Odia ComHd Porn Mp4Mia Khalifa PorbPooping PornPorn Mom TeenBest Asian TittiesDoujijmoeMature Porn ComUpshortsSeduced By Gay PornCassandra NixXxxgifsRitu Rathee HotTelugu School XnxxWww X VidoeBbc AmbushRachel Steele CreampiedEvie Leana OnlyfansHot Porn TeenagerAsuna_loveHornyy-teenIndian Hot Lady Sex VideoAdriana Chechik HardcoreVideos PornogratisNude GamersValentina Nappi VrSexojogosMillia Jovovich NudeGerman PornstarBokep LesbiSnap Hot NudesValeria VidalMalayalam Full Blue FilmWww.redtube.comNude NaturistRust PornRomantick X VideoSexhindTelugu Hd Sex ComSexy Black TitiesHindi Hd Sex PornAnimal Sex PornhubFree Stip GameXvideosonlyfans.Amy_queen7Step Mom SquirtsHot Midget PornPregnant AnalpornBest Ass's In PornMilf PronhubSummer-brooks OnlyfansPorn Rule 34Porn_gifCalendrier PornographiqueGay Porn HomemadeBaccha SexSpicy J LesbianX Vidios BrasilerosLily LoveLong CliterisSex Video Indian TamilDrug Sex VideoFancy Sex VideoGroup Porn MoviesTamil Video Blue FilmDesi Bhabhi Video XxxX Video InLong Time Sex VideoPani SexXxxsexyhotBest Big Titted PornstarsXxx DadSexcinaSister And Brother Xxx Video HdRedhead Porn VideosZendaya XxxMom Amd Son PornKirean PornWife Sucking StrangerPorn Heavy RNoodle MagezineBoquete GayVaishali Thakkar Boy BoyfriendNaked Selfie TeenDivinebitchesWatch 3d HentaiPornostars FrancaiseJordan Bush NudePublic BottomlessAnime TittesUsasexHearher Locklear NudeRedhead SlutXxx Com BhojpuriWorn Out PussyJapan The Best PornVídeo Pornográfico Para AdultosAnal Porn VirginsJrnudistPublic Japanese PornCelebjihadBreast Nude WomenHenna SativaBang Bros BbcHuge Boobs Anime PornXxx Lesbo VideoLele Pons NudaCollege Girl PornIsabelle KaifPorn Hd X VideoSexting PicsHannahowo NsfwNiamh VelvetNepali Aunty SexGirl Orgasm VideoTooturnttony NakedNri Sex VideosJapanese Freeuse PornGonzooo XxxJogos Pornograficos GratuitosLesbian Sex VideosHot Mom Boy SexHindi Sexy Movie Hd DownloadMissionary Big BoobsWww Xnxx Com IndiaPublic Erections갑딸남Alexandra Daddario Hot SexHeantiMoriah MilsNacho DivalGayporn LoversOmg SexTeens Strapon LesbianCum Eating Cuckold