Rv
Volledig scherm
© Rv

"Waarom grijpt moeder niet in?" Kleuter zet met hels gekrijs acht uur lang vliegtuig op stelten

Kinderen op vliegtuigEen ware nachtmerrie: anders kan Shane Townley zijn vlucht van Duitsland naar New York niet omschrijven. Een driejarige jongen zette ruim acht uur lang het vliegtuig op stelten met zijn onophoudelijk gekrijs en irritant gedrag. De kunstenaar filmde stukjes van de calvarietocht en goot de beelden in een veelzeggend filmpje. Heel wat passagiers vragen zich af waarom de moeder niet ingreep.

131 reacties

  • marc peeters

    6 jaar geleden
    Een goede klets op de poep ja. Wedden dat dat "joenk" binnen een paar jaar in het nieuws komt omdat het medeleerlingen heeft gedood op school ? Of een ander zwaar feit.....
  • Carl Op de Beeck

    6 jaar geleden
    Ben toch geneigd te denken dat dit aan de opvoeding, de verwenning, van het kind ligt. Heb hetzelfde ooit meegemaakt in andere omstandigheden, en het kind was zeker niet autistisch, want die persoon is nu volwassen en normaal.
  • David Williams

    6 jaar geleden
    Toch zeer veel onwetenden in de reacties, alsof een tik altijd alles oplost.
  • Jean Vandepitte

    6 jaar geleden
    Vreselijke toestanden, maar kinderen 'apart' vervoeren ??? Met politiebegeleiding of zo ?? En zonder 'la mama' ??? Vergéét het !!
  • Eugene Peeters

    6 jaar geleden
    Wanneer ik veel commentaren lees, zie ik dat elke individualist met onaangepast gedrag, voorrang heeft op de meerderheid. Echte democratie. proficiat.