rv
Volledig scherm
© rv

Wapenfabrikant post trots filmpje van kind dat eerste Beretta krijgt: "Hier zal je van moeten huilen"

Sinds de negentienjarige Nikolas Cruz vorige week in een school in Florida een waar bloedbad aanrichtte, loopt het debat over de vrije wapenverkoop in de Verenigde Staten weer hoog op. Het is een onderwerp waarover de Amerikanen erg verdeeld zijn.

34 reacties

  • FRANK WILLEMS

    6 jaar geleden
    Ze moeten wel een moordend leger in stand houden en dat elk jaar 700 miljard $ kost . Dus dat begint bij de jeugd en de flag .
  • guido Bervoets

    6 jaar geleden
    Men laat een kind toch ook niet rond razen met een vrachtwagen van 30 ton met oplegger. Nou dan.
  • Kelly Verlinden

    6 jaar geleden
    Al hun extra regels en extra bewapening van kinderen en leraars zorgt er anders niet voor dat een gek een klas kan afschieten. Wees blij dat dit niet in België is of anders was er een bevolkingsgroep die niet met bommetjes zou gooien maar hun kinderen met een geweer liet rondlopen. Te vinden in Genk, Gent en Antwerpen.
  • Fatima Dirkx

    6 jaar geleden
    Achterlijk land met dito bewoners. Zijn die wapens nodig om op hamburgers te gaan jagen?
  • Filip Desmedt

    6 jaar geleden
    Vind dit helemaal niet pervers . Ik kreeg als plechtige communie geschenk een karabijn 9 mm gladde loop , en van mijn spaargeld toen , had ik een .22 LR gekocht . Toen ging dat allemaal !! En is er iets misgelopen ? Neen , dus , wat is dan het probleem ? En inderdaad Kenobi , onder de juiste omstandigheden , met de juiste ouders en met het juiste respect , leert het je inderdaad verantwoordelijkheid aan !!