door Moskowfiets in Media  ·  134 Reacties

  • 11
  • 702x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

101 Captain Hero

Nogal wiedes dat door dit soort nutteloze referenda de steun is afgebrokkeld voor die onzinraadplegingen.

6
102 Oebie

* Verwijderd door de redactie *

103 Captain Hero

@100 @99 Het is altijd hetzelfde met die referenda, de populisten roepen van alles dat word nagepraat als die onzin is makkelijk te weerleggen, en niet is er gevoelig voor omdat de tegenstemmen omdat ze ergens anders tegen zijn. Zo kun je geen land besturen, dus logische dat ze het afschaffen!

8
104 mike45

@103 zo voel ik dat niet. De Nederlandse overheid staat me geen strobreed in de weg mijn leven in te richten zoals ik het wel, en het land wordt doorgaans behoorlijk bestuurd.

6
105 Utrecht_83

@104 . Democratie gaat kennelijk aan je voorbij. Dat mag. Niet iedereen begrijpt democratie.

6
106 PFL

* Verwijderd door de redactie *

107 Captain Hero

@106 met democratie komt ook verantwoordelijkheid, daarom hebben we in Nederland een parlement die direct gekozen word door de burger, en die vervolgens moet instemmen met al die wetten en de regering controleert.

5
108 mike45

* Verwijderd door de redactie *

109 Undertaker

@106 Als die democratie er uit bestaat om, in afwijking van de daadwerkelijke, concrete referendumvraag, voor een aanzienlijk deel van de stemgerechtigden alleen maar bestaat uit ‘de elite’, de overheid, het zittende en democratisch verkozen kabinet, of een of meerdere partijen ‘een poot uit te draaien’, heb ik er in elk geval dat ‘democratie’ te noemen. Als het referendum bijvoorbeeld over de sleepwet gaat, gaat dat referendum uitsluitend (inhoudelijk) over de sleepwet, en over niets anders, zonder allerlei andere ‘bijbedoelingen’.

5
110 Crannbuidhe

@109 geen referendum betekend niet een land een dictatuur is, Nederland heeft gewoon een parlementaire democratie en iedere 4 jaar kies je rechtstreeks je volksvertegenwoordiger, en iedere 4 jaar kies je indirect de volksvertegenwoordigers in de senaat!

4
111 mike45

@108 . Een leuke kreet: " verantwoordelijkheid" En wat versta je daaronder en hoe controleer je dat of hoe stel je zoiets vast? Wat mij betreft onzin. Een tokkie kan wel verantwoordelijk zijn voor kinderen, een huis, een auto maar zodra het over democratie gaat dan neemt een tokkie (om het beestje een naam te geven) ineens niet meer zijn of haar verantwoordelijkheid?
Waar baseer je dat op en hoe bewijs je dat?

4
112 PFL

* Verwijderd door de redactie *

113 Undertaker

@112 Kroegpraat en dronkenmans gelul die mening die volgen ze, ieder valide steekhoudend argument word afgedaan met ja dat staat we wel maar dat bedoelen ze zo niet!

5
114 mike45

@112 Ik baseer mij op geen peil en Lilian Marijnissen die hun volgers oproepen om op oneigenlijke gronden te gaan stemmen.
Er zijn ook veel slechte ouders, autorijders en mensen die onverstandige huizenaankopen doen overigens.
En ook boze hoogopgeleiden die op oneigenlijke gronden stemmen. Tokkie of niet is geen criterium wat mij betreft.

3
115 Utrecht_83

@113 een land zonder referenda is geen dictatuur, dus die opmerking slaat nergens op. En de regering en volksvertegenwoordigers die kiezen wij omdat ze namens belangenrijken en ingewikkelde beslissingen nemen.

5
116 mike45

@112 Die verantwoordelijkheid bestaat er uit om je fatsoenlijk te verdiepen in de matierie zodat je weloverwogen, alle belangen afwegende, een keuze kan maken, welke keuze dat dan ook is. Je verantwoordelijk voelen voor het welzijn, de veiligheid en de welvaart voor de gehele samenleving, zonder uit te zonderen, dat is je (volwassen) verantwoordelijkheid nemen.

4
117 Crannbuidhe

* Verwijderd door de redactie *

118 Undertaker

@116 Ach de krim was een succes op referendumniveau
De rest volgt straks tzt wel gezien de toenemende onrust in oekraine

7
119 chouffleur

@117 en waar heb je altijd referenda over, over hele ingewikkelde juridische dossiers waar voor een normaal mens geen touw aan vast te knopen is. En dat dan word gekaapt door populisten omdat mensen er niks meekunnen, die matroos van Geenstijl die zegt dat ik tegen moet stemmen!

Lat ze nu eens op lokaal niveau een referendum invoeren, dan kunnen mensen stemmen over eenvoudige zaken die ze persoonlijk aangaat, moet er een nieuw zwembad komen etc.

4
120 mike45

@119 een fake referendum georganiseerd door een bezettingsmacht, als we dat serieus moeten gaan nemen dan is het hek wel van de dam!

3
121 mike45

@120 Een weloverwogen, geïnformeerde (rationele) keuze maken staat inderdaad veelal haaks op populistische, op de emoties (haat, angst, onzekerheid) in spelende kretologie van volksmenners dan wel demagogen.

3
122 Crannbuidhe

@121 Nope, overtuigende opkomst, overtuigend aangenomen.
Geheel democratisch

6
123 chouffleur

@123 precies nu weten wij wat voor jou democratie betekend!

2
124 mike45

@121 mee eens, een militair gewapende (groene mannetjes) bezettingsmacht, heeft zeer weinig (tot niks) te maken met democratie.

2
125 Crannbuidhe

@123 Maar door de VN als illegaal bestempeld.

1
126 Crannbuidhe

@126 de vn is krachteloos, zie de discussie rondom kinderbesnijdenissen

5
127 chouffleur

@127 Kennelijk speelt enkel macht voor jou een rol. Macht heeft niets, maar dan ook niets te maken met democratie, rechtvaardigheid, legaliteit of morele dan wel juridische (inhoudelijke) argumenten. En al zeker niet als die macht bestaat uit militaire geweldsdreigingen.

1
128 Crannbuidhe

@114 . My god wat spreekt uit jouw bijdrage een mateloze arrogantie:
Je hebt het over "..... valide steekhoudend argument"
en daar bedoel waarschijnlijk mee wat JIJ valide en steekhoudend vindt. Voor iemand anders zijn valide argumenten misschien wel hele andere argumenten. Maar dat was kennelijk nog niet bij je opgekomen?

4
129 PFL

* Verwijderd door de redactie *

130 Captain Hero

@130 jij kunt echt alleen maar op de persoon spelen, verder komt poep uit!

3
131 mike45

* Verwijderd door de redactie *

132 Captain Hero

@110
In de Kamers van onze democratie wordt ook heel vaak gestemd allerlei bijbedoelingen.

Zo hadden we nog zo niet lang geleden de PvdA die een lange tijd vanwege de minder minder vraag van Wilders, op elk voorstel van de PVV tegenstemde ongeacht of ze het met de inhoud eens waren of niet.

Tweede Kamerleden van coalitiepartijen die nog steeds de grondwettelijk taak hebben de regeringen te controleren, worden misbruikt als stemvee, ja knikkers bij het regeerakkoord van enkele onderhandelaars, ondanks of ze het er individueel of zelfs als partij inhoudelijk mee eens zijn of niet.

En zo kan je nog wel een hele dag doorgaan, over politieke spelletjes en allerlei bijbedoelingen.

Maar het volk mag van jou niet om haar eigen moverende reden een afweging maken. Maar mag enkel de redeneren van de EUfiele regeringspartijen volgen, anders vind je de afweging ongeldig. Zie je niet in dat dat volstrekt belachelijk, uiterst hypocriet en zeer ondemocratisch is wat je voorstaat!

3
133 Reactie

@110 : Het lijkt me erg frustrerend, dat Nederlanders niet zo gek te krijgen zijn, openlijk geweld te gaan plegen, omdat ze te slim zijn, ze weten dat ze dat verliezen. Daarom ook dat ze ieder, maar dan ook ieder, LEGAAL middel aangrijpen om hun overheid een veeg uit te pan te geven als ze zich misdragen. Ook DAT is democratie. De overheid weet donders goed dat ze zich misdraagt en wil daar ongestraft mee doorgaan, en geen draai om de oren meer krijgen. Dus moet het referendum afgeschaft en mag de sleepwet niet onderwerp worden van een referendum.

Bovendien is het ook nog zo, dat mensen, die uit aversie tegen de overheid nee stemden op Oekraïne, waarschijnlijk die aversie hebben onder andere door Van Baalen c.s. die daar stonden te juichen bij de moord op burgers door de coupplegers. Nee, een dergelijk land wil je niet bij de EU. Heel waarschijnlijk zijn die mensen EN kwaad op de overheid, EN tegen aansluiting van Oekraïne.

1
134 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@89 De Russen ontwrichten de zaak m.i. niet, dat doen zulke mensen....

2 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@89 Deze is ook wel leuk, https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.geenstijl.nl/5141172/hier-ligt-na-de-ver...

3 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Zie Hier
GeenStijl: Hans Spekman: PvdAGroenLinks is NOORD-KOREA

Wat een lading dom GL/Pvda gelul!Spekman is het enige stukje nog restende betrouwbaar Pvda!De rest is aardig te vergelijken met een dict...

3 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Mevrouw Stemband
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@36 kom op Vageali6888, je kan beter dan dit simpele getrol en selectieve gequote. Was nog best veel week om ""Radiation like this could har...

4 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

Zie Hier
Vertrouwen in Máxima krijgt een knauw: nu bijna net zo laag als in Willem-Alexander

Voor ingenomen geleuter!...

7 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

LVosje
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

Zouden meer trump fans moeten doen....

9 minuten geleden geplaatst door LVosje

Zie Hier
De Rockefeller- en Bill Gates-stichtingen staan ​​op de sponsorlijst van EU-besluitvormers - Dissident.one

https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssites...

10 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@88 Ik heb weleens naar die PG geluisterd, maar dan word je echt misselijk. Mja... Dat zijn dus mensen die nul komma nul integriteit hebben. Je ...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Hendrianus
De campagne om UNRWA af te schaffen - SAP antikapitalisten

Inmiddels wordt wel duidelijk dat het Israël niet lukt om de UNRWA te ontmantelen. Het blijft echter noodzakelijk om heel goed in de gaten te h...

13 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Mevrouw Stemband
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@35 aardstralen en de Van Allen Belts, soms is het beter om niets te zeggen........

14 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

NK. App
Girl Sex GirlEnglish Sex Movie HdSwag LivePornstats TubePenthouse PetsFlashing WomenTight PantiesSex Tamil HeroineKenna James CreampieVidieo BokepBig Tube TitsBharat Sex VideoFree Hd Sex MoviesTotally TabithaAshemaletube.comjDeborah RennardLexnstuff Fucks Girl 1Ainslee Divine OnlyfansOld Is Gold Sex VideoDaddys Cock GayRub&tugBbc JackoffKorean 18 PlusSex Video Very NiceRimjob LesbianGayathri SexAnalhdNude Female GymnastsChloetayaTwinks LovingMallu PussyAuntyxxxvideoAsiannutPron Video NepaliHouse XxxIsidora GoreshterBhai Bahan XvideoSoft PirnXxx Cartoon StorySekirei AnimeCar Wash XxxHollywood Actress In NudeLivenude EuPorn Ebony HomemadePics Of Naked Older WomenDese XnxxTamil Aunty Hot TwitterItscarlyjaneIsabella RamirezI Am Sex VideoRed Saree SexAttack On Titan Live Action PornViolet Myers CuckoldMexican Lesbain PornJapanese Armpit PornSunny Leone Hd Bp VideoPorn In SariBoobspussyAna De Armas Nude SceneForums Social Media GirlsRussian PornstasMoms Gone Bad TwitterOculus Quest 2 PornographyJavmmostSounds PornLatino PorngayMika Grace KellyIndian Full Porn VideosXxx 2004Karate PornRapping Porn VideosGroped VideosAssistir Filme PornFilmo PornoElizabeth Berley NudeBeuatiful Women NudeAunty Boy SexHot Tongue KissSexy Porn Video CartoonCatchinggolddiggerMyfreeblacPorno Gratuit TukifAmbersparklNudes On SnapchatXporn Video HindiIndian 4k XxxHjd2048Ebony Galore TubeBonnie Pornhub50 Shades Of Gray Hot ScenesXxx Sexy Porn HubVirginity DeflorationPorn Scissoring LesbiansLila Love PovSunny Leauni XxxNewsgroundTwinsxxxXnx Sex VideosSexy Videos Miya KhalifaGirls BobsWaaa-234Sukisuki GirlHottest Porn CideosSisters In PornSexe VrTight Teens NudesGb Road PornVery Hot BfHindi Audio Xxx Movie3d Animehentai5278 論壇Xxx Sex AudioBrazzers Abella DangerHansika Motwani AssSleepover XxxIncest PirnSublimedirctoryWww.xnxx.cokmSexe NaturisteBest HentCasas Das BrasileirinhasSquirt.irgIshowspeed NudeMalaysia PornAdamandeveaXnx In TeluguKerala Wife SexBrit Manuela NudeAsiandoggystyleBihari Sex PictureAngela White Hitomi TanakaPornos JaponésPorndude.comHeavy FestishDenisa HeavenFollando.con.mi SobrinaBbcporn ComicsWww Malayalam Xxx Videos ComIndian Bhabhi Sexy Porn VideoFoot Fetish AnimesReddit R34سكيس 18Corey Chase PornstarKathleen Bradley NudePse SexFree Daughter Daddy PornVeiny CockSexy Judy HoppsSexs 2022Zettai Junpaku Mahou Shoujo