• 4
  • 453x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Kijk. En daarom winnen wij wel van de terroristen en westerse landen niet. Kijk maar goed om je heen. Er lopen 8S terroristen vrij rond in Nederland. Ow wat zijn ze zielig. Voed ze en kleed ze met je belastingsgeld.

6
1 Chaim

Alweer een triest "optreden" van het Israëlische IDF in de grootste openlucht gevangenis ter wereld: Gaza Palestina. Israël houdt blijkbaar niet op; niet vanzelf. question

26
2 Barbapapa-7,5

Tja dit kunnen helaas de gevolgen zijn ! als je de kinderen met diep gaande haat tegen Israel opvoed ! en je hen daarmee opoffert !

4
3 Moskowfiets

@2 Wellicht zou het helpen als ze geen raketten op Israel afvuren? Zomaar een idee

4
4 Chauvinist

@1 Hey prutser 'jullie' hebben meer doden door terreur te verduren gehad de afgelopen 17 jaar dan alle westerse landen bij elkaar opgeteld. Dus dat winnen van jullie doe dat maar lekker in de zandbak.

13
5 Oebie

Hopen dat D66 Kaag dit trieste nieuws ook leest en stopt met geld voor tunnels en raketjes doneren !!

4
6 Moskowfiets

Nu komt natuurlijk weer het verhaal van Israël, de illegale bezetter...blablabla. En het natuurlijk niet hebben over de Palestijnen die destijds met hun vriendjes Israël aan hebben gevallen. Ja en mooi verloren. Maar nu willen de zielige Palestijnen hullie land terug.

Jammer joh

4
7 Chauvinist

Oh, hij heeft Israëlische LYNCHmacht in de beschrijving gezet. Creatief hoor question

2
8 Chauvinist

@3

Ziekelijk...

Je zit luchtaanvallen recht te spreken...

Denk dat de haat en agressie juist van de andere kant komt....

13
9 Bullet108

@9 Je hebt het gedeelte van die raket zeker gemist? Of moet je, als iemand een raket op je afvuurt, lief vragen of ze het aub niet meer willen doen?

3
10 Chauvinist

@9 Idem Ziekelijk !!

5
11 Moskowfiets

@10 1 vuurpijl van de buurman met oud en nieuw richtte meer schade aan hier in de straat dan de laatste 50 Palestijnse 'raketten'. (3 kapotte ruiten een paar huizen verderop).

12
12 Oebie

@12 Tuurlijk joh..
Pak maar een snoepje en ga lekker buiten spelen.

4
13 arcenist

@13 Wanneer was de laatste kapotte ruit door een Palestijnse raket? Weet u het?

12
14 Oebie

@14 Is schade van essentieel belang dan?

3
15 arcenist

@12 Oh en dan moet je niet reageren? Als je raketten afvuurt, grote schade of niet, niet janken dat Israël reageert. Opgeruimd staat netjes. Je zou denken dat ze onderjand doorhebben dat Israël zoiets niet laat gaan.

Niet zo snel van begrip, die Palestijnen

4
16 Chauvinist

Als de Palestijnen geen bommen op hun dak willen krijgen, moeten ze geen raketten afvuren.

Het is geen rocket science. (Pun intended) Applausje voor mezelf question

3
17 Chauvinist

@6

Geld van UNRWA wordt uitgegeven aan noodhulp, gezondheidszorg en onderwijs aan Palestijnse vluchtelingen in én buiten de Palestijnse gebieden.

Dit geld is bij lange na niet eens genoeg om er de hoogstnoodzakelijke dingen mee te doen. Toen minister Ploumen nood-en ontwikkelingsfondsen aan Palestijnse vluchtelingen toekende hoorde je daar bijna niemand over dus de reuring is nogal selectief, om het maar zacht uit te drukken.

16
18 ~ Echelon II ~

@18 Citaat uit artikel

Het nieuwe hulppakket komt bovenop de eerdere toezegging om 158,1 miljoen euro financiële bijstand te verlenen aan de Palestijnse Autoriteit. Een extra 18 miljoen euro gaat naar investeringen in de Westelijke Jordaanoever en de Gazastrook, terwijl 107 miljoen euro toegezegd is aan UNRWA, het VN-agentschap voor Palestijnse vluchtelingen.


En dan nog 13 Miljoen van D66 Kaag !!


https://www.nieuwskoerier.nl/news/244246-eu-maakt-425-miljoen-euro-vrij-voor-hulp-aan-palestijnen

3
19 Moskowfiets

Dus 30 tot 50 meter vanaf het grenshek zijn mensen ook al niet meer veilig.

Wat is er überhaupt in zo'n tankbemanning gevaren dat ze jongeren binnen de grenzen van hun eigen land beschieten? Zelf zijn ze die leeftijd vermoedelijk amper ontgroeid.

Wat een verziekt stukje aarde is het daar toch.

17
20 ~ Echelon II ~

Geen zorgen. Door terreur zijn er niet meer in Israël omgekomen san in westerse landen. 9/11 is een beetje moeilijk in te halen. In europa staan jullie al op honderden de laatste 4 jaar. Het telt snel op met die eermoorden en losse verkrachtingen en moorden. En het word steeds erger in de westerse wereld.

3
21 Chaim

@12

Als het dan toch maar "vuurpijltjes" zijn zonder enige schade of doden te veroorzaken, waarom blijft terreurgroep Hamas ze dan al vele jaren lang afschieten? Want ze weten dat er altijd een hard antwoord komt, wat ze veel schade berokkent! Als ze weten dat het afschieten van qassamraketten allemaal niets uitricht, waarom gaan ze er dan mee door? Heb je daar ook een -serieus en onderbouwd- antwoord op?!

2
22 weerman

@19
Hulpgelden waarvoor? De PA geeft jaarlijks $285 miljoen per jaar uit aan uitkeringen aan palestijnse terroristen. Hoe meer Joden ze vermoorden des te hoger de uitkering. Gelukkig gaat Israël ze binnenkort korten voor een dergelijk bedrag.

3
23 IJzervreter

@20

Je neemt het bericht voor 'waar' aan? Heb jij meer aanwijzingen dat dit daadwerkelijk plaatsvond, zoals omschreven op dat puur anti-Israëlische blog? In het artikeltje wordt namelijk gezegd dat het de "Palestijnse" pers was die er melding van deed. Ik heb geen enkele andere bron kunnen vinden, en wat er geschreven werd is door niemand ander bevestigd. Dus wie zegt ons dat dit de waarheid is? Er komt elke dag een enorme lading propaganda en leugens over de wereld heen, ook van de arabieren...

2
24 weerman

@24

RTL en Haaretz maken er ook melding van.

12
25 ~ Echelon II ~

@25

Graag dan even de URL's daarvan, dan is te zien welke bron zij hanteerden.

3
26 weerman

@24 nog meer.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1686748/twee-palestijnse-tieners-gedood-bij-grens-gaza.

Ik reageer zelden zonder naar meerdere bronnen te hebben gekeken. Dat weet jij dus vind ik je reacties getuigen van een enigszins aangedaan kortetermijngeheugen.

13
27 ~ Echelon II ~

@26

https://www.haaretz.com/israel-news/two-gaza-teens-killed-by-israeli-fire-after-approaching-the-border-1.5826007

https://www.rtlnieuws.nl/buitenland/twee-palestijnse-tieners-omgekomen-bij-grens-gazastrook

En nou voortaan zelf zoeken als je het niet vertrouwt ipv weer over propaganda van Arabieren te beginnen.

U weet dat ik niet in het ene of het andere kamp thuishoor, maar u blijft maar bezig mij als tegenstander weg te zetten terwijl de schending van mensenrechten aan beide zijden van de grens plaats vindt. Zoals ik vanmiddag ook een artikel plaatste mbt de oorlogsmisdaden en slachtoffers van de Gaza oorlog 2014. Daarin werden ook de misdaden door Palestijnen begaan benoemd. Helaas is dat onderwerp om mij onbekende redenen verwijderd, inclusief alle reacties.

14
28 ~ Echelon II ~

@27

Uit je artikel: "...meldt het Palestijnse ministerie van Gezondheid...." Tja, wat moeten we daar nou van zeggen... question Da's geen onafhankelijke bron dus. Maar ja; de Televaag... 's Lands grootste roddelflop.

Je laatste zin is weer zo'n typerend foute opmerking. Zo ken ik je weer; jammer dat je je iedere keer weer laat verleiden tot dergelijke laster.

@28
Je eerste bron is niet te lezen zonder mijn Adblocker uit te zetten, en dat doe ik nooit.
Je tweede bron verwijst naar de eerste; kan er dus niets mee. Kortom: soms lijken het verschillende bronnen, maar halen ze allemaal hun nieuws uit één bron...

Ook hier weer zo'n typerend foute sneer. als je serieus en volwassen wilt discussiëren moet je je ook eens zo gaan gedragen. Nu kom je over als een puber, met dergelijke overbodige opmerkingen.
Terugkomen op een topic wat al verwijderd werd is zinloos. En off-topic hier.

Kortom, resumerend: de arabische beweringen dat die twee domme pubers "met een tank" zijn gedood is onzin en onbewezen. Dat ze dood zijn is duidelijk. Heel erg en onnodig, maar wie gaat er dan ook naar die grens toe. Dat getuigt niet erg van intelligentie. Israël neemt namelijk geen enkel risico'in het verleden kwamen veel terroristen ook zo die grens over, om burgers te vermoorden of te ontvoeren. Dat weet men best in de Gazastrook en dus blijft men weg bij de grens. Op twee vreemde kwasten na, die dat moesten bekopen.

1
29 weerman

@29

Tegen onwil om elkaars mening serieus te nemen valt niet te onderbouwen.

Ik zie niet in wat er mis mee is om aan je eigen kant van de grens te staan overigens. En in dit geval hebben de Israeli's 2 Palestijnse teenagers vermoord en niet andersom. In een tank ben je als militair veilig dus van zelfverdediging kan in dit geval geen sprake zijn.

Met Ghostery valt alles overigens prima te lezen, maar ik heb zomaar het idee dat onderbouwing noch logica aan u zijn besteed. Ik vraag me af wat u hier zoekt behalve bevestiging van uw eigen gelijk.

Off topic:

Te uwer informatie, ik ben geen snotneus meer die u zo aanmatigend kunt bejegenen.

"Ook hier weer zo'n typerend foute sneer. als je serieus en volwassen wilt discussiëren moet je je ook eens zo gaan gedragen. Nu kom je over als een puber, met dergelijke overbodige opmerkingen."

Bedankt voor het compliment. Dat ik dit op mijn leeftijd nog mee mag maken question

14
30 ~ Echelon II ~

Tekst artikel Haaretz mbt de dood van 2 Palestijnse jongeren bij de grens tussen Israël en Gaza.

An Israeli tank maneuvers along the border fence with the southern Gaza Strip near Kibbutz Nirim,
Israel February 17, 2018.\ AMIR COHEN/ REUTERS
Two Gaza Teens Killed by Israeli Fire After Approaching the Border, Palestinian Ministry Says
The bodies of the two were found in the morning in southern Gaza ■ Two others were wounded and taken to the hospital earlier from the same area

Jack Khoury
18.02.2018 | 09:09
Two Palestinians were killed and two others were wounded Saturday night by Israeli shells when they approached the Gaza border, the Palestinian Health Ministry said.

The two wounded Palestinians were evacuated to hospital overnight and only this morning two bodies were found in the area, east of Rafah, the ministry added.

The bodies were identified as Salem Mohammed Sabah and Abdullah Ayman Sheikha, both 17, from Rafah.

15
31 ~ Echelon II ~

@29

Quote
Kortom, resumerend: de arabische beweringen dat die twee domme pubers "met een tank" zijn gedood is onzin en onbewezen.
Unquote

Mag ik een bron voor de bewering dat er géén sprake was van een tank?

14
32 ~ Echelon II ~

@32

Nee, dat mag je niet, want dan ben je de bewijslast aan het omdraaien. En zo werkt het niet, want "wie beweert, die bewijst". Dus de luitjes die beweren dat die twee kerels 'door een tank' onder vuur zijn genomen, behoren dat te bewijzen. NIET ik.

2
33 weerman

@33

In de Engelstalige berichtgeving wordt gesproken over "shells". Nu heb ik geen militaire ervaring, maar voor zover ik heb kunnen nagaan zijn dat mortiergranaten die afgeschoten worden.

Die tank wil ik dan nog wel betwijfelen, maar dan nog was er sprake van zwaardere munitie die niet werd afgevuurd met een pistool en/of geweer, laat staan uit de losse pols werd geworpen.

Kortom een overkill aan geweld tegenover teenagers die op dat moment aan hun eigen kant van de grenshekken stonden, en dan ook nog eens tientallen meters van de afscheiding vandaan.

Ik blijf erbij dat het ook wel een onsje minder mag, en voel mij daarin gesteund door berichten van IDF-veteranen verenigd in Breaking the Silence.

12
34 ~ Echelon II ~

@2 )34 "(...) en voel mij daarin gesteund door berichten van IDF-veteranen verenigd in Breaking the Silence."

Terwijl je het Israëlische volk daarin verder negeert lol.

4
35 Yisrael

@35 Oh lol is dus voor @34
Scusa.

2
36 Yisrael

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
21st Century Guy
Kan je als christen op de PVV stemmen?

Christenen denken niet over alles hetzelfde, je ziet het bij abortus,LHBTI rechten en m.b.t. migratie en islam zullen ook niet alle neuzen dezel...

1 minuut geleden geplaatst door 21st Century Guy

Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@20 Ja, die deernen van jou werden ook een beetje saai. 😂...

2 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
No ceasefire with Ukraine even if talks start – Lavrov

@2 Mijn Lieve Rinze, dank zij mij kun je het wel lezen, ik ben alleen bang dat je het niet begrijpt, en daarbij hoef je het niet te lezen, het...

4 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Hendrianus
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@14 Niet juist. De PVV heeeft in het verleden een zgn. kopvoddentaks willlen introduceren. Wilders vond vrouwen met een hoofddoekje straatvervui...

5 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

soapbox
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@8 idd dat was mn punt. Leuk dat je normaal reageert itt de meeste hier....

6 minuten geleden geplaatst door soapbox

21st Century Guy
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@36 Er is maar éen lijstrekker en dat is Geert, het kan zijn dat ze zich niet of nauwelijks hebben aangemeld, maar het is wel frappant....

6 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@7 Ja, okay... Leuk bedacht. 😂 Jouw punt is, dat er geen mensen voor nodig zijn om de reflectoren naar de maan te brengen. Mja... ok... Plus...

8 minuten geleden geplaatst door wildersfan

soapbox
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@35 Snap ik , maar dat is ook omdat het probleem , wat er daadwerkelijk is, al decennia lang niet benoemd mocht worden wegens politieke correcth...

8 minuten geleden geplaatst door soapbox

Oeps112
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Hilarisch! PvdA-commentator WOEST: 'Kijk naar de haat tegen Frans Timmermans!'https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/hilarisch-pvda-com...

9 minuten geleden geplaatst door Oeps112

soapbox
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@6 Dus geen mensen , marsmannetjes of reptielen toch?...

10 minuten geleden geplaatst door soapbox

NK. App
Suck PronSasha Grey NudrIsla SummerXx Movie SexPinkyxxx ComBusty BjShilpi Raj PornDesisexThird Crisis F95Baixar Videos Do RedditFree Porn Of WifeNude GymnasicsWonderschoolKorean Porn English SubtitlesLesbianasslickBreast Suck LesbianHeavey-rPorn Stare NameHot Teeni PornTamil Audio PornWife Change SexDarla Crane AnalReya Sunshine XxxCum4k Full VideoPriya Mani XxxPorngifs With SoundEbony Slim ThickMia Khalifa Full VidrosLadyboy JasmineLive Nip SlipJennifer Connelly Requiem For A DreamXxx Pron VideoPunjabi Bf SexPorn Desi TeacherOld Farts Young TartsAsian Porn UnsencoredBlonde BlowjobWww Sex Story ComThe Plug TalkDifferent PornTf Games SiteGay Porn.hfAlinity LeakaSexs Dani DanielsGemma Boop NudeMencumshotsLea Thompson NudesLiterotic TagsHome Sex XnxxPrank Xxx VideoFamily Hindi Sex StoryTwo Girls Porn VideoHindi Porn PhotoNaked Asian Girls Kissing In A PoolOops The Wrong HoleAngela White PoolPornô De JaponêsPornos ExóticosJennifer Garner BikiniXnxx OviesElf FutaKarishma Kapoor XxxTitis.orgVillage Girl Porn VideoMalayalam Sex DownloadParineeti XxxIndian Leaked Porn MmsAngelina Jolie PornographyIsabella SorpranoThreesomexxxSex On Suhagratانجلا وایتGuy Jerking Off PornGirlfriendgangbangFela PuteHuge Boob Asian PornMía QueenBangla Boudi Blue FilmJd Porn DownloadRamona Flowers PornFotospornVideoporno AnalNivetha Thomas NudeCummy KissesPhim Sexsub.comKat Timpf NudePunish SpankingSara Vandella3gp King SexMalayalam Aunty Hot SexYou JiizPin PornPornpw ComCreampie TeenageBella Delphine NudesBisexual SwingersBidesi SexEnglish Aunty Sex Comسك س انميPorn Discord ServeAdriana Chechik PornAna De Armas NaledLuxibooXnxx Teacher TeluguIndian Sex Stories In MarathiAya AsahinaNew Hindi BfIndian Girls Sex VediosAsian Hardcore PornDelhi Gb Road SexNude Yoga For WomenMassaugeHot Blonde MasterbatingGelboroLatina NsfwPerfect GirlssexSexoaovivoPeyton List PornXnxx JapaniMom Xxx Videos HindiAddison Ray NudesXhamster CreampieChaturbate HeelsXxx Video In BiharMyslut WifePorn CelebriteThai PornhuberDada Sex VideoNaked YorJapanese Nude MoviesLatest Porn VidrosBleached BooriBest Movies With PornWatch Free PornnWww.adultfriendfinder.comSex Of GirlMonamour OnlineNelly Sex TapeNomi Pornنيج عراقيChromazz NudeSmall Tit BounceDanni DanialNude Asian TeenagerBox PornBucolyse PornOlder Man CumsDnz PornGay DeepthroteMy Little Pony Hentia