Buitenland
  • 6
Joost Bosman, Rusland-correspondent voor het FD en AD, was bij de talkshow te gast om uitleg te geven over de rel rond Zijlstra, maar hij werd onderbroken en uitgejouwd. ...

8 maanden geleden door NOS

REAGEER MET EEN EMOJI
1
3
1
LEES MEER OVER

-
Deze reacties zijn begrijpelijk. Het gaat hier inderdaad om een vooraanstaande politicus in de regering, zelfs tweede man en architect van dit kabinet, die volledig door de mand valt. Hij is inderdaad jarenlang ingedekt door Rutte en men vraagt zich terecht af welke leugens er nog meer zijn gedaan.
-
Niet alleen Rusland, maar het hele buitenland zal niet kunnen begrijpen dat dit kabinet nog steeds kan blijven zitten. Dit is een aanfluiting voor Nederland, een extreem groot gezichtsverlies.
"Going Dutch" heeft met deze "liegende Hollander" "Lying Dutchman" Zijlstra nieuwe betekenis gekregen: het niet zo nauw met de waarheid nemen. We zijn er mooi klaar mee.
-
Het is voor mij onbegrijpelijk dat dit overduidelijk incompetente kabinet nog steeds zoveel steun krijgt.
/-
-

1 MrCally1    
8 maanden geleden door MrCally1
5
Meld

De Russische ‘managed democracy’ van Putin is er kennelijk behoorlijk ingestampt ; “Als hij het woord krijgt, zegt hij dat de rel rond Zijlstra laat zien hoe goed de Nederlandse democratie werkt. Het publiek in de studio joelt en voordat hij zijn verhaal kan afmaken, wordt hij afgekapt door een van de presentatoren”.

2 Crannbuidhe    
8 maanden geleden door Crannbuidhe
5
Meld

Sorry hoor vind je het gek... hij liep Zijlstra gewoon te verdedigen... Dit zou hier bij Jinek of nou maar op waar ook gebeuren.

3 student1255    
8 maanden geleden door student1255
7
Meld

Net van die Antifa schreeuwkoren die een gesprek onmogelijk maken.

4 Captain Hero    
8 maanden geleden door Captain Hero
13
Meld

@1 hup gooi er maar weer een stukje suggestie in
“ Hij is inderdaad jarenlang ingedekt door Rutte en men vraagt zich terecht af welke leugens er nog meer zijn gedaan. “ u bent minimaal zo’n fantast als Zijlstra, het verschil is ,bij Zijlstra kwam het onverwacht...

5 Moien    
8 maanden geleden door Moien
9
Meld

Nog even over Halbe. Daar stond ie voor het voetlicht in mei 2016. En diste zijn datsjaverhaal op. Inclusief de dreigende taal van Vlad. Voor een volle bak met VVD-boorden en hooggesloten jurken. Het partijcongres. We mogen aannemen dat naast de apparatchiks onder leiding van de bevlogen schuifdeurenpianist Rutte ook de nodige bobo's de zaal bevolkten. En niemand vroeg zich af of het waar was wat Halbe daar onthulde? Niemand vroeg hem na de seance bij de bitterballen van Mora en de prik van Moët hoe die datsja eruitzag, of Poetin uit een wak kroop toen Halbe arriveerde, of er dames met pronte borsten in de slaapkamer op het bed zaten te plassen, etcetera etcetera? Kortom, was niemand nou nieuwsgierig naar verdere details van Halbe's tot dan toe onbekende bezoek aan het Russische platteland. Ook de concertpianist niet? Om eens een controlefreak te noemen. En als ie niet bij die dolle partijdag van de VVD aanwezig was, is de fake story van Halbe dan nooit Jeroen van der Veer ter ore gekomen? Zo niet, dan is er sprake van een wonder, zo ja, hoe heeft Jeroen toen gereageerd? Of schatte hij die zaak ook niet zo zwaar in? Zelfs niet toen eerst het AD en vervolgens de Volksfiets bij hem aanklopte? Er zijn nog heel wat vragen blijven liggen. Ook bij het debat in de Tweede Landdag. Maar ja, wij zijn maar een stel kleine oproerkraaiers. En die kan je maar beter doodzwijgen. Stay tuned (JP).

6 Jongens van de Witt    
8 maanden geleden door Jongens van de Witt
6
Meld

Hahaha dit gebeurt in Nederland ook altijd bij Pauw, jinek, de w draait door , als je een andere mening hebt wordt je voor schut gezet

7 wijs    
8 maanden geleden door wijs
9
Meld

@5
Rutte is de eerste man van de VVD en die dekt automatisch de tweede man.
Zoals bijvoorbeeld ook uit het debat met Wilders naar voren was gekomen had Rutte de kamer veel eerder moeten informeren en niet zijn maatje moeten dekken. De politieke procedure was dan heel anders verlopen. Helaas kunnen deze flutpolitici wegkomen met wat vroeger een doodzonde zou zijn geweest.
/-
-

8 MrCally1    
8 maanden geleden door MrCally1
4
Meld

"Een volwassen democratie?", reageert de professor van een bekend diplomateninstituut in Rusland. "Laat me niet lachen. De Nederlandse politiek is een speeltuin!" Hij zegt dat premier Rutte wat hem betreft ook moet aftreden en krijgt applaus van het publiek.

En van mij.

9 manpower    
8 maanden geleden door manpower
2
Meld

"Hoeveel kun je liegen, hoelang kun je op deze manier doorgaan met desinformatiecampagnes?" zei ze. "Op een gegeven moment, verwacht of onverwacht, komt de waarheid toch bovendrijven."

De woordvoerder suggereerde verder dat het niet ging om een onschadelijke leugen. "Laten we niet vergeten dat mensen die erop vertrouwden dat het de waarheid was, beslissingen hebben genomen op basis van die leugen."

10 manpower    
8 maanden geleden door manpower
3
Meld

@9
In Rusland hebben ze nooit een fatsoenlijke democratie gekend. Die weten niet eens wat het is.

Jij ook niet.

11 von Schnellensinken    
8 maanden geleden door von Schnellensinken
8
Meld

-- Als hij het woord krijgt, zegt hij dat de rel rond Zijlstra laat zien hoe goed de Nederlandse democratie werkt. --

Tja.... wat moet je hier wel niet van denken, dat komt al over als een sarcastische grap.

12 techcenter    
8 maanden geleden door techcenter
0
Meld

@2 "...“Als hij het woord krijgt, zegt hij dat de rel rond Zijlstra laat zien hoe goed de Nederlandse democratie werkt....."

Hahaha grapjas!! De onthulling kwam niet vanuit het kabinet of parlement maar moest notabene vanuit de mainstreammedia zelf komen...!! Al die jaren hebben wij door de leugens van Zijlstra geloofd dat Rusland op het punt stond de Baltische staten in te vallen (zo vaak gehoord ook op NK)...zelfs de NATO stuurde troepen om de Baltische staten 'te vededigen tegen Russische agressie"...! En jij, Wijzedwaas, TedjeR, Zeikende Rechter enz. geloofden het allemaal en hadden het nog steeds geloofd als niet na jarenlange doofpot de media zelf de zaak niet hadden doorgelicht....!
Zo 'werkt' Nederlandse 'democratie'.....

13 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
2
Meld

@6 "....En niemand vroeg zich af of het waar was wat Halbe daar onthulde? ...."

Net als na 9-11 iedereen blind gefocust was op de kapers en het brein achter de daders, zo was na het MH-17 drama iedereen gefocust op het Kremlin (wereldwijd werd gesproken over 'Putin's missile') en de separatisten.....alle vraagtekens en tegenargumenten versterkten alleen maar de vooronderstelling dat het Kremlin achter de aanslag zou zitten! In die sfeer deed Zijlstra zijn demagogische uitspraken om collectieve begoocheling te versterken en het anti-Ruslandsentiment tot kookpunt te voeren.

14 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
1
Meld

Dank je zijlstra en rutte vieze vuile klootzakken.

15 3C 33 20 4E 4C    
8 maanden geleden door 3C 33 20 4E 4C
2
Meld

@10 "Laten we niet vergeten dat mensen die erop vertrouwden dat het de waarheid was, beslissingen hebben genomen op basis van die leugen.""

Ook dat nog ja....zoals NATOversterkingen naar de Baltische landen, handelsbeperkingen en verzwaring sancties tegen Rusland....allemaal ten koste weer van de burgers, handel en economie...!

Gelukkig hebben we nu één van deze schadelijke intriganten te pakken en zullen anderen volgen of tenminste een aantal tonen lager zingen....!

16 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
0
Meld

Ja we zijn voor de gek gehouden.
En wel op een dusdanige Mindcontrol manier dat sommigen onder de hypnose het zien en vergeten, of het zelfs normaal vinden.
Word wakker freaking Zombies, de wereld heeft jullie heldere verstand nodig want degenen met helder verstand zijn in de minderheid.

18 techcenter    
8 maanden geleden door techcenter
0
Meld

Hahaha, tranen van het lachen! -Joost Bosman die op hilarische wijze probeert te zeggen dat de afgang van leugenaar Zijlstra juist laat zien 'hoe goed de Nederlandse democratie zou werken'....?!

Hahaha.....laat die democratie eens goed werken dan en stuur het hele zooitje naar huis...!!

19 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
4
Meld

@19

Tja, het verrast u misschien, maar in Rusland blijven ze gewoon zitten

Daar wilde men het niet over hebben natuurlijk in die talkshow
Want de volgende vraag zou zijn waarom Mededev nog niet zelf is opgestapt
En dat willen de Russen niet horen, uhh, mag niet van NTV worden uitgezonden

20 LGK    
8 maanden geleden door LGK
4
Meld

@18
"Ja we zijn voor de gek gehouden.'

Was u op die VVD bijeenkomst dan in 2016?

21 LGK    
8 maanden geleden door LGK
4
Meld

@10

" "Laten we niet vergeten dat mensen die erop vertrouwden dat het de waarheid was, beslissingen hebben genomen op basis van die leugen."'

Dus de staat NL neemt beslissingen op basis van 1 bron?

Hoe naief bent u?

22 LGK    
8 maanden geleden door LGK
7
Meld

@14

" zo was na het MH-17 drama iedereen gefocust op het Kremlin"

Op 21 juli 2014 wel, toen hield Kremlin een pers conf

Kremlin heeft tot heden nog niet zijn excuses aangeboden voor de leugens die daarin verteld zijnEn maar zeuren hier over Zijlstra, terwijl men de leugens van Kremlin voor zoete koek slikt

23 LGK    
8 maanden geleden door LGK
7
Meld

@22
De oppertop van de VVD wist natuurlijk heus wel wat die Zijlstra daar stond te doen hé.., hoe naïef bent u?

24 Sjaak Trekhaak    
8 maanden geleden door Sjaak Trekhaak
1
Meld

-
"Dus de staat NL neemt beslissingen op basis van 1 bron?"
-
Neen, dat doet de Staat der NL op basis van meerdere bronnen en dat is juist het meest verontrustende (op basis van meerdere leugens dus).
U moet niet proberen om recht te praten wat nu eenmaal krom is.
/-
-

25 MrCally1    
8 maanden geleden door MrCally1
2
Meld

@25

"(op basis van meerdere leugens dus)"

Goh, en u weet welke bronnen dat zijn en u weet ook dat dat leugens zijn
Das knap

Ps, Rutte heeft in debat verteld in welke context de uitspraak van Zijlsta valt en binnen die context klopt de inhoud van wat Zijlstra zei
Hier had in de kamer ook niemand vragen over

26 LGK    
8 maanden geleden door LGK
5
Meld

@24
Dat er in de wereld nog geen vrede is en er landen zijn die hun macht willen uitbreiden
En dat klopt wat Zijlstra zei

Na 2006 houdt Rusland stukken land in 3 soevereinne landen bezet

27 LGK    
8 maanden geleden door LGK
5
Meld

Tja zo werkt Russische propaganda.
Je nodigt iemand uit en voordat hij ook maar één zin kan afmaken wordt hij door de georchestreerde lynchmob het spreken onmogelijk gemaakt
Fijn land dat Poetin land.....

28 Rinze    
8 maanden geleden door Rinze
6
Meld

@23
We worden dan ook niet geregeerd door het Kremlin maar wel door Zijlstra&co.

29 PuurHagelslag    
8 maanden geleden door PuurHagelslag
2
Meld

@27
"dat klopt wat Zijlstra zei"

Misschien heeft u het nog steeds niet door, maar het gaat juist om wat NIET klopte.
U kunt het wel bagatelliseren of framing toepassen, maar dat gaat bij de wakkere onder ons niet werken.

30 Sjaak Trekhaak    
8 maanden geleden door Sjaak Trekhaak
2
Meld

@30
Ben je dan ook zo wakker om te zien Dat leugenaars hier opsodemieteren en in Rusland aan de macht blijven?

31 Rinze    
8 maanden geleden door Rinze
4
Meld

@31
Ja, maar dat is het punt toch niet?
Wonen wij daar dan?

32 Sjaak Trekhaak    
8 maanden geleden door Sjaak Trekhaak
2
Meld

@30

Wat klopt niet?

Het imperialistische gedrag van Putin is nu in 2017 wel duidelijk
Bezet land in 3 soevereinne landen

33 LGK    
8 maanden geleden door LGK
4
Meld

@30
Wat niet klopt is waar u over begon.
U haalt aan wat wel klopt, het gaat over wat niet klopt.
Anders hadden de Russen (op hun manier) ook geen lol, toch?
En trouwens, ik ga dit keer niet mee in uw zijsporen.

34 Sjaak Trekhaak    
8 maanden geleden door Sjaak Trekhaak
1
Meld

Ik ben als VVD stemmende Fries zwaar teleurgesteld in Zijlstra
Hij heeft lef en bravoure maar wat hij nu flikte kan gewoon niet
Dat zie ik in Rusland nog niet gebeuren

35 Rinze    
8 maanden geleden door Rinze
4
Meld

Was een poppenkast voor de bühne want het publiek was helemaal voorgekauwd om zo negatief mogelijk over te komen en jammer dat die journalist zijn verhaal niet mocht afmaken.

36 eigenmening    
8 maanden geleden door eigenmening
1
Meld

Dat joelen en afkappen is natuurlijk niet erg netjes, maar de logica in de redenering dat "de rel rond Zijlstra laat zien hoe goed de Nederlandse democratie werkt" is natuurlijk ook ver te zoeken.
Als ik een huis in de fik steek en ik zeg dat het is om te laten zien hoe snel de brandweer ter plaatse is, gaat hem dat ook niet worden.

37 Blue Waffel    
8 maanden geleden door Blue Waffel
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
RTL STOPT MET ZWARTE PIET EN GAAT OVER OP SCH...
RTL stopt met Zwarte Piet. Volgens de zender...

17 uur geleden door Hangingmen

Italië haalt asielzoekers uit migrantvri...
Het Zuid-Italiaanse dorp Riace is de populist...

1 dag geleden door NOS

Net als bij de presidentsverkiezingen in de V...
Bill Still legt uit hoe dat (gemakkelijk) gaa...

1 dag geleden door Proemevla

(Video )Blanke vrouw (53) beticht 9-jarig zwa...
“Ik wil dat de politie meteen komt”, hoor je...

1 dag geleden door Moskowfiets

De Bijbel zegt: Israël behoort toe aan d...
De Amerikanen, de Britten en Arabische landen...

1 dag geleden door Hendrianus


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Nicks R. Van
Chinese premier bezoekt Rutte: Grenzen open v...
Nog meer afhaalchinezen er bij!...

minder dan een minuut geleden door Nicks R. Van

Pegasus
De Bijbel zegt: Israël behoort toe aan de Jo...
@154Deut. 22:23-24"Als een man in de ...

minder dan een minuut geleden door Pegasus

Crezee
De Bijbel zegt: Israël behoort toe aan de Jo...
@164 wat betekent mijn naam dan volgens jou?...

minder dan een minuut geleden door Crezee

Weetal
Chinese premier bezoekt Rutte: Grenzen open v...
Vluchten er dan nog meer Nederlandsebedrijv...

1 minuut geleden door Weetal

jantje van leiden
RTL STOPT MET ZWARTE PIET EN GAAT OVER OP SCH...
@613 Ik twijfelde ook maar Gandalf @606 heeft...

1 minuut geleden door jantje van leiden

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig