door Inter in Politiek  ·  42 Reacties

  • 29
  • 858x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik wil wel kamerantwoorden, direct gevolg door kamerdaden.

3
1 case

Jeetje : het OM heeft al aangekondigd een onderzoek in te stellen.

En dan toch nog Kamervragen van SP en PVV?

Wat een onzin! Laten ze dat doen als de uitslag van dat onderzoek bekend is en niet nu!

40
2 Wijhuis

Ik wil dit even heel helder maken: Deze moslims beramen ONZE MOORD EN DOODSLAG

Als dit niet wordt aangepakt door de lijers in Den Haag ...

2
3 case

Gaan we nou echt zitten wachten tot die dictator het bevel tot de aanval hier beveelt of pakken we door en sluiten we die kazernes.

1
4 Ceesje

Zien lieden van de regering dit nu pas? De Nederlandse burger had dat al lang door, net als die Salafistische moskeeën die doen hetzelfde.
Al zo vaak is er verteld dat er haat gepredikt wordt, er is al een filmpje ( met verborgen camera) waarin te zien en te horen is dat een imam tegen Nederland vertelt dat ze natuurlijk alle wetten, regels van Nederland moeten volgen. Met de verborgen camera vertelt hij zijn volgelingen hele andere dingen. Zij hoeven niet de wetten te volgen, zij moeten van alles naar de regels van de Islam.

Waar kijken die lieden naar, welke kranten lezen ze, welke dingen horen zij van hun loopjongens? Of is het iedere keer de kop in het zand steken en weer verder gaan?

In plaats van dat zij opkomen voor hun eigen volk en de goedwillende moslims, laten ze de haters hier hun eigen wetten volgen, laten zij de politie en andere hulpverleners uitgescholden, bespuugd, getreiterd etc worden zonder dat de hulpverleners in mogen grijpen. \
Ja zo te zien heeft Erdo al een verblijfsvergunning.

3
5 gaulette

Commissies, onderzoeken, debatten, glimlachende leugenaars, geveinsd bezorgde leugenaars, ... we hebben er helemaal niks aan.

Het enige wat telt: Deze teringzooi stoppen, waar nodig/mogelijk uitkeringen en paspoorten afpakken, mensen het land uit zetten, gebouwen sluiten, zaken verbieden, ...

1
6 case

Je kunt een hond wel zijn streken afleren maar zijn karakter niet zei de hondentemmer toen hij opgevreten werd door zijn sluwe hond.

0
7 WHuls

Je kan er donder op zeggen dat er veel van dit spul is: https://nos.nl/artikel/2199663-duitse-politie-vindt-wapens-bij-moslimextremist-in-berlijn.html

0
8 case

Het meten met 2 maten begint verbijsterende vormen aan te nemen. De jihad op z'n slechts is een oproep tot het uitmoorden van een competerende stam. Tegenwoordig kun je het woord stam in overdrachtelijke zin opvatten omdat de maatschappij veel ingewikkelder is geworden. Het begrip stam is dus getransformeerd. Het stammendenken is een biologisch gegeven dat nu op andere wijze wordt geuit. Iedere politieke partij is zo'n stam, niet met familiebanden tussen de leden maar met ideologische of ethnische banden.

Maar ook de neo-nazi's, Pegida, de PVV aanhang (kunnen geen lid worden), extreem links, AFA, dat zijn allemaal stammen die luisteren naar 'stammenwetgeving' of stammenmores: hunnie teugen ons". De stammenmores van de meeste groeperingen is acceptabel, niet kwaadaardig, of je de ideologie nu aanhangt of niet. Maar sommige groeperingen gaan over de schreef. Zou Pegida oproepen tot een Pegida Jihad dan was het huis te klein. Waarom dan wel de stam der Nederturken toestaan moord en doodslag te verheerlijken als oplossing voor problemen?

1
9 Ness

@1 Daarvoor moet je niet bij de kamer zijn maar bij het kabinet!

0
10 dummydum

Mocht het waar zijn dan direct die moskeeen sluiten!

0
11 Zie Hier

Blabla, maar er gebeurt weer niks. Let maar op.

0
12 1050 hPa

Onderzoek Turkse jihad-preek Hoorn

"Minister Koolmees van Sociale Zaken
gaat onderzoeken wat er is gezegd in
een moskee in Hoorn,waar volgens De
Telegraaf is gepreekt over jihad en
martelaarschap van het Turkse leger.De
tekst zou zijn opgelegd door de Turkse
stichting Diyanet,waarbij zo'n 140
moskeeën zijn aangesloten.

De Telegraaf heeft de preek opgenomen
en vertaald.Het zou onder meer over de
"heilige strijd" van het Turkse leger
zijn gegaan,en "het zoete nectar van
het martelaarschap".

Diyanet spreekt tegen dat de preek is
gehouden:imams in Nederland zouden hun
eigen teksten schrijven.

https://nos.nl/teletekst#108

18
13 Wijhuis

-
Dit duidelijk een daad in het licht van de verkiezingscampagne van de SP.
Hij heeft het over integratie, maar vrijwel iedereen, zelfs veel allochtonen zelf, weten dat de integratie volledig is mislukt en ook nooit meer zal lukken. Het zou goed zijn als men dit nu eens bij de SP ook gaat beseffen.
-
Het pamperen van allochtonen en andere vreemdelingen moet uit zijn. Dat is niet goed voor ze. En het zou ook niet goed zijn voor welk andere bevolkingsgroep ook.
-
Natuurlijk is de grens bereikt.
Natuurlijk is deze preek rechtstreeks gedicteerd vanuit Erdoganistan.
-
De SP moet zich nu eens duidelijk uit gaan spreken wat ze gaat doen nu "de grens bereikt is". Nog meer pamperen? Heel de bevolking van Turkije en al die andere landen hier naar Nederland halen en flink door pamperen? U zegt het maar....
-
Volkomen ongeloofwaardige verkiezingsretoriek van de SP....
/-
-

7
14 MrCally1

@12 : Wat denk je dan dat er gebeurt?

Minister Koolmees gaat die vragen beantwoorden en geeft als antwoord : "Er is een onderzoek gaande en we wachten de uitkomst ervan af".

Logisch toch? Wat kan hij anders nu al zeggen?

13
15 Wijhuis

Gewoon sluiten deze hele bende, en onmiddellijk afbreken. Mooi hondenuitlaatgebied van maken.

0
16 Robbedoes

* Verwijderd door de redactie *

17 muxer

@15 Gelijk dichttimmeren die die haattempel. En alle andere haattempels eveneens. En Erdoturken terug naar hun geliefde leider.

0
18 1050 hPa

@13 : dat zegt Diyanet altijd en na checken van de wekelijkse preken blijkt dat de imam zonder blikken of blozen de voorgeschreven teksten reciteert. Wellicht zijn er op deze wijze een aantal vrijwilligers te recruteren die in Syrie aan de kant van een van die moordploegen - Al Nusra bijvoorbeeld - willen vechten tegen beloning, oa van martelaarschap. En behoud van outkiering. En een premie voor iedere Koerd die ze mollen. Want binnen Turkije is grote onrust ontstaan; Afrin is een vleesmolen, veel Turkse soldaten sneuvelen, dat geeft maar gemor en geklaag.

Geenstijl bevestigt dat die preek in tenminste 1 moskee in Hoorn is gehouden. Verdere gegevens zijn niet bekend want niemand checkt (!) of laat het resultaat weten (!!) maar het wordt verdomme toch eens tijd dat daar indingend op gaat worden gelet. Want Erdowaan zaait hier uiterst onwelkome maatschappelijke onrust. Hij zet groeperingen tegen elkaar op zodat iedereen hier mag meebetalen en mee'genieten' van de ethnische stammenoorlogen en matpartijen waar Nederlanders part noch deel aan hebben.

1
19 Ness

150 Dyanet moskeeën in Nederland krijgen elke week te horen vanuit Ankara van het ministerie van godsdienst (de dyanet) wat ze moeten zeggen. Het is 80% politiek en de rest godsdienstig en pro IS en anti Koerden

2
20 Jan met de korte achternaam

@4 dat is blijkbaar ook de bedoeling: hoe meer (toekomstige) AOW'ers ze aanvallen en ombrengen, hoe gunstiger voor de politiek...

1
21 Remkraan

@17 Waarom? Mooi zo door laten gaan met die haathutten?
Prima dat de SP in dit geval ook het licht ziet. Ik hoop dat nog meer partijen dat doen.

0
22 1050 hPa

Werd deze preek alleen in Hoorn gehouden of in alle Diyanetmoskeeen?
Als overal dezelfde preek is gehouden, kan ik me niet voorstellen, dat iedere imam hetzelfde heeft geschreven.
Verder hoort zo'n preek niet thuis in een moskee.

0
23 sockknitter

En waar blijven SGP en CDA?

0
24 Soare

@22 "Prima dat de SP in dit geval ook het licht ziet. Ik hoop dat nog meer partijen dat doen".

De SP zag dat licht járen geleden al, in de 80'er jaren namelijk.
ZIE: "De SP over moslims in de jaren ’80". https://gerard1945.wordpress.com/2016/02/11/de-sp-over-moslims-in-de-jaren-80/

0
25 Scorpio

@25
Uit het artikel;

“Men moet zich eens indenken, welke ghetto’s er zullen ontstaan van verouderde, en voor ons gevaarlijke, immigranten, als we niet alleen hun gruwelijke slachtgewoonten aanvaarden, maar ook hun discriminatie van vrouwen, hun patriarchaal-autoritaire aanmatiging, hun onderwerping van kinderen, hun stamveten. Waarom van nieuwkomers aanvaarden, wat we zelf in gewoonten en wetten hebben opgeruimd?”

Nederland is dan in 35 jaar flink opgeschoten zeg..

0
26 Sjaak Trekhaak

Ik zou de correcte vertaling van die preek wel eens willen lezen.
Dan kan iedereen zichzelf n mening vormen of het een haatrpeek is, of niet.

0
27 Marrie

Arabist Hans Jansen zei oit:„Iemand die mij een moskee kan wijzen waar vanaf de kansel de gematigde islam wordt gepredikt, waarmee ik dan vooral bedoel dat de plicht om deel te nemen aan de Jihad-oorlog tegen alles wat niet islamitisch is, volgens de predikant geen wettig onderdeel van de islam hoeft te zijn; of voor iemand die mij iets kan aanwijzen dat de Islamitische Staat in het Midden-Oosten heeft gedaan dat tegen de sharia ingaat. Er staat duizend euro op het spel, die makkelijk te verdienen zouden moeten zijn als er ook maar iets van wat onze politieke en media-elite over de islam beweert, juist is.Het is een slecht bericht, maar de Sharia is het ware gezicht van de islam. De sharia leert nog steeds, tot op de dag van vandaag, dat het strijden tegen de ongelovigen een plicht is waarmee een moslim zich aanzien kan verwerven bij andere moslims, en, vooral: dat de vervulling van de plicht tot Jihad door God rijkelijk beloond zal worden. Vrede is alleen mogelijk in de vorm van een tijdelijke wapenstilstand: de plicht tot strijd blijft onverminderd bestaan. Jihad is, zoals u weet, een onderdeel van de sharia. Er is geen sharia-handboek dat de Jihad niet behandelt.En de Jihad, leert de islam, is een plicht van iedere moslim, net als het gebed of de bedevaart naar Mekka. ” …

0
28 Max13

Kunnen ze ook vragen stellen over het verspreiden van dat schurkse haatboekje?

2
29 Jan met de korte achterlul

Altijd zeuren over Russisch inmenging. Maar ondertussen wordt er dagelijks de les gelezen in the moskeeën over wat u moet denken, doen en op stemmen.
En hier is niks mis mee...

0
30 xDDD

De oplossing aangaande deze kwestie ligt zo voor de hand dat ze dikwijls over 't hoofd gezien wordt. Kwalificeer de islam als een terreurorganisatie en ontmantel die per direct. Nationale veiligheid gaat immers boven de vrijheid van godsdienst.

1
31 Black65

* Verwijderd door de redactie *

32 Pxf7+

Jihad is het woord voor levensvorm of norm en hoeft niet altijd negatief te zijn,maar wie ben ik !?
Jullie zullen het wel allemaal weten !

7
33 Louis Vandaal

Ik heb hier wel een antwoord op; Ontruimen,Afbreken en Deporteren...zonder schoenen!

0
34 Peka8

Moskee per direct sluiten of slopen. Dit moeten wij Nederlandse burgers echt niet pikken door partijen in de Gemeenten van D66 CDA PvdA CU en Groen-Lings. Ik stem 21 maart op PVV.

1
35 Gunther

@28 'En de Jihad, leert de islam, is een plicht van iedere moslim, net als het gebed of de bedevaart naar Mekka.'

Het behoort niet tot de 5 zuilen der islam ,is dit een geheime 6e zuil ?.....

1
36 21st Century Guy

@30 "Maar ondertussen wordt er dagelijks de les gelezen in the moskeeën over wat u moet denken, doen en op stemmen."

U en ik en bijna iedereen die hier komt komt niet in de moskee sterker nog is er nog nooit een in geweest.

1
37 21st Century Guy

@22 Als het echt haatkerken zijn tot op het bot mogen ze dicht als het om een of enkele rotte appels gaat er uit donderen.

1
38 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

39 let it be

@20 En Nederland laat dit toe.

1
40 21st Century Guy

@20 Totaal niet het geval ze stemmen enkel de gebeden op mekaar af !!En die wat het wel gezegd hebben op hun manier met haat en verderf mogen van mij netzo aan de muur

1
41 Louis Vandaal

Walk of shame daar hoop ik op als rechts uiteindelijk nog wat meer door de mand valt ,believe you me die dag komt !!

2
42 Louis Vandaal

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
icnivad
Hoofdcommissaris Bryan Isaacs geïnstalleerd als korpschef Surinaamse politie

In het lijstje ernaast staan al wat klusjes voor hem, naast het opsporen van Bouterse....

1 minuut geleden geplaatst door icnivad

LoydMorris
OM wil bestuur Stichting Islamitische School Amsterdam schorsen en ontslaan

Dit wordt herrie in de tent. . . . 😏...

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Marrie1
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@13Doe niet zo dom Bennie Bob, als je ze voorbij loopt zie je die telefoon een meter uitsteken onder die hoofddoek, en als ik dan achterin ben...

5 minuten geleden geplaatst door Marrie1

icnivad
Hormoontherapie bij overgang populair: 'Niet voor iedereen nodig'

Als ik die chagrijnige koppen van de 50+ers zie dan zou ik het zelfs verplicht willen stellen! 😀...

7 minuten geleden geplaatst door icnivad

icnivad
Het Zwanenwater wordt niet zomaar weer gifvrij

De stervende zwaan in het zwanenmeer....

9 minuten geleden geplaatst door icnivad

Bram brabant
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

67 is normaal volgens Den Haag.Maar die zijn niet van deze wereld.Ga eens een week met een echt zwaar beroep mee. Bv stukadoor stratenmaker ...

12 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

icnivad
Onderzoekers leggen een verband vast tussen verdachten van de terroristische aanslag in Moskou en Oekraïne - Dissident.one

En waarom ook niet? IS hed niets urgents te verhapstukken en als je bakken met geld kunt krijgen, en als het misgaat 70 maagden is dat wel een g...

12 minuten geleden geplaatst door icnivad

Rooibos
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@11 Ooh kijk das weer typisch een links dingetje, gaan discussiëren over de vorm van kritiek.abnormal of abnormaal.... tja een tiepvout...

12 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Defcte burger
Eitjes zoeken kan het beste zondag, tweede paasdag kletsnat

Lievert waar is mijn dokters uniform ? We gaan zondag niet naar mijn ouders, we gaan zondag eitjes zoeken en daar gaan we heerlijk de gehele...

13 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Ron MVV Maastricht .
Hoe een verkeersboete van 380 euro voor telefoongebruik achter het stuur kan oplopen tot 2.000 euro

De politie moest een hamer mee kregen. Met telefoon achter het stuur. Wordt de telefoon stuk geslagen. ...

13 minuten geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

NK. App
Tamil Nadu Anty SexJanvi Kapoor SexHoodsexPornos JaponaisesStreaminf PornErotic Short StoriesBelle Delphine Only Fans LeakKitty CamXxx Sexy Bhabhi VideoSubdomSexy Film Hindi BlueMarathi Housewife SexHead Shaved PornSucking Moms TittiesSexy Try OnsHentai NumbersBazoocam.orgPussy OrgasmBrooke Bruke NudePunjabi Ladki Sex VideoInterracial XxxIndian Group Sex PornPriyanka Chopra NideVoyeure House.tvGay Male TubeCuming On LeggingsIleana ButtHomsterSane Loone XxxPakistani HotsexPorn GratiXxxnvideosYuri Hentai CompilationHot Mia Khalifa PornMarathisexcomTs Carla BrasilAntonella PornHentai 2022PornduneSuojavXxx CartoonistManga Gay PornFree BrazzerseAhq De SexoSexxx ConPicsporn.comBithreesome PornFutile StrugglesIndian Couple Homemade SexFuckibg VideosAsianbus PornFsiblpgPornoasiaticoDougher SwapNina Dobrev SexyRoman Todd Gay PornTelugu Forced SexColombian PornstarCuckold MoviesFree Hardcore Sex VideosDesi52.commAsian Solo SquirtLatina Fingering HerselfSunny Lune Xxx VideosDorcel TelevisionGros SeunsBangbros BlackMia KalifhaTamil Ponnunga Sex VideoSapphire PornPro Hentai ComInsta Lives NudeMature Lesbians TribPillow Hump PornhubCheerleadet PornFree Sex Video SiteStacy CruzYoung Women PornXxxxx Adult VideoLoren Cohen NudeMia Khalifa Ki Sexy BfBigo Sex VideoPrivate SelightsBaap Ne Beti Ki Chudai KiGirls Masturbating BoysBegpornAva Addams CumshotNude StepsisNetvideogirls NewCartoonporn.toFree HentauFap GamePutain De PuteSuper Sexy XxxSph PornHoli XxxxNatasha Nice MassageTeenporn SisterInduan NudeSloverslabAnnonce WannoncePornô Gay BrutoCatun XnxxBrazzer Upcoming PornBarbiegirlpawgFarting AnalJapanese Romantic SexStory Based Porn MoviesHooker BliwjobJia Lissa CreampieTeacher Foot JobX Video Bf FilmZoey ZimmerXxx Sex Dot ComSensual Blow JobSaabsilviExactly ENudes TinySons Girlfriend PornNursing Home PornNetvideogirls Nothing Beats ExperienceAngela White WardXxx Hd BoobsSexviodesPorn Videos Download NewHavana GingetLesbian FunckingXmisseyDayton Skip The GamesWww Xxx Video Hd ComYoung Gf Bf SexSunny Leone XexDesnuda Diosa CanalesJavhivEmmy Rossum FeetDevar Bhabhi Bf VideoXx Sexy Girl VideoBreckie Hill Leaked OfBf Sex Video BanglaFarting DominationMom Son Porn Gifs3dx PornXxxxxx365Sexy Reen PornGay Room SexAshtynsommerBig.titReal Marathi Sex VideoCom 89Pron Love Making