PVV en FvD woest op hoofddoekdragende Kaag (powned.tv)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Inter in Politiek  ·  136 Reacties

  • 25
  • 1064x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het probleem met moslims is dat ze op geen enkele wijze bereid zijn om water bij de wijn te doen. Wij moeten altijd maar toegeven aan hun eisen. Als hun hier te gast zijn bepalen hun dat ze hun hoofddoek niet af doen maar als wij daar te gast zijn dan bepalen hun dat wij een hoofddoek moeten dragen. Een mooi compromis zou zijn dat Nederlandse vrouwen in moslim landen een hooddoek dragen en dat moslim vrouwen in Nederland geen hoofddoek dragen in het openbaar.

7
101 RazorBlade

@101 Dus je wil kledingvoorschriften voor op de openbare weg?

1
102 Criticaster

@102 Die zijn er al.

6
103 RazorBlade

@102 OK, wat moet ik aan?

1
104 Criticaster

@104 Je mag in ieder geval geen kleding aan met nazi symbolen.

4
105 RazorBlade

@104 Dit dus niet. Net zoiets als een moslimuniform. http://hollywoodprop.com/ss.htm

4
106 Dune

@38 inderdaad het is een beleefdheidsnorm. Het is een fenomeen van ons westen: het uiterlijk voorkomen dat we beleefd zijn. Maar ondertussen als diegene het niet hoort belachelijk maken en tot de grond afzagen of puur misdadig gedrag.

Voorbeelden genoeg:
- LIBOR fraude;
- Seksueel misbruik kerk;
- Seksueel misbruik hulporganisaties;
- Verspilling van subsidie door hulporganisaties;
- Draaien van politici;

Op het oog waren de banken, kerken, hulporganisaties en politici beleefd en betrokken, maar de waarheid die nu wordt getoond is anders.

1
107 Tegendraadsgelijk

@106 Ook zwart maar een stuk stijlvoller.

6
108 Dune

PVV en FvD woest op hoofddoekdragende Kaag

Kan me voorstellen, ze valt ook nog de Iraanse vrouwen die geen hoofddoek meer willen dragen op een gruwelijk primitieve manier af.

Hoofddoek eerst! is haar leus in Iran.

8
109 Wil je niet weten

@105 @106 @108 Daar staat dus in wat ik NIET MAG.

Maar wat MOET ik aan?

1
110 Criticaster

@107 Er is een heksenjacht gaande op alles wat de witte man fout doet of gedaan heeft. Tegelijkertijd wordt alles wat de getinte mens fout doet met de mantel der liefde bedekt.

7
111 Dune

@111 Daar heb je gelijk in. Het verzonnen racisme en de gefakete discriminatieklachten tegen oude tradities is op een hoogtepunt in Nederland. Wat je niet moet onderschatten is de kracht van de media. De media is altijd op zoek naar iets wat schokt en geeft de kleine groep mensen die racisme en discriminatie ervaart onevenredig veel tijd op de tv.

3
112 Tegendraadsgelijk

@109 Niet alleen Iraanse vrouwen valt ze af maar ook moslima's in Nederland. Alle fundi's (de helft van alle moslims) in Nederland kunnen het hun onderdanige vrouwtjes inwrijven. Kijk maar de minister doet het ook.

5
113 Dune

@110 In de wet staat meestal beschreven wat je niet mag doen. Alles wat dus niet verboden is, is toegestaan. Hoewel er geen wet is die zegt dat je geen hooddoek mag dragen op de openbare weg is er wel een wet die zegt dat je geen nazi symbolen mag dragen zoals hakenkruizen. Ik zou er een voorstander van zijn om geen moslimsymbolen toe te staan gezien het geweld waar de islam mee geassocieerd wordt.

5
114 RazorBlade

@92
Precies Neville.
Dat deed je in 1939 ook al zo goed.
Gewoon doen wat je denkt dat in het belang is van de Nederlander.
Hoewel elke idioot kan zien dat je daarmee precies het tegenovergestelde bereikt.

Maar gewoon stug doorgaan hoor, ook al kunnen we 1000 maal leren van de geschiedenis, gewoon opnieuw doen!

7
115 BenErWeer

@107
Tja, dan die 'andere' partij.
Altijd goed voor wat:
- opblazen van vliegtuigen;
- Gijzelen van mensen;
- Vrachtwagentjes over wat onschuldige ouders en kindjes heen rijden hier en daar;
- Wat homo'tjes van wat daken gooien.

U heeft gelijk, wat die westerlingen doen is schandalig!
Ik zou gauw verhuizen naar een niet-westers land.
Geloof dat er momenteel veel vrij komt in Turkije, die heeft zo'n fantastisch staatshoof die - echt waar hoor - de menselijke waarden hoog in zijn vaandel heeft staan.

6
116 BenErWeer

@166 Volgens mij begrijpt u mij niet helemaal goed... Ik geef hiermee aan dat je niet alles zo maar moet vertrouwen en je gezond verstand moet gebruiken. Wat jij allemaal opnoemt gebeurt in Verweggistan waar ik uit de buurt bij wil blijven. De problemen die ik opnoem gebeurt hier en hebben wij mee te dealen helaas...

1
117 Tegendraadsgelijk

In het westen schaffen we ook de Rondemissen, Grid Girls en Walk On Girls af. Het pronken met vrouwelijk schoon wordt niet alleen verboden in islamitische landen. En voordat er hier een #metoo discussie losbarst zou ik eerst maar eens gaan werken aan gelijke beloning en gelijke kansen op de arbeidsmarkt van vrouwen en moslims in plaats van deze flamedebates in te zetten en het echte probleem ongemoeid te laten.

Maar het onbemoeid en onbenoemd laten van de werkelijke problemen daar zijn we meester in hier in dit beschaafde westen met onze rechtse politici voorop!

4
118 Hollander1967

In haar vorige functie deed ze hetzelfde.
Namens de VN nog wel, die "club" die zogenaamd opkomt, voor vrede en onrecht in de wereld.
Ze heeft die hoofddoek standaard bij zich, als ze in dat soort landen op bezoek gaat. Zelf heeft ze niets met vrouwenrechten, dat is wel duidelijk.

2
119 Strongoli

@114 Geen islam symbolen dan ook geen christelijke symbolen meer hebben een beetje hetzelfde probleem in sommige landen en gebieden waar er volgelingen zijn slaat de moordmeter roodgloeiend uit.

1
120 21st Century Guy

@120 Zou ik op zich geen probleem mee hebben als je gelijk hebt maar ik ben dan wel benieuwd naar al die moordpartijen die gedaan worden vanuit het christelijke geloof. Voor de duidelijkheid, een moord die door een Christen wordt gepleegd is wat anders dan een moord die gedaan wordt met als inspiratie het christelijke geloof. Als iemand een zwaard pakt en heel hard roept dat Jezus groot is om vervolgens iemand te vermoorden zou ik een goed voorbeeld vinden als dat op grote schaal voorkomt.

4
121 RazorBlade

Kaag was daar niet eens voor onze economie. Ze was daar naar eigen zeggen om te praten over het raketprogramma, de veiligheid van Israel, Libie, Syrie, Yemen..... Als Rouhani ergens om lacht is het wel om vrouwen en al helemaal aan die types die buigen als een knipmes, in elkaar gedoken, met een hoofddoek om.

4
122 Soare

@121 Misschien maar eens de recente geschiedenis van Noord-Ierland doornemen?

0
123 Criticaster

@122 "Bij de veiligheidskwesties die we wilden bespreken, hebben we hele harde boodschappen achtergelaten." Aldus Kaag. Zie haar staan op de officiële Iraanse staatsfoto. Ineengedoken en gedrapeerd met een kopvod. Harde boodschappen. lmao.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1706157/kaag-hoofddoek-was-zakelijke-afweging

2
124 Dune

@123 Als ik me niet vergis ging dat conflict om overheersing van de Engelsen en niet om zaken die in de religie te vinden waren. Opmerkelijk genoeg ging dat om een conflict tussen twee groepen die zich beiden Christenen noemen. Dit is heel wat anders dat een moslim die een aanslag pleegt omdat naar zijn mening Mohamed beledigd werd in een cartoon oid. Naar mijn weten heeft de IRA ook nooit aanslagen gepleegd op andere doelen dan Engelse doelen. De gedachten achter het moorden was dus niet het geloof maar de Engelse overheersing.

3
125 RazorBlade

@125 De grootste groep die door moslims worden gedood zijn moslims zelf.

Noord-Ierland werd voornamelijk verscheurd door protestantse en katholieke groeperingen.

0
126 Criticaster

@126 kan je dan een linkje plaatsen waarbij de IRA bewust een aanslag heeft gepleegd op een RK doel dat niet Brits was? Als het immers puur om een geloofskwestie ging en het niets te maken had met een onafhankelijkheidsstrijd dan zou je ook voorbeelden moeten kunnen geven van RK doelen zoals kerken buiten het grondgebied van GB. Volgens mij stond de IRA voornamelijk bekend om aanslagen op Britse militaire doelen.

4
127 RazorBlade
128 Criticaster

@128 "Het zou uiteindelijk uitgroeien tot een guerrillaoorlog tussen de katholieke IRA (Irish Republican Army) aan de ene kant en enkele protestantse bewegingen waaronder de UVF (Ulster Volunteer Force) en het Britse leger aan de andere kant."

Okay, dan waren de Ieren katholiek en Britten protestant. Voor de hele opstand is dat niet relevant. De Ieren hadden namelijk geen probleem met alle protestanten over de hele wereld en al helemaal niet vanwege het geloof. Het was heel specifiek een probleem tussen de Ieren en de Britten.

Moslims daarentegen hebben een probleem met iedereen die in hun ogen hun geloof beledigd. Jij mag een willekeurig boek kopen en dat in je openhaard verbranden maar als je dat met een Koran doet dan ben je leven niet meer zeker. Dat is niet omdat er een enkel moslim bereid is geweld toe te passen om zijn geloof te verdedigen maar omdat er heel veel van die halve zolen rondlopen op de wereld. Het is terreur heel specifiek geïnspireerd door hun geloof.

Uit je eigen link:

"Wie de oorsprong zoekt van het Noord-Ierse conflict moet acht eeuwen terug. In 1155 kreeg de koning van Engeland het oppergezag over Ierland."

Dat is een heel wat andere aanleiding dan een religieuze. Nee, de IRA heeft niets tegen protestanten. Ze hebben alleen iets tegen Britse protestanten.

3
129 RazorBlade

@129 "Moslims daarentegen hebben een probleem met iedereen die in hun ogen hun geloof beledigd"

De meeste slachtoffers van moslimgeweld zijn nog steeds moslim.

0
130 Criticaster

* Verwijderd door de redactie *

131 let it be

Typische Nederlandse politiek,..

Altijd kiezen voor de makkelijkste weg

BESCHAMEND !!

4
132 iedereen heeft recht op mijn mening

@101

Tjonge, kun je zo mogelijk nóg meer belachelijke generalisaties in maar een paar zinnen proppen? Hoezo oppervlakkig gebazel...

2
133 MK2000

@111

Vroeger op Stand.nl had je een emoticon die z'n hoofd tegen een muur ramde uit pure vertwijfeling. Deze emoticon was bijzonder geschikt om te plaatsen als reactie bij berichten die dermate stompzinnig waren dat je er geen woorden meer voor had. Bij een bericht als dit was deze emoticon bij uitstek geschikt geweest.

2
134 MK2000

Toch ben ik benieuwd wat er zou gebeuren als minister Kaag gewoon een leuk jurkje had aangetrokken met een gepast decollete en blote benen tot de knie.
(Nee - ik hoef geen foto's question

2
135 Querido not

Ik vond die hoofddoek van Kaag ronduit beledigend voor al die Iraanse vrouwen die op de barricaden gaan om van dat vrouwonterende vod af te komen.

2
136 Rolmops

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Muziekdraadje

Nighthawk, ik had je posting gemist, maar heel veel sterkte.En dat muziek je tot troost en steun kan zijn in de komende tijd.Eric Clapton Te...

1 minuut geleden geplaatst door Marrie1

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@25 Als je wilt demonstreren moet je drukken waar het pijn doet. Dat moet zelfs jij snappen....

1 minuut geleden geplaatst door Bop

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@42Als het echt goed is, dan neem ik aan dat je me niet meer stalkt....

2 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Nicks R. Van
Brits parlement keurt plan voor deportatie illegale migranten goed - NieuwRechts.nl

Dat kan Nederland natuurlijk niet navolgen omdat we weer gebonden zijn aan allerlei afspraken binnen de EU zoals dat Immigratieverdrag wat uit 1...

4 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

FrisseBries
Extreemrechtse Israëlische kolonisten laten onbestraft spoor van dood en verderf achter onder Palestijnen - Joop - BNNVARA

@29Hamas is een extreme variant van de Palestijnen. Zoals ISIS ook een extreme variant is van de moslims. Dat wil niet zeggen dat alle Pales...

4 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Reconquista
Formatiekwartet spreekt vandaag over asiel: streng maatregelenpakket in de maak

""De NOS meldde maandagavond dat er een streng pakket aan maatregelen op de formatietafel ligt, waaronder de mogelijkheid de vastgelopen asielop...

4 minuten geleden geplaatst door Reconquista

VBOH
OMT adviseert maatregelen vanwege uitbraak mazelen

Hoe kunnen ze nou zeker weten dat het er maar 64 zijn? Niet iedere ouder met een ongevaccineerd kind zal dit melden als er geen arts aan te pas ...

4 minuten geleden geplaatst door VBOH

wildersfan
Door ict-probleem bij het Openbaar Ministerie zijn dossiers en e-mails vaak onbereikbaar

@3 Als ze maar niet van die hoge tarieven betalen ...

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Nicks R. Van
Papoea-Nieuw-Guinea ontstemd over opmerkingen Biden over kannibalisme

Het lijkt me niet onmogelijk wat Biden beweert. Er zijn nog steeds gebieden in dat land waar de bewoners nog nooit andere culturen hebben ontmoe...

5 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

NK. App
Mariska X MovieYoungpornstarsMiya Khalifa SexyMion SonodaMisscjmilesXvideosdownloadFree FirepornPorn GiftsAsian FicsAfrica Sexual VideoBajo La FaldaNaked Videos Of LadiesDakota Fannin NudeIndian Xxx Pron VideoSex Toy Porn VideoJojo Babie NudeXnxx In MoviesSpray CumshotsMercades CarreaPornostar AsiaVillage Desi Sex VideoMalu Sex TamilAnal Porn VideoaPorn SquirtingMyvidstsrVanna NardotMature Lesbian XxxCum Material Violet CoxPelículas Porn OnlineSexe Gratuit En FrancaisBeauties BondageAngel BhandariXxx Vidos MomBen 10 HentaiLez Fisting18 Yearl Old PornUpskortOeriscope PornPornografia CoreanasReadhead BlowjobsPune Sex ComMesudachi 2Bangladeshi X MovieGorgeous PornEmiri Momota PornAubrey Babcock PornSannilone XxxBest PawgSolo Guy PornVídeo De Pornô De AnimesAi-generated PornographyFarting On Face PornTsaygroundBathroom Sex TamilOnlinehindimovie. ComCarbaleon96Telugu Heroes XxxPorno GratisHot Dog PornAnimated CreampiesSleeping Mom BlowjobPorn VediousOld Nude Women PicsNew Sex Video 2020Disi BfIndian Family SexXxx Porn CoupleHusband Shares Wife With FriendPorn Pen AiJapani Teacher SexFilme Pornô De NovinhaStory Glory HoleIndian Hindi BfMilf Porn ComFemale Dragon PornHermanas PornosXxx OkayVouyour HouseFriendship With Benefits PornBadangels666Tamil Aunty Dress Change VideoOpen At Nine F95Saxy PornBackshot CompilationBbw Nude SexyVídeos Pornô Grátis BrasileiroJanelle Monáe NudeBlack DeepthoartNew Hot Xxxx VideoSararetali OnlyfansStep Sister StuckMr Marcus And SuperheadRetro Anal PornJe Montre Ma.sexe TapeAsian DominatrixBoy Sex PicEbony MystiquexxxSun Y Leone XxxXnxx Mai KhlifaXxx Sex Dot ComAunty Sex ClipTelugu Heroines X * * VideosHentais Full HdMalkin Sex VideoVikey VetteCoje A Su SobrinaHypno Video PornPorn.huvList PornPaige Wwe NudeMadhuri Dixit Ki Sexy VideoSoftcore GifTittyfuck FacialsFree Mom On Mom PornMarianna OrlovskyCfnm In JapanSexo AmafoPenis PicEbony Black PornosMega Personal.comReverse CowgirlCharity Crawford XxxRed-tubeTelugu Xxx DownloadBj ContestGirl Ka Sexy VideoFamilynuru ComTeensnows ComWorm PornFather Daughter NudeStep Father Step Daughter PornHood Hoes PornFat Women PornosPornos Anal GratisChaturbate Token PriceXvidio PornografiaXxxtubeRedhead AnalWatcherwebTabatha TowersIndian Girl Sex Video DownloadAkiho YoshiziwaLilmermaidxx LeakedAfgani PornSunny Leone Sex Xnxx VideoTalk To Me Phone SexCrazy DildoingAbigaiil Morris VideosFree Porn PictursPanty Poop Porn