Ariana Kukors.
Volledig scherm
Ariana Kukors. © Twitter

Olympische zwemster beschuldigt ex-coach van manipulatie en misbruik: "We deden alles behalve 'dat'. Daarvoor wachtte hij tot ik 18 was"

De Amerikaanse olympische zwemster en voormalig wereldkampioene Ariana Kukors (28) heeft op haar website haar voormalige coach Sean Hutchison (46) beschuldigd van seksueel misbruik. Er was volgens Kukors al sprake van grooming toen ze amper 13 jaar oud was.

18 reacties

  • Clement Asselman

    6 jaar geleden
    Stilaan zou je gaan denken dat een vrouw, die zich niet laat bepotelen, nergens geraakt. Dus scoren ze eigenlijk met hun aantrekkelijkheid en niet met hun talenten. Raar...
  • Jan Vanachter

    6 jaar geleden
    Moet ze misschien nog geld van hem of zo?
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Hoe zit het eigenlijk met de handtatelijkheden bij de belgische, zeg maar vlaamse, sportclubs?
  • Mustafa Weinbaum

    6 jaar geleden
    Knuffels, koffiemeetings en sms'en maakten jaar afhankelijk van hem. Ze kreeg dus veel aandacht van hem en vond dat toen blijkbaar leuk... Als ze uiteindelijk met hem gaat samenwonen kan men moeilijk over "dwang" spreken.
  • Jan Van Overveldt

    6 jaar geleden
    Volledig akkoord met jouw Michaël Van Gansbeke. Het is wel spijtig dat voorheen door justitie er veel van de klachten gewoon werden geseponeerd. Waarbij je vragen kan stellen bij de werking van justitie en de daders gewoon hunne gangetje konden blijven gaan.