door Keulen in Binnenland  ·  32 Reacties

  • 0
  • 433x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wordt er geen muilkorfje bij geleverd?

1
1 Cody

Dit is nou niet bepaald 'nieuws', maar meer de dagelijkse onzin en rommel van het Israël-haatcentrum, met de foute naam 'rightsforum'.
Alles wordt bij elkaar geharkt om hier dagelijks de mestkar over Israël uit te kunnen storten. Wat een sneu, hatend zooitje is dat toch.

Er moeten maar snel méér vechthonden worden opgeleid, men kan ze wel gebruiken, daar.

8
2 weerman

Kunnen wij de Palestijnse staat (eigenlijk de hele Palestijnse bevolking) ook ter verantwoording roepen aangaande de vele terroristische aanslagen gepleegd of georganiseerd door Palestijnen. Of is dat dan in eens anders?

7
3 psje

@2
Met die laatste zin van je, hoor jij ook bij dat 'hatend zooitje'

18
4 loki zegt

@3
nee, kan niet...anders krijg je ook aanklagers tegen Israel, voor o.a op de grong liggende mensen een kogel door de kop jagen...stenen gooiende kinderen neerschieten...en ga zo maar door.

19
5 loki zegt

@4 Zou jou toch aan moeten spreken.

10
6 Yisrael

@6
Heb het nu over @2 ...dus dat antwoord van jou is niet relevant.

13
7 loki zegt

@5 Denk dat de palestijnen meer onschuldigen op hun geweten heeft dan de israel!

7
8 psje

@7 Maakt het niet minder waar.

6
9 Yisrael

@4
Ik voel me niet aangesproken; goeie vechthonden worden overal gebruikt. Moet je als oproerkraaier cq terrorist maar geen rare dingen doen.
Verder maakt het mij geen biet uit waar jij mij voor uitscheldt. Wordt ik niet warm of koud van; ik weet wie het roept. question

6
10 weerman

@5 .
ben zelf vanaf Libanees en Jordaans gebied beschoten door Pallies,
ik was daar als KIND bezig met het trekken van irrigatie en het hoeden van vee.
Later heb ik nog geprobeerd met Joodse vrienden om via een omweg van Egypte naar Gaza apparatuur ,catlle en andere landbouwgoederen naar Gaza te smokkelen,
puur om de mensen daar te helpen.
werden we weer bijna vermoord door die achterlijke Pallie[Hamas] baasjes

heb er geen medelijden meer mee

4
11 Botlleneck

@8 Nou nee, Israël dood veel meer kleuters en peuters dan vice versa.
De honden worden ingezet tegen 6, 7 jarige ventjes. Ik neem aan dat ze veel beeldmateriaal meenemen naar de rechtszaak. Dan gaat dat materiaal ook weer de hele wereld over. Vinden ze leuk in de militaire theocratie.

17
12 Oebie

@12
"De honden worden ingezet tegen 6, 7 jarige ventjes"

Uit welke duim zit je dat te zuigen?
Linker of rechter.

5
13 von Schnellensinken

@12

Nou, als er dan ZO veel filmmateriaal is, had je ons dat kunnen laten zien. Maar ik denk dat je haat weer overheerste en je realiteitszin overtrof... question

5
14 weerman

@14 Noemt u dat haat? Ik zou het achterlijk en gestoord noemen.

7
15 hshh

@9
Ik heb gewoon gelijk question
@10
Ik word ook niet warm of koud, van die onzin van jou question...ik heb gewoon gelijk.

13
16 loki zegt
17 Oebie

Onzin, die advocaten weten van gekkigheid niet meer hoe ze aan opvallende rechtszaken kunnen komen, dus gaan ze maar de leverancier van politie honden aanklagen.
Is echt zonde dat justitie zich met dit soort showzaken moet bezighouden.

3
18 Marrie

Twee honden op een stenengooier loslaten is geen situatie onder controle proberen te krijgen maar een poging tot zware mishandeling. Het is een voorbeeld stellen, zoals ook de executies van jonge Palestijnen die onlangs door het hoofd geschoten werden. Pure misdaden die niet te rechtvaardigen zijn. Het zijn verschrikkelijke mensen die dit doen, aanmoedigen of er orders toe geven.

21
19 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

20 Undertaker

* Verwijderd door de redactie *

21 Undertaker

"Er moeten maar snel méér vechthonden worden opgeleid, men kan ze wel gebruiken, daar."

"Hopelijk hebben de honden na het bijt-incident een tetanus-injectie gekregen en voor de vieze smaak in de bek een lekker snoepje..."

De haat tegen de Palestijnen poetst bij sommigen het laatste restje beschaving weg en brengt het beest naar boven. In welke andere setting hebben we dit toch eerder gezien. Isoleren, ontmenselijking, samendrijven, etc.
fatsoen weg en stelt hen in staat om

20
22 Hendrianus

Oktober 2015,
"Nederland exporteert honden die door het Israëlische leger worden ingezet tegen Palestijnse burgers in de bezette gebieden. Dat blijkt uit onderzoek van NRC. De leveranties vinden al vele jaren plaats, terwijl volgens het kabinetsbeleid geen strategische goederen mogen worden geleverd aan het Israëlische leger die kunnen worden gebruikt in Palestijns gebied."
https://www.nrc.nl/nieuws/2015/10/26/nederlandse-honden-in-dienst-van-leger-israel-a1412039

19
23 Hendrianus

Februari 2016,
"Kabinet kan export diensthonden naar Israël niet blokkeren,
Ploumen wilde de export van diensthonden aan banden leggen naar aanleiding van publicaties in NRC over het gebruik van Nederlandse honden door het Israëlische leger in bezet gebied. Daar bijten zij geregeld Palestijnse burgers, ook minderjarigen. „De berichten geven alle aanleiding om stappen te ondernemen”, zei Ploumen eind oktober tegen de Kamer."
https://www.nrc.nl/nieuws/2016/02/10/kabinet-kan-export-diensthonden-naar-israel-niet-b-1586520-a798038

19
24 Hendrianus

"Het Brabantse bedrijf Four Winds K9 levert geen zogeheten diensthonden meer aan het Israëlische leger. Dat zegt mede-eigenaar Linda Boeijen. Het bedrijf is „geschrokken van de ophef”, die ontstond na onderzoek van NRC. Daaruit bleek dat minderjarigen in bezet Palestijnse gebied werden gebeten door Nederlandse honden. Het bedrijf is vervolgens door het kabinet gewezen op internationale richtlijnen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het levert Israël nu „geen bijthonden” meer, alleen nog speurhonden. Boeijen: „Wij hebben nooit de intentie gehad om mensenrechten te schenden”. Het kabinet heeft ook de Israëlische autoriteiten gewezen op het internationaal recht, meldde het vrijdag aan de Tweede Kamer. (NRC)"
https://www.nrc.nl/nieuws/2016/06/28/mensenrechtennederlands-bedrijf-levert-geen-dienst-2952447-a1504227

Juridisch gezien zal deze rechtszaak niet gewonnen worden maar zoals wel vaker het geval is staat de aanklager moreel gezien in zijn recht.

19
25 Hendrianus

@22 , @23 , @24 , @25

Dat had allemaal in één, korte posting gekund. Je doet aan forumvervuiling en je raaskalt volop. Hopeloos.

3
26 weerman

* Verwijderd door de redactie *

27 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

28 E.Meel

@28
Dat ik dat niet doe wil niet zegen dat die meid gelijk heeft. Het is een bekende/beruchte tactiek om via heel veel postings topics te gaan 'overheersen'. Flikken ze heel vaak. En daar ga ik niet in mee. Post je zaakjes in één posting, niet in zo veel. Dat is forumvervuiling, en daar werk ik niet aan mee. Want door er op in te gaan beheersen zij de topics, en dat gun ik ze niet, op die manier.

En die hondjes? Ach, storm-in-a-teacup. Beetje gezeur allemaal. Allang opgelost. Laat die malle Hendrianus zich liever druk maken om de vele tientallen miljoenen euro's die er jaarlijks naar die "palestijnen" gaan, en welk geld wordt uitgedeeld aan de familie van die terroristen. Hadden ze elk jaar wat ziekenhuizen , scholen en andere nuttige zaken voor kunnen bouwen. Maar de haatcirkel mag nooit doorbroken worden.
Maar daar horen we Hendrianus nooit over.

2
29 weerman

@26

De postings doe ik niet in één keer omdat het verschillende opvolgende NRC berichten zijn. Zoals nu geplaatst vind ik het overzichtelijk. Wat betreft raaskallen en forum vervuiling verwijs ik je naar je eigen postings over de zgn. Israël haatclub. Postings die je eindeloos in varianten herhaalt met advies aan andere reageerders hoe ze op de niet nader benoemde haatclub moeten reageren.

18
30 Hendrianus

@30

Dank voor de onderbouwing waarom je aan bulkposting doet. Begrijp ik, maar het maakt de topics ononverzichtelij. En het is wat het is: bulkposting. Moet je niet willen.

De rest van je betoogje laat ik voor wat het is: off-topic en flauwekul. Maar; fijn dat je je aangesproken voelt.
Open maar eens een topic over de financiële wantoestanden bij die "palestijnen" van Abbas. Dat zou al je postings een heeeeeel klein beetje in gelijke sferen trekken.

2
31 weerman

@27 We hebben het hier wel over “onschuldige” doden veroorzaakt door Palestijnen of door Israel!
Hier rekening ik ook de doden die door aanslagen buiten deze gebieden gemaakt werden
Hoeveel onschuldige burgers buiten eigen gebied en dat van Palestina heeft Israel op zijn geweten? Nul! En hoeveel zijn er door de Palestijnen buiten eigen gebied gedood middels terroristische daden om het leven gebracht!
En waardoor zijn merendeel van de onschuldige doden op konto van Israel gevallen? Kwam dat niet door dat aanvallen vanuit Palestina gedaan werden vanuit schoolgebouwen kerken en ziekenhuizen en waardoor Israel niet anders kon?

1
32 psje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Sadistische homoseksueel Stoltenberg vertelt Europeanen dat Oekraïne belangrijker is dan hun nationale verdediging - Dissident.one

De onzin standaart!https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssites...

1 minuut geleden geplaatst door Zie Hier

Reconquista
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@39Daarmee richt hij zich toch niet op vrouwen? In tegendeel zelfs, hij richt zich hier op de discriminerende hoofddoek en komt daarmee juist ...

2 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Zie Hier
Mijn welgemeende excuses aan Geert Wilders en zijn formatiepartners

Jari van de Ploeg bied zijn welgemeende cynische excuses aan!Wrang als je bekend maakt dat je al drie maanden aan het zwammen bent en dan ga...

3 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Mevrouw Stemband
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@16 De Apollo missies destijds hadden wel een iets ruimer budget dan de huidige plannen, dat scheelt al veel :).Daarnaast zijn bij een van d...

6 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

Vageali6888
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Schandalig..Waarschijnlijk door dezelfde types die voor de grote woningnood zorgde met hun stemgedrag....

8 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@33Zelfs als je zeer kritisch bent op massa-immigratie uit voornamelijk landen met een totaal andere cultuur, betekend dat niet niet direct ...

10 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

FrisseBries
Offtopic

@2347Hoi Querido Not, bedankt voor je reactie.Ik heb vandaag geen tijd voor een uitgebreide reactie, maar ik kom erop terug....

12 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Hendrianus
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@26 Die zullen er best zijn maar dat is niet de mainstream die het verschil maakt....

13 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@14 Nou... ze hebben het eerst heel vaak geprobeerd. Het lukte niet echt meteen. Iemand zei laatst dat ze 17 proef raketten hebben moeten afvure...

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Gemma SchweinBig Boobs AlwrtBella Cia AcompMadisyn Shipman NudesWww Free Indian Sex ComRambha ApsaraElles ClubAmirah Dyme NudeDesi Aunty PornBreeze SexMan To Woman PornReddit CelebnscwTheeroticreviewcomSugarylove OnlyfansMila SwiftDhaka X VideoAnime Sex ScenesXn Hindi VideoMy Show Is On Rachael CavalliHot And Sexy NudeJenna Mane PornSkylar OnlyfansEbonywhoresIyottube ComLa FrancesitaNude Celebrity PhotographsPornô CompletaEmily Faye Miller SextapeSkymovies LiveAlana LuvXnxcxnxxXnxx Kebaya MerahHorny House WivesAmature CucoldDaddy An Son PornMohmalRainbowbambiSydney SummersBeautifule Nude WomenXxx V ComMiya Khalifa Sexy VideoCzech SwingerMature DoggingBehind The Scene PornBrazzers Porn VidrosJosh Moore PornPhayton PresleeDesi Bhabhi Porn SexTamil Aunty Real SexHindi Xxx VoiceThrobbing CocksImagefpaMotherless CGwen NudesPornohub CartoonFilmes Pornograficos Com CavalosVídeos De Pornô GostosasListcrawer TsAndaman Sex VideoHindi Sex Movie PictureMugen HentaiMidgetpornstarsJerking Off PublicBokep Ayam KampusHannahowo PornPorn MiaConto Erotico ComunidadeDawn Olivieri NakedPenetrated PornLovers Sex VediosFull Hd PoenAshleysoftiktok LeakedAngel Rai PornKey ParkerLesbian Squirting PornosPornmovies Full HdBallbusting CompilationHow To Eat Pussy Like A ProTubgalorX VdeosWeb Cam4Cam.cordova OnlyfansDiora Bard NudeOlder Lady BlowjobsEspiando En El BañoBunny Pornhub6ix9ine Gay PornThamil Sex ComIndiansexmmsBabes Porn VideosBrazilian MilfNude Lesbians KissingAunty DenguduKerala Sxe VideoHorse FistingAnimeation XxxKnotty KnickersCowboy PositionPron Video XxxxBrother And Sister Sleeping XvideoBig Tits BideosStepmom.vomFc2-ppv-3087373Tik Tok SexIndian All PornJfsexTaylor LavieBhabi SaxCollegesexvideoTeen Nude HdRachel Zegler PornJija Aur Sali Ka SexThotsbaytvAnal With Big TitsAsia Blow JobKiss Sex Video DownloadXxx Video In KeralaDudh Wali PornMovie Scene PornJennifer Aniston Photos NudeNaked Ladies PicsAngelina DiamantiIndian Sex Video Indian SexPorn BwwmPornos Pour FemmesX X X Big BoobsBrazier SexCrystal Blue PornAssamese Bf VideoGriffin Barrows PornVixen Full Porn VideoSexflashXnxx Mom JapaneseTs MadiDigitalprincxss NudeGwen TennysonpornAnybunny TvTelugu Aunty PukuReshma Salman Sex VideosPorn Indian Video DownloadSubmit Your FicksCookie Run R34Skinny Milf PornAgatja VegaMjresUllu Aunty VideosPorom VideoLive XnxxWhite Hair HentaiAkeno Nude