Nederturken komen weg met bijstandsfraude (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Doehetlekkerzelf in Binnenland  ·  84 Reacties

  • 37
  • 1198x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@28

Jullie soort linksen zijn de veroorzakers van verdeeldheid en veroorzaken oorlog.

Met jou argument als "Stem op de racisten, weet je niet wat racisten betekend.

Jij bent een racist tegen de autochtone bevolking.

Of je bent een westen hatende Turk.

Strontziek wordt ik van mensen zoals jij.
KOTS.

2
51 Dachtutniet

Heeft Frans Weekers ze allemaal al nieuwe ING pasjes gestuurd? Die oude verlooen namelijk binnenkort!

1
52 Rfbbnj

ah, nu snap ik het waarom ze allemaal in zulke dure BMW's en Mercedessen en Audi's rondrijden

0
53 Roomboterbabbelaar

Met D66 als de nieuwe moslimpartij én het grote aantal D66ers in de rechterlijke macht is het duidelijk dat Nederland volledig zal verschrompelen tot een dom uitgemolken landje.

0
54 schrootflint

@22 Weet je waar ik zo ziek van word? Dat alles tegenwoordig maar een economische rekensommetje is. Nergens gaat meer daadkracht of een signaal vanuit. Inbrekers oppakken heeft geen prioriteit, want het is duurder dan het laten uitkeren van schade. Mensen aan het werk krijgen kost meer dan het oplevert, dus we doen het maar niet meer. En fraude aanpakken kost geld, dus doen we dat maar niet. Flikker toch op met die weekdierenmentaliteit. We moet in dit land eens grenzen stellen en handhaven, want het is echt een lachertje aan het worden. En iedereen zich maar afvragen waarom belastingen en premies steeds hoger worden.

0
55 Akiron

Aanvulling op @55 . Je eigenwaarde en trots als land laten gelden is ook wat waard. Al kost de aanpak van deze fraude 5 keer zoveel als dat het oplevert, er gaat een signaal van uit en dat is op zich al wat waard. Plus dat aanpak een afschrikkende werking heeft die zich op den duur terugbetaalt.

0
56 Akiron

De rechter zou vervolgd moeten worden wegens veroorzaken tweespalt in de samenleving. Dit zorgt er voor dat mensen op PVV of FVD gaan stemmen. Racismekaart word zo vreselijk misbruikt. Aangetoonde fraude en niet terug hoeven te betalen, dat is meten met twee maten.

1
57 Ceesje

* Verwijderd door de redactie *

0
58 Bakkie

Ach ja ze belazeren de boel voor miljoenen en ineens zijn ze weer zielig en worden gediscrimineerd, je vraagt je af wie er werkelijk gediscrimineerd wordt als ze de boel oplichten want het wordt toch ergens anders in nederland gekort.

3
59 Rattocasi

@7 : Raar is dat. Mensen die heel goed weten, hoe vals de verkozenen zijn, hebben nog steeds blind vertrouwen in de betrouwbaarheid van de verkiezingen.

1
60 Wendel

als ik hierboven kijk is er een hoop gemeld bij de redactie..waren de linksen weer aan het melden omdat het niet in hun straatje past? en proberen mensen monddood te maken?! jammer dat de redactie daar gelijk in mee gaat question

1
61 Tune-in*

Zou Denk hierover ook een kamerdebat aanvragen.

0
62 Grover

Die rechter heeft of Turkse Roots, of wordt bedreigd door Turken of is gewoon heeeelemaal de weg kwijt. In ieder geval weer lekker om te lezen dat we straks tot 71 moeten doorwerken mede voordie oplichtende nedturken. Hierbij is het dan definitief, mijn stem gaat niet meer naar een partij die op wat voor manier dan ook de islamisering en bijkomende criminalisering ondersteund of toe laat. Hoog kans dus dat die halve zool van een Wilders of Thierry Baudet mijn stem krijgen. Ik walg van die lui, maar ik zie geen andere mogelijkheid meer door de keuzes en leugens van het huidige kabinet en die walgelijke rechters.

0
63 view2006

s c h a n d á l i g .

1
64 Jan met de korte achterlul

Dus 1 op de 5 Turken is al op deze manier crimineel.
En dan heb je ook nog de gewone Turkse criminele.
Blijkbaar zijn die Turken niet te vertrouwen.

1
65 meneer van het nieuws

Hoe jaag je het Nederlandse volk in opstand. Goed bezig weer

1
66 Hefan430

Om het er doorheen te krijgen bij de rechter is het volgens mij gewoon mogelijk om iedere bijstandshouder op dergelijke wijze te onderzoeken, mits er een goede rede is.

"Iedereen moet aan een aantal voorwaarden voldoen om voor de WWB in aanmerking te komen. Je kunt echter wel stellen dat er 2 voorwaarden zijn die als leidend gelden. Je mag namelijk geen inkomen hebben dat hoger is dan het voor jou geldende minimum en jouw vermogen mag niet te hoog zijn. Voldoe je niet aan deze criteria dan kom je dus niet direct in aanmerking voor de algemene bijstand." https://www.sociaalverhaal.com/bijstand/bijstandsuitkering/?gclid=CjwKCAiAlL_UBRBoEiwAXKgW5xlZqoEQLZBux44_56_-QqoTrJmzlIXPtbprCNq-TaW0nIYNvLYrmRoCi58QAvD_BwE

Ik mag alleen maar hopen door deze fout omdat de gemeentes zich enkel hebben gericht op Turken men nu kan zorgen voor een veel grondiger onderzoek op alle bijstandsuitkeringen. waar verdacht gedrag als 6x op vakantie bijvoorbeeld of het vinden van een tweede huis in welk land dan ook direct aangepakt kan worden.

1
67 Marc Anthony

@8

Wat heeft links er mee te maken ?

Dat dit te gek voor woorden is meer dan duidelijk maar wijs dan de echte schuldige aan en niet je gif pijlen zomaar omdat het jou uit komt.

Misschien kom je wel bij rechts uit

1
68 magikeven

https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/02/rechter-voorkomt-effectieve-aanpak-van-turkse-uitkeringsfraudeurs-589661/

Het werkelijke verhaal

En @8 de rechters vallen onder ministerie van justitie en die zijn ? van de ?

1
69 magikeven

@18 Zolang wij een minister van Binnenlandse Zaken hebben met een dubbel paspoort die bovendien de democratie de nek om draait, zal dit niet veranderen!! Die elitaire onbetrouwbare Zweedse trol heeft sowieso schijt aan de belangen van de Nederlandse burgers...

1
70 Topperz

De redactie heeft behoorlijk gecensureerd zie ik.
Zou wel eens willen weten waarom?

1
71 pica pao

Dat noem ik nu pas echte discriminatie, dus Wilders had wel gelijk echte Nederlanders worden wel degelijk gediscrimineerd.

Als ik een uitkering zou hebben zou ik dus frauderen en mag het gestopt worden maar bij Turken mag dit niet, dit is echt de wereld op zijn kop.
Wat een flut rechters ook.

1
72 corretje

Wat een stel verdomde klote mietjes zijn die Nederlandse rechters toch. Ze beschermen liever turken en marokkanen, bang dat ze anders door hen een keer worden opgewacht.
Waarom zo verdomd moeilijk doen. Halveer de onderzoeken naar turken en van de andere helft van de onderzoeken verplaats je naar marokkanen, daar zal ook heus wel het een en ander te vinden zijn.

0
73 A Passenger

De beerputten gaan steeds verder en verder open. De Nederlandse bevolking met 1 paspoort wordt in eigen land alleen maar gediscrimineerd. Te gek voor woorden dat dit allemaal mogelijk is. Het hele justitionele apparaat is zo corrupt en partijdig als een pest, dit is geen onafhankelijke rechtelijke macht meer.....maar een ''macht'' dat de diversiteit agenda dient van het partijkartel.

2
74 DONKEY R

Heb hier maar een woord voor.
SCHANDALIG.!!!

0
75 annie

@ 53 ++++++++++
Hebben wij ons ook wel eens afgevraagd.
Want zelfs die jonge gozers rijden in dure auto,s rond.

0
76 annie

Bedankt PvdA groen links D66

0
77 knorkokkie

In dit land hebben we 2 wetboeken een voor de brave betaler de oorspronkelijke bewoners en een voor de import Nederlanders

2
78 knorkokkie

De rechtspraak in Nederland is er voor de criminelen!

Niet voor de eerlijke mensen die zijn al bij-voorbaat veroordeelt om alle kosten voor de crimineel te betalen!

0
79 Zie Hier

En dit is weer een van de ontelbare voorbeelden van de al tientallen jaren durende discriminatie van de autochtone Nederlander. Veroorzaakt door PvdA, GL, D66 en de desinteresse van CDA en VVD.

0
80 Soare

Recht is al lang geen recht meer in dit land. Het is een spel met spelregels die totaal niet meer passen op de huidige werkelijkheid. De hardwerkende autochtoon begint door het harde werken al met een achterstand, daar komt de policor-vloek bij en het verouderde rechtssysteem.

0
81 Soare

Dit land wordt helemaal kapot gemaakt door een stelletje linkse idioten

2
82 knorkokkie

Dit probleem lijkt mij hetzelfde als met Marokko. Die werkt ook 0% mee. De Nederlandse regering legt de rekening gewoon bij de vaste bewoners met 1 paspoort. De regering lijd daar geen cent onder, zodat ze minder uit kunnen geven. Brussel klopt ook weer aan voor meer geld. Dat gaan ze gewoon krijgen. Rutte moet dit nog met andere bewoording aanpassen.

0
83 Verwonderd

@70 zeg toch een paspoort zal veel problemen in eens oplossen
probleem is dat er al te veel mensen in de kamer zitten met meer paspoorten

0
84 psje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Wel jammer van die lelijke hals. Die gaat over een paar decennia lubberen. Dan weet je niet wat je ziet. 😣...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@14 Hoe zou hij dat dan moeten doen?...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Weetal
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Nou.Bloedmooi.Smaken verschillen, hoor....

9 minuten geleden geplaatst door Weetal

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@13 De oeverloze asiel/gelukszoekers-stroom niet tegengaan. . . . ...

12 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@16 Hoe weet jij dat hij niet naar burgers luistert? Waarom voeren we deze discussie op twee draadjes? Laten we er één kiezen....

13 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@12 Chirurgen en bouwkundigen zijn ook niet perfect, want mensen. Wat doet de man precies niet goed?...

15 minuten geleden geplaatst door Bop

maarten1234
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

misschien eerst een mega-spoedcursus integreren en taal doen, en dan beroep doen op zorg als het kan? scheelt problemen later in de keten....

16 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
De wooncrisis zélf te lijf: is de ‘Friends-woning’ een oplossing?

daar gaat je privacy... wil je een keer van bil gaan met iemand van hetzelfde geslacht bijv... dan kan dat niet...

18 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

"Er zijn al lasten onder dwangsom opgelegd. Die reeks aan dwangsommen omdat het COA zich aan geen enkele regel houdt, moet je meenemen in de vra...

19 minuten geleden geplaatst door maarten1234

LoydMorris
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@14 Van de Burg zou eens naar de Nederlandse burger moeten luisteren. . of ook een account aanmaken op NK. Daar kan hij wat van opsteken....

20 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Hindi Sister XxxHong KongsexJapanesepirnIncestflxIndian Couple FingeringMax80 OrlandoMobshotSuicidegrilsJada Kai PornLocal Xx Video BanglaXxx ChestBig Com Sex VideoFamily Strokes FreeRara Arzai36dddWww Desi Bhabhi Sex VideoPorhubgayHornyvideoUp Skirt PussyRelatos Eroticos YTelugu Saree XnxxFemale Predator PornVeradijkmansEmma WatsonboobsJane Anjane Mein Web Series Wikipedia Mx PlayerBengali Bhabhi ComMichiru KujoMalayalam Sex Hd VideosAmetur AllurePorn FamHardsextubeJapani Hd Sexy VideoAsia-m.comTmohentaiShort Free Erotic StoriesTwins Sex VideosStep Father X VideosDare Dorm PornTomb Raider HentaiVideo.porno FreeNinaxcarolinaOver 50 PornhubAngi Harmon NudeGb Road VideoAfrican Xxx ComHindi Blue Film Sex VideoIndian Big AasSunny Leone And DanielBackroom CastingcouchLadyboy Tai PornXhamster LiveCunniligusMuscle MilfVideo XxxcomWww Xxx Sexi VideoNude Video CelebXxx NarutoHot Blondes NudeKorean XnxcDj Soda Sex VideoMr Deep FuckNicole Oring PornXxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx VideoSissyhynoXnxx MomNude Faye ReaganSpnaish PornDomnican PornAltyazil PornElizabeth Shue Sexyگاییدن کونYoung HentiBride XxxSniperwolf LeakedFree Adult Sexual VideosBrooke Sheilds PussyRealistic Anime PornVideo Chat PornosCrash Bandicoot PornBig BoobanimeFree Squirt PornSlut PornCinema Heroine Sex VideosMia NudeFirst Porn MovieBoobs FingeringMom With Son NudeSock Worship PornHttps Superchat LivePorn Lesbians With ToysPornhub BhabhiAva Adams SexYoo Ji WonBdsm AnalAmy Quinn PornhubPorn Lesbian Videos FreeGayporn Black And WhiteJapanese DbsmDesibfHindi Sex CartoonDesi Full Hd SexCoercion Sex VideoLeabian Asian PornLuna Luxe PornEbony Hypno PornPron Movie BlackMy PorneKit MercerAllir HazeLili Love PornHilery Swank NudeBlackbbw XxxPorn Sites Free PornAsian Porn StarSara Jay VideosMilf SeductioSexy Vidio ComIndica Monroe PregnantFacial HumiliationVintage-eroticaStpeach Onlyfans LeaksIndian BfLarge Breast PornStepmother SexXxxwwTamilan SexLena The Plug PovEronmeFree Animae PornOldxxxvideoCayla LyonsPorn Video NxnnKavita Bhabi ComicsGoogle PornographiquesXvideos.fomAngela White Abella DangerSex Bhabhi IndiaPonytail PornstarHelen Merrin NudePon HudHindi Sister PornClassis Porn VideosFetish Studio BdsmFaceabuse PornR34 PorXxxxxxx StoryPron Hub.Sundar Sex VideoHot Desi Web SeriesArab Sex Vedios