• 30
  • 1736x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 #metoo, het is niet de eerste leider die in brought daylight een heel continent de afgrond intrekt.

3
51 Hans Brinker

@44 U gelooft maar wat u wilt. Als u zonder redelijke aanleiding ervaringen in twijfel trekt, lijkt me het vrij zinloos om erop te reageren, maar ook dat moet u verder zelf weten.

Ik zeg nergens dat mijn ervaring zaligmakend is en dat iedereen zijn/haar mening afhankelijk moet maken van mijn ervaring, toch? Ik stel dat de dag-dagelijkse omgang met Syrische vluchtelingen in schril contrast staat met wat die zogenaamde journalist beweert en dat voor mij persoonlijk die ervaring aanzienlijk zwaarder telt.

13
52 Smiling

@52 "k stel dat de dag-dagelijkse omgang met Syrische vluchtelingen in schril contrast staat met wat die zogenaamde journalist beweert en dat voor mij persoonlijk die ervaring aanzienlijk zwaarder telt. "

Er zijn mensen die persoonlijk slechte ervaringen hebben met bijvoorbeeld Syrische vluchtelingen. Wat jij zegt is dat jouw eigen persoonlijke ervaringen aanzienlijk zwaarder tellen, maar wat doe jij met de ervaringen van anderen die minder positief zijn? Die schuif je aan de kant, laat je blijken.

3
53 Bluth

@53 Mocht dat zo overkomen, dan heb ik slecht geformuleerd. Het is in elk geval niet wat ik bedoel.

Ik zet mijn ervaring tegenover het generaliserende 'elke Syrische vluchteling komt naar Europa om te islamiseren'. Daarmee zeg ik niet dat dat voor geen enkele vluchteling geldt.

Ik ben me er terdege van bewust dat een ervaring een n=1 bewijs is (dus geen) maar denk wel dat persoonlijke ervaringen de manier waarop je naar de wereld en het nieuws kijkt in belangrijke mate bepalen.

4
54 Smiling

Muammar Gaddafi :
“We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a
Muslim continent within a few decades.”

Recep Tayyip Erdogan
“The mosques are our barracks, the domes our helmets, the minarets our bayonets and the faithful our soldiers...”

Moslim leider Al AQsa moskee :
"Neem de vluchtelingen ... we zullen ons vermenigvuldigen...in de naam van het kalifaat"
"We zullen ze vertrappelen..."
etc.

1
55 Vageali6888

@54 Nou ja, omdat je zegt dat jouw ervaringen zwaarder tellen dan de ervaringen van een ander. Je hebt het alleen over jouw ervaringen, want die zijn positief. De ervaringen van een ander die negatief kunnen zijn, die tellen dan minder zwaar mee, alsof het niet bestaat, alsof je oogkleppen ophebt om vooral maar de negativiteit omtrent migranten niet in te hoeven zien (zo komt het over, zeg niet dat het zo is).

Met die generaliserende opmerking heeft dit natuurlijk niets te maken. question

Meestal is het zo dat wanneer iemand een negatieve ervaring met vluchtelingen deelt, mensen er direct opspringen met "ja maar, ik werk veel met vluchtelingen en ik heb nog nooit één problemen gehad, er zijn nog nooit problemen geweest". Vooral héél duidelijk maken dat er nog nooit iets negatiefs is voorgevallen... Gek natuurlijk, want dat is niets meer dan een glasharde leugen van die mensen.

1
56 Bluth

@11

" @9 Als een meerderheid der Nederlanders dat echt niet wil(de) ???
Dan stemden ze wel in grotere mate anders. "


Nee , want er is hun altijd voorgelogen dat de islamisering onzin is / dat vluchtelingen alleen met goede bedoelingen komen / dat Wilders een xenofoob is etc.etc.

Intussen importeren we iedere paar jaar een stad als Haarlem vol met nieuwe islamieten...iedere paar jaar opnieuw. En wij maar bouwen en betalen ... niet gek dat er woningnood blijft.

Sta daar maar eens bij stil.....

2
57 Vageali6888

@41

Het is allebei tegelijk.... islamiseren en parasiteren..

De Nederlandse burger heeft er geen enkel belang bij

1
58 Vageali6888

@57 Het probleem is dat Wilders geen oplossing is, en op sommige punten te ver is doorgedraafd. Daar komt bij dat die gek ook nog eens anti-cannabis is, dan mag je van mij helemaal opdonderen. question

5
59 Bluth

@54

Je moet het ook als groep geheel bekijken ... een baby van neo-nazi's heeft ook geen slechte bedoelingen , terwijl de groep als geheel verwerpelijk is

3
60 Vageali6888

@59

Is een streng migratiebeleid / immigratiestop uit islamitische landen geen oplossing voor dit probleem ???

1
61 Vageali6888

@56 Ik ben niet zo wereldvreemd dat ik denk dat alles rozengeur en maneschijn is omdat ik toevallig meer positieve ervaringen heb dan negatieve, hoor. Natuurlijk zijn er ook problemen met vluchtelingen, ik bevind me in de gelukkige omstandigheid dat ik er nog niet tegenaan ben gelopen.

Ja, voor mij tellen mijn ervaringen zwaarder dan die van een ander, maar dat is toch niet heel vreemd? Ik geloof niet dat ik ooit gezegd heb dat iemand jokt als hij/zij negatieve ervaringen heeft, en ook niet dat het raar is dat je als je veel negatieve ervaringen hebt je erg kritisch staat tegenover vluchtelingen. Ik zeg wel eens dat ik het jammer vind dat iemand alleen maar negatieve ervaringen heeft, omdat die bij mij ver in de minderheid zijn. Maar dat is wat anders, toch?

4
62 Smiling
63 Gratiebarmhart

@11 Het is alleen vervelend dat de enige partijen die deze problematiek hoog op de agenda hebben staan in zoveel andere opzichten zo onsympathiek zijn voor veel mensen. Bovendien gaat het bij uitstek om een langetermijnprobleem, en daar zijn we van nature al niet zo goed in.

1
64 Civ

@62

Objectief blijven kijken naar het geheel is het beste...helaas kun je dan niet ontkennen dat je dan tot een negatieve eindconclusie moet komen over islamitische immigranten in europa...

Ik wou dat het anders was , dan hoefde ik me niet zo'n zorgen te maken om mijn kinderen , en hun kinderen

3
65 Vageali6888

@65 Die eindconclusie deel ik niet. En dat is niet uitsluitend omdat ik zo'n leuke baan heb met fijne collega's. Maar ik moet over ongeveer tien minuten weg en het gaat me te ver om er op dit moment over in gesprek te gaan, dat wordt ongenuanceerd afraffelen (van mijn kant) en dat wil ik niet. Het is een ingewikkeld vraagstuk.

2
66 Smiling

@61 Nee, dat is geen oplossing voor dit probleem. Dat was een oplossing geweest voordat het probleem er was, nu is het al te laat.

Daar komt bij dat er zat vluchtelingen/migranten uit de islamitische wereld zijn die hier gewoon recht hebben op asiel en waar ik geen enkele moeite mee heb. Het generaliserende "uit islamitische landen" doe ik niet aan mee. Ondanks mijn slechte ervaringen met radicale moslims, heb ik goede ervaringen met gewone moslims uit de islamitische wereld.

@62 Ah kijk, zo zie ik de nuance in de reacties al wat beter en begrijp ik jouw perspectief ook wat beter. Voor mij tellen mijn ervaringen namelijk niet zwaarder dan de ervaringen van een ander, ik probeer deze altijd op gelijke hoogte te stellen zodat ik neutraal/reëel naar hetgeen kan kijken zonder daarbij mijn ervaringen als de norm te stellen.

@63 Zijn partijprogramma is erg duidelijk over cannabis.

5
67 Bluth

@67 nu moet ik eerlijk zijn heb me echt niet verdiept in de partij programma van de pvv.
Maar wel vreemd zelf gebruiken en het dan andere willen verbieden.

4
68 Gratiebarmhart

Daarom ook stemmen op PVV en FvD om de invasie te stoppen en terug dringen.

PRIO NR 1

De Islam uit Nederland en Europa.

Maar goed.
De pleuris gaat toch vroeg of laat uitbreken en de veroorzakers hiervan zullen een hoge prijs gaan betalen.

4
69 Dachtutniet

@69 dat laatste betwijfel ik echt, de veroorzakers zullen echt geen hoge prijs betalen.
Er zullen vast veel slachtoffers gaan vallen maar echt niet bij deze die er verantwoordelijk voor waren.

3
70 Gratiebarmhart

@10 " Het ergste wat kan gebeuren is dat uw (achter)kleindochters er als een gesluierde pinguin bij moeten lopen als de islam hier gaat overheersen."

En daarvan denkt u "so what"?
Maak ik toch niet meer mee, dus onbelangrijk?

Veel Nederlanders maken zich juist hier terecht, druk om.

3
71 Mappie

Is dit nieuws dan? de meeste weten dit al alleen de politiek heeft oogkleppen voor.

6
72 Rattocasi

Is deze Palestijns-Israëlische journalist toevallig familie van Kajsa Ollongren (D66), minister van Binnenlandse Zaken? Het lijkt mij niet logisch dat je voor beide partijen objectief kunt berichten zonder partij te kiezen in die branche! Het is uberhoupt niet te achterhalen of de journalist freelance werkt of voor een bepaalde partij. Dat de migranten daadwerkelijk geholpen worden weten we al jaren. De elite hebben bepaald dat kost wat kost het volk vermengt moet worden, en hebben ze de consequenties daarvan aanvaard. Het na-effect zullen ze vervloeken!

4
73 Verwonderd

Tijd dat ze dat xandernieuws aanklagen voor het zaaien van haat. Verplicht ze te bewijzen wat ze claimen en anders opsluiten. Haatzaaiend tuig.

11
74 Oebie

@48 Ik heb kritiek geleverd op Xandernieuws, maar nu verwar je een post van een ander met een post van mij.

2
75 Trompetsignaal

Wij zijn ooit al eens overlopen door een naïeve houding en hoewel er actief gereageerd wordt op 'tegenstand' die wel allesomvattend maar nazi noemen is het bijzonder dat een andere zijde compleet buiten schot blijft.

Hoewel met politici zonder ruggengraat kan hetzelfde als toen relatief snel gebeuren, dien de nieuwe machthebber en je hebt nergens last van.

3
76 Eastwood

@74

Alleen idioten lezen daar, totaal ongevaarlijk. Voor het echte nieuws moet je bij (bijvoorbeeld) de Volkskrant zijn. Daar lees je over zaken die ook werkelijk gebeurd zijn, zoals een liegende Zijlstra.

8
77 WijzeDwaas

@43 Blijft het punt dat hij veel linkt naar nieuws - waarvan als het mijn vakgebied raakt - kan vaststellen dat het nepnieuws is. De site zelf is misschienniet extreem rechts maar zeker wel vol verwijzingen naar complotten. En heel bruikbaar als een portal naar nepnieuws.

5
78 Trompetsignaal

@77 Tsja verfoeide linkse krant met echt nieuws het is wat. Echt nieuws is een bedreiging voor populistische 'feiten'. Dat dient bestreden te worden.

10
79 Oebie

@69

"Maar goed.
De pleuris gaat toch vroeg of laat uitbreken en de veroorzakers hiervan zullen een hoge prijs gaan betalen."

Want moslims gaan eisen dat het suikerfeest een vrijedag wordt?

En dat is dan volgens u het uitbreken van de 'pleuris'?

Of wat had u dan in gedachten?

13
80 LGK

@74

"Verplicht ze te bewijzen wat ze claimen en anders opsluiten."

Het artikel is gebaseerd op een artikel uit die Welt ... zie @40

2
81 Vageali6888

@67

" @61 Nee, dat is geen oplossing voor dit probleem. Dat was een oplossing geweest voordat het probleem er was, nu is het al te laat. "


Denk je dat de immigratie niet stoppen maar iedere paar jaar een stad als Haarlem extra binnenhalen het probleem groter of kleiner gaat maken ???

2
82 Vageali6888

@81 Gebaseerd op en uit zijn verband getrokken, aangedikt en overdreven. Dus laat ze die claims maar hard maken en anders aanklagen voor het zaaien van haat.

15
83 Oebie

@82

btw , ik had ook liever gezien dat er naar Wilders was geluisterd de afgelopen 12 jaar ....

3
84 Vageali6888

@80

Nee , dat hebben hun leiders niet in gedachten , zie een paar citaatjes in @55 ...

2
85 Vageali6888

@83

" @81 Gebaseerd op en uit zijn verband getrokken, aangedikt en overdreven. "

Onzin , vertaal het bronartikel maar , vrijwel letterlijk het dieWelt artikel ..
http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/dawa-die-gewaltlose-islamische-eroberung-europas-a2351088.html

1
86 Vageali6888

@75
Excuses!!

1
87 Sterke

@80 ze zijn bang voor een langzame verovering van Europa, lees ik.
Waarschijnlijk als gevolg van een homeopatische verdunning, als ik er uitspraak van een ander aan mag koppelen.

Tegelijk vrezen ze in de meeste niet-westerse landen de globalisering door”westerse bankiers en media” en westerse en Oost Aziatische multinationals. Die veel van die gebieden cultureel en economisch verarmen. Die angst is even (ir)reeel en populistisch als die van nieuwe nationalisten in Europa. Maar wat doen beide groepen, ze wijzen naar de ander als de enige oorzaak. Ze trekken zich terug in een positie waarin de “globalisten” beide groepen tegen elkaar uit kunnen spelen. Waarna zehuilie huilie doen.
Linksom of rechtsom is het kwestie van samenwerking om verdere destabilisering te voorkomen. Dat vraagt een machtspositie tov grote bankiers, multinationals en de schurkstaten. Een machtspositie die Nederland niet heeft. Dat inzicht mis ik bij de nieuwe nationalisten.

12
88 Trompetsignaal

Het is net als met sommige computerprogramma's die zich voordoen als een nuttig stukje software, maar ondertussen zit er kwaadaardige code in verwerkt die wordt uitgevoerd als het programma is geïnstalleerd. Altijd zeer behoedzaam zijn voor wat je binnenhaalt. Voordat je het weet ben je besmet met troyans.

0
89 vandaagffniet

Niks nieuws, jaren geleden was al bekend dat er criminele netwerken ontstonden door en voor immigranten opgericht met als doel geld en invloed te verkrijgen voor de heilige oorlog.
Jaren geleden was al bekend dat het doel een invasie van Europa was, niet door een leger, maar door aantal, het duurt een aantal jaren maar dan volgt ontwrichting (voorbeeld Zweden waar dit al werkelijkheid wordt)
Jaren geleden was al bekend dat open grenzen en massale immigratie ondersteund werden vanuit een (eugenetische) ideologie die als doel heeft een controleerbaar volk te verkrijgen.

2
90 Proemevla

* Verwijderd door de redactie *

91 tougher than the rest

Met Xander nieuws kunnen de Russische Internet Trollen wel met pensioen

5
92 Piet Pijlenboog
93 Reconquista

In dit Duitse artikel heeft men het over Iraaks-Koerdische achtergrond van zijn ouders en ik ben benieuwd hoe men ineens aan zijn Palestijnse achtergrond komt. Hij heeft wel een aantal jaar in Hebron gewoond undercover tussen Palestijnen op de westbank.
https://diepresse.com/home/ausland/5372362/Wie-leicht-sich-Islamisten-nach-Europa-einschleichen

Hij gaat ook schuil onder een iets andere gespelde naam namelijk Zvi Yehezkeli en onder die naam is ook informatie te vinden op internet:
https://en.wikipedia.org/wiki/Zvi_Yehezkeli


Documentaire serie van deze journalist:
Deel 1:

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Alle delen in een: https://www.youtube.com/watch?time_continue=5979&v=hR7REARFFpQ

Wat ik vind van de kop en inhoud van het artikel van Xandernieuws, er zijn tussen migranten, in Europa geboren en getogen maar ook tussen die al een verblijfsvergunning hebben Islamieten die de politieke islam bedrijven, maar het gaat te ver om alle migranten over een kam te scheren. Toch blijft waakzaamheid geboden en moeten we niet te lichtzinnig doen over wat er nu speelt in Europa en moeten religieuze bewegingen goed in de gaten worden gehouden.

"De AIVD heeft in het onderzoek naar de Moslimbroederschap in Nederland geconstateerd dat de activiteiten van de beweging op de lange termijn een risico zouden kunnen vormen voor de democratische rechtsorde in Nederland."
https://www.parlementairemonitor.nl/9353000/1/j9vvij5epmj1ey0/vipncvj8czzn

0
94 Nieuwsgierig

Discussie gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Benzardi
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@12Israël had allang meer kunnen doen om dit conflict te beëindigen.Dit geldt ook voor Hamas, de gijzelaars vrijlaten en de angel is er ...

6 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Malinois
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

En iedereen zich maar afvragen waar die moslimhaat vandaan komt........

9 minuten geleden geplaatst door Malinois

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@10 Heeft Israël gedegen onderzoek gedaan naar deze mannen? Hen berecht, oorlogsrecht, en toen besloten wat hun straf is? In ieder geval zijn z...

10 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Benzardi
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@7In Nederland (de bekende kanalen) zeker niet, al zou Geen Stijl er wel over berichten....

10 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Malinois
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

@6??...

13 minuten geleden geplaatst door Malinois

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@TS Ga je nou werkelijk zelf de term "omgebouwde kerels" toevoegen om te laten zien dat je transgenders een beetje spannend vindt?...

14 minuten geleden geplaatst door Bop

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@11 Israël had allang meer kunnen doen om dit conflict te beëindigen. Half Gaza uitmoorden is geen oplossing. Sterker, de haat zal alleen maar...

14 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

MARCUSAURELIUS
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

Als ik meisje was zou ik niet tegen zo'n team willen spelen.Zou zeggen: ''Jullie hebben gewonnen zonder te spelen.''...

32 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Hendrianus
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Het duurt nog even voor de spreidingswet actief is, 'De provincies hebben tot 1 november de tijd om afspraken te maken met gemeenten. Op die dat...

35 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Happy Birthday Sex VideoFull Hd Sexy ComHindi Porn Movie With StoryChut Ki Photo HdLatina Anal CreampieCuckold TextValeria Cod PornFenoxxoPorn.bdTalia ShepardKik SextinfWww Sex HdCartoon Xxx HindiFree Sex Movies ComTamil Sex Anty VideoRevenge Sex VideosIndian Gand XxxIndian Mistress FeetMadam 2015Sot XxxWww Indian BhabiNaked Women SexyAnabella DangerLitte Sister PornSexy Naked TeacherBbc In MatureTitanic Nude CeneJacquie Et MicheleCelebrityporn FreeDesenhos PornográficoToya Da BodyJelly Bean Brains NudesSexy Rashmika MandannaSecret Porn VideosSunny Leone Hot BpR AssholePornos De LesbienneDouble AnalStepmpther FriendsNude Pics Scarlett JohanssonRajasthani X VideosBajar SexWhimeSinapore PornGare Au CoquinesPorn De DesenhosPornos BdsLeesbian XxxSusan Sarandon BoobsKinar Sex VideoXxx Bangla PanuMindundermasterBigg Butt XxxJavctAnus SpankedPamela SunchezSecure PornRosio Dawson NudeFucking My TeacherSexguide UsChuaiFilipina Naked WomenValarie KayBoobs And Nude PhotosKazumisworldKnot Dog PornEbony Lesbian Twitter.Lesbian Tittie SuckingSoftcore SexReal VirginpornXx Video First TimeXxxproneXxx GpLena The Plug Jason Luv SextapeReal Girls Gone BadLily From Att NudesMarlyn Chambers NudeHbrowseSava.schultzNicole Colina TitsMujeres MasturbabdoseBangladeshi Local XxPorn Mother With SonZviornik Comالنيك سكسLori HentaiPorn HoolywoodXvideoshentaiVideos X Amateurs FrancaisesHwntai HqHamstervideosMale PornstarrsErnest GreenePictures Of NudistsLaurenburch NudeRakul Preet HotGandi FilmeIndian Sxs ComRomantic Xxx Video IndianVeronica Rodriguez PovPo RniTrrn PornJordyn Jones NudeDeep Throat SlowAustralia Blue FilmDani Daniels All VideosShakira Sex XxxToy Chica HentaiAnnabell FlowersAnimie Rape PornGayponPprmhubMamadas Las MejoresSexual BathroomIndian Pussy PicsVaralaxmi HotXnxx Mom Son Big BoobsAnushka Shetty Hot VideoBlue Film LagaiyeAnne Hathaways TitsAdult Free PornographyHottest GaypornMom And Brother XxxXhamster TeenXv Videos ComTelugu Sex SitesHindi Movie Hot SceneJapan Cheating Sex VideosGay Snapchat SextingDante Ferrari PornAlex Mac PornBambi Doe PornAva Addams Nude PicsProudbatorLauren Graham SexyDalota Johnson NakedInverted Nipples PornPassionatehentaiTerraria Dryad PornMotherleNaked AnimeeSocinquentaSó AnalMusaclasHayley Atwell BoobsMallu Sex ComHiroin XnxxFukking VideoHard Sex Hd VideoIndian Professional Porn