door kovichni in Politiek  ·  34 Reacties

  • 17
  • 893x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

TS zie ook >>>'Poetin zal bij Erdogan aandringen op vermijden militair conflict'


https://www.nieuwskoerier.nl/news/254010-poetin-zal-bij-erdogan-aandringen-op-vermijden-militair-conflict

0
1 Moskowfiets

* Verwijderd door de redactie *

2 hk-sr

Één woord, 4 lettergrepen;
An-ka-ra-boem.

4
3 Chaim

Ja die geitenneukende pedofiel wil gewoon oorlog met Assad om het Ottomaanse rijk te herstellen. Mafketel

1
4 Jan met de korte achternaam

Het moet niet gekker worden. Het Syrische leger wilt de baas spelen in eigen land? Zijn ze mesjokke geworden?

0
5 Chauvinist

Herinner toen die Turkse mafklappers dat Russische vliegtuig uit de lucht schoten omdat het iets van 2 seconden boven Turks grondgebied vloog. Die turken zijn stapelgek en die Ottomaanse barbaarse genen steken de kop weer op. Islam en verovering, ..Ottomaanse natte dromen.
Brengen zoals historisch niks dan ellende. Eeuw na eeuw niks dan ellende,.

1
6 Bleke Betty

@6
Het meest vreemde is nog wel, iedereen staat er bij en kijkt er na. Er wordt ze geen strobreed in de weg gelegd.

2
7 Boortjedont

Arme burgers, gevangenen in eigen land en bedreigt door een Turkse dictator die natte dromen heeft van het Tweede Ottomaanse Rijk, en de andere dictator die ook natte dromen heeft, maar dan van stapels "terroristen" en dode Koerden. Ze zijn er maar mooi klaar mee, daar. Voorlopig is het daar niet rustig!

10
8 weerman

@7
Dat komt omdat de andere landen hen zo 'machtig' hebben laten worden. jaarlijks veel miljarden aan 'donaties' en inkomsten van hun turkse burgers in het buitenland, enorm veel leger attributen van de buitenlandse mogendheden, zelfs een basis vd Amerikanen en dat is nu al een probleem omdat ze t.o.v. elkaar staan in Syrië waar ze allebei niets te zoeken hebben. Bij veel doden zit eigenlijk Amerika in de tang want er schijnen ook nucleaire wapens te zijn. Nee, ze hebben het compleet verkeerd aangepakt. In Europa zijn 35 miljoen Turkssprekenden. Dat zijn er erg veel. Ze zijn overal en voelen zich allemaal eerst Turk en moslim. Dit getal komt van de geregistreerde turken in de europese landen die daar zijn gaan wonen, gebieden die door de Turken zijn bezet, in bezit genomen vanuit hun eeuwige strijd voor meer grondgebied, meer islam, meer macht. De lijst met landen en gebieden staat op
https://nl.wikipedia.org/wiki/Turken_in_Europa
En ik denk dat de machthebbers dit wel degelijk een bedreiging vinden en tevergeefs hun balletjes zoeken en maar liever in een hoekje gaan zitten duimelijnen. Het is een gevaarlijke situatie omdat Erdo werkelijk schi.t heeft aan alles en iedereen en zichzelf al ziet als de grote Isl. wereld Kalief. En uiteindelijk kan dit met alle spanningen die overal aan het oplopen zijn een gevaarlijke wildcard zijn. Waardeloos. Ze zijn gewoon bezig met een nieuwe (ongoïng) genocide op de koerden en alle anderen die ze niet aanstaan. Stapelgek!

1
9 Bleke Betty

@8 "....en de andere dictator die ook natte dromen heeft, maar dan van stapels "terroristen" en dode Koerden. ...."

Ik vermoed dat jij wat betreft de seculiere en gematigde Assad in de war bent met je eigen fantasietjes....?!

2
10 CoolMemories

@8  "....en de andere dictator die ook natte dromen heeft..."

Niet Assad maar Erdogan die een ander land binnenvalt is de weg kwijt! Assad doet gewoon zijn taak als president en verdedigt zijn land en burgers tegen door het Westen en Turkije verzamelde en gesteunde jihadisten, moslimrebellen en marxisten.....!

Maar onze nepmedia produceren al jarenlang nepnieuws over deze oorlog en zijn nu zo verstrikt in hun eigen nepnieuws dat er niet meer over gepraat wordt in de bekende praatshows....!

2
11 CoolMemories

@10 en @11 :

Ik heb je al eerder geschreven dat jij geen serieus te nemen gesprekspartner meer bent. Je speelt altijd op-de-man en komt met onzin, verdedigt dictators en denkt de Grote Waarheid in pacht te hebben. Iedereen met een andere mening over dictator assad kom jij persoonlijk fileren en met onzin besprenkelen. Doe maar geen pogingen meer; bij mij doe jij allang niet meer mee, met je uitermaaate anti-westerse houding en je voorliefde voor dictators. Triest figuur.

21
12 weerman

@11
Assad is zelf een Marxist.
Oh en Assad is niet seculier, want moslim en niet gematigd. Gematigden vergassen en vermoorden hun eigen volk niet met 100.000den tegelijk.

12
13 von Schnellensinken

@12 ".....met je uitermaaate anti-westerse houding en...."

Je vergist je weer! Ik verdedig juist de westerse waarden en cultuur en sta daarom achter de seculiere gematigde westers georiënteerde democratisch gekozen Assad...en dus niet achter onze weg-met-ons-politieke elites die het Westen willen islamiseren!

1
14 CoolMemories

@14
Geheel off-topic en onzin.

18
15 weerman

@13 "...Assad is zelf een Marxist....."

Je raaskalt want je hebt geen benul van Syrië en de lokale machtsverhoudingen! De seculiere en gematigde Assad heeft om begrijpelijke redenen slechts twee partijen verboden in Syrië; de revolutionaire communistische en de jihadistische Moslim Broederschap....!

En voor Arabische begrippen is Assad seculier en gematigd en heeft Syrië een politiek systeem dat veel lijkt op de westerse parlementaire democratieën. Assad heeft decennialang de lieve vrede tussen de uiteenlopende culturen, stromingen en religies weten te bewaren....totdat de CIA het moment vond om de lont in het kruitvat te gooien.....!

3
16 CoolMemories

Smerige imperialisten, die Turken. Dat waren ze sowieso al, en ze zijn nog islamitisch ook, de kern van die sekte is ook wereldverovering, met geweld.

0
17 Wendel

Het is toch te zot voor woorden!
Turkije, de VS en anderen moeten gewoon opdonderen als de wettige Syrische regering ze vraagt om te vertrekken!

13
18 Uit Den Haag

18
De wettige syrische regering?
Oh, je bedoelt de assaddictatuur die al aan de macht sinds de staatsgreep van pa assad in 1970.
NIETWAAR? Of was je dat voor het gemak 'vergeten'.

En die om aan de macht te kunnen blijven het syrische volk heeft gebombardeerd en gifgas tegen hen heeft gebruikt. En die alleen aan de macht heeft kunnen blijven dankzij de steun van zijn russische en iraanse bazen.

13
19 maxentius

ach als zelfs de Russcische propaganda nieuwsbronnen anti-Turkije berichten verzend is het snel gedaan met Erdogan's enthousiasme.

1
20 Wetenschappertje

Hoe zo kan en NAVO lid als Turkije en niet NAVO lid aanvallen ??? Dit snap ik niet. Turkije wordt niet bedreigt.

1
21 Gunther

Ik mag hopen dat de Turkse bevolking zelf ook langzaamaan inziet dat hun leider niet spoort !

0
22 FeHa

Toch nobel ... Vriend en Vijand die nu samen optrekken tegen de gezamenlijke vijand : Turkije !

0
23 FeHa

Erdogan is werkelijk van de pot gerukt, sinds wanneer is het verboden om je eigen bezittingen met inbegrip van oa. je land te verdedigen tegen een ieder die daar inbreuk op pleegt !

0
24 jbruntink

@20 Poetin heeft Turkije nodig om Europa te destabiliseren maar kan Turkije missen als kiespijn als het om het Syrisch conflict gaat. Beetje dubbel dus, vandaar de dubbele signalen van Russische propaganda media.

0
25 Vrijdenker

@21 Syrie is ook een NAVO lid.

9
26 Melancholy

@26 ???

0
27 B55

@26 Sinds wanneer?

0
28 etymologie

@25 Dat was mij ook opgevallen. Assad doet waarschijnlijk niets zonder goedkeuring uit Moskou. Zonder militaire backup maakt zijn leger mi weinig kans tegen de Turken. Ik vermoed dat Putin het prima vindt om Turkije verder te verzwakken, het is nog steeds een Navo lid.

0
29 Tussenderegels

NB @29 De Navo zal niet bijspringen, het is Turkije die zelf de aanval heeft gezocht.

0
30 Tussenderegels

volgens verdrag niet maar stel dat turkije en de russen slaags zouden worden wat ik overigens
niet snel verwacht dan denk ik dat de Navo toch gaat ingrijpen, turkije is enkel alleen lid vanwege hun strategische opening naar de zwarte zee.

als de turken dus uit de Navo stappen of worden gezet dan heb je zeker daar een nieuw conflict.

0
31 nikkytha

Ooit, in een ver verleden, voorspelde de pytia aan een koning: "als u aanvalt zal een groot rijk ten onder gaan"
Het bleek het rijk van de koning zélf te zijn.............. question

1
32 Willem123

Die Turk gaat nu openlijk op jihad. Eerst naar de omvang van het Ottomaanse rijk. Dan de rest van de wereld. Het zijn dan ook gouden tijden met die weg-met-ons dwazen aan de macht in Europa.

0
33 Soare

Net via Twitter: Syrische troepen die oprukten naar een grensstadje, zijn door Turks artillerievuur teruggedreven. Nou, als dat geen agressief imperialisme is van de Turken! Erdolf werkt dus hard aan het Tweede Ottomaanse Rijk. De sufferd.

2
34 weerman

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Best Nsfw TwittersEhentai FemdomHamster Video SexeLavish StylesSani Lan XxxRajasthan Ki BfSalwar Suit SexBf Sex Video SexyNude Gay TeenagersLesbian Therapist PornStreaming Film érotiquesCumed TeensHot Naked MomsJessica Sodi OnlyfansMature Wife BbcFree Film AdultRub N TugFrum PornFruit Roll Up BjNenas CojiendoVioley MyersScottish PornForced Father Daughter PornXxx Potshسكس كليسكMexicana XxxBrenda JamesXnxx_18Masha NudeIamqueen_asWww Marathi SexTrans AnglesMongerinasia.comFacesitting BrazilianImagefappJulia TicaShantel-deeLatina Ten PornXxx MassgaeKannada Sex IndianXxx Video Of BhabhiXnxx Indian DanceEbony AsslickedSexylog EntrarPublic Gay PornBoob PirnIndian Wife Hot SexRussian Mature PornGi Gi SpiceTeenage Beautiful PornWoman With Biggest ClitorisFamiley Therapy PornBrazzers Full Hd VideoHot Bf PornLauren Pixie BbcSexinteluguDaniella Hemsley PornXvvideoSexy Nicki MinajPorn On CdFree Download Sex Video In HdBig Titty SisBlm PornSarah Sherman NudeGanbang BlackDarlingbooWatch Free Sex Videos OnlineDani Daniel AnalComic Porn For FreeAria CarsonXxx PjotosKairunoburoguPorno Mom And SonAriana Grande Look Alike PornDaddaughter XxxThotthubVintage PornographyBd BdsmBrooke Adams NudeLesbian Face SuttingPusy ShowAbigail DangerJazlyn Rae PornFoot Domination PornAcme JoyJavbus 论坛Tran Free Pornسكس محجابXnxx MizoramIndian Moti Aunty SexRiley_roxxxPrivate DelightsNude Celbrity PhotosEbony Porn EbonyThe Green Door Las VegasMeyd-806FoxxinaboxxPorn Hindi DesiNude Of CelebsBlack Female PornstarsChaturbuteTeenager Boobs PornRomantic SexvedioFuture PornAnt PornBrazzersvideofreeFatherdaughter PornTranny Fuck TrannyDorisbebeHairy Naked BabesMujer Foto DesnudaBig Titis Porn StarHttps://www.ptorrents.com SearchHot Sex Indian VideoSxx TamilNaked SaunaBehind The Scenes NudeAi Porn GenratorSpank WorePorn AvatarBlondie Fesser CreampiePayton PreskeeTelugu Xxx BfTeen Male PornstarSara Jean Underwood Onlyfans LeakedNude Booty ShakeRico Blaze PornRedbonefuckResort BoinNnaked WomenFullyclothedsexDesi 4k PornBengali Heroine Sex VideoFree Sexy Video MovieReal Mom And Son PornSunny Lune Xxx VideosGay Teen Porn PicsFootjob HentaiFemboy PorncomicsTig Sons Of AnarchyImgscBig Booty SexsStripper OutfitsForced CumsIndia Versus SexXxx The BabysitterTamil College Sex MovieFamous Porn Star VideoFree Use XxxLezbians Dry Humping