door Inter in Binnenland  ·  146 Reacties

  • 49
  • 2155x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Nederland heeft ons als oud vuil behandeld.

Logica: Nederland heeft alle burgers als oud vuil behandeld. En als je eenmaal oud en versleten bent dan kun je nog een beetje namopperen en je afvragen waarom je er niet eerder iets aan hebt gedaan.

Ook waarschuwt hij Nederland. “Ons streven van eenheid en verbinding is voorbij, er is een nieuwe tijd aangekomen.”

Uiteindelijk komt het dan daar op neer,. Een land is een groep. Een groep vraagt loyaliteit en beloont met wederkerigheid. Rivaliserende groepen lopen uit op conflicten. Uiteindelijk is het survival of the fittest. "nul bevolkingsgroei/bevolkingsafname" is daarbij een zelfmoordstrategie.

Zoals het er nu naar uitziet wordt Nederland islamitisch. Dus de man hoeft niet zo te mopperen. Uiteindelijk hebben ze de beste lange termijn strategie. De vraag is dan weer wat de islam uiteindelijk met die mensen gaat doen.

3
101 purelogica

Welkom bij de club

3
102 chouffleur

Misschien kan die dramaturk beter bij Erdogan gaan wonen, die zorgt vast geweldig goed voor zijn onderdanen. Als het hier allemaal zo slecht is dan begrijp is sowieso niet dat zo'n man hier vijftig jaar blijft hangen. Zeuren om het zeuren, dat is Denk en zijn aanhang. Gelukkig zijn er ook nog normale Turken, maar die zeurende erdoturken geven die normale Turken helaas ook een slechte naam.

0
103 RoosjeB

@101 " De vraag is dan weer wat de islam uiteindelijk met die mensen gaat doen. "

Weinig goeds vrees ik.
Ik ben inmiddels in ieder geval blij dat ik geen kleinkinderen heb en kan alleen maar hopen dat het ook de tijd van mijn kinderen nog zal duren voor het zover is.

0
104 Mappie

@101
-
Nul bevolkingsgroei/bevolkingsafname is waar een ontwikkeld land altijd naar toe gaat.
De autochtone bevolking is aan het afnemen: bevolkingsgroei vindt nu vooral plaats door allochtonen/islamieten en niet door autochtonen.
-
Wij kunnen het ons als mensheid niet meer veroorloven om ons ongebreideld voort te planten. Het is niet de CO2 of CH4 uitstoot die ons de das om doet; het zal het gebrek aan biodiversiteit in de natuur zijn dat dodelijk voor ons is. Wij kunnen niet ongestraft doorgaan met het uitroeien van alle andere diersoorten.
-
Maken wij de natuur kapot, dan maken wij onszelf kapot.
Wij zullen onszelf in bedwang moeten houden.
/-
-

8
105 MrCally1

** gebruiker verwijderd **

Toch wel vreemd dat altijd de moslim ontevreden en ondankbaar zijn, wat er ook voor hen wordt gedaan. Ik heb nog nooit chinezen of vietnamezen horen klagen dat zij slecht behandeld zouden zijn. Zelfs de 1e generatie Polen hebben zich beter aangepast dan de 4e generatie Turken of Marokkanen.
Ik heb ook nooit Nederlanders in het buitenland meegemaakt die alleen maar lopen te klagen over hun nieuwe gastland. Zij stropen de mouwen op en gaan aan de slag om er zelf iets van te maken. Daarom gaat het met veel Nederlanders die emigreren goed. Degene die ontevreden zijn komen vanzelf wel terug.
Er zijn maar verrekte weinig moslims die nog de handen uit de mouwen willen steken. Zij parasiteren liever op het geld van anderen.

106 verwijderd5929219

@46 "Nederlandse vrouwen heb ik in het bedrijfsleven nog nooit zien schoon maken, altijd kwamen gehoofddoekte dames de rommel van de Nederlanders opruimen….."

Wat kraam je nu voor onzin uit?

Enig idee voor hoeveel vrouwen, Nederlands of allochtoon, de schoonmaak de enige manier was iets bij te verdienen?

De schande is dat dit noodzakelijk was in menig arbeidersgezin.

1
107 Mappie

@105 Wij zijn ook natuur. De natuur is niet statisch. Verlies aan biodiversiteit is enorm. En droevig. Zeker als je leest wat er allemaal was en wat er in de afgelopen honderden miljoenen jaren verloren is gegaan. Alles is eindig. Evenals de neiging van "ontwikkelde landen" om zichzelf te annihileren via gebrek aan voortplanting.

Mensen moeten de ruimte in. De natuur exporteren naar buiten. De ruimte bevolken met ontelbaar veel mensen. De ruimte vergeeft niks. Mensen zullen hun eigen natuur moeten maken. Als dat kan en überhaupt mogelijk is.

15
108 purelogica

@106 Je hoort eigenlijk nooit ontevreden moslims uit (streng) islamitische landen klagen... Zijn ze daar niet ontevreden? En zo niet, wat is daar de oorzaak van? question

0
109 Bluth

@101
+++++++++++++++++++++++++

2
110 Interessant

Spreekt deze oude Turk al fatsoenlijk Nederlands na zoveel jaren in ons land wonende, helaas werkt de bijgaande video in het artikel niet dus kan ik het niet horen.

0
111 Interessant

@42

U kijkt graag weg?

Pak voor de gein eens een dwarsdoorsnede van de reacties hier, en op sites zoals Geenstijl, of de "minder, minder" uitspraak van Geurt, ik kan mij dan voorstellen dat je als turk je toch een beetje zorgen gaat maken.

18
112 DaStef

De grootste fout die ooit hier hebben gemaakt was dat volk hierheen verschepen

0
113 knorkokkie

Toen meneertje naar ons land kwam had er ook bij de grens het bordje moeten hangen Welkom in de islamitische staat der Nederlanden

1
114 knorkokkie

Ik mag aannemen dat hij daar ongeveer 40 jaar geleden al achter kwam?
Ik mag ook aannemen dat hij nog steeds een Turks paspoort heeft?
Ik mag aannemen dat hij momenteel een uitkering geniet die ook geint kan worden in een ander land?

Klaag, klaag....
Ik snap dit soort mensen niet.

1
115 Karl

@56

ik ken tientallen Nederlandse schoonmakers en schoonmaaksters inderdaad. Maar de dwaas gelooft alleen in zijn "eigen waarneming". LOL. Check draadjes over gezondheid en kwakzalverij bijv. Daar reageert hij meestal hilarisch stompzinnig dat je broek er soms van afzakt (-:

1
116 Montaigne

En dat terwijl hij dus gewoon hier heeft kunnen blijven en niet na verrichte werkzaamheden naar huis is teruggestuurd. Hij had ook gewoon terug naar Turkije mogen gaan hoor. De Zwitsers hadden dat beter begrepen. Een gastarbeider is een gast die volgens overeenkomst voor zijn werkzaamheden wordt betaald en daarna ga je gewoon het land weer uit. Voor iedereen de beste oplossing. Ik heb vroeger ook wel in andere landen gewerkt. En als het werk klaar was dan ging ik ook weer naar huis terug. Het zijn premiers als Den Uyl , van Agt en Lubbers geweest die dit probleem hebben veroorzaakt door van onze belastingcenten al deze gastarbeiders toestemming hebben gegeven om eeuwig hier te blijven. Dat is een cruciale en verwijtbare fout waar we nu de wrange vruchten van plukken.

0
117 PFL

@32 ; Je vergist je. Procentueel zaten er onder de autochtonen maar weinig in de WAO. Veel minder dan onder de Turken. Het waren juist de gastarbeiders die massaal de WAO in gingen.

0
118 Mariska3

Ik heb vanuit mijn werkachtergrond veel van doen gehad met oud-Turkse en veelal gepensioneerde Turkse Nederlanders. Zij kwamen in Nederland in de midden 60-er jaren van de vorige eeuw als gastarbeider en het eerste wat mij opviel was dat ze niet of nauwelijks Nederlands spraken en spreken na zoveel jaren (40). Hun vrouwen nog minder.
Deze lieden waren te lui om de taal te leren en hadden misschien de verwachting ooit terug te keren naar Turkije.Dat was ook een van de redenen waarom zijn nauwelijks pensioen(niet AOW) opbouwden bij hun werkgevers; zij zouden immers teruggaan. Het gegeven dat zij de taal en cultuur niet eigen maakten heeft hen in een achterstandpositie gebracht. Hun hart lag in Turkije(schotels) Geval eigen schuld dikke bult. Niet klagen nu. Opzouten.

0
119 Dalon

“Ons streven van eenheid en verbinding is voorbij, er is een nieuwe tijd aangekomen.”
zegt die oude man.

Waarna die knakker van Denk zegt dat hij loyaal zal blijven aan hen , en hen trots zal maken.

Oftewel...de opstand is nabij..

1
120 Vageali6888

Goed punt, niemand meer uit deze contreien toe laten.
Kunnen we ze ook niet meer als vuil behandelen.

0
121 Xmod

Die moslim die vraagt , "ziet u geen contradictie tussen de koran en de constitutie?"
De islam is immers de beste ordening die er bestaat volgens hem.

Hij vraagt Kuzu meerdere keren "is de islam de beste ordening" , maar Kuzu twijfelt te antwoorden met de camera's erop. Uiteindelijk zegt hij dat hij dat persoonlijk wél vind....

Daar komt weer de islamitische aap uit mouw...de democratie misbruiken om antidemocratische idealen te laten groeien.

Slecht voor Nederland

0
122 Vageali6888

50 jaar een beetje gewerkt vervolgens de hand jaren opgehouden en vervolgens als kers op de taart een gratis AOW. Bovendien altijd kunnen wonen in wijken die aan thuis deden denken en om die reden is het beheersen van de Nederlandse taal en gebruiken voor deze mohammedanen nooit een issue geweest getuige het feit dat mijnheer na 50 jaar de toehoorders nog steeds in het Turks toespreekt. Het is de schaamte voorbij dat dit stuk onbenul deze woorden durft te gebruiken. De partij DENK doet hier met volle graagte aan mee en geeft daarvoor uiteraard alle gelegenheid als de democratie in Nederland maar aangevallen kan worden. Brrrrr

0
123 nostradamus666

Eerder andersom. Wij laten ons als oud vuil behandelen. Ondankbare hond dat is het.

0
124 Querulijn Xaverius,

Wat een ondankbaar mannetje zeg.

"'“We zijn als oud vuil behandeld”""

Zullen we het eens hebben over de rotzooi die jullie naar Europa hebben gebracht en hoe wij ons daarbij voelen?

""Onze tijd is voorbij gevlogen. Het heeft me niet gebracht wat ik ervan verwachtte.”"'

Het opvangen en verzorgen van jullie heeft ons ook niet echt gebracht wat we ervan verwacht hadden.

""“Wat heeft Nederland gedaan voor ons als eerste generatie?"""

Wat hebben jullie gedaan voor de Nederlanders die jullie uitkeringen, werk, (voorrang) woningen, zorg, toeslagen enz. gaven?

""'“Ons streven van eenheid en verbinding is voorbij, er is een nieuwe tijd aangekomen.”""

En nog dreigen ook. Er gaat inderdaad een nieuwe tijd aankomen maar niet zoals jij het verwacht.

0
125 Reconquista

“Ons streven van eenheid en verbinding is voorbij, er is een nieuwe tijd aangekomen.”
zegt die oude man.

Is dat streven er ooit geweest dan? Ondanks hun ook Nederlandse paspoort spreken veel eerste generatie Turken nog steeds geen of nauwelijks Nederlands. Ze hebben Turkse verenigingen, Turkse eethuizen en koffiehuizen, Turkse moskeeën. Ze trouwen met name met Turkse vrouwen (liefst uit Turkije) die zich islamitisch moeten kleden en gedragen. Ze kijken Turkse TV, luisteren naar Turkse radio, zijn voor de Turkse sportclubs, sturen indien mogelijk hun kinderen naar een islamitische school en Turkse sportclubs. Hun dochters hoeven niet met een Nederlander thuis te komen. Ze voeden hun kinderen op in de Turkse taal waardoor ze al met een achterstand beginnen in het onderwijs. Uiteraard zie je overal de tekenen dat ze uit Turkije komen zoals dat oog of die ketting die in menig auto van een Turk hangt.

Ach ja... Ik heb ook wel contact gehad met Turken. Dan krijg je Turkse hapjes aangeboden en mag je uren luisteren naar verhalen over hoe fantastisch Turkije wel niet is of naar de verhalen over hun zoektocht naar een Turkse man/vrouw uit Turkije.

Die eenheid en verbinding, als ze die al zochten, hield dus vooral in dat Nederlanders zich moesten aanpassen aan hen, niet andersom. Nada noppes. Ze zijn Turk en zo nationalistisch als de pest, vechten hier hun onderlinge problemen uit het land van herkomst uit. Dat Nederlandse paspoort is voor hen niets meer dan een papiertje waar ze rechten aan kunnen ontlenen. Zij zien dat niet als nationaliteit. Waarom moeten wij dat dan wel doen?

0
126 Mariska3

De documentaire is hier terug te kijken:

https://portal.eo.nl/programmas/tv/eo-documentaires/gemist/eoikondocs/2018/02/14-onze-manier-van-leven/

Vanaf minuut 41.00 in de docu hebben kamerleden Sadet Karabulut (SP) en Malik Azmani (VVD) het over afstand nemen van bepaalde uitspraken van Erdogan.
Ze zegt "De Turkse regering heeft een steeds activistischer wordende diaspora politiek via de consul, via kliklijnen dat de grote meerderheid van Turkse Nederlanders die niet vertegenwoordigd worden door die organisaties eigenlijk gegijzeld worden door een etnisch religieuze politiek"

Ozturk antwoord hierop: "Een van de Dutch diseases is dat we een neem afstand cultuur moeten hebben, anders luister ik niet naar jou. Denk Kuzu Ozturk hebben al eerder gezegd, wij bepalen hoe, wanneer en op welke manier wij afstand nemen..."

Dat laat zien hoe sterk deze partij onder invloed staat van de lange arm van Erdogan en geen kritiek op de Turkse regering wil geven.

0
127 Nieuwsgierig

En uiteraard gaan we dreigen...

0
128 von Schnellensinken

** gebruiker verwijderd **

Dit soort mensen zijn mede oorzaak van het probleem.

129 verwijderd235298651

Luister turk.
Als je als een dubbeltje geboren wordt, dan kan je nooit een kwartje worden.
Het is niet aan ons om er voor te zorgen dat jij dat kwartje wordt.
Dat had je zelf moeten doen en daar heb je een halve eeuw de tijd voor gehad.
Daarin heb je gefaald.
In die al die 50 jaar had je ieder moment terug kunnen keren naar je geliefde vaderland.
Ook dat heb je nagelaten.
En nu ga jij ons de schuld geven van je falen en ga je ons nog bedreigen ook...
Je bent een schande voor je volk.

0
130 von Schnellensinken

** gebruiker verwijderd **

En DENK hoort niet thuis in onze politiek. Huichelaars en Erdogan aanhangers. Opzouten.

131 verwijderd235298651

Omdat ze "als oud vuil" zijn behandeld, zijn ze hier toch allemaal maar in grote getale gebleven, waren "gast" arbeiders maar zijn als mee-eters gebleven, normaal gaan gasten weer weg maar deze "gasten" zijn gebleven en hebben kunnen "genieten" van ons sociaal netwerk!
DENK niet dat ze zover waren gekomen in hun eigen "homeland"! Kunnen als nog ri erdo-gootje maar dan is het uit met het "verzorgde" leventje wat ze hier hebben, dus commentaar leveren is heel makkelijk maar ze zijn er klaarblijkelijk wel tevreden mee , anders waren ze wel weer naar "huis" gegaan! Denk ik!

0
132 Widaan

Er zijn te veel criminele, profiterende hondsbrutale, respectloze Turken en die zetten zelf de Turken in Europa in een kwaad daglicht. Dat niet willen zien en erkennen zegt ook veel over deze oude Turk.

0
133 Soare

** gebruiker verwijderd **

@133

+1

134 verwijderd235298651

@127 Over afstand nemen van uitspraken Erdogan, ook Tunahan Kuzu valt door de mand over het geen afstand willen nemen van uitspraken van Erdogan:

https://nos.nl/artikel/2163318-arib-kuzu-had-afstand-moeten-nemen-van-erdogan.html

0
135 Nieuwsgierig

** gebruiker verwijderd **

In de Turkse (en Marokkaanse) gemeenschap wordt veel onder elkaar geroddeld, en dan zeker over de vrouwen. Er is veel wantrouwen onder elkaar, en vooral de mannen die het laten afweten om verder te evolueren.

136 verwijderd235298651

** gebruiker verwijderd **

Mannen in de gehele islam zijn bang voor 'hun' vrouwen juist, omdat zij wél leren en vooruitgang koesteren.

137 verwijderd235298651

@98

In de jaren 70 marginaal en individueel. In de jaren 80 massaler omdat het een verdienmodel werd van de Joegoslavische overheid. Joegoslavische gastarbeiders (en hun nazaten) zijn er dan ook niet zo veel. Door het "uitzendbureau-model” gingen de Joego’s ook daadwerkelijk weer naar huis.

In de jaren 80 gingen ook veel Spanjaarden weer naar huis. Dat werd toen aangemoedigd vanwege opbouw van de Spaanse economie (verdwijnen van Franco). Turken en Marokkanen bleven hier, hun thuislanden waren nog altijd dictatoriaal geregeerd.

9
138 WijzeDwaas

Waarom hier dan gebleven ?
De hand die je betaalde nu bijten ??
En geld stinkt niet, nietwaar.
Ga alsnog terug , je hebt je pas nog en je AOW mag mee.

Ik heb niets tegen oud- gastarbeiders , ook niet met tweede paspoort.
Maar van deze tirade moet ik niks hebben .

Ga prberen of je respect van Erdogan kunt krijgen .

3
139 No newstoday

Deze turkse man heeft 50 jaar met zijn kont in Nederland geleefd en met zijn kop in Turkije.
En deze man is niet de enige onder de turken en dat is al vanaf het begin dat de turken naar Nederland kwamen en op de dag van vandaag is er niets aan verandert,

0
140 Billiger

Ik vraag me af of die man na vijftig jaar hier al een beetje Nederlands spreekt. Ik heb zo m'n twijfels.

0
141 Dune

@138 "Turken en Marokkanen bleven hier, hun thuislanden waren nog altijd dictatoriaal geregeerd."

Tweederde van de Turken in Nederland stemde laatst voor dictator Erdogan. Daar gaat je argument.

0
142 Dune

Oude Turks-Nederlandse man: ‘Nederland heeft ons als oud vuil behandeld’

In het kader van het willen van een discriminatie bewijs is dit geen nieuw fenomeen.
Dat de man "ons" zegt, zegt al alles. Ook buiten die kring van "ons" zijn er dezelfde problemen bij autochtone mensen.

Dat de man al 50 jaar heeft gewacht om terug te gaan naar zijn geliefde Turkije, zegt ook veel. Ergerdan wacht op u.

0
143 Wil je niet weten

Als je je nergens bij aansluit je niemand gedag zegt als ze dat jou wel doen en je afzondert blijf je een enkeling. En dat geldt voor allochtonen en ook voor ons autochtonen.

0
144 Eindpenthode

Dan zullen ze in hun thuisland nog slechter behandeld worden anders was hij wel terug gegaan

0
145 de Leek

Als oud vuil behandeld ? Maar hij had dan gewoon weer naar zijn eigen land kunnen gaan, die vrijheid had en heeft hij. Dat heeft hij niet gedaan, maar zit nu wel te zeiken op Nederland met zijn pensioen waar hij in Turkije als een God kan leven. Wordt hij soms betaald door Erdogan om hier de Turken op te hitsen tegen de autochtone Nederlanders ?

1
146 B55

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

25 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow nog beter, Jullie trotsheid he? Kijk wat er hier mee gaat gebeuren voor de natuur **werkt gas demonstrerend de het graf in** Bahahahaha XD...

26 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow en wat persoonlijke aanvallen of persoonlijk maken :D Heej jij rijdt toch een auto omdat je de milieu wil verzien? Bahahahah XD...

27 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ik rij geen Auto, dus ik ben het wel met Bop eens > Kan me geen tering interesseren, en alle jullie die er wel een reet om geven zouden daar een...

29 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Bleke Betty
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het heeft ook wel degelijk met veiligheid te maken. Lekker met die terroristen, ipv hun gebruikelijke ISIS of Hamas outfit, nu met een boerka? ...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

2 uur geleden geplaatst door Feldwebell

VBOH
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@14 Ik zat even op een andere draad. Problemen mee? Verder ben ik wel klaar met de Rwandadeal die Engeland heeft afgesloten met Rwanda. Dag ho...

2 uur geleden geplaatst door VBOH

VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@7 Ik zou je vriendin een advies willen geven. Ga alvast een cursus; "Opvoeden doe je zo" ergens doen. Of zoek opvoedondersteuning als hulp. ...

2 uur geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@9 Ja, sorry. Excuus Tor, ik was ff afgeleid. Ook voor jou truste hoor. :-) ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

@10 :-)))) Hahaha ... U is gelijk ene bekende voetballer een groot filosoof ! ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Pirn HibLittle PussyVideos De Prono GratisWifelovers ComAdultfriendfinerPj Soles NudeXxx GarlzAshley ReneeBengali XhamsterDeborah Kara UngerStepmom Cheating SexHanimunEgilea AsmrBlack DeepthroatersXxx Sex CamXnnx Com HdRap Xxx VideoUllu Series HotUnder The Table HandjobsCoerced PornAdam Family PornErotic BeauitesIndian Porn ComicRed Hots AdultfilmdatabaseMelanie Griffith NudeWomen Bent Over NudeXnxx For ArabSexxxsJohnny Singh Ke VideoKajol Ki SexyOpenload PornDrunk Girl Sex VideoXnxx Bad UncleCansabaReddit SextrophiesSexsmodelXnxx SmalCall Of The Night PornDeep PornLeaked Nudes RedditPorni 92Alexia Anders PlanetsuzyDesi Sex Story NewAmber IvysXxx In WifeZizibunnii LeakedHindexxxSex Video Tamil ComXvideo Bhabhi HindiPorn Full LengthFree Gsy Porn MoviesTwitch Girls RedditWw Xnxx ComwEmily Elizabeth HotSiblings CaughtIndian Girl ChutBlack Lezbian PornJija Sali BfTelugu Heroine XxAfrican Sexing VideoUgly Granny PornYouneedkaycee PornThe BlezSeu HentaiSolo Male MasturbatorsBlack-bearded ManKiara Perez#letsdoeitHumiliatin PornBaddietv.หนังโป๊ปPornô Para MulheresAssfucking HardGeorgie Lyall XxxSelina Fox NudeSecretbenefit.comManga Origin FrTeddybearosito NudeGroping Porn VideosWomen MasterbBunnie Xo NudesGay Balls SuckNew SexvedioPriyanka Chopra Hot XxxAsian-porn-soloTon Porn Du JoursDorcel AfricanMaren Morris NudePorn Addict PornDirty Sex MoviesShemalecocksuckingThreesomesex PositionsJapão NuaDese Xxx ComBus Porn VideoScorn PornFree Latian PornNaked Women With Big ButtsBlairy LvoryFran Drecher NudeKeely RoseJackandjill SwapCzech TaxiAdriana Chechik GangbangedTittie Drop CompSexx Video DownloadSexo TabooMeru The Succubus Ova 6Vintage HandjobBrezers ComBlack Cock FuckConfederate Flag BikiniChainsaw Man GirlBengali College BfVomit BlowjobPelículas Pornográficas EspañolTops PornosXnxx QayXxx Video Seal PackThick Stepmom PornPornhub RankingBaileys GymTante ColmekSex Por VideoErotic AsmePorn Web SeriesLela Star VrX Rated TiktokDoujin ThThe Last Orgasm GameDua Lipa SexsiLexi Luna XnxxCollege Fuck PartyNina Rotti PornTiana Blow DickdrainersBoobs Hot NudeWomen FingeringBanglasexvedioFuta ClubMom Son Porn VideosPamela Anderson BlowjobBrittany Spears NakedKaterina Carney OnlyfansBhabi Sax VideoBilu BfReddit Tik TokThehun.copmSexuelle GifYounger And Older Gay PornWatch After We Collided