door Schildpad in Media  ·  22 Reacties

  • 3
  • 368x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Brussen was nog wel eens amusant om te lezen, maar zijn haat maakt zijn stukjes onleesbaar.

10
1 oeioeioei

Hmmmmmmmm

Elk weekend weer voeren de ‘kwaliteitscouranten’ van De Persgroep een propagandastrijd om de links ideologische agenda van sociale en extreem deugende ‘fatsoenlijke’ snit er bij zoveel mogelijk burgers ingedramd te krijgen. ??

Bijna elke dag weer voert TPO een propagandastrijd om de rechtse ideologische agenda van sociale en extreem deugende ‘fatsoenlijke’ snit er bij zoveel mogelijk burgers ingedramd te krijgen.

Dat lijkt me een grotere feit eigenlijk

8
2 magikeven

Er is nu internet en internet is niet lief.
Deugen kan niet op internet.
Regeringen gaan nu proberen facebook en twitter te sturen.
Internet is vele malen groter en vervangt de sjtinkers (verraders zoals facebook en twitter) bijnnen een middagje.
Er is maar één uitkomst. Ze zullen het internet gaan sluiten op een bepaald moment wanneer ze echt geen invloed meer hebben.
Blacklivesmatter en antifa hebben gefaald. De russen hebben gefaald.
De stille meerderheid laat niks toe.

9
3 Chaim

Tja, alles wat geen extreemrechts is, is bij TPO "links", lol...

D66 en links, ze zijn nog rechtser dan de VVD!

11
4 GreyB

En dat met ondersteuning van een ploeg mee zeurende trollen en dan word er nog beweerd dat er in Nederland objectieve nieuwsverspreiding is!

Maar ik even braken!

Naast deze club zitten we nog opgezadeld met de VindAlleRaadAbsurt/BenNergensNodig club die volgens de erkende linkse routines links brullen en rechts de zakken vullen!

4
5 Zie Hier

Er is niks links aan D66. Het is gewoon een elitaire machtspartij, net als elke andere partij die de gelegenheid krijgt mee te regeren. TPO doet zo hard z'n best alles wat negatief is als 'links' af te schilderen dat ik denk dat dit persorgaan wordt gesponsord door de traditionele macht van de rijken, die een groot deel van hun kapitaal inzetten om de democratie en de stem van het volk onschadelijk te maken voor de stem van het volk. Aangezien ze bij TPO alles op 'links' afschuiven zijn ze ofwel te dom om kritische en objectieve journalistiek te bedrijven, of ze zijn ingehuurd om bij te dragen aan het onderwerpen van de massa aan de oude machtsorde.

In plaats van links beschuldigen kunnen ze beter omhoog kijken, naar het imperialistisch kapitalisme, religies etc, die graag de oude orde herstellen en het volk verdelen en tegen elkaar opzetten, zodat zij op hun gemak de oude feodale orde in ere kunnen herstellen.

8
6 zewa

Na het artikel te hebben gelezen kan ik wel concluderen dat de schrijver van dit artikel gelijkheid, gelijkwaardigheid en persvrijheid maar niks vindt. Als een krant een progressief artikel publiceert is dat gelijk linkse propaganda volgens deze meneer. Hij schopt zelfs tegen de Telegraaf en WNL wat toch echt rechtse mediakanalen zijn.

6
7 Kimberly1995

TPO is een Russische troll site. Gewoon negeren wat daar staat. De Russen hebben nog niet door dat het links rechts denken in Nederland zo 1980/90 is.

10
8 Vrijdenker

Feitenloze haatpoeperij, staat bol van inhoudloze jaloezie, omdat de man als journalist nooit serieus genomen zal worden. Het is alleen aan kwaliteitskranten voorbehouden om met scoops, zoals De Zijlstra affaire te komen

7
9 Moien

@2
En dat lukt steeds beter question Zo'n 1,4 miljoen unieke bezoekers per maand (in 2014 nog 500.000 per maand) Bijna net zoveel als GeenStijl (1,9 miljoen per maand)

@8
De nieuwe linkse wegkijker...blame it on the russians

4
10 Reconquista

@9 Na jaren heeft de volkskrant een keer zijn werk gedaan, het was ook de hoogste tijd.
Maar om daar nu iedere keer over te bluffen dat ze eens een keer hun werk gedaan hebben gaat wat ver.

3
11 Positivo

Dit noem ik geen journalistiek. Het is retoriek vanuit hun eigen ideologische agenda. Beetje in de lucht kletsen. Inderdaad, 'journalisten' die bijvoorbeeld wel iets van Zijlstra vinden maar zijn misser nooit ontdekt zouden hebben.

5
12 Yesterday

Prima artikel weer van TPO.
Spijker op de kop.

3
13 Positivo

@10 Als je de cijfers mag geloven. Ik had er tot vorige week nog nooit van gehoord. TPO is een alt-right site, dat wist ik eerst niet totdat ik een artikel las vol tendentieuze fouten en propagandische leugens. Toen maar even gaan googlelen en warempel, bevestigd.

Bij de contact gegevens durven ze hun eigen adres niet te plaatsen, in plaats daarvan een ander adres dat...... nou ja kijk zelf maar op Google streetview. Lijkt me sterk dat een overwegend links georiënteerde organisatie de post ontvangt van een extreem rechtse website. Wat klopt hier niet?

4
14 Vrijdenker

@14 Links is zeer gevaarlijk en islamieten ook.
Je wilt geen charlie hebdo toestanden.

3
15 Positivo

TPO …..Teveel Prietpraat On line.

9
16 WijzeDwaas

@14
"' Als je de cijfers mag geloven."'

Dat zijn de cijfers van bureau AdFactor (die TPO meten middels meetpixels in de advertenties en toegang hebben tot de TPO Analytics) De cijfers van GeenStijl komen van Google Analytics.

"'' Bij de contact gegevens durven ze hun eigen adres niet te plaatsen, in plaats daarvan een ander adres dat...... nou ja kijk zelf maar op Google streetview. ""

TPO zit op Herenmarkt 93 en is ondergebracht bij houdstermaatschappij V-Ventures b.v. op de Kleine Gartmanplantsoen 10 (De Balie) Dat is de Vereniging Veronica en dit staat op hun site:

{{Goede nieuws- en informatievoorziening is essentieel voor de democratie en daarmee voor het garanderen van een vrije en open samenleving. De Vereniging Veronica zorgt door haar deelnemingen, zoals het ANP, Novum, Reporters Online en The Post Online en door maatschappelijke projecten als The European Press Prize, voor een onafhankelijke basis en zoekt daarbij waar mogelijk en nuttig de samenwerking met andere partijen publiek en privaat}}

"" Lijkt me sterk dat een overwegend links georiënteerde organisatie de post ontvangt van een extreem rechtse website.""

Lijkt mij ook sterk. Misschien wordt het tijd om je mening te herzien en toe te geven dat TPO helemaal niet extreem rechts is. Die linkse typeringen zijn niet meer erg realistisch.

1
17 Reconquista

@17 Bedankt voor de toelichting. Dat de alt-right website TPO dus een postadres heeft bij debalie in Amsterdam (tweede verdieping), dat ooit is opgericht door de redelijk linkse Felix Rottenberg is dus een bijzonder en vermakelijk toeval.

TPO komt voort uit DeJaap.nl dat mede vanuit GeenStijl / De Pers en de inversteringsmaatschapij van Veronica (V-Ventures) bedoeld was als een min of meer satirisch rechts geluid als antwoord op het linkse Joop.nl.

Dat TPO tegenwoordig alt-right is blijkt wel uit het feit dat medewerkers daarvan zich hebben aangesloten bij de FvD.
http://media.tpo.nl/2017/12/23/zond-klopt-tpo-geld-betaalt-aan-politici/

En het blijkt natuurlijk ook uit de inhoud van de website. V-Ventures heeft zich financieel teruggetrokken. Weet je wie de nieuwe investeerders zijn? Toevallig dezelfde buitenlandse broodheren als van de FvD of mag ik dat niet zeggen?

Klein wereldje hè?

4
18 Vrijdenker

@18
De Russen ?

0
19 Schildpad

@16 , Dat valt wel mee, voor de prietpraat daar ben jij voor ingezet.

0
20 Positivo

@18 , Dus je zat gewoon te liegen in @14 .
Zo kennen we links weer.

0
21 Positivo

@21 Dat mag je even uitleggen.

1
22 Vrijdenker

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je was corrupt op dat andere forum, en dat ben je nu weer. Ik heb zelden zo'n tokkie als jij meegemaakt....

2 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@148Nee, JIJ denkt hier de baas te zijn.Vandaar dat je voortdurend op me loert. Iedereen kan dat zien. En diegene die dat niet willen zien...

3 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@144 Zijn je vrouw en kinderen ook trots op wat je hier "presteert"? Ik wed dat ze niet eens weten hoe jij mensen hier benadert. ...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@143 Jij denkt echt de baas te zijn hier of niet?FYI je bent niets heemaal niets in reageer wanneer en op wie ik dat wil.En op jou reageer i...

7 minuten geleden geplaatst door baba jaga

VBOH
Door ict-probleem bij het Openbaar Ministerie zijn dossiers en e-mails vaak onbereikbaar

@14 Ja jeetje. Daar moet je niet aan denken hoor! Dan ligt de hele wereld finaal op zijn gat. Communicatie is dan onmogelijk. Alle electrische...

7 minuten geleden geplaatst door VBOH

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@143Jij weet helemaal niet of ik een man heb. Jij weet niets. Jij weet niets van mijn leven na het atheneum. Maar je vult wel inlDat kom...

8 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@142 Heb ik ook een aantal jaren gedaan, op de portemonnee van mijn man teren, zodat ik onze kinderen zelf kon verzorgen en opvoeden. Geloof me...

9 minuten geleden geplaatst door Bop

Biscanna
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@127 Kijk, daar heb je dat betweterige weer, waar ik het over had. 😀...

10 minuten geleden geplaatst door Biscanna

wildersfan
Door ict-probleem bij het Openbaar Ministerie zijn dossiers en e-mails vaak onbereikbaar

@10 Kan je je voorstellen wat er gebeurt bij een flinke zonnestorm? Alle dossiers gewist! 😎...

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
KantotinDad And Daughter PornoMr Marcus PornAdvebture Time PornKeralsexCawd-557South Indian Aunty SexFree Pron XxxxBaddehubLactating XxxFingring Porn VideoBlack Only FansXxx Videos OnlyfansKali RoessAlia Bhatt Leaked PhotosBhabhi Ko Nangi Karke ChodaAlien SexsNipple Piercing VideoSex Ka SexAmatuerinterracialBbc TapoutDoubblelistFhoto AcompanhantesSexlog EntrarPornhuv.Mature Swinger PornHentai HypnosisXxx VideSukebei NyaaVideo Pornor BrasilNude Mature LadiesSelena Green VargasFemdom KissingEve Elfie VideosIndian Nude Short FilmStrip TeasingKayce884 Onlyfans LeaksIncezt NetTs Chyna PornSin FulxxxMelhor Atriz PornorAlison Tyler LesbianLisbian MilfPorn BearDownnblouseTorrent.netSamoanpussyVidio Bokep ViralDaycomics相沢みなみBackpageexcortBf Film XxxParispirnXhamsyerliveNekopara PornBest Nsfw GamesAurby BlackXnxx Hd Video ComXnxx MummyBangla Sex XvideoAll New Porn VideosLive Sec VideoHentais HomeCrossdressing HentiXxx HijraPorn FingerJapanese Bus Porn VideosSex After Marriage VideoPriya Porn HdIndian Aunty Sec VideosFree Porn MatireErotics ComicsAkari Watanabe HentaiHottest Xxx VidsMadagascarpornEnglish Ladies SexAnal Sez VideoFuntari AnimationHot SecSex Sex Kannada SexWww Shakeela Sex VideosLiza Rowe BbcRelator PornGhettoslutsLifeselctorList PornstarColeage PornMother Daughter GangbangFutanari OrgyXnxx MoSex Video 2022Antarvasna XAlice WildAnal Forcingسکس اجباریBlac Chyna Leaked OnlyfansPlayboy Shows91视屏Spank RedditHub PornsTeenage TwinksEllaxxxPokemon Girls NudeDesi Girl Naked VideoStep Father X VideosViolet Myers DoggystyleDesi Suhagrat HdEliteacomoanhantesGuy Jerking OffPriyanka Chopra Porn PhotoCijiendo Con Mi PrimaKakdaPorn GamesHot Boudi RomanceMexican Milfs With Big TitsMegan Fox AssLady Bug And Cat Noir PornListcrawler ComJapanses Porn VideosFucking DogXhamster ComwwwJodiewestKelly Brooks ToplesIndian Adult Web Series Online WatchJessica Robbin PornLittle Oral Andie PornOverwatch Cosplay PornBlack PattolPornstar PocturesSaree Sex Video DownloadThamilsex VideoIndraja Nude PhotosJessieromero PornBlowjobs YoungBhai Behan Xxx VideoBangla Girl SexBest PoenTamil Hot Nude SexHd Porn 92Watch Uncensored HentaiDeepfake PornographyDaphne Porn Scooby DooJerzjessGenesis LopezBrcc Maria TwinningAnal With SisterMilf TedditChaturbate. ComHuge TitsmatureNude Jennifer White