Verkiezingsprogramma FVD (forumvoordemocratie.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Dachtutniet in Politiek  ·  141 Reacties

  • 41
  • 1107x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@98 je weet dat allochtonen ook ouder worden dan 45?

2
101 Utrecht_83

@93

Fraudeurs moeten aangepakt worden.

1
102 Dachtutniet

@102 moet voor @94 zijn.

3
103 Dachtutniet

Hoe denken ze over ontwikkelingshulp?

0
104 Aragon

@2

"Zolang er politici zijn blijven wij in crises leven.'

Is het dan niet beter dat FvD zich opheft?

6
105 LGK

@105
Kunt u mij dan alle crises noemen die veroorzaakt zijn door FvD?

1
106 Jan met de korte achterlul

Het gaat mijns inziens niet om het partijprogramma, Veel beloven weinig geven doet een gek in vreugde leven.. een deugdelijke onderbouwing ontbreekt vooralsnog.
Het belangrijkste doel is volgens mij om extreem rechts aan de macht te brengen en vervolgens de democratie van binnenuit te ondermijnen. De enige zwakte van iedere democratie. Wat als een democratisch gekozen partij of president ermee aan de haal gaat? We zien dat bv in Turkije, Hongarije, maar ook in Latijns Amerika en de VS op het moment.
Wat is bv een partijkartel? Democratisch gekozen partijen die op basis van standpunten niet met de PVV of het FvD willen regeren? Zo werkt de democratie al jaren, er wordt geregeerd met partijen die standpunten hebben waarmee je een overeenkomst kunt sluiten. Definieer dus voor mij partijkartel. Als extreem rechts het grootste wordt moet de rest dan klagen over het nieuwe kartel? Drogredenen dus.
De gevestigde media? Goed om kritisch naar te kijken, maar het landschap is hier mooi divers. GeenStijl en TPO (niet bepaald mijn favorieten) maar ook Elsevier mogen toch maar mooi hun zegje doen, en dat is goed. Wat wil Baudet hier aan veranderen? Poolse toestanden van maken? Is dat zoveel beter?
Massa immigratie? De cijfers spreken dat tegen.
De terreurdreiging neemt steeds verder toe? Wat is de onderbouwing daarvan? Volgens mij zijn er langzaam maar zeker steeds minder aanslagen in Europa. Ik ben er niet helmaal gerust op, maar de tendens is volgens mij zichtbaar.
Wet bescherming Nederlandse waarden? Klinkt sterk hoor. Definieer ook dat graag voor mij. Een van onze belangrijkste waarden was altijd dat Nederland een tolerante samenleving was. Zorgvuldig opgebouwd in eeuwen. Gaat het FvD deze beschermen?
Ik dacht ut niet...

5
107 Tussenderegels

@106 alle crisis in hun eigen partij? Verder zijn ze nog niet....

4
108 Tussenderegels

@108
Verder komt u niet?

4
109 Jan met de korte achterlul

@107 Je hebt gelijk...Eerst zien en dan geloven.

MAAR:
SP, FvD en PVV zijn partijen met nog idealen. Zij zijn kansloos om mee te kunnen regeren met bestaande partijen (op zijn hoogst Partij Ouderen).
Vooral PVV-ers zijn er voor het volk. Want een mooi baantje in de toekomst zit er niet in.

De laatste zin van jou: ik dacht ut niet.....
Ik zou zo zeggen: Brul niet voordat ze niet de kans hebben gekregen zichzelf te bewijzen
(Oh ja....samenwerking betekent compromissen sluiten... maar zolang dit compromissen zijn die buiten de wensen van EU vallen....dan heb ik er geen probleem mee).

0
110 Karl

@109 Jan met de korte achterdinges.. De wedervraag komt niet altijd even sterk over.

3
111 Tussenderegels

Baudet en zijn partij zijn anti-democratisch. Dat heeft Baudet's commentaar op het Zijlstra gebeuren duidelijk gemaakt.

In Baudet's stijl: Cave lupus (hoed u voor de wolf (in schaapskleren)).

5
112 Myth63

@110 De SP heeft zichzelf uitgesloten van regeringsverantwoordelijkheid, waarmee ze zichzelf helaas als kansloze partij hebben geprofileerd.
Ik heb er zelf veel moeite mee als mensen voor hun politieke mening uitkomen en daardoor in de maatschappij problemen krijgen. Dat is een vorm van discriminatie/demonisering die niet kan. Of ik het met ze eens ben is echt een ander ding. Ik heb vrienden met een PVV sympathie en dat levert prima discussies op. (We worden het enkel nooit eens).
Het is natuurlijk mooi als partijen nog idealen hebben, ik kan mijzelf evenwel niet vinden in de idealen van het FvD. In zo'n korte intro al gaan bij mij de alarmbellen af; Hoe wil hij en wat wil hij met deze punten doen, waarom en wat offert hij daarvoor op??

3
113 Tussenderegels

@113

Niet te hard oordelen over het niet nemen regeringsverantwoordelijkheid van SP.
Het is momenteel niet echt fris bij de huidige partijen.
Zodra je niet in de pas loopt zoals zij wensen, dan durf je volgens hun niet te regeren.

Wat ik net zei....compromissen sluiten moet gewoon met samenwerking. Maar wat 'grote' partijen nu willen is volledige overgave. Doe je dat niet.....dan wordt je eruit gedonderd.

Een paar jaar geleden was het PVV, vorig jaar SP. En zolang de pluche nog te groot blijven zal waarschijnlijk over een paar jaar FvD zijn.

Ik heb respect voor de 'populistische' partijen. Links of rechts. Stem op ze.
Geef ze de macht om ze, als oppositie, de pluche het niet makkelijk te maken.

0
114 Karl

@111
Daarentegen vond ik uw wedervraag ook niet je-van-het.
question

2
115 Jan met de korte achterlul

@115 haha question

1
116 Tussenderegels

@116
Kunt u tussen het lachen door ook nog ff antwoord geven op mijn vraag bij @106 ?

2
117 Jan met de korte achterlul

@100

Waarvoor zou ik bang moeten zijn dan?

0
118 carpenter

Gut het hele DAWA draadje van Xandernieuws is plots verdwenen, stond op 57 met nog uren te gaan, hoe zou dat nou komen hahahaha

2
119 Ness

@118 dat ze te groot worden?

1
120 Rattocasi
121 Ikke44

FvD, zo'n geniepig windje...
Iedereen kijkt elkaar beschuldigend aan..............

............ En ineens is het weer weg,

8
122 Hadjememaar

@121 : krijg nou alles lol - het stond op 57 een half uur geleden, dat moet heel wat gecoordineerde stemkracht gekost hebben om dat weer naar beneden te schroeven. Meeste mensen weten het niet maar onwelgevallige draadjes kunnen naar beneden gestemd worden. Sry voor offtopic gaan.

4
123 Ness

@123 Complot van Soros chef, ga snel een aluhoedje vouwen.

5
124 Oebie

@123 Nounou, u bent nogal thuis in die materie.

3
125 Hadjememaar

@123 ik zie de mogelijkheid niet om een draadje naar beneden te stemmen. Zou het niet zijn omdat iemand door de mand is gevallen met extra accounts? Sommige draadjes stijgen merkwaardig snel.

1
126 Tussenderegels

@107 Goed geschreven. Dat FvD spreekt over een Wet bescherming Nederlandse waarden is natuurlijk hilarisch gezien het feit dat deze partij geld uit het BUITENLAND ontvangt om hier in ons land de democratie te verzieken.

FvD is niet Nederlands en ook niet democratisch. Het is een schaduw van de PVV en enkel opgericht door dezelfde buitenlandse financiers van de PVV omdat deze partij het momentum niet meer heeft om te kunnen groeien. Verdeel en heers, als de PVV en FvD samen groter zijn dan de PVV ooit was dan is dat winst. We zullen erachter komen wat dit voor gevolgen heeft voor onze democratie, media en vrijheden.

Als een zogenaamde Nederlandse politieke partij geld uit het buitenland aanneemt dan moeten we dat zien als landverraad. De huidige coalitie van gerenomeerde partijen heeft de kans om daar NU wat aan te doen, door een wet op te stellen dat buitenlandse financiering ten strengste verbiedt. In andere democratische landen is dat heel gebruikelijk. Dan ook nog een wet waardoor politieke partijen verplicht zijn om meerdere fysieke leden te hebben en een bestuur van tenminste x leden. Dit zijn namelijk kiertjes waarmee een buitenlandse mogendheid via een Trojaans Paard (of moet ik zeggen Ezel?) in Nederland de politieke macht kan overnemen. Combineer dat met de pro-Russische propaganda op diverse Nederlandse internet fora, wat op dit moment gaande is, en je weet wat ons te wachten staat als we deze problemen niet op tijd oplossen.

2
127 Vrijdenker

@123 kan dat naar beneden stemmen echt? ik heb t nog nooit gezien/bewust meegemaakt.

0
128 Trompetsignaal

@120

Daar ben ik niet bang voor. Voor partijen als FvD is maar een beperkte groep die dat zal stemmen. Dat stopt bij 15-20 procent van het electoraat. En ze zullen die stemmen moeten delen met partijen al PVV die in dezelfde vijver vist.
In de gemeentepolitiek is het nog meer versnipperd. Daar blijft weinig van ze over.

2
129 carpenter

@128 : ik heb ooit een draadje omhoog gestemd maar klikte per ongeluk nog een keer op het duimpje, en tot mijn verbazing ging de stem er weer net zo hard af. Vandaar. Maar of die functie nou bestaat of niet, van 57 stemmen naar 17 is wel eigenaardig. Het laat zien dat die stemmerij met een grote korrel zout moet worden genomen. Is ook de reden dat ik zelden stem.

0
130 Ness

@128 Nee, dat kan niet. Je kunt alleen je eigen stem ongedaan maken door nogmaals te klikken.

0
131 LanCaster

Het programma ziet er gewoon goed uit.

3
132 Positivo

@130 ik verzamel duimpjes naar beneden heb er al heel veel, jij niet dan? question

3
133 Rattocasi

@133 : het is een optie waarvan hadjememaar en oebie niet wisten dat hij niet algemeen voorhanden was question moderatie heh...

3
134 Ness

@129 Ze bestaan net dus wat niet is kan nog komen misschien niet nu echter in de toekomst.
Het verkiezingsprogramma ziet er in ieder geval overzichtelijk eruit, zie daarin geen discriminatie waarvan ze constant beschuldigt worden.

3
135 Rattocasi

Het is toch bedenkelijk dat je een hele studie maakt van het effect van plusjes en minnetjes?
Sorry, maar dan ben je volgens mij hersendood.

2
136 Hadjememaar

@134 ja, moderatieteam heeft het er maar druk mee ((( question )))

3
137 Rattocasi

Dus, neem het geval van AfD net na de verkiezingen in Duitsland...
De extreemrechtse bots hebben toen het item over de winst van AfD omhoog geplust...
... maar toen 's avonds die beweging scheurde en extreemrechts dit debat ineens linksch liet liggen, hebben ze hun eigen onderwerp weer naar beneden geplust?

Klinkt wel logisch, maar toch leuk...

2
138 Hadjememaar

Uiteindelijk is het partijprogramma niet zo belangrijk, maar de uitwerking daarvan in Kamer en media door de partijprominenten. Dat blijkt een dodelijke cocktail te zijn van aanschurken tegen bruin gedachtengoed, ignorantie, historiserend onbenul en luchtfietserij. Snel doorspoelen en gauw vergeten.

2
139 oeioeioei

Het leest als een derderangs blogje, maar het staat er inderdaad echt boven:
Verkiezingsprogramma FVD

3
140 Hadjememaar

@117
Beste Jan, op vragen die er werkelijk toe doen krijg je hier geen antwoord.
Oh, dankjewel, dat wist ik nog niet.
Graag gedaan, fijne dag nog.
Joow, insgelijks.
Dag dag.
Zwaai zwaai...

1
141 Jan met de korte achterlul

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Asielzoeker ernstig bedreigd voor dragen van regenboogsokken

" ‘Gedurende tien maanden ben ik vijf keer overgeplaatst van het ene kamp naar het andere, en in elk kamp werd ik omringd door mensen die deze...

14 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

DikkeTor
Australische politie ziet steekpartij bij kerk in Sydney als terroristische aanval

Al dat ongegronde angst voor de Islam, je zou er bijna een fobie van krijgen XD. PS, ik ga even van uit dat het een moeslim was....

14 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

spookrijder
Vader ziet gestolen fiets van zoontje op Marktplaats en confronteert verkopers

@5 Speld in een hooiberg inderdaad....

15 minuten geleden geplaatst door spookrijder

ABRACADABRA
GeenStijl: Gaaf land: '450.000 mensen in voedselnood'

@11 ho ho ho, wel eerst alle procedures doorlopen dan hè. wat ? zijn die er niet ? o nee, er wordt helemaal niemand een strobreed in de weg gel...

19 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Malinois
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

@1Ik kwam deze nog tegen en dacht; Doe er een paar meter bij bovenop en je staat wereldwijd in de spotlights.https://ejbron.wordpress.co...

24 minuten geleden geplaatst door Malinois

Nighthawk
Muziekdraadje

SYNTHONY - Darude Sandstorm by Auckland Symphony Orchestrahttps://www.youtube.com/watch?v=H9r597vJbSQ...

25 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

Malinois
Zware klap in Slavjansk: de Russen hebben 100 leden van het Franse Vreemdelingenlegioen "vergast" - Dissident.one

"Volgens informatie werd de locatie van hun ontwikkeling aan de Russen gegeven door de lokale Russischsprekende bevolking.Slavjansk en Kramato...

31 minuten geleden geplaatst door Malinois

Nighthawk
Muziekdraadje

The Whispers - And The Beat Goes Onhttps://www.youtube.com/watch?v=fOaxEa5ONJw...

32 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

NK. App
Hindi Dirty Talk AudioPapa Ki Pari PornPussygirlsBest JavsMother Seducing Son PornJepangxxxNutakugamese.comMoncler PufferCamillacreampieMale Celebs NakedXxx221Dada Boudi Chudachudi VideoSex Malayalam GirlsIanalxxxTelegramme PornHot Nude MlfSophie Vanmeter PornRedhead ThreesomeCartoon SecDesi Anal HdHamster X Porn SiteIlikecomicXnnx Stepmom19 XxxxxxLalitha SexChimpanzee PornBreeding GangbangBusty CassandraNahla Monroe PornDudetubeMega PornosMaitland Ward NudeSally-dangeloRussian BigtitsAncient Egypt PornMen Nude CelebXahamsterBeautiful Nude WomenHq PornrPhimjavMia Khalifa DanceTrade NudesAmature CuckoldpornYoutube Pussy RedditTsscortSukarisweetsHindi Aunty Sex Video ComWwe SexxMilf TripsPornôincestoOnlytartsCutegeekiePrison High Pressure Full Movie2 Women PornHugewhitedicksMarica Hase CreampiePorn MoveTna Flix PornPlacelibeetineGrupode PutariaMasturbate TogetherBonnie Locket NudeKarma Rx AnalWww Xxx3Ts Emma RoseCollegegirlssexSeeds Of Chaos PornPornvideos AfricaMadison Beer SexKamsutra FilmNipple OrgasamChaina Sex HdSexychatLatino Blow JobTainami AsagiAnal SquirtingHeidi RomanovaHindi SeksIndian Blue Sexy MovieLucy Mochi BbcErotickissingEro動画無料Putaria DiscordMilf.ckmPorn GalorieLatina Reverse CowgirlGay MasturbingHot FucBhavana Xxx VideoTamil Blue Film PhotoProstate Orgasm PornSherlyn Chopra SexThickasfLightskinned TeenMotherkessManiacoporcomicsMature AnalpornJoys Porn ComPetardss HdMasiela Lusha HotSpecial PornCelebritymoviearchivesOliviacastaxxSex Hd Full ComOggy PornChut DikhaX Viedeo ComPuniahtubePorn Videos AmateurBest Porn TwotterThe FappeningwikiPprno BrasileiroHot Sex VideoPorn Video IndonesiaPorn Dude CastingMassage TubepornR GonewildstoriesSallydangeloXx Sunny Leone BfAbella Danger Morning WoodPeliculas Eroricas En EspañolButterfly Tramp StampGranma PornAlinity LeakedMulher Pelada AmadoraHot KiaraWww Racy Angel ComAsianamerican PornKarman KarmaPov XvidOiled NudesTwistys ModelsFree Porn BrzzersVídeos Caseiros De PornôReallifecam.comkOld Granny NudeMexcian PussyAlison Tyler Batman Vs Superman HdSexobrasileiroPornografia PrivateDerpixon Mime And DashXnnx TamilAur Sex VideoReshmi R Nair BoobsAunty Sex WithBlondegilfTaxi69Bangla Xx NewPornhub FreeYoung Indian Couple