door Moskowfiets in Media  ·  29 Reacties

  • 9
  • 442x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zo is het er is je niets dwangmatig toegediend je zuigt geheel vrijwillig aan die sigaretten.
Ik ben overigens niet tegen rokers al rook ik zelf niet maar dat ter zijde.

7
1 welofniet

@1

Je vergeet wel dat de tabaksindustrie lang heeft voorgehouden dat roken niet schadelijk zou zijn voor de gezondheid. Dan ben je wat mij betreft heel fout bezig.

8
2 Pegasus

Als ik die kop van die advocate bij DWDD of Jinek zie heb ik al gegeten en gedronken.
Ik hoop dat ze verliest.

10
3 Spraypaint

Mrs. B. Ficq kan, nu ze toch zo in volle dwang maar wel hysterisch bezig is op de vervuilende vliegtuigindustrie werpen.

7
4 shym

altijd wel gemakelijk om met een wijzend vingertje een ander aan te wijzen om je eigen verantwoordelijkheid en falen te verhullen.
Ziekenhuizen kunnen ook zeggen dat zij rokers niet meer aan rokerskwalen gaan helpen of op een wachtlijst zetten!

7
5 psje

@2 , ik heb nog nooit een folder of brief in m'n brievenbus of mailbox gehad van de tabaksindustrie waarin ze claimen dat roken goed voor je is.
Ook geen reclamespotjes trouwens. Die zijn sowieso al heel lang verboden.

7
6 Spraypaint

@2
Dat weet ik niet ik heb nooit een reclame gehoord of gezien die vertelde dat roken gezond is voor hart en bloedvaten of iets dergelijks, wel dat men het aanprees als iets dat stoer was.

3
7 welofniet

Van Asbest was vroeger ook niet bekend dat dit een agressieve vorm van kanker kan veroorzaken ... toen dit wel bekend werd, wilde niemand dit product nog verwerken en werd het gelukkig van vele (openliggende) plaatsen verwijderd.

Maar roken werd nog veel vroeger al erg gevaarlijk genoemd.
Net na de 2e wereldoorlog werd roken als zeer slecht voor de gezondheid bestempeld ... omdat dit bij veel mannen een zichtbare toename van longkanker vertoonde.
Ook wordt dit ook in veel landen nog steeds als een soort status symbool gezien.
En we hebben we nu ook nog een hele generatie met genotsmiddelen zoals wiet/hash.
Genot, dus ook moeilijk weg te krijgen.

1
8 FeHa

@4 dat is een hele goeie ..... daarvan in WEL bewezen dat die het milieu zwaar belasten !!

2
9 FeHa

@7 Ze prezen niet woordelijk aan .... maar lieten wel altijd stoere (rokende) mannen zien.
Overigens was dat ook een maatschappelijk iets! Iedereen vond roken iets van "Stoer".
Vandaar dat het ook altijd mannen betrof ... een rokende vrouw was al snel een manwijf.
En ook Hollywood: in de meeste Films was de Roker een stoere macho ... of Boef !

2
10 FeHa

@6
@7

Denk aan deze meuk:
http://tobacco.stanford.edu/tobacco_web/images/tobacco_ads/doctors_smoking/more_doctors_smoke_camels/large/camels_doctors_whiteshirt.jpg

Maar waar het mij meer omging is dat de tabaksindustrie altijd hun uiterste best heeft gedaan om de voorkomen dat roken als ongezond werd bestempeld met zogenaamde eigen onderzoeken.

0
11 Pegasus

@2

Ik ben 35 jaar geleden begonnen met roken en toen was al ruimschoots bekend dat roken dodelijk en enorm schadelijk voor de gezondheid is.

Dat excuus gaat niet meer op.

@11
De rokers die in die campagne zijn getrapt, zijn inmiddels dood aan een rookgerelateerde aandoening. Hier zijn er meer uit de jaren 30/40/50 https://www.cbsnews.com/pictures/blowing-smoke-vintage-ads-of-doctors-endorsing-tobacco/5/

4
12 DaStef

@11
Maar dan nog is en blijft het je eigen verantwoordelijkheid als je geestelijk zo zwak bent dat je je daardoor laat verleiden.
Als er morgen mensen van een dak af springen en laten zien dat zij ongedeerd beneden aankomen ga ik het toch niet nadoen.

7
13 welofniet

Ik vind elke vorm van religie een gevaar voor de gezondheid en milieu.
De ene religie sterker dan de andere. Wanneer gaat de rechtszaak beginnen ?

6
14 FeHa

@6 zo begon het. tabak en roken heeft een lang en lelijk historie omtrent propaganda en dmv sociologie en implementatie roken voor man, vrouw jong en oud acceptabel en ''gezond'' te doen voorkomen. dit was een mega propaganda campagne in vooral de vs, maar ging vervolgens ook internationaal.

in de loop der tijd kwamen steeds meer en meer kwalijke feiten naar boven en werden maatregelen genomen; zoals er heden niet eens meer in bepaalde openbare buitenruimtes gerookt mag worden.

1
15 kovichni

Zo stond gisteren in een lokale krant dat o.a. ziekenhuis de Tjongerschans in Heerenveen alle rokers bant uit het gebouw en op hun terrein. Dat laatste is hypokrische ten top: Voertuigen met verbrandingsmotor worden niet geweerd !!!

4
16 Tiidmasine

Iedereen weet en wist dat roken slecht is en als het toch doet neem je zelf risico

2
17 wijs

Blijf allen vooral lekker stug doorroken.... da's goed voor de Staat (accijns), pensioenfondsen (minder uitbetalen en de roker betaald toch zijn premie wel), vergrijzing (geen lastige bejaarden) etc. etc.....

0
18 LoydMorris

Gewoon de rokers extra zorgkosten laten betalen ik ga daar niet aan mee betalen en dan mogen ze zich van mij kapot roken ze moeten neerst maar eens meemaken wat longkanker is.

5
19 qubix

Longkanker is geen lucht.
Longkanker is dikke slijm
Longkanker is overal pijn
Longkanker is longontsteking
Longkanker is de dood.

2
20 qubix

@16 Wie van de fanatieke anti rokers hier gaat niet met auto, bus, brommer naar een ziekenhuis ??
@20 Fijnstof krijg je ook longkanker van !!!!

Ik ben een niet roker echter geen FAR (Fanatieke Anti Roker)

2
21 Tiidmasine

@19 .
En als jij toevallig een slechte levensstijl hebt door veel vette dingen te eten mag jij ook meer zorgkosten betalen en voor je bril moet je dan ook maar alles betalen omdat je altijd met je neus op het beeldscherm zit. (-:

2
22 eigenmening

Dat is helaas maar ten dele waar, de meeste mensen beginnen met roken tijdens de pubertijd, waarin ze zich afzetten tegen hun kindertijd, en de algemeen maatschappelijk geldende norm.

Dus, de maatschappij en de ANTI-Rooklobby zet pubers eigenlijk aan tot roken, en er eenmaal aan verslaafd is het maar verrekte moeilijk om te stoppen...
---------------
Maar wil over dit onderwerp nog wat meer kwijt:

Er staan Psychologische Terreur LEUGENS op die pakjes, dat een overheid een groep mensen psychologisch terroriseert onder het mom van een ongezonde keuze is al enorm bedenkelijk, dat niet rokende mensen dat ook zo maar accepteren (want de overheid doet dat ook uit uw naam), is eigenlijk helemaal van de zotte. Maar blijkbaar werkt jaren lange terreur en gezeur, zolang het 'jezelf' niet treft kan een ander het leven zuur gemaakt worden.

Ik ben door het aangeven van nicotine op de pakjes gaan afbouwen, dat is inmiddels door de ANTI-rook lobby niet meer zo makkelijk, want je kan in de winkel geen nicotine en teer meer vergelijken.

Ook is rook reclame verboden, het compleet 'stil houden' van roken zou helpen om mensen niet in verleiding te brengen. Maar de ANTI-rook lobby die kan het niet laten om minstens 1x per maand ROKEN onder de aandacht te brengen. Daarbij richten ze zich ook nog eens op 'jonge kinderen', alsof die vervolgens DE PUBERTIJD niet door zouden maken ... weet jij wanneer de meeste mensen beginnen met roken ?!

De ANTI-rook lobby doet het werk van de Rook lobby, ze zijn geenszins geïnteresseerd in het terug brengen van roken, want dan zijn de Don Quichot 's hun molens kwijt. En de overheid (de maatschappij dus !!!) is in deze helemaal van de pot gerukt, en kan het maar niet laten van twee walletjes te eten. Aan de ene kant scheppen ze de poen maar wat graag binnen, en aan de andere kant zijn rokers een maar wat fijne groep om lekker op te kankeren, te terroriseren en het leven onmogelijk te maken. Fijn als 'bliksem afleider', maar geenszins daadwerkelijk geïnteresseerd in het terugbrengen van roken zolang het meer oplevert dan het kost.

1. Zet ipv. die plaatjes terreur en statistische gecorreleerde leugens, de bestanddelen van sigaretten en de rook (omdat je die consumeert) op de pakjes.
2. Verplicht rookwaren 'onzichtbaar' achter de toonbank, moet voor een paar honderd euro makkelijk te realiseren zijn middels een schuifwandje of deurtjes er voor.
3. Verbied ANTI-rook lobbies om regelmatig 'anti-reclame' te maken VOOR ROKEN, want het werkt averechts. Ga anders ten rade bij marketing experts als je me niet geloofd !
4. Vervang dit door 2x per jaar een paar weken een campagne, en probeer daarin vooral PUBERS (12-17jr) te verhinderen te gaan roken. En dat zal een andere inzet van campagne voeren vergen, pubers zetten zich vaak af tegen hun kindertijd (daarom is die campagne gericht op kinderen ook zo verwerpelijk) en tegen de (heersende) maatschappij in het geheel. Tegelijkertijd zijn ze erg opzoek om ergens bij te horen...
5. Accepteer als maatschappij dat de belastingen omhoog zullen moeten om de inkomsten van rookwaren te compenseren. Als men daartoe niet bereidt is, dan gewoon helemaal kappen met bovenstaande, en NIET MEER ZEUREN !! ...

Want ik ben inmiddels STRONTZIEK van die hypocriete bullshit, leugens en manipulatie, waarin ik vanwege dat ik rook als een paria wordt weggezet terwijl het de maatschappij en dit soort organisaties zijn die als een PARIA op mijn zak teren !!

3
23 mightimouse

@1 Op welke leeftijd mocht jij gaan stemmen, ofwel was je volwassen en verantwoordelijk geacht voor je eigen daden? Wanneer mocht je autorijden?

1
24 Tussenderegels

* Verwijderd door de redactie *

25 Undertaker

* Verwijderd door de redactie *

26 Undertaker

@25 Waarom niet je kunt je eigen verantwoordelijkheid van een gezond leven en je gezondheid niet steeds afschuiven op de maatschappij! Of gaan we dadelijk ook de voedsel industrie aanklagen aangezien ze de mogelijk heid hebben gegeven ons vol te stampen of ongezond te eten! Of de drank industrie aan gezien zij ons de gelegenheid hebben gegeven om ons te bezatten!
Zoals eerder gezegd bestaat er nog altijd je eigen verantwoordelijkheid en gezond verstand! Beide waar een roker kennelijk geen gebruik van wenst te maken!

Men kan het ook omdraaien en de rokers aanklagen aangezien zij veel niet rokers ziek gemaakt hebben door in de omgeving van een dergelijk persoon te roken! Zij hebben gezonden mensen willens en wetens blootgesteld aan schadelijke stoffen!

0
27 psje

Gezeur, neem je eigen verantwoordelijkheid.
Afschuiven op de industrie is wat dommig.
Maar eigenlijk logisch, gebrek aan iq is de oorzaak van roken.
Er zou een iq test moeten komen voorafgaand aan het kopen van schadelijke producten.

0
28 chouffleur

* Verwijderd door de redactie *

29 Undertaker

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

"Hij probeerde te voorkomen dat het overvolle azc nóg voller zou raken, maar merkte dat er naar eigen zeggen geen "stopknop" was."Hij had o...

1 minuut geleden geplaatst door VBOH

ongelovenloos
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

Dit zijn geen corona vaccinaties .deze vaccins zijn wel helemaal getest over een periode van een aantal jaren in plaats van 3 maanden dus deze...

2 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Hendrianus
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

Tijd dat het COA onder PVV bewind komt. Dan zijn deze problemen in no-time opgelost. Errdmans als interim manager kan ook, is ook een begaafde p...

2 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Tussenderegels
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

@28 Hij is bezig met de huisvesting van degenen die hier binnen zijn gekomen, niet met de instroom. ...

4 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

ongelovenloos
Nazaten ‘tot koelie gemaakten’ willen excuses van koning Willem-Alexander: ‘Hoog tijd voor erkenning’

@5Jij bent niet op de hoogte dat de uitvinder van de slavenhandel en zwarte was ?Dat de stam waar Akwasi vanaf komt zich schuldig heeft gema...

4 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@8 Dit artikel van Rob staat overigens nog niet in de krant van vandaag. Het verschijnt morgen pas. We hebben echt geluk met deze internet optie...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Kan je als christen op de PVV stemmen?

Een stem op de PVV heeft meer kans op het behouden van hun geloof .Of ze willen zich vrijwillig laten bekeren tot de islam voordat ze aangepak...

10 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@8 Ja, en heb je weleens Wierd Duk daarover geluisterd? Wierd Duk heeft daar veel over te vertellen. Hij is historicus en weet dus ook veel van ...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

Het is een gebed zonder eind om alles wat maar binnenkomt op te vangen en van woningen etc te voorzien terwijl ze tig veilige landen hebben door...

13 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Xxx Hot Sexy MovieFaue Reagan PornUtanmaztürklerEnglish Sex Video English SexDouble XxxYuri PornSex Sounds TumblrPorn ImagasCelebrities SextapeGaymaleCute Xxx VideosHoliday XxxPoonerMackenzie Jones AnalIndian Breast Kissing VideosUgandian PornFull PornPorndroidsBlackette NudeSeal Tod ChudaiRussian Girl XxxChaturbabeCinema SexxxJapanes Erotic MoviesWomen Naked On BeachBokep2023Hermaphrodite PorneXxx Tamil Sex StoriesMale To Male SexAndhra Aunty PukuAnime Comics PornDesi Xxx BpTrukait XxxGay Animal SexIndian Cartoon Xxx VideoKang Ye WonGothgangbangLesbian HynosisAnus FistingXnxx SexiHifipornBigbootybailey LeakAryana Adin AnalTerasu McBlow Job ChubbyMassage Erotic StoryXxxmatureEva Lovia VideosChanel Pereston PornNaked Hot Asian BabesBritney AmberNaked Gay BoysEbony Bi ThreesomeXxx.hamsterNovinhas ZaoTik Tok Huge AssTwins OnlyfansFree Milf VideosSugarbaby PornDemi WankitnowPorni PhotosPinoy Gay PornTamanna NakedCuming In SleepSexxvibeoSummer Soderstrom PornJenblanco PornGatchalife PornHuge CrepieAdvoreeFigthing PornCumming In UnderwearFranceska Jaimes AnalAthlete PornstarsWannpnceNaked CameltoeJasmine Mendez FacesittingTeacher Ki ChudaiNeelam KudaleHentaitfBlackcouple PornDownload BokepLesben PornBig Tittie BlowjobsR9mantic PornKarina Kapoor Xxx VideoAlinity LeakedGroobygirlMelhores Sites De HentaisTravelvids 2023Anal Plug PornKatie PornPornobae.Hd Porn.comValeria Golino NudesMalaika Arora Xxx VideoBbc Sex HdBabygirlhazel PornSex Tips VideoPostman PornFreepoenMoms BlowjobBikini BjPorn Sister BrotherMontre Mon MinouPornhub StudsJammie ElleHot Kiss Sex VideoMausi Ki Chudai Hindi MeTrans Taken PornMackenzie Moss PornSophia Grace Hair Brushسكس اخواتProne SexFast Time Sex XxxMia Khalifa Sexy Video HotTeresa Ferrer Porn VideosNtr JapanNude Wife GalleryJhonny Sins SexHot Mom NudesIndian Escort Porn365 Days Sex ScenesStoya Xxx VideoGay Thong PornGen Z PornSpanish Porn VideosThe Loud House XxxCuckold HandjobOld GilfAaliyah.yasinCum Eating XxxDeflower PornPorn ImpregnatedFoto De Anime PeladaXvideo Amadores BrasileirosGavsvSara Chalk NudeLesbian Xxx MoviesIndian Celeb PornNude Celeberty VideosVideos Pornograficos De AsiaticasPorn Em GrupoAnal.cosplayForeign Bf SexPov.bj GifPadma SexPornosy HdCyna NudeLadki Ladka Sex