door Havermout in Binnenland  ·  40 Reacties

  • 8
  • 794x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Z'n geestelijke vermogen heeft duidelijk schade op gelopen is alleen niet duidelijk of hij die schade daarvoor niet ook al had!

2
1 Zie Hier

busje komt zo.........

3
2 OneStone

* Verwijderd door de redactie *

3 Captain Hero

Is de leraar van een Nederlandse terrorist verantwoordelijk voor het uiteindelijke gedrag van de leerling? Komt op hetzelfde neer...

4
4 Bluth

Waar weer uit blijkt dat een Nederlandse hond een stuk slimmer is dan een geïndoctrineerde simpele ziel uit de middeleeuwse zandbak.

3
5 Moetffmijneikwijt

zo gouw ik de naam Liesbeth Zegveld lees in een nieuwsbericht weet ik al weer genoeg (ze zoekt meestal slachtovers om de Nederlandse staat aan te klagen maar nu gaat ze ook Nederlandse bedrijven aanklagen)

"Liesbeth Zegveld: ,,Mijn cliënt heeft forse littekens die hij de rest van zijn leven zal moeten dragen. Daarnaast is hij zwaar getraumatiseerd door de aanval. Hij trilt als hij honden hoort blaffen, is nerveus en bang om naar bed te gaan en slaapwandelt.’’"

Een pluimpje voor het Nederlandse bedrijf Four Winds K9, jullie hebben die honden goed getraind en als hun baasje ze geen opdracht geven om te stoppen gaan ze netjes door.

"Ze beten me overal en de soldaten leken het leuk te vinden. Ik bloedde hevig en smeekte hen om de honden weg te halen, maar dat deden ze niet.’’ "

Hier wordt duidelijk de verkeerde aangeklaagd, want de honden deden waar ze de opdracht voor hadden, (in Israëlische krijgen ze zeker geen geld dan proberen ze het maar in Nederland question)

1
6 TheoTheo

Bijdat soort lieden moeten honden ook gewoon gelijk goed doorbijten.

4
7 Positivo

Is het nu ook al tot daar doorgedrongen dat, als je je zielig voelt, Nederland wel de geldbuidel wil trekken? Het is nl. buitenland, daar kan veel geld naar toe.

Te gek voor woorden, gaat die Liesbeth de wereld rond om te zien of ze situaties of mensen kan vinden die aan het Nederlands infuus kunnen gaan liggen?

1
8 gaulette

Met stenen gooien en dan klagen als je gecorigeerd wordt.
Wie is er nou de "dader", het pistool of diegene die de trekker overhaalt?
Al met al is het niet vreemd dat veel mensen gen enkele sympathie voor dat volk kunnen opbrengen.
Slechte spindoctors met de grootste kneus Zegveld voorop.

2
9 in holland

Dat de aanval van de honden een reactie was op het gooien van stenen, doet volgens Zegveld niets af aan de beschuldigingen..

Oh jawel, actie, reactie. Als hij geen stenen had gegooid, hadden die soldaten die honden niet los hoeven te laten... En dan nog steeds is die soldaat verantwoordelijk.
Das hetzelfde als de wapenfabrikant aanklagen als iemand gewond is geraakt bij een schietpartij. Het wapen word bedient, en die hond krijgt een opdracht.

Eisen schuld, dikke bult.. Meer kan ik er niet van maken...

3
10 Logic

Aggut, een terrorist die probeert om goedkoop aan geld te komen. Belachelijk om daar voor zijn de fokker van deze hond te gaan. Hij kan beter zijn claim indienen bij het Israëlische leger. Kans van slagen 0,0 en terecht. Wie stenen zaait zal hondenbeten oogsten. Hij mag blij zijn dat ze hem niet hebben neergeschoten voor zijn terreuractiviteiten.

3
11 PFL

** gebruiker verwijderd **

"Hamzes Abu Hashem, die woont op de Westelijke Jordaanoever, was in december 2014 betrokken bij een demonstratie tegen een Joodse nederzetting.
Hij gooide daarbij met stenen.
Toegesnelde militairen wilden de stenengooiers aanhouden en stuurden gevechtshonden op de groep af.
Hashem werd door één van de honden achterhaald en gebeten.
'De honden renden heel snel en ik kon niet ontsnappen'".

Kijk Hashem, men moet niet de eerste steen werpen (=Nederlands gezegde).

Niet janken en zeveren, maar dóór!!

12 verwijderd2420

@10 Als er geen bezetting, kolonisatie en onderdrukking door Israël jegens Palestina was geweest, waren de honden ook niet ingezet.
Hoeveel van "jouw logica" wil je nog meer? Er zijn vele varianten.

39
13 Barbapapa-7,5

* Verwijderd door de redactie *

14 Captain Hero

Dus een mafkees, die probeert makkelijk geld te verdienen.

3
15 loki zegt

De logica ontbreekt wederom. Als je iemand aan wilt klagen, dan de staat Israel. Maar dit ongeveer hetzelfde als een dronken Russische chauffeur die met een Renault iemand dood rijdt en dat vervolgens de overlevenden de firma Renault aanklagen in Frankrijk. Ik snap dit echt niet en het is echt een verkwisting van tijd en geld maar mevrouw Zegveld heeft wel vaker een handje om kromme redenaties te voeren.

0
16 Gezond boerenverstand

@13

Dus als u te hard rijd langs een flitskast vind u het vreemd dat u een boete thuis krijgt gestuurd?
Of als u een politieagent uitscheld in zijn gezicht verwacht u geen boete voor het beledigen van een ambtenaar in functie?

Palestina is pas later ontstaan als Israël. Dus uw hele punt klopt niet.

1
17 Logic

Jammer dat zo'n mafklapper zo'n podium krijgt. Je moet natuurlijk nooit wegrennen als er een hond op je afgestuurd wordt.

Wel hadden de hondengeleiders de beesten beter onder controle moeten houden toen ze eenmaal beet hadden, maar ja, dat is natuurlijk niet spectaculair genoeg voor een filmpje. En dit soort sadisme dan ook nog op het web zetten vind ik idioot. Hier zou de politie het niet in z'n hoofd moeten halen maar dat zal wel een cultureel dingetje zijn.

En mevrouw Zegveld is gewoon aan het verkeerde adres. Ze moet bij de IOF zijn. Die honden doen gewoon wat hun bazen ze opdraagt en die hebben die beesten niet tijdig op laten houden.

17
18 ~ Echelon II ~

Ach.... Wat zielug.....
Who cares..
En dan een peperdure advocaat er op zetten

2
19 chouffleur

Hij moet zijn ouders en god maar aan klagen.
Als zijn ouders niet hadden gewipt, was hij niet gebeten.
Als God daar geen stenen had geschapen, maar alleen zand, was hij niet gebeten.
question

4
20 Gandalf

@19 Nee, die peperdure advocate springt er zelf op... Hoe komt ze anders aan haar salaris???

2
21 Logic

Men moet Palestijnen gewoon leren hoe je zo'n beest uitschakelt met een pen een hond is nog wel een keer uitgeschakeld. Of geef ze honden om los te laten op kolonisten wat goed voor de gans is.

19
22 Oebie

@21 zegveld is gek op terroristen en dito moslims verdedigen, waarvan acte

4
23 chouffleur

@17 U heeft tijdens de geschiedenisles iets gemist.

28
24 Barbapapa-7,5

@24 wat mis ik dan??

Israël, officieel de Staat Israël, is een land in Azië, het Midden-Oosten en de Levant. Israël grenst aan Libanon, Syrië, Jordanië, Egypte en de Palestijnse Gebieden die het sinds 1967 militair bezet houdt en deels onder zijn bestuur heeft gebracht. Wikipedia

Hoofdstad: Jeruzalem
Opgericht: 14 mei 1948


Palestina ofwel Staat Palestina is een land in Azië, in het Midden-Oosten, in de Levant. Het bestaat uit twee gebieden: de Gazastrook en de Westelijke Jordaanoever, voorheen de Palestijnse Gebieden genoemd. Wikipedia

Hoofdstad: Oost-Jeruzalem
Opgericht: 15 november 1988

2
25 Logic

@25 Wat je mist?
Neem o.a. de vragen en antwoorden op de website van Een Ander Joods Geluid door en je begrijpt mijn reactie @13 al een stuk beter:
https://www.eajg.nl/vraag-en-antwoord

30
26 Barbapapa-7,5

* Verwijderd door de redactie *

27 Captain Hero

@27 Nee de honden van het gajes.

13
28 Oebie

* Verwijderd door de redactie *

29 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

30 Oebie

Goede reclame voor Four-Winds uit Brabant question

En och gutte toch, Liesbeth Zegveld weer.
Die van de Moluks treinkaping een paar maandjes geleden.
Hoe komen mensen toch elke keer bij haar terecht?

1
31 Snuggles

* Verwijderd door de redactie *

32 Captain Hero

@6 Yep, partner bij het extreemlinkse Prakken d'Oliveira Human Rights Lawyers, bekend van oprichtster Ties Prakken (aanklager Wilders) en Gretta Bohler. Dit kantoor specialiseet zich in de verdediging van extreemlinkse figuren waaronder Khmer Rouge kopstukken, en islamistische terroristen en haatpredikers. Zeer foute bedoeling kortom.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Prakken_d%27Oliveira_Human_Rights_Lawyers

1
33 greenmango

Achterlijke reacties op deze thread...

12
34 Bullet108

Laat ze die honden maar goed inenten

1
35 kelb1977

Schokkende beelden?
Ik lag in een deuk!

3
36 von Schnellensinken

Eisen is HET verdien model van de Palestijnen. Wanneer stoppen we eindelijk eens met (toe)geven.

1
37 Soare

Zowel de joden en palastijnen zijn verkeerd bezig. Met een steen gooien is niet netjes. Andere mensen hun grond af drijven (doen de zionistische kolonisten) ook niet. Zolang beide partijen zo bezig blijven en de zionisten alle wetten en regels bepaleb zal het fout blijven gaan. Net zoals het fout nlijft gaan als de palastijnen pas tevreden zijn als alle joden uitgemoord zijn. Er is daar al zoveel fout dat er niets zinnigs meer te stellen is over het protest waar de man stenen gooide. Het kan ook zijn dat vlak daarvoor zijn huis is ingenomen door een zionist. Soms is geweld tegen de onderdrukker m.i. toegestaan. Om de leverancier van de hond vervolgens aan te klagen is waanzin. Deze is geen partij in het conflict en heeft weldegelijk een goed 'product' geleverd.

5
38 Merlinswit

@25 je hebt gemist dat de palastijnen al op het grondgebied van het huidige Israel woonden en daar hardhandig werden verdreven op basis van een boek.Joden menen in de thora te lezen dat dit gebied hen beloofd is door Jahweh. Palastijnen hebben ivm de 2de wereldoorlog pech. De joden roepen dat ze weer uitgemoord worden of dat zij zich weer voelen alsof ze in Nazi duitsland zitten, en Amerika en west eu komt gelijk aanrennen om ze te helpen de palastijnen te vermoorden.

4
39 Merlinswit

@39 Nee, ze woonden daar niet. Het land was zo goed als leeg, uitgezonderd een paar rondtrekkende bedoeïnen.

Maar toen in de 19e eeuw de Joden begonnen terug te keren, toen ging de levenstandaard in Israel hard omhoog, (kijk maar naar het verschil nu tussen Israel en haar buren) en daar kwamen de arabieren toen massaal op af om als gastarbeider een graantje mee te pikken.

https://tinyurl.com/arab-influx

3
40 Lastige waarheid

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

@10 :-)))) Hahaha ... U is gelijk ene bekende voetballer een groot filosoof ! ...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

DikkeTor
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@8 Niet dat ik Schil ben XD maar ik zal het heb zeggen, ikzelf ook naar bed. #DikkeTor XD...

2 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

@21 Als dat zo was zouden we nu een andere discussie voeren. Die zwaarbewapende vijand gaat nu pas komen. Veel plezier in je flatje Vage. ...

3 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@5 Truste Schil ! ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Tussenderegels
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

Je weet hier pas wat het wordt als het geweest is 😎...

3 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

DikkeTor
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

Die gaat eerder later geweld gewoon ronduit plegen, want de tijd van debatteren is voorbij xD...

4 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

1 iemand is daar het pertinent niet mee eens, XD maar gaat ook niks zeggen :P...

5 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@204 Je hebt het vandaag veertien (!) uur volgehouden om hier je ware aard te laten zien. Knap hoor. Morgen weer nieuwe kansen. Alles om mensen...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

DikkeTor
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@4 De witte racisten, BEDENK dat alle witte rechtse Nazi Racisten dit soort dingen doen XD. Anders ben je geen allay van de Regenboog-demonstran...

8 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

@20Dat heb ik nooit beweerd, ...

10 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Kajal Hot NavelIndian Housewife NakedHentai Bdsm VideoSister And Brother Romantic Sex VideosXxx Sex Story AudioHot Gf FuckIndian 1st NightBailey Brooke OnlyfansMen And Women FuckingCouple OnlyfansHorny Amateur WifePornhat.Dpank BangThe Erotic Review BostonGalleries Photos Femmes NuesFilmes Pornôs BrasileirosH Q P O R N EMundo HentaisAshley Graham NudeAmwf CreampieJames Gunns Pg PornRealityjunkiesPorn On BeechMoriah Mills PornhubMistress Face SlappingMiss Banana PornCelebrity Nude VidBusty Nude BlondsChatzy70th PornPanty ScatBeurettevidzoVideos Prno En EspañolShybutwetAnime Porn IdeosDesi Mms Leaked VideoPorn In PartyFaith Lianne LeakKpop DeepfakeIndian School Sex VediosHot Gf Bf PornGirls Masturbating BoysBlack On Ebony PornPhoto Sex AmateurBella NudeChodne KaBathroom Sex XxxGirlsdo PornDesi Blue Film HindiXnxx Video Download ComEmma Stone Sex SceneTamash InsertNew Sex Videos IndianSavannah Bloom PornYour_submissive_dollAva KnoxxxHuge Black TittesNo Pantie Up SkirtSteffy Moreno XxxCandice LucaBrazzers Porn VodeoStripclub VideosSxyrnPerversefanilyIndian Aunty Sex Videos In HdVr For PornhubFamosas Gostosas PeladasPaige PorcelainBlack Ebony Lesbian PornCukhold StoriesPierced Nipple VideosPiumi HansamaliLena Paul XhamsterLupeandmichaNarumiya JinOutdoor Nude BathSuggar Dady PornHijo Madre SexoBig Tits AtworkDoes Adult Friend Finder WorkHentia FoundryPorna FreeSexy Nude Black WomenMila Kinus NakedImgscSudanes PornYounglegalpornBoysjerkingoffSekshiOral Creampie.compilationGirlwayGamepornoWild Sex ComEbony Lesbian 69Videos Sexe AsiatiquesBdsm MoviesPorn Video VideoIndian Auntys X VideosPorn For Het情色 电影Talia Sati NudeAll Xnxx ComPornografia Pelicula CompletaCatpornBonnie Rotten NudeLove You 1979 فلم سكسXxxhotgirlUzbekpornBustytoplessHandjob Porn FreeHispanic PornographyReese Witherspoon NudeMinnie Mouse PornGay PornolariIndian Old XxxAnal PornBest Full Hd PornReal Porn MomAmouranth Onlyfans PornJojos PornBbc CrempiXnxx GrandmotherX VeidoNude WorkoutsHentaicoreDesi Aunty ChudaiXx VudGay Porn BlogsBokep PembantuMmf For WifeBrother And Sister XxnxSuhagraat Ki KahaniMexico PornoFat Teen NakedSpeedo SausageMen How To SquirtX..videosRus PornoIndian Bf MmsTsubasa Hachino한국보지Lizbeth Rodriguez CojiendoPornolandia BrasileiraRedhead SquirtDesi Porn PhotoVictoria Lobov PornGamily Therapy PornBig Boobs FondledFree Porno VideosAss Clap Porn