door goudisgeengeld in Buitenland  ·  31 Reacties

  • 3
  • 440x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Die Amerikanen hebben daar helemaal niets te zoeken.

8
1 eigenmening

En dan?! Wat willen ze daar gaan doen behalve onrust stoken?!

6
2 Topperz

Amerika wil oorlog. Ze kunnen eigenlijk ook niet anders willen zij hun hegemonie behouden. Nog voor het grote omslagpunt in 2030 wat volgens het IMF het jaar zal zijn dat Amerika niet meer de grootste en sterkste is.

6
3 CrashOverride

Ik vroeg me af waarom doe je zo uitdagend USA!? Komt de aap uit de mouw:

De Verenigde Staten en de NAVO zijn zeer kritisch over de opbouw van troepen en militair materieel in de Krim, het strategisch gelegen schiereiland in het Zuiden van Oekraïne dat zich in 2014 via een referendum bij Rusland voegde.

Goh, nog immer zwaar op hun pinkeltje getrapt ..... ja, die zagen het al heeelemaal zitten, Sebastopol een NAVO marinehaven, olé-olé-olé. Dat is mooi hun neus voorbijgegaan en nog steeds balen. Wat ze nu doen is kukeleku wij zijn de haantjes …… onverantwoord uitdagend.

6
4 Snowflake

Een veel ernstige feit dan de militaire, welke kolonist heeft bedacht dat het de ZWARTE zee moest heten!! *pro SJW*.

5
5 DikkeTor

'Maritieme veiligheidsoperaties' is vergelijkbaar met 'research naar walvissen' door Japan.

3
6 Proemevla

En weer een natte scheet van geotrendlines...

Next!

6
7 arcenist

@7
Je bevestigt wat ik al lang wist, weer een natte scheet van CNN

5
8 Proemevla

Het is al te lang rustig volgens de USA, vuurtjes stoken is hun specialiteit.
Vervolgens nep-nieuws brengen.

4
9 corretje

@8 Ach hou toch op, jij weet helemaal niets. Jij leeft van de fantasie

3
10 arcenist

De Russen hebben ook niks te zoeken bij de kabels die naar Engeland en Amerika lopen. De Russen dreggen die kabels op om te saboteren.

Bovendien wil Amerika Oekraine steunen met materiaal en manschappen. Meer activiteit op de Krim is dus ongewenst.

7
11 Jan met de korte achternaam

@10
CNN is de bron sukkel.

3
12 Proemevla

Het is heel logisch dat de amerikanen daar varen; onderdeel van het bewaken van de Navo-grenzen. Grenzen waar de russen al doorheen braken met de inname en annexatie van de Krim, dus de Zwarte Zee, strategisch belangrijk, verdient extra aandacht.
En dat mag; het gebied is géén privé-eigendom van de russen, het is gewoon internationaal zeegebied waar iedereen mag komen.
Dat de pro-russische postertjes hier zich zo negatief uitlaten is logisch; zij zien het liefste dat iedereen die tegen de russen zou zijn, verdwijnt. Nou, dat zal niet zonder slag of stoot gaan, heren. Wen er maar aan.
En als je je in rusland net zo negatief over rusland had uitgelaten als je hier nu doet over het westen, zat je allang als "staatsvijand" in een vochtige, donkere kelder van een politiebureau.

5
13 weerman

@1

Want? Is de Zwarte zee eigendom van iemand?

4
14 WijzeDwaas

@14 .
Nee hoor maar dit is provoceren.
Als de Russen dat zou doen om zo dicht in de buurt van Amerika te gaan varen worden die er van beticht dat zij aan het provoceren zijn.

4
15 eigenmening

@15

Provoceren? De Russen provoceren die de Krim bezetten? Stel dat men dat in WO2 had gezegd? Rustig jongens, Hitler heeft Nederland bezet, maar laten we hem niet boos maken.

4
16 WijzeDwaas

@16 .
En wie heeft er eerst het democratische regering omver gegooid!
En de Krim was altijd al van de Russen geweest en dat was tegen het zere been van Amerika omdat de Krim een uitstekende uitval basis is voor de vloot.
Zie hier een plaatje waar Amerika haar basissen heeft.
Toevallig wel van Niburu die. (-:
http://niburu.co/images/2016/dec/don2.jpg

4
17 eigenmening

@17

Nee, de Krim was en is gewoon, officieel, van Oekraïne. En is bezet en daarna geannexeerd door de russen. En die illegale gebiedsuitbreiding is veroordeeld door nagenoeg de voltallige VN-vergadering. En dat die 'landjepik' gedaan werd omdat er problemen waren met de Oekraïense democratie is een lulsmoes van rusland en diens meelopers. Gewoon onzin; nooit een reden om dan maar zo een stuk van een land te stelen.

En verder kom je met onzin- en complotsite nieboeboe aan?! Tja, dan tel je niet mee als volwaardige discussiepartner

3
18 weerman

Drie wereldoorlogen binnen een eeuw moet toch kunnen, moeten ze wel opschieten 11-11 is dichterbij dan men denkt.
Sarc off

1
19 Defcte burger

@19 Defcte burger
Inderdaad!
De VS sturen aan op de Derde Wereldoorlog in Europa.

15
20 Uit Den Haag

@13 weerman
..... onderdeel van het bewaken van de Navo-grenzen. Grenzen waar de russen al doorheen braken met de inname en annexatie van de Krim

Ben je de weg een beetje kwijt?
Oekraïne, de Krim onderdelen van de NAVO??

17
21 Uit Den Haag

@21
Waarom toch altijd meteen dat agressieve, beledigende toontje in elke reactie van jou? Heb je dat zo thuis geleerd of zo? Het kleinste broertje, en dus de grootste bek opzetten om toch nog gehoord te worden??

Nee, nergens zeg ik dat, je trekt weer je eigen conclusies! Feit is gewoon dat de Zwarte Zee internationaal water is waar iedereen mag varen, dus ook de Amerikanen. En ja, het is onderdeel van de Navo-grenzen, want er grenst méér aan de Zwarte Zee dan alleen Oekraïne. Kijk eens op een kaart en leer eens wat bij, svp.
En wel degelijk wordt Oekraïne gezien als grens, ook omdat ze geen russisch gebied meer zijn en omdat ze in tijd van oorlog al snel aan de kant van het westen zullen gaan staan. Ze hebben ervaringen met die russen, en dat waren geen beste. Dus is het verschijnen daar van de Amerikanen heel logisch en verklaarbaar.

Net als het verschijnen van de russische vloot in de Golf van Mexico dat is; gewoon internationale wateren. En ook vergelijkbaar met het maandelijkse bezoekje van de russische Bear-bommenwerpers boven de Noordzee; internationaal luchtruim, en even kijken of wij nog wakker zijn. Zo testen al die landen elkaar voortdurend uit.
Maar oh wee als de Amerikanen hun eigen grenzen passeren, dan zijn alle anti-westerse krachten metéén paraat en volgen postings vol vuur! Ongelofelijk, zoveel éénzijdigheid.

3
22 weerman

@15 Dat provoceren gaat over en weer. Maar komt steeds vaker bij Rusland vandaan. Rusland gedraagt zich veel assertiever dan, pakweg 10 jaar geleden. Vaart tegenwoordig met vlootverbanden door het Kanaal. Dat is niet verboden, maar wel ander gedrag als eerder, toen de Russen boven Engeland doorstaken.

We mogen als Europa blij zijn dat de Amerikanen nog met enig machtsvertoon duidelijk maken waar de grens ligt, aangezien we het van onze eigen marines op dit moment niet moeten hebben na jarenlange ongekende bezuinigingen. In heel West Europa.

We zijn hier gewend geraakt aan minder leger. Dat is een goede zaak, dat betekent namelijk dat het hier al heel lang rustig Is, maar we vergeten vervolgens wel een beetje dat de rest van de wereld niet stilstaat. China en India bouwen in ongekend tempo marineschepen, Rusland investeert in zijn defensieapparaat, en Europa? Doet niets. Dat is uiteindelijk niet in ons belang, aangezien de Westerse belangen niet bewaakt en zonodig verdedigd worden.

Vaak lees je dat 'de NAVO' of 'Amerika' veel meer geld uitgeven aan defensie dan bovengenoemde landen, maar de bedragen moeten wel goed vergeleken worden. In het Westen gaat een groot deel op aan personeelskosten, iets waar China, India en Rusland veel minder 'last' van hebben. Kijkend naar slagkracht mogen wij ons terecht zorgen gaan maken op dit zo veilig gewaande continent.

2
23 RvdM

@22 weerman
Net schreef je:
"..... onderdeel van het bewaken van de Navo-grenzen. Grenzen waar de russen al doorheen braken met de inname en annexatie van de Krim"
De Russen zijn helemaal niet 'door NAVO-grenzen heen gebroken' zoals je net zo dramatisch declameerde.
Vind je het vreemd dat ik op dit soort praatjes reageer?!

17
24 Uit Den Haag

@24 .
En dan vind die het raar dat ik een plaatje wat toevallig op Niburu staat plaatst omdat die toevallig voorhanden was.
En Niburu is gewoon voor de afwisseling komisch.

2
25 eigenmening

ben eigenlijk wel benieuwd naar de reacties van usa, msm en overigen wanneer rusland 2 destroyers zou laten rondvaren in de golf van mexico.

1
26 metoo

"Zwarte Zee"; pardon?

Moet dat niet Roetvegen Zee zijn?

0
27 greenmango

Door al die vervuiling is 'ie zwart. question

0
28 Bluth

@23
[quote] In het Westen gaat een groot deel op aan personeelskosten, iets waar China, India en Rusland veel minder 'last' van hebben.[/quote]

Maak dat de kat maar wijs, de VS geeft al lang veel uit aan defensie, heeft al lang modern wapentuig op grote schaal, heeft al lang bases rondom de hele wereld.
En dan zou Rusland een probleem zijn dat grofweg 10x minder uitgeeft (60 tegenover 600 miljard)?

2
29 Proemevla

@29 Rusland heeft militairen in Syrië geplaatst en gebruikt daar al jaren een marinebasis als ondersteuningspunt (een van de redenen waarom ze Assad te hulp zijn geschoten.

Ook in Venezuela zijn ze bezig en in Sebastopol op de Krim gebruiken ze al sinds jaar en dag een marinehaven.

Overal waar de invloedssfeer van Rusland dreigt te verminderen grijpt het land keihard in om deze landen binnenboord te houden.

China en India van hetzelfde laken een pak. China claimt de Zuid-Chinese zee als haar grondgebied en schroomt niet om te dreigen met haar Zeemacht. Tot grote schrik van de omringende landen aldaar. Afrika wordt op een moderne manier gekoloniseerd om de economie in het thuisland aan de gang te houden (grondstoffen en voedsel).

Op dit moment voor ons kikkerlandje misschien geen directe bedreiging, maar China veranderd overduidelijk van een naar binnen gekeerd land naar een natie die een steeds groter deel van de koek opeist in de wereld.

0
30 RvdM

@29 China is bovendien hard op weg om de Verenigde Staten in te halen als land met de grootste marine ter wereld. De hoogte van defensiebudgetten zegt niet alles, reden hierboven al genoemd.

0
31 RvdM

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Immanuel
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@66 "Wat een domme lui lopen er toch rond op deze aardkloot."En wat vinden diezelfde stompzinnigezwatelaars zichzelf toch slim 🤣...

2 minuten geleden geplaatst door Immanuel

LoydMorris
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@65 Een paar Rus spreken nu eenmaal Russisch en een Marokkaanse jongeren spreken onderling Marokkaans. . . . Hoewel, men kan ook onderling Oek...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

rebo
Ezel spuwt gasvlam uit zijn buik door behandeling dierenarts

@1 Ja bij koeien komt het ook voor en dan noemen ze het trommelzucht. Omdat die dan zo opgezet is dat je dan de normaal gesproken uitstekende bo...

3 minuten geleden geplaatst door rebo

Immanuel
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@63"Wat rot,"Ach... na de eerste schok kon ze er eigenlijk wel om lachen, hoe stompzinnig die Hollanders, waar ze in Indonesië nog naar o...

4 minuten geleden geplaatst door Immanuel

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@69 Wordt in de meeste definities tot Centraal Azië gerekend....

5 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Nicks R. Van
Beelden: dit is de nieuwe man van Sylvie Meis

Of er bij Sylvie ook narigheid van komt denk ik niet. ...

7 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Immanuel
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@62"oost-Aziaten" Horen de Afghanen daar ook niet bij?...

7 minuten geleden geplaatst door Immanuel

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

Aanvulling : De Maleisische term voor hen is orang asli, oorspronkelijke mensen. Dit is meestal iedereen die niet tot de drie hoofdgroepen Malei...

9 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Nicks R. Van
VVD wil ongevaccineerde kinderen weren uit de opvang

@1 Nee, kinderen die niet gevaccineerd zijn vormen een bron van besmetting voor andere kinderen. Op een opvang zitten ook kinderen die nog te jo...

12 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

NK. App
CumasianAnime PusyJav TailerBank XxxXxxgomTiny Penis PornRoss Lynch NudeHot Pone VideoPorn En El BosqueDiva YogaPriyanka Chopra SexxXxx Stage DanceSexmexpornAudio JoiAap Sex VideoCandid BeachTriple Penetration VideosCarfight PornHot Black PornosNude Susan SarandonSpnish PornBich XxxHotboudi ComXxx Video Sexy VideoVrcosplayBrazzers Long PornSanny Lonny XxxDirty Porn TalkPorn HaWww.milf.comSamantha Ruth Prabhu Sexy2drops PornJessica Rabbit Porn GameFlingaterMeanbitchesLois From Family Guy PornHawaiian MilfRotten.co MBeautiful Girl XnxxHot BrunetteSerena TorresBangla Sex VidosPorn EstudiantePorn Sister SleepHentai WebtoonsNrx StudiosNaked Girl Pic성인영화College Student SexAngelina Colon XxxAduio PornCheatnextdoorOeriscope PornXvideo GratuitosMia CollinsXicdeosHardcore Japanese PornKatdmilfSunny Leone Hot RomanceHollywood Sex Movie HdCarton Free PornXfantazycomHot Xexy VideoSaeko MarsushitaCum PmvI Have Sex VideoAlean CroftIndian Guda SexStepmomcreampieErika MomotanuSkipthegames South CarolinaJavgg.netImagepornMankitsu HappeningBlack Naked MenJosie JaggerMorgan Saylor NudeSofia Sex VideoBathroom Hard SexNsfw Gif RedditLilah Anne PornPrvr-072Erotic Massage VideoLesbian Milk PornAsian Porn CaptionsChinse Porn MoviesAla Panty HoseTs NudePorno.hdHqpornroNomes De Atriz PornôEhamsterBig Necked BoobsSpanking F/fKatherine Langford BoobRomantic SexvidoesBlackedfuckSexiy BideoSunny Leone New BfNaughty America VideosGujarati Bp XxxBig Titts StepmomAsleep Blow JobBondag PornAssx OrgAnimeporn HdJav Step MomPinky Xxx Porn黄 漫Hentai BomSwapsmutJav18Free Forced PornBrooke TylerPornbrutalNvggirlsVintage Mom Son PornWalmartpornFree Porn BbwTits WhippedActrices Pornos EspañolasPornography Mia KhalifaMister DeepfakePormpJuicydate.comXev Berllinger PornSexy Lady XxxTamil College Sex ComJapan Bus SexRoja Aunty SexFree Mature PronHidden Camera Hand JobFake Nude GeneratorFembot Austin PowersFellatrix PornPunjabi Chudai VideoXxx 1 TimeHot Sex Mother SonPersiankittyDeep Fske PornBd HentaiBouncing TittisLesbian XnxChina Sex Blue FilmAmerican Sex Video BpXnxx Download IndianJaponesas Cojiendo张津瑜AyelolababyBallbusting Xxx