door Febee in Buitenland  ·  81 Reacties

  • 47
  • 1409x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

#18 "Een niet besneden jongen wordt vies of homo genoemd."

Een wetgeving die besnijdenis verbiedt geeft dan een "smoesje" om het niet te laten doen waar niets tegenin te brengen is.

0
51 Mappie

@22 "er is geen standaard medische NOODzaak om een besnijdenis bij een kind uit te voeren."

Wat dacht je van een veel te nauwe voorhuid waardoor goed schoonhouden onmogelijk is en aanleiding geeft tot steeds terugkerende infecties?

Ik ben een absolute tegenstander van religieus of traditioneel uitgevoerde besnijdenissen, maar weet uit ervaring binnen de familie dat er wel degelijk situaties kunnen voorkomen die van de operatie de mindere van twee kwaden maakt.

0
52 Mappie

Waarom verdomme dat woord "jongens" erbij?

4
53 case

@53
Omdat het bij meisjes al verboden was?

2
54 PuurHagelslag

@39 "Kan ook een oplossing zijn voor mannen die te snel klaarkomen ."

Als dat zo is dan is dat in ieder geval nog niet duidelijk bij een zuigeling of peuter!

0
55 Mappie

Onze god van de liefde is perfect en onfeilbaar en de mens de kroon op zijn schepping... MAAR, wij vinden wel dat dit stukje huid een foutje is, en hij ook, dus komt iedere jongen ter wereld met een bijsluiter "Dit stukje huid verwijderen voor gebruik, foutje bij de creatie, mvg. uw perfecte onfeilbare God"

1
56 mightimouse

Als ik de foto zie bij dit artikel krijg ik de rillingen.

Niets vermoedende, hulpelose baby, totaal overgeleverd aan "verzorgenden", waarin ritueel gesneden gaat worden.

Barbaars!

0
57 Mappie

* Verwijderd door de redactie *

58 Pxf7+

Besnijdenis past in een cultuur waar er niet altijd water voor handen is om de ikel schoon te maken. Mar dat lijkt me in IJsland niet het issue. In noodgevallen is daar wel ijsblokje te vinden.

1
59 Trompetsignaal

* Verwijderd door de redactie *

60 Captain Hero

@39 Wat is er mis met snel klaar komen? Vrouwen hebben een hekel aan traag pompende mannen! dit kan geen reden zijn om het flosje te laten verwijderen. Er zijn tegenwoordig hulpmiddelen die ze 1400 jaar geleden nog niet hadden omdat de batterij nog niet uitgevonden was. Allhoewel volgens de Egyptenaren in de natuur wel hulpmiddelen vonden.

5
61 Verwonderd

@39 Wat is er mis met snel klaar komen? Vrouwen hebben een hekel aan traag pompende mannen! dit kan geen reden zijn om het flosje te laten verwijderen. Er zijn tegenwoordig hulpmiddelen die ze 1400 jaar geleden nog niet hadden omdat de batterij nog niet uitgevonden was. Alhoewel de Egyptenaren in de natuur wel hulpmiddelen vonden.

4
62 Verwonderd

Van kleine kinderen blijf je af, ook als het moet van heidense afgoden als Allah en Jahweh. Wat wordt het volgende? Harten uit levende mensen rukken om de zonnegod te eren?

1
63 GermenR

Terecht. Ouders hebben niet het recht om een kind te dwingen zich via een verminking levenslang tot de Islam te bekennen. Daar moet een keus in mogelijk zijn.

0
64 schrootflint

Weer primeur voor IJsland, maar deze keer liggen ze onder vuur: land wil besnijdenis bij jongens verbieden.

Koud kunstje dus. En voor meisjes? Zet daar de doodstraf maar op.
Heb vele besneden vrouwen gesproken en dat was kommer en kwel.
Ze hebben het verschrikkelijk gevonden en zijn levenslang met deze lichamelijk en psychisch mutilerende ingreep opgescheept omdat een aantal religieuze gekken zoiets wil.

0
65 Wil je niet weten

@65 : alle vormen van besnijdenis zijn heel primiteve Afrikaanse rituelen, voor jongens en voor meiden. De joden hebben het vanuit Afrika naar het Midden Oosten geïmporteerd ergens voor gristus en Mohammed vond het een uitstekend idee dus nu is de verminking wereldwijd verspreid en algemeen aanvaard onder moslims. Maar het is geen opdracht van enige god, het is een primitieve inwijdingsceremonie op z'n Afrikaans, en het werd en wordt geaccepteerd door religies om zieltjes te winnen en 'strijders' te conditioneren via trauma. http://www.who.int/bulletin/volumes/88/12/09-072975/en/

2
66 Ness

@30

Een consultatiebureau-arts controleert toch ook of de balletjes goed ingedaald zijn. Daarbij vermijden om naar de penis te kijken lijkt me wel erg krampachtig.

Van mij mogen ze het in de reguliere controleroutine opnemen.En inderdaad met aangifteplicht en sancties voor de ouders.

11
67 ~ Echelon II ~

@67 Ik weet nou niet precies wat een consultatiebureau is. Is dat hetzelfde als waar je wordt ingeënt enzo? Anders weet ik niet of ieder kind daarmee te maken krijgt. En om nou ieder jaar op school te bekijken of een jongen een besneden piemel heeft, vind ik wat overdreven.

8
68 Yisrael

@68

Een consultatiebureau-arts is er in eerste instantie om de fysieke groei en gezondheid van jonge kinderen te monitoren en ouders te begeleiden.

Groeit een kindje wel naar verwachting, weten ouders voldoende over gezonde voeding, hoe zit het met de mentale ontwikkeling, hebben ouders mogelijk begeleiding nodig, wordt het kind niet mishandeld enz. enz.

En ook de eerste vaccinaties uit het rijksvaccinatieprogramma worden, indien gewenst, door de consultatiebureau-arts gegeven.

Ouders zijn overigens niet verplicht om het consultatiebureau te bezoeken, en vaccins kunnen ook via de kinder- of huisartspraktijk geregeld worden. Of er tegenwoordig nog schoolartsen actief zijn weet ik eigenlijk niet. Ik heb er noch als kind noch als moeder mee te maken gehad.

Maar jullie worden vast uitgenodigd voor een bezoekje zodra jullie kindje in de GBA wordt geregistreerd. Zelf vond ik die bezoekjes aan het consultatiebureau wel leuk.

11
69 ~ Echelon II ~

@69 Oh dat ja, kan me wel zoiets herinneren. Zeg maar iets met groei meten, gewicht controleren, oogtestjes en dat soort shit.

Schoolartsen bestaan wel ja. Weet niet hoe dat hier op de basisschool werkt, maar weet dat je er op de middelbare mee te maken krijgt als je een bepaald fysiek/mentaal probleem hebt dat je schoolwerk beïnvloedt.

Ik ben benieuwd, zal de brief afwachten haha. Thanks for the info.

5
70 Yisrael

Heel goed, ik begrijp niet dat het hier nog steeds niet verboden is.

0
71 B55

En terecht!! En alle figuren die het daar niet mee eens zijn mogen ook gewoon terug naar huis!! Weg met dat volk!!

2
72 Topperz

De huidenhandel liep al slecht in IJsland, nu vrijwel niemand meer zeehondenbont afneemt.
Als nu ook de voorhuidenhandel wegvalt kunnen ze wel opdoeken.

3
73 Hadjememaar

@66 "nu is de verminking wereldwijd verspreid en algemeen aanvaard onder moslims. " EN joden.

Persoonlijk kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat de huiver om besnijdenis te verbieden vooral met dat laatste te maken heeft.

2
74 Mappie

@74 In alle draadjes over besnijdenis (bij jongetjes) die de laatste maanden de revue zijn gepasseerd heeft vrijwel iedereen het over de besnijdenis in het algemeen, bij zowel christen, joden als wel moslims.

Het verminken van baby's en kleine kinderen toestaan onder het mom van "vrijheid van religie" is onzin. Direct vandaag nog verbieden, inclusief de rituele slacht.

1
75 Bluth

Chapeau voor IJsland. We zouden dit in Nederland ook moeten verbieden.

0
76 PFL

Hier ook invoeren en streng op toezien dat het niet in hun thuisland gebeurt tijdens vakantie

0
77 wijs

Terecht handen af van kinderen met elke besnijdenissen die niet medisch noodzakelijk is.
Is mishandeling en dat moet ten alle tijden verboden worden.

2
78 Rattocasi

@61

Niets is zo onbevredigend om het zelf maar af te moeten maken nadat je vent in 2 minuten al klaar is en half ligt te tukken.

1
79 Pegasus

Hoog tijd dat deze kindermishandeling stopt. Baas over eigen lijf toch?

0
80 lenr4u

Goed idee deze religieuze kinder mishandeling te stoppen. Ook vrouwen zijn dan beter af. Die komen sneller klaar bij een man die niet besneden is.

1
81 Jan met de korte achternaam

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Mensen vragen zich af wat er met het gezicht van Sarah van Soelen is gebeurd

Je zal toch zo rondlopen als siliconen kip met eendenlippen, zou ze ook een schaamlippencorrectie ondergaan hebben?Wat een koe....

4 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

Kan het niet over Rob en de Russen gaan? Nogal off topic....

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Kinderen verwekt met sperma dat Belgische student doneerde voor onderzoek

Nee, niet helemaal, ik word ook ten dele mijn bijdrage aan fokbelasting(kinderbijslag) meebetalen....

8 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@3 Nee, mijn brave vriend, ik ben al geweest, en het was een waar feest, met sonkran (waterfeest) krijg je namelijk geld toe. Hoe is het nu me...

11 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

21st Century Guy
Halsema: discussie over verbod hoofddoek voor boa ’seksistisch’

@5 Nee , ze is juist consistent, ze ziet het liefst vrouwen zonder hoofddoek dus ook de islamitische , maar tegelijkertijd erkent ze dat mensen ...

12 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Dus die buurtbewoners zoeken geen verbinding maar willen dat die dame hier naar toe gaat:https://www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20240418_62445...

13 minuten geleden geplaatst door Slavink

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

Op dit gebied kunnen we die analoge bende niet met gelijke munt terugbetalen. Het is ook ongelofelijk dat er nog steeds ambassades in Europa zi...

14 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Reconquista
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@24Als je over mentaliteit wil gaan zagen dan ga maar eens in de AZC's kijken wat voor een mentaliteit daar rondloopt. ...

16 minuten geleden geplaatst door Reconquista

wildersfan
De onbekende titels van de koning: Markies van Veere

https://nl.wikipedia.org/wiki/Willem-Alexander_der_Nederlanden...

17 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Strongoli
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@24Dat hoeft ook niet want wij solliciteren daar ook niet, dus daar hoeft ook niemand over na te denken.Heb jij je trouwens al wèl aangemel...

19 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Bhabhi Sex IndiaMamsexDraft Sex PornAunty Massage SexWebcampornBjpornoMatures With Nice TitsTube X Porn VideoSixi MoviDaddy Issues PornBbw Ebony MasturbatingBaddieubXxx Bp NewDani Daniels New VideosNude Movies HollywoodFakuuVcam4Ver Comics PornorHot4lexiFriends Jerking OffAustin Mahone NakedXnxx NokraniKate Sharma NudeBro Sis XnxFree Sex Games For AndroidTelugu Aunty SixRoja Kootam SongPopularity PornTherealbrittfittAi UeharaSexy Hd Video HotXxx Com MuslimTelugu Anti XnxxSexy Naked AuntyBdsm SwitchingMomsex XxxNagutiy AmerikaKim Basinger In The NudeTeens Nude FeetManisha Koirala Ki Sexy VideoKenzie OnlyfansSexual Video GamePornos AmoureuxOnly Fans Videos PornosSamantha Sex ImagesStar-948 UncensoredNejire Hado HentaiSax Movie ComShruti BoobsBeautiful Naked LesbiansInfluemcersgonewildSkinny Girl PornXxx Hindi AntyEmily Ratajkowski Nude Nakedএক্সভিদেওForum HotwifeRachel Starr CumshotCams Ao VivoAnime Leasbian PornXnx Brother And SisterSusanna Gibson VideosAshley Nocera OnlyfansX Desi Video ComCassie De IslaTlngt25Chole SalpaVioet StarrGirl Boy Xxx VideoWww Mallu VideosRekha Ki Sexy MovieJulia Ann Mom PornAlexis Texss Porn色情图片Nipple Sucking Videos IndianBruenette PussyFree Porn FamilyVídeo Pornô Caseiro BrasileiroPokemon Trainer PornTrans DickDebora Caprioglio Nuda69 CumshotsBhabhi Nude PicsMature Nudes On BeachLarasplaygroundDuro PornMarks Head Boobers And Hand JobbersFilmes SexuaisCharming MotherEna KoumeShemalecuckoldIndian Comedy Sex VideoSexindiaNhentainAllporncomicaBucolyse Com BrHot Blondes NudesDiapermessGay Sex TeluguAletta Ocean Porn Videos HdLeaked Mms XxxPorn Free SquirtInden PornstarSnapchat Cuckold3d Porn VidzXhamztersPornogra Fia GratisBbw EscortsAnime RapesBrazzers Milf PornFamily Porn Video DownloadJapan School XvideoFilms Pornos GratuitsBlack Grandpa PornPorn Cartoon GifKo HeadscissorBbwwhoresPron 69Male Nude WrestlingAutism PornHitomi Suzuki MalGay Naked Older MenVillage Desi BfFingering LatinaPorn Videos YtAsian MaturesexGame Core PornBlack Anal CreampieSpankbsnkSith XxxGina Gershon NakedFirst Time Suhagrat VideoTarak SexIndian Aunty Sleeping SexAnnepornoJapanese PornsrarHq Hentai AnalPorn In ShawerVxx VideoAunty Uncle SexCelina Powell PornPornô PrimaHot Burnette PornBlack Ambush FullFacking Sexy VideoXxx Video AntySex Bf VidosThevanessalovellSunny Leone All PornMonstrous BbcLena Paul.threesome