door Hadito in Buitenland  ·  25 Reacties

  • 3
  • 331x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Een leger aan overheidstrollen en bezopen hasbara berichten. Whats going on NK?

Misschien tijd om opzoek te gaan naar een alternatief.

14
1 Chalupa

‘Iran staat klaar om plaats van ISIS over te nemen in het Midden-Oosten’
als dat zo was zou tel aviv als eerste in de rij staan om hen te verwelkomen naast hun ''grenzen'' question
https://www.timesofisrael.com/yaalon-i-would-prefer-islamic-state-to-iran-in-syria/

1
2 kovichni

@1
Wie zegt dat het niet waar is? Je onderbouwd niets van wat je zegt! Om het zomaar weer schelden een "bezopen hasbarabericht" te noemen is uitermate dom, laf en onzinnig, als je dat niet onderbouwt.

Want feit is dat algemeen bekend is dat Iran nu ongeveer 200.000 soldaten heeft in Syrië, dat ze er een tiental luchtmachtbasissen hebben, dat ze actief bij de burgeroorlog betrokken zijn, dat ze terreurgroepering Hezbollah actief steunen met wapens, munitie, nieuw, zwaardere raketten, logistiek en geld. Dus ja, Iran is zich diep aan het ingraven in Syrië, en dat vindt geen enkel buurland daar 'prettig'. Integendeel; Iran's expansiedrang wordt met zorg bekeken, door veel buurlanden. Niet alleen door Israël.

10
3 weerman

"Want feit is dat algemeen bekend is dat Iran nu ongeveer 200.000 soldaten heeft in Syrië"

Is geen feit.

7
4 Bullet108

De aanwezigheid van Iran in Syrie is op uitnodiging van de Syrische regering.

Daar kun je van allles van vinden maar het is nogal een fundamenteel verschil met IS.

Een sjiitisch kalifaat is volgens mij ook een nogal raar concept.

2
5 provo

Ziet ie Erdogan met z'n Ottomaanse intenties zeker over het hoofd?

0
6 Remkraan

* Verwijderd door de redactie *

7 Lone Wolf

* Verwijderd door de redactie *

8 Lone Wolf

En als mensen weer roepen -met teveel uitroeptekens- dat het 'spam' is:

dit is al lang aan de gang. Maar ach, alles wat tegen het moslimstraatje is, wordt meteen weggezet als 'zionistische leugens' of 'spam'. Zonder enig argument. Zo kennen we de anti-Israëlische brigade hier!

Meer op: http://nieuws.tpo.nl/2015/10/14/al-duizenden-iraanse-troepen-in-syrie/

5
9 weerman

@9 : die truuk om tegenstanders in te simpele hokjes te stoppen gaat niet op. Want Israel irriteert mensen bovenmatig, en da's NIET vanwege 'de Palestijnse kwestie' of omdat ze moslim zijn maar omdat het een oorlogszuchtig land is dat aan de lopende band oorlogen en conflicten zaait. Er is geen dealtje zo smerig en geen zaakje zo vies of Israel is erbij betrokken als boevenhub. Nu is Iran blijkbaar aan de beurt om gesloopt te worden want Israel. De eeuwige smoes van het militair industrieel complex. Het is nóóit Israel's schuld of verantwoordelijkheid, Israel begaat nóóit een zonde en de belangen van de rest van de wereld zullen Israel worst wezen. Het lijken wel moslims!

7
10 Ness

@10

Complotgejank, leugens en niet onderbouwd. De haat spat er van af als je zegt: "omdat het een oorlogszuchtig land is dat aan de lopende band oorlogen en conflicten zaait"

Kijk, daar is geen normale discussie mee te voeren, met iemand die zo liegt en haat verspreidt. Dan kom je niet voor een volwassen discussie, maar om je complottheorie en je haat te evangeliseren. Doe ik niet aan mee.
Toch wens ik je wijsheid, inzicht en vooral: beterschap. Want die haat gaat je verteren.


I rest my case; zoveelste leugendraadje wat gevoed wordt door arabische trollen.

5
11 weerman

Nou, ik voeg nog even een artikel toe, wat laat zien hoe Iran z'n macht en invloed aan het uitbreiden is -richting Israël. Zorgwekkend!

https://www.nytimes.com/2018/02/19/world/middleeast/iran-syria-israel.html?smid=tw-share

6
12 weerman

Ik heb het wel gehad met die eenzijdige oorlogsrethoriek die elke dag over ons heen gestort wordt.

Ik geloof er geen bal van dat Iran zo intensief met Israël bezig zou zijn als men ons wil doen geloven. Het komt op mij meer over als voorbereiding op een Israëlische aanvalsoorlog aangezien ik de Israëlische premier nog helemaal niet heb horen spreken over de optie om eens met Iran in overleg te treden en zo na te gaan of de oorlogsdreiging van Iraanse zijde wel zo realistisch is als door de Israëlische regering gesteld. Voor een dergelijk overleg zijn vast bemiddelaars te vinden.

Iran zal ongetwijfeld een mij onbekende 'verborgen' agenda hebben, maar ik denk dat men troepen naar Syrië heeft gestuurd om een niet-soennitisch land te helpen om zich te verdedigen tegen soennitische krachten in de regio. Tenslotte is Syrië nooit een natie met een staatsgodsdienst geweest, en voor de regio juist tamelijk seculier met een aleviet (islam light) aan het hoofd.

13
13 ~ Echelon II ~

@12 weerman

Vraagje. Is de topic waarop wij net schreven over de slachtoffers van operation Protective Edge verdwenen?

13
14 ~ Echelon II ~

@13

Het gaat dus dan ook niet wat je "gelooft". Het gaat om waarnemingen. En die laten zien dat er een voor Israël potentieel gevaar opgebouwd wordt, door Iran, samen met Syrië. Het gaat allang niet meer om wat terreurbewegingen. Assad wil weer de totaalmacht en wordt daarbij geholpen door de russen (die vragen een dikke prijs; niets is gratis!) en hij wordt stevig geholpen door Iran. En die vragen net zo'n dikke prijs!

@14
Klopt, ik zie dat het topic verwijderd is.

1
15 weerman

@15

Je schreef:
"Het gaat om waarnemingen. En die laten zien dat er een voor Israël potentieel gevaar opgebouwd wordt, door Iran, samen met Syrië."

Dat is óók een kwestie van interpretatie. De Russen zijn ook bezig in Syrië maar die zitten daar ook niet om wat dan ook met Israël te doen of niet te doen.

Ik zie het meer als framing van Iran, maar ook dat is maar een waarneming. De tijd zal leren wat er op dit moment bekokstoofd wordt buiten het zicht van de wereldpers.

Mocht jouw idee werkelijkheid worden dan zal ik, hoe gruwelijk de situatie er dan ook voor de burgerbevolking uit zal zien, ruiterlijk toegeven dat je (helaas) gelijk hebt gekregen. En dat "helaas" slaat dan niet op mijn eventuele ongelijk.

11
16 ~ Echelon II ~

* Verwijderd door de redactie *

17 Lone Wolf

@17

Je ziedende haat is weer aan het woord, zie ik. Ik heb jou al vaker getroffen op dit soort onzindraadjes, en je haat was altijd groot, je beledigingen talrijk, er vloeiden liters spuug en je op-de-man zinnen zijn hopeloos. Ik sluit met jou dan ook de "discussie" die dat nooit was. Je bent mij veel te agressief. Je komt niet om een andere mening te horen, maar om de jouwe als Grote Waarheid in te prenten en elk ander geluid met woordgebruik als in @17 te verpulveren. Je voert een oorlog, en daar doe ik niet aan mee.

Ga lekker je spruitjes eten, wil je?!

4
18 weerman

* Verwijderd door de redactie *

19 Lone Wolf

@19
O, weerwoord genoeg, maar niemand zal serieus ingaan op je emotionele en foute uithalen als die in @17 . Je kunt maar niet normaal praten. Er komt aaaaltijd zó veel emotie, haat en gescheld bij jou naar boven. En dat zien we ook weer in je vlammende @19 . Je haat is zo groot dat dat een normale, volwassen uitwisseling van meningen in de weg staat.
Wat jij er ook van denkt, je kunt gewoon geen serieuze gesprekspartner zijn met zo'n extreme mening en fout woordgebruik. Een prettige avond verder.

2
20 weerman

* Verwijderd door de redactie *

21 Lone Wolf

Dit bericht is waar de Hezbollah zit al in Syrië en word met de dag groter en groter met toedoen van Iran. En Israel heeft er al op geschoten. Die laten het niet gebeuren dat Iran het land langzaam maar zeker overneemt

1
22 Jan met de korte achternaam

@21

Een prima leidraad, maar denk eens na over je taalgebruik en je houding naar mensen met een andere mening. Denk daar eens goed over na, want zelfs in je @21 ben je alweer beledigend en op-de-man bezig.

2
23 weerman

* Verwijderd door de redactie *

24 Lone Wolf

@24

Jouw mening. Ik heb een andere. question Fijne avond verder, hoor!

1
25 weerman

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
elsemiek
Offtopic

@2681 Persoonlijker en kwetsender dan dàt, kun je mensen niet raken. "Dat is precies waar die gesjeesde. treiteraars op kicken , een hobby ma...

6 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Bleke Betty
Stoomtrein in Efteling stopt met stomen om klimaatdoel te halen

Leuk, een minner op de feiten. ...

6 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

elsemiek
Offtopic

https://giphy.com/gifs/malibu-rum-malibu-pineapple-l0K4lO4ehLGUzqH84Zo ik zit 😀...

15 minuten geleden geplaatst door elsemiek

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@88 Ja graag gedaan. Met een beetje inzet van beide kanten komen we mogelijk ets dichter bij elkaar. Alleen ik laat Wilders zijn poot stijf ho...

21 minuten geleden geplaatst door VBOH

Vageali6888
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@12Stel je een Rus voor met een verrekijker op z'n uitkijktoren , die zag sinds 1991 de zwaarbewapende knokploeg van VS/Navo 1500 kilometer ...

21 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

21st Century Guy
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@87 Dat zou nog een mogelijkheid kunnen zijn voor iemand uit zo'n land, maar ik zal eerlijk zijn , ik zou eerder kijken in christelijke, joodse ...

29 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@86 Het is inderdaad een vreselijk groot probleem. Ik heb helaas ook geen pasklare oplossing. Maar ik weet wel dat ook Wilders geen bruikbare o...

29 minuten geleden geplaatst door Bop

Defcte burger
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

Het mooiste en indrukwekkende gevoel van mijn vrijheidsbeleving was en is nog steeds , het moment dat ik de man en zijn gezin kon bedanken dat...

30 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

21st Century Guy
Vanaf het schoolplein stuurden twee Rotterdammers een megadrugsimperium aan

Wat een ellende richten die crazy ass drugs dealers en gebruikers aan, je zou ze collectief permanent willen opsluiten....

33 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

NK. App
Cum EatingWww Porn Hd Video DownloadDominatrix WifeTrans Porn TubeSocinquentinha.comCuming DogPorn XhamsterXx CnxxMessage Gay PornFlogger WhipCrazyshit.commFistingTamil Dress Change VideoLindsey Shaw FeetThroatpie VideosDaughterswap ComPhone Porn GameI StripperUnion MagazineHot Girl SexPornoxxx XNudevista.copmBlack Grandma AnalActress Hd NudeXtube CimSexy Nude PosesKarina NishidaVioladas PornBackroom Casting CreampiesApps For PornPerfect Tits RedditPorn Bande DessinéeGypsy PornhubAsian BliwjobHaley Atwell HotSex Korar VideoAnal Gaping CreampiesOussyBdsm PartyBdsmtestSex In Office IndianIndian Group FuckAngles PornSkip Yhe GamesReallife Cam VipPublic Nude WomenAmerican Beauty NudeKaren Gillan PornhubHot American Sex MoviesCafemomDefeated PornBoobipediaLemon CamsBig Black CocDerpixon Stuffy BunnyKarla LaneXxx B Grade MovieXxx Movies For FreeHotmilfsfuck AbbyPornos Ala FuerzaThrustingdildoFemale To Male PornSexxx Chau AuXnxx BdAnal With MommyFace Sitting Sex VideosDesi Sex BhabiSunny Leone X * * Video Sunny LeoneBbw FemdomCute JavFree Vintsge PornHentaimoviesGo XvideoAmateurity PornhubAirikacal Only Fans.Bhojpuri Bhabhi Ki ChudaiOld Man Xx VideoPorn Classic MomLesbian Movies PronLesbian Porn LatinaTeenager Porn HotTyland PornHuge Boobs SexYor Forger R34Sexy Bubble ButSexy Blonde BlowjobBengali Boudi PornGirls Getting FuckedReal Teaching PornPorn TubestarBeautiful Teens In PornAriel TebelX Video BhabiFc2-ppv-3784167Sexy Milf MomKimmy Granger PornReddit GifsGay Extream PornVídeo De Pornô De JaponesaAbigail Spencer LeakXxxxxxx Hd VideoAdaltBiting TitsChurch Father Sex VideosDewarbhabhisexNew Hot Lesbian SexStepmom Full Hd Porn VideosCumshot HandjobsSophia Myles NudeLive Sex HdSanni LeonSissyhyonoWww.blacked.comAndhra Sex Videos TeluguBoy Lund ImageBen 10 NudeSloppy Toppy PornNude Public AsianNaked Man TwitterShoplyfteeXmasteBua Ko ChodaCarmen MonetIsabelle Miller PornTeens With Butt PlugsErotic NassagePor N GamesShin Chan Xxx VideosArab FuckSunny Leone Ke Xxx VideoForced Hd Porn VideoMoms Big NipplesNude Celebs BestPerfecgirlsJacquie Et Michelle GratuitBokep SelinkuhForeskin In PornDesi Crying PornSaree Sex DownloadShare Bed With Stepmom PornKaley Cupco NakedAnal Wife SwapSurprise Cumshot CompilationFisted For First TimeIndian Family Sex StoriesFapdungeons91短视频قصص سكس مصورهDad Daughter SexstoriesPornstar Full Movie