Buitenland
  • 6
Joost Bosman, Rusland-correspondent voor het FD en AD, was bij de talkshow te gast om uitleg te geven over de rel rond Zijlstra, maar hij werd onderbroken en uitgejouwd. ...

11 maanden geleden door NOS

REAGEER MET EEN EMOJI
1
3
1
LEES MEER OVER

-
Deze reacties zijn begrijpelijk. Het gaat hier inderdaad om een vooraanstaande politicus in de regering, zelfs tweede man en architect van dit kabinet, die volledig door de mand valt. Hij is inderdaad jarenlang ingedekt door Rutte en men vraagt zich terecht af welke leugens er nog meer zijn gedaan.
-
Niet alleen Rusland, maar het hele buitenland zal niet kunnen begrijpen dat dit kabinet nog steeds kan blijven zitten. Dit is een aanfluiting voor Nederland, een extreem groot gezichtsverlies.
"Going Dutch" heeft met deze "liegende Hollander" "Lying Dutchman" Zijlstra nieuwe betekenis gekregen: het niet zo nauw met de waarheid nemen. We zijn er mooi klaar mee.
-
Het is voor mij onbegrijpelijk dat dit overduidelijk incompetente kabinet nog steeds zoveel steun krijgt.
/-
-

1 MrCally1    
11 maanden geleden door MrCally1
5
Meld

De Russische ‘managed democracy’ van Putin is er kennelijk behoorlijk ingestampt ; “Als hij het woord krijgt, zegt hij dat de rel rond Zijlstra laat zien hoe goed de Nederlandse democratie werkt. Het publiek in de studio joelt en voordat hij zijn verhaal kan afmaken, wordt hij afgekapt door een van de presentatoren”.

2 Crannbuidhe    
11 maanden geleden door Crannbuidhe
5
Meld

Sorry hoor vind je het gek... hij liep Zijlstra gewoon te verdedigen... Dit zou hier bij Jinek of nou maar op waar ook gebeuren.

3 student1255    
11 maanden geleden door student1255
7
Meld

Net van die Antifa schreeuwkoren die een gesprek onmogelijk maken.

4 Captain Hero    
11 maanden geleden door Captain Hero
13
Meld

@1 hup gooi er maar weer een stukje suggestie in
“ Hij is inderdaad jarenlang ingedekt door Rutte en men vraagt zich terecht af welke leugens er nog meer zijn gedaan. “ u bent minimaal zo’n fantast als Zijlstra, het verschil is ,bij Zijlstra kwam het onverwacht...

5 Moien    
11 maanden geleden door Moien
9
Meld

Nog even over Halbe. Daar stond ie voor het voetlicht in mei 2016. En diste zijn datsjaverhaal op. Inclusief de dreigende taal van Vlad. Voor een volle bak met VVD-boorden en hooggesloten jurken. Het partijcongres. We mogen aannemen dat naast de apparatchiks onder leiding van de bevlogen schuifdeurenpianist Rutte ook de nodige bobo's de zaal bevolkten. En niemand vroeg zich af of het waar was wat Halbe daar onthulde? Niemand vroeg hem na de seance bij de bitterballen van Mora en de prik van Moët hoe die datsja eruitzag, of Poetin uit een wak kroop toen Halbe arriveerde, of er dames met pronte borsten in de slaapkamer op het bed zaten te plassen, etcetera etcetera? Kortom, was niemand nou nieuwsgierig naar verdere details van Halbe's tot dan toe onbekende bezoek aan het Russische platteland. Ook de concertpianist niet? Om eens een controlefreak te noemen. En als ie niet bij die dolle partijdag van de VVD aanwezig was, is de fake story van Halbe dan nooit Jeroen van der Veer ter ore gekomen? Zo niet, dan is er sprake van een wonder, zo ja, hoe heeft Jeroen toen gereageerd? Of schatte hij die zaak ook niet zo zwaar in? Zelfs niet toen eerst het AD en vervolgens de Volksfiets bij hem aanklopte? Er zijn nog heel wat vragen blijven liggen. Ook bij het debat in de Tweede Landdag. Maar ja, wij zijn maar een stel kleine oproerkraaiers. En die kan je maar beter doodzwijgen. Stay tuned (JP).

6 Jongens van de Witt    
11 maanden geleden door Jongens van de Witt
6
Meld

Hahaha dit gebeurt in Nederland ook altijd bij Pauw, jinek, de w draait door , als je een andere mening hebt wordt je voor schut gezet

7 wijs    
11 maanden geleden door wijs
9
Meld

@5
Rutte is de eerste man van de VVD en die dekt automatisch de tweede man.
Zoals bijvoorbeeld ook uit het debat met Wilders naar voren was gekomen had Rutte de kamer veel eerder moeten informeren en niet zijn maatje moeten dekken. De politieke procedure was dan heel anders verlopen. Helaas kunnen deze flutpolitici wegkomen met wat vroeger een doodzonde zou zijn geweest.
/-
-

8 MrCally1    
11 maanden geleden door MrCally1
4
Meld

"Een volwassen democratie?", reageert de professor van een bekend diplomateninstituut in Rusland. "Laat me niet lachen. De Nederlandse politiek is een speeltuin!" Hij zegt dat premier Rutte wat hem betreft ook moet aftreden en krijgt applaus van het publiek.

En van mij.

9 manpower    
11 maanden geleden door manpower
2
Meld

"Hoeveel kun je liegen, hoelang kun je op deze manier doorgaan met desinformatiecampagnes?" zei ze. "Op een gegeven moment, verwacht of onverwacht, komt de waarheid toch bovendrijven."

De woordvoerder suggereerde verder dat het niet ging om een onschadelijke leugen. "Laten we niet vergeten dat mensen die erop vertrouwden dat het de waarheid was, beslissingen hebben genomen op basis van die leugen."

10 manpower    
11 maanden geleden door manpower
3
Meld

@9
In Rusland hebben ze nooit een fatsoenlijke democratie gekend. Die weten niet eens wat het is.

Jij ook niet.

11 von Schnellensinken    
11 maanden geleden door von Schnellensinken
8
Meld

-- Als hij het woord krijgt, zegt hij dat de rel rond Zijlstra laat zien hoe goed de Nederlandse democratie werkt. --

Tja.... wat moet je hier wel niet van denken, dat komt al over als een sarcastische grap.

12 techcenter    
11 maanden geleden door techcenter
0
Meld

@2 "...“Als hij het woord krijgt, zegt hij dat de rel rond Zijlstra laat zien hoe goed de Nederlandse democratie werkt....."

Hahaha grapjas!! De onthulling kwam niet vanuit het kabinet of parlement maar moest notabene vanuit de mainstreammedia zelf komen...!! Al die jaren hebben wij door de leugens van Zijlstra geloofd dat Rusland op het punt stond de Baltische staten in te vallen (zo vaak gehoord ook op NK)...zelfs de NATO stuurde troepen om de Baltische staten 'te vededigen tegen Russische agressie"...! En jij, Wijzedwaas, TedjeR, Zeikende Rechter enz. geloofden het allemaal en hadden het nog steeds geloofd als niet na jarenlange doofpot de media zelf de zaak niet hadden doorgelicht....!
Zo 'werkt' Nederlandse 'democratie'.....

13 CoolMemories    
11 maanden geleden door CoolMemories
2
Meld

@6 "....En niemand vroeg zich af of het waar was wat Halbe daar onthulde? ...."

Net als na 9-11 iedereen blind gefocust was op de kapers en het brein achter de daders, zo was na het MH-17 drama iedereen gefocust op het Kremlin (wereldwijd werd gesproken over 'Putin's missile') en de separatisten.....alle vraagtekens en tegenargumenten versterkten alleen maar de vooronderstelling dat het Kremlin achter de aanslag zou zitten! In die sfeer deed Zijlstra zijn demagogische uitspraken om collectieve begoocheling te versterken en het anti-Ruslandsentiment tot kookpunt te voeren.

14 CoolMemories    
11 maanden geleden door CoolMemories
1
Meld

Dank je zijlstra en rutte vieze vuile klootzakken.

15 3C 33 20 4E 4C    
11 maanden geleden door 3C 33 20 4E 4C
2
Meld

@10 "Laten we niet vergeten dat mensen die erop vertrouwden dat het de waarheid was, beslissingen hebben genomen op basis van die leugen.""

Ook dat nog ja....zoals NATOversterkingen naar de Baltische landen, handelsbeperkingen en verzwaring sancties tegen Rusland....allemaal ten koste weer van de burgers, handel en economie...!

Gelukkig hebben we nu één van deze schadelijke intriganten te pakken en zullen anderen volgen of tenminste een aantal tonen lager zingen....!

16 CoolMemories    
11 maanden geleden door CoolMemories
0
Meld

Ja we zijn voor de gek gehouden.
En wel op een dusdanige Mindcontrol manier dat sommigen onder de hypnose het zien en vergeten, of het zelfs normaal vinden.
Word wakker freaking Zombies, de wereld heeft jullie heldere verstand nodig want degenen met helder verstand zijn in de minderheid.

18 techcenter    
11 maanden geleden door techcenter
0
Meld

Hahaha, tranen van het lachen! -Joost Bosman die op hilarische wijze probeert te zeggen dat de afgang van leugenaar Zijlstra juist laat zien 'hoe goed de Nederlandse democratie zou werken'....?!

Hahaha.....laat die democratie eens goed werken dan en stuur het hele zooitje naar huis...!!

19 CoolMemories    
11 maanden geleden door CoolMemories
4
Meld

@19

Tja, het verrast u misschien, maar in Rusland blijven ze gewoon zitten

Daar wilde men het niet over hebben natuurlijk in die talkshow
Want de volgende vraag zou zijn waarom Mededev nog niet zelf is opgestapt
En dat willen de Russen niet horen, uhh, mag niet van NTV worden uitgezonden

20 LGK    
11 maanden geleden door LGK
4
Meld

@18
"Ja we zijn voor de gek gehouden.'

Was u op die VVD bijeenkomst dan in 2016?

21 LGK    
11 maanden geleden door LGK
4
Meld

@10

" "Laten we niet vergeten dat mensen die erop vertrouwden dat het de waarheid was, beslissingen hebben genomen op basis van die leugen."'

Dus de staat NL neemt beslissingen op basis van 1 bron?

Hoe naief bent u?

22 LGK    
11 maanden geleden door LGK
7
Meld

@14

" zo was na het MH-17 drama iedereen gefocust op het Kremlin"

Op 21 juli 2014 wel, toen hield Kremlin een pers conf

Kremlin heeft tot heden nog niet zijn excuses aangeboden voor de leugens die daarin verteld zijnEn maar zeuren hier over Zijlstra, terwijl men de leugens van Kremlin voor zoete koek slikt

23 LGK    
11 maanden geleden door LGK
7
Meld

@22
De oppertop van de VVD wist natuurlijk heus wel wat die Zijlstra daar stond te doen hé.., hoe naïef bent u?

24 Sjaak Trekhaak    
11 maanden geleden door Sjaak Trekhaak
1
Meld

-
"Dus de staat NL neemt beslissingen op basis van 1 bron?"
-
Neen, dat doet de Staat der NL op basis van meerdere bronnen en dat is juist het meest verontrustende (op basis van meerdere leugens dus).
U moet niet proberen om recht te praten wat nu eenmaal krom is.
/-
-

25 MrCally1    
11 maanden geleden door MrCally1
2
Meld

@25

"(op basis van meerdere leugens dus)"

Goh, en u weet welke bronnen dat zijn en u weet ook dat dat leugens zijn
Das knap

Ps, Rutte heeft in debat verteld in welke context de uitspraak van Zijlsta valt en binnen die context klopt de inhoud van wat Zijlstra zei
Hier had in de kamer ook niemand vragen over

26 LGK    
11 maanden geleden door LGK
5
Meld

@24
Dat er in de wereld nog geen vrede is en er landen zijn die hun macht willen uitbreiden
En dat klopt wat Zijlstra zei

Na 2006 houdt Rusland stukken land in 3 soevereinne landen bezet

27 LGK    
11 maanden geleden door LGK
5
Meld

Tja zo werkt Russische propaganda.
Je nodigt iemand uit en voordat hij ook maar één zin kan afmaken wordt hij door de georchestreerde lynchmob het spreken onmogelijk gemaakt
Fijn land dat Poetin land.....

28 Rinze    
11 maanden geleden door Rinze
6
Meld

@23
We worden dan ook niet geregeerd door het Kremlin maar wel door Zijlstra&co.

29 PuurHagelslag    
11 maanden geleden door PuurHagelslag
2
Meld

@27
"dat klopt wat Zijlstra zei"

Misschien heeft u het nog steeds niet door, maar het gaat juist om wat NIET klopte.
U kunt het wel bagatelliseren of framing toepassen, maar dat gaat bij de wakkere onder ons niet werken.

30 Sjaak Trekhaak    
11 maanden geleden door Sjaak Trekhaak
2
Meld

@30
Ben je dan ook zo wakker om te zien Dat leugenaars hier opsodemieteren en in Rusland aan de macht blijven?

31 Rinze    
11 maanden geleden door Rinze
4
Meld

@31
Ja, maar dat is het punt toch niet?
Wonen wij daar dan?

32 Sjaak Trekhaak    
11 maanden geleden door Sjaak Trekhaak
2
Meld

@30

Wat klopt niet?

Het imperialistische gedrag van Putin is nu in 2017 wel duidelijk
Bezet land in 3 soevereinne landen

33 LGK    
11 maanden geleden door LGK
4
Meld

@30
Wat niet klopt is waar u over begon.
U haalt aan wat wel klopt, het gaat over wat niet klopt.
Anders hadden de Russen (op hun manier) ook geen lol, toch?
En trouwens, ik ga dit keer niet mee in uw zijsporen.

34 Sjaak Trekhaak    
11 maanden geleden door Sjaak Trekhaak
1
Meld

Ik ben als VVD stemmende Fries zwaar teleurgesteld in Zijlstra
Hij heeft lef en bravoure maar wat hij nu flikte kan gewoon niet
Dat zie ik in Rusland nog niet gebeuren

35 Rinze    
11 maanden geleden door Rinze
4
Meld

Was een poppenkast voor de bühne want het publiek was helemaal voorgekauwd om zo negatief mogelijk over te komen en jammer dat die journalist zijn verhaal niet mocht afmaken.

36 eigenmening    
11 maanden geleden door eigenmening
1
Meld

Dat joelen en afkappen is natuurlijk niet erg netjes, maar de logica in de redenering dat "de rel rond Zijlstra laat zien hoe goed de Nederlandse democratie werkt" is natuurlijk ook ver te zoeken.
Als ik een huis in de fik steek en ik zeg dat het is om te laten zien hoe snel de brandweer ter plaatse is, gaat hem dat ook niet worden.

37 Blue Waffel    
11 maanden geleden door Blue Waffel
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Gruwelijke mishandeling maakt Nederland boos
De politie doet onderzoek naar een gruwelijke...

15 uur geleden door K.Meel

Bernie Sanders: Trump is een racist
Bernie Sanders, de voormalige presidentskandi...

20 uur geleden door AD

Asieladvocaten zijn NSB’ers
Over de rug van de belastingbetaler (Hierrr m...

10 uur geleden door Inter

Ex-militair tegen Baudet: Ik zat in Uruzgan t...
Thierry Baudet van Forum voor Democratie (FVD...

4 uur geleden door AD

Klimaatakkoord: PVV en FvD naaien De Burger g...
Sargasso staat voor hopeloze nuance, maar som...

15 uur geleden door Brynnar


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Crannbuidhe
WHO: Anti-vaxxers grootste bedreiging voor vo...
De anti-vaxxers stel ik dan ook gelijk met de...

minder dan een minuut geleden door Crannbuidhe

Positivo
WHO: Anti-vaxxers grootste bedreiging voor vo...
Hoed U voor zulke instellingen, die hebben me...

1 minuut geleden door Positivo

Tiidmasine
Geen persbriefing meer in Witte Huis? Trump l...
Bij het ANP konden ze er ook wat van als je d...

1 minuut geleden door Tiidmasine

Crezee
Mueller op zoek naar relatie tussen campagne ...
@2 sorry, zal voortaan de spellingscontrole ...

1 minuut geleden door Crezee

techcenter
Kijkbuis...
0Fox over pegida:ANTI-ISLAM beweging PEGI...

1 minuut geleden door techcenter

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig