door Moskowfiets in Media  ·  18 Reacties

  • 4
  • 385x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hehehehe…men is al weer in de ontkennings-modus geschoten…..

14
1 WijzeDwaas

Alt-right maakt veeuuul liever ophef over Ollongren, natuurlijk, alleen dan is het wel ‘normaal’. Dus ontkent alt-right nu.

11
2 Crannbuidhe

Ik mis de Rusland verbinding, misschien nog een blogje schrijven.

10
3 Proemevla

Dat extreemrechtse omdraaien. Goedkoopste truc waar de sleet op zit. Het is retoriek van een hobbyist op een vaag extreemrechts blogje gevuld met een kinderlijke analyse versus de gedegen kwaliteit van de correspondent.

11
4 Yesterday

Bericht van een nep-blogje....

9
5 TedjeR

Wat is dit voor extreemrechts blogje?

8
6 GreyB

@6 Je zal maar in de zoutmijnenterecht komen. Is al eerdere aan bod gekomen, puur alt-right opswenserij.

5
7 Crannbuidhe

Nou weten we natuurlijk dat Baudet daar wel vaker van beschuldigd wordt door zijn vijanden, maar dat maakt het natuurlijk nog niet waar. Vrijwel altijd komen de beschuldigingen neer op guilt by association, zoals in het geval van het etentje met Jared Taylor. Niemand weet wat daar besproken is, maar toch concludeert een aanzienlijk deel van links Nederland zonder een flinter bewijs dat het dus wel over rassentheoriën zal zijn gegaan.
Tegelijkertijd zul je deze mensen niet horen over GroenLinks dat gezamenlijk met allerlei radicaal-linkse clubjes gaat demonstreren tegen de deelname van Annabel Nanninga aan de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam “racisme.” Dan is het plotseling gewoon een gelegenheidsalliantie omdat ze het op één punt eens zijn, dan kun je prima “samen een statement maken,” dan impliceert dat in het geheel niet dat GroenLinks de extreme standpunten van die andere clubjes zou ondersteunen.
Maar als Baudet met Taylor gaat eten, dan is dat plotseling wél reden om aan te nemen dat Baudet de extreme standpunten van Taylor ondersteunt. Gelijke monniken, gelijke kappen, alleen is Baudet geëxcommuniceerd door de Linkse Kerk, dus hij is geen monnik, maar een ketter. En daar gelden dan andere regels voor, of zo.

7
8 Moskowfiets

Dit artikel is geschreven door een zekere Marijn Kruk, die ik in het vervolg van dit Kapitein Kruk ga noemen. Gewoon, omdat ik “Kapitein Kruk” grappig vind klinken. Ik schrijf per slot van rekening niet voor De Correspondent, dus ik hoef mijn artikelen ook niet op te tuigen met wollige, gewichtige taal om bedachtzaam en genuanceerd over te komen en zo de aandacht af te leiden van de gaten in mijn betoog.

Kapitein Kruk tuigt een extreemrechts frame op
Op basis van deze schaamteloze dubbele maatstaven wordt het in bepaalde linkse kringen dus tot “feit” gepromoveerd dat Baudet, zoals Kapitein Kruk het stelt, “graag flirt met radicaal-rechts.”

Goed, de titel van het stuk van Kruk (Kruks woorden in het bruin, dat is tenslotte Baudets lievelingskleur, nietwaar?):

Hoe Thierry Baudet aan de lippen hing van Jean-Marie Le Pen

Hoppa, Baudet hing aan de lippen van Le Pen. Een sensationele, spectaculaire titel weer van dit genuanceerde fatsoensblog. Eens kijken hoe dit hard gemaakt gaat worden.

Begin 2009 ging Thierry Baudet op bezoek bij Jean-Marie Le Pen, de oprichter van het Front National, vader van Marine en voor altijd icoon van extreem-rechts. Ik kende Baudet toen net een paar weken. Hij leek me sympathiek, maar wat ik hiervan moest denken wist ik niet goed.
Baudet was bezig een netwerk op te bouwen in Parijs (waar ik sinds 2004 woon en werk) en hij bezocht wel meer prominenten. Maar Le Pen is een veroordeeld Holocaustontkenner en een etnonationalist, die streeft naar het behoud van ‘het witte ras’. Een paar jaar later ging Baudet nog een tweede keer op audiëntie bij Le Pen, nu om hem een exemplaar van zijn proefschrift aan te bieden.
Dit blijkt uit mijn onderzoek naar het Franse netwerk van Thierry Baudet.

6
9 Moskowfiets

@8 is dat die Nanninga, die door de ledenraad is aangewezen?

5
10 Moien

@6

Ik heb het niet eens geopend, ik kijk altijd eerst naar de topicstarter….

5
11 WijzeDwaas

Zoals in het geval van het etentje met de racist Jared Taylor.Niemand weer wat daar besproken.

Wat ik wel weet is dat het niet over de wedstrijd Ajax-Feyenoord ging.
Tegelijkertijd zul je mensen niet horen over Groen Links dat gezamenlijk met radicaal linkse clubjes gaat demonstreren.

Demonstreren in het openbaar is iets anders dan in een hotel met een racist een paar uur tafelen en niemand weet waar het over gaat.

3
12 jantje van leiden

@7 Crannbuidhe
"Je zal maar in de zoutmijnenterecht komen"

Is meer iets voor linkse regimes toch?
Zoutmijnen, werkkampen.....Noord Korea, China, Sovjet Unie.
Het socialime waar "links" Nederland zo gek op is. Waarom is mij een raadsel. Het is niet iets om erg trots op te zijn.

5
13 BKP

Een heel verhaal, dat nergens op enige manier de kop ondersteund dat de ontmoetingen met JM LePen verzonnen zouden zijn. Het is vooral wollig gelul over waarom dat niet relevant zou moeten zijn. En hoe het verkeerd zou zijn te veroordelen op basis van associatie. Kan zijn, maar beweer dan niet in je kop dat het zeker niet waar is. Je kunt toch wel iets in brengen dat die boute stelling onderschrijft? Het oorspronkelijke blog komt tenminste met concrete verhalen van getuigen, tegen wie Baudet uitgebreid over deze ontmoetingen verteld heeft. Een bron, aanwijzingen, een prima aanleiding voor deze berichtgeving.

En het tegenblogje? Niets dan blabla, en een op geen enkele manier onderbouwde ontkenning in de vorm van een beschuldiging. Tja.

3
14 PipoDeC

Uit het artikel.

Wauw. We zijn slechts vier alinea’s ver in dit ellenlange artikel en Kapitein Kruk trakteert ons gelijk al op de eerste keiharde leugen. Dat gaat snel, meestal heeft men bij De Correspondent meer woorden en tijd nodig om tot een punt te komen.
Baudet zou vluchtelingen “kwaadwillende, agressieve elementen” hebben genoemd. Kruk laat na een linkje naar deze toespraak te plaatsen, en zoals zal blijken doet Kruk dat wel vaker in dit artikel.

Ga je vervolgens kijken naar het artikel in de correspondent dan wordt daar keurig de bron vermeld. Het is een link naar de webpagina van het FvD.

Daar staat letterlijk vermeld:

Kwaadwillende, agressieve elementen worden ons maatschappelijk lichaam in ongehoorde aantallen binnengeloodst, en de werkelijke toedracht en gevolgen worden verdoezeld. 

Kun je nalezen in:

https://forumvoordemocratie.nl/actueel/toespraak-thierry-baudet-alv-fvd-2017

Kortom. Extreemrechts bagger blogje. Je checkt het eerste en dat blijkt al direct niet te kloppen. Next.

6
15 Yesterday

@13 Jawel, daarom heeft men dat blogje ongetwijfeld zo genoemd. Terwijl er ook genoeg mensen hun eerlijke brood hebben verdiend met zoutmijnen. Maar ja. Sommigen veroordelen graag op basis van associatie. "Jij bent links? Wat erg! In Noord Korea zijn ze ook links en daar hadden ze zoutmijnen. Fout hoor!"
En dan zo'n blogje schrijven waarin je ageert tegen veroordelen op basis van associatie. Argh.

3
16 PipoDeC

Lol
"De Correspondent is een erg populair blog onder linksprogressieve groepsdieren onder de 35 die zichzelf kritische denkers wanen, en dus graag artikelen lezen waarin op rustige, intellectueel aandoende toon hun wereldbeeld verder wordt bevestigd."

3
17 Schildpad

@13 Nee hoor, zoutmijnen worden tegenwoordig gebruikt als opslagplaats voor radio-actief materiaal, die heb je bijvoorbeeld vlak over de grens, in Duitsland.

1
18 Crannbuidhe

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Inderdaad Sywert is zo glad als een aal!...

1 minuut geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Je moet toch wel een enorm bord voor je kop hebben als je denkt zoals die linkse idioten van de Timmermansclub!Er is geen mens met gezond vers...

3 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Kweekvleeskoningin Ira van Eelen proeft eerste worstje: ‘Oprecht heel lekker’

Sorry maar ik moet er niet aandenken om zo n chemische worst naar binnen te werken hetzelfde geld voor die niet te pruimen vegan rotzooi!...

8 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Roddelen onschuldig? ‘Helemaal niet’, ook dat valt onder pestgedrag

De grootste pestkoppen zijn meestal directeuren van de bedrijven zelf. En volgens mij maakt het ze niet uit hoeveel geld het het bedrijf en de m...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

@2 Nou ja... Het is vervelend dat hem dit is overkomen. Maar veel meer dan hem die lijst halen, is niet nodig. En natuurlijk doorgeven aan ander...

26 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

@1, @2,Inderdaad....

31 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Uitgaande van hetgeen in het artikel staat heeft dit veel weg van 'Kafka' en van '1984 van Orwell'.Rehabilitatie is volgens mij aan de orde....

33 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Het gaat om belastinggeld waar niet zorgvuldig mee is omgesprongen. En dit is niet het enige bonnetje dat zoek is geraakt. ...

33 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Te lezen zonder paywall op de website van NRC zelf:https://www.nrc.nl/krant/2024/04/19/#101...

39 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

@1 Het deugt niet dat deugers de orde willen verstoren....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Telugu Aunty Sex TalkPorn3d VideoFabswingetCamera De Sexo Ao VivoDavva FoxVenesa Blue PornTrisha Paytas BoobsAsian Big Tits HotHong Kong Sex ComMuslim Porn TubeIndian Mms SexPornos PrivateLovely PornTrex PornLatina Live CamManhwa SmutSydneylintSex Video ReshmaEscort Porn UkSites Pornografia GayWolf Girl With You3d FuntanariPornos Galilea MontijoSexy Sexy Sex Sex Sex Sex_vanessajames_R34 MhaWife Amature PornKatsumi PornPaula DazaNewgrounds PornChatirbstrBbw EscordFamius Porn StarLinda Lovelace Death CauseKandi BarbourSex Video TimePublic Agent Hot VideosRedditlist NsfwFree Brazz PornSokkokaWillow RyderAmanda Cerny SexBengali Chati GalpoHina Khan BoobsSex11Sex Video Hd ClipGirls Hd Porn VideosHindi Randi BfAlex499990సెక్స్ పోర్న్Gigan BoobsBrazzers Porn AfsPornorouleteBokepindBabes SexFullsexmoviesPetitehdporn ComBest Porn Story VideoPictures Of PornAutumn Falls BbcStrip TeasedIndian Teen Nude GirlsKorean Nude MovieOrgaamos FemeninosFree Lesbian Porn For MobilePorns MilkXcideos.c9mVillagepornIndian Hardcore Porn VideosDraftpornFree Black PotnBest Hindi Blue FilmGp ArenaQuadrinhos PornográficasPorn Mrs IncredibleIndian Porn Star Porn VideoGand MaarnaSeduced By Mom PornBokep ImdiaSelena Gomez NudoAss FuckingMother Son Xxx VideoCelebrity Leaked OnlyfansNemona Pokemon HentaiMusclehunks Gay PornAlaina Huffman NudeWww Xxxx HdKimi Wa Yasashiku Netorareru The Animation 4Bollywood Intimate ScenesFree Usage PornBrother And Sisterporn VideosTamilsexxxBlack Tenn XxxXxx Sxe Video ComBoyfriend Gay PornBrokestraighboysSnapchat Nide AccountsStrapon Lesbians EbonyLondon Porn VideoKaruna Satori OnlyfansChristian XxxNude Babita JiPorn Love Story MovieSexy Asian NudesSexo Pornografia GratisPorn Stars Listسكس پيرمردDesi Sex Full Hd VideoAmua MileyHennessy Carolina NudeChezk Glory HoleBunny Xo NudeEtihopian PornMaliah BlakeBlow Job QuickieDeepthroat AnalMorgpie CompilCnc Porn VideoBukkake FrenchJaidem Animations PornDakota Fanning HotSexy Blue Full HdPamela Anderson FeetBelinda Bely PornPorntb ComSquirt GayIs Gwen Stacy TransTumbr TitsFat Man Sex VideoPorn Videos Indian HindiIndian Bf Sex VideoMalayalamsaxPeeing Squirt2048 核 基地Naked BaddieRedgiffKesha Nude4k PornaSophia CosteloXxx Video Hindi AudioBianca NaldyBabysitterr PornFamily Nude BeechVintage Mother Son PornFreeblack PronVintage ErotcaNetvideogirlsHetai AnimesPopular Xxx VideosSteffymoreno