door Lastige waarheid in Politiek  ·  170 Reacties

  • 41
  • 1197x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@150
Misschien is dat nieuws nog niet in Frankrijk doorgedrongen,maar hier in Nederland is dat al jaren bekend,ja...

Oh,en ‘demonisering’ lag ten grondslag aan deze lafhartig ‘linkse’ moord
Dat is hier ook algemeen bekend.....

10
151 Hangingmen

Beetje dom artikel. Pavlov technieken worden overal gebruikt. In reclame inderdaad. Kijk naar trump, dat is een en al framing en herhaling. Nazi tactieken zijn altijd het domein geweest van (extreem) rechts. Links was te braaf, te eerlijk om hetzelfde te doen. Tegenwoordig zie je dat alles draait om beeldvorming. En dan moet je heel goed opletten op wat je zegt of met wie je in zee gaat.

Baudet en zijn kornuiten kwaken als eenden, het zijn eenden. Dus mag herhaaldelijk gezegd worden dat Baudet racistisch is als hij geen afstand neemt van rascistische ideeen binnen zijn beweging.

Als herhaling werkt om leugens te verspreiden, waarom dan ook niet gebruiken om de waarheid te verspreiden?

Baudet is aantoonbaar een leugenaar met een verborgen ultra-rechtse agenda. Vijf uur praten met iemand van de alt-richt beweging, een uitgesproken racist, en daarover beweren dat je met iedereen spreekt is domweg een leugen. Zit hij ook aan tafel met wetenschappers die kunnen uitleggen dat de mens invloed heeft op het milieu?

5
152 Vrijdenker

@151 Die onzin wordt in rechtse kringen gehanteerd om kritiek dood te slaan. De pimwin “logica” volgend: Wilders was een grote inspirator van Breivik, dus is rechts verantwoordelijk voor de massamoord op Utøya.

2
153 Hoofd bijzaken

@144

Sommige mensen hebben hun eigen wereldbeeld.
Wil niet zeggen dat dat ook waarheid is en deugt.

4
154 No newstoday

@149

En de argumenten zijn .....?

5
155 No newstoday

@153
Ach,nu werd links ineens ook gedemoniseerd zeker?
Nee,hoor breivik was gewoon een ‘verwarde man’

6
156 Hangingmen

@155
De gelijkenis met Fortuyn ontgaat u volkomen,he?
Baudet wordt met als Fortuyn ‘argumentloos’ geframed of te wel ‘gedemoniseerd’
Want racist of rechts extremist zijn natuurlijk geen argumenten maar puur persoonlijke verdachtmakingen....

4
157 Hangingmen

@156 Wilders is een van de belangrijkste inspiratiebronnen van Breivik. Partijkartel, Demonen66, VVD is een kutpartij, Yasser Klaver, allemaal voorbeelden van demoniseren door rechts. Zoals gewoonlijk wordt daarvoor door jou naar rechts weggekeken.
Met de term ‘verwarde man’ werp je de rechtse verantwoordelijk van je af, maar je verwijt heel links de wandaad van Volkert. Zolang je niet nuanceert ben jij Breivik.

5
158 Hoofd bijzaken

Pechtold begint een eng mannetje te worden
Snorretje erop klaar!!

5
159 Ylliw negarev

Laten we het Orgaan Donor- register van D66 niet vergeten.

Pechtold trekt de aandacht van Dijkstra af.

2
160 Bakgraag

Pechthold D66 is net zo en leugenaar als VVD Halbe Zijlstra , waar CDA CU PvdA ook nog aan mee doen net zo de mensen in de Eerste Kamer. De Orgaan Donor- register van D66 zint ook maar allen leugens aan het Volk. Mensen stem 21 maart niet op de maffia partijen. Hell Limburg sol dit ook niet doen de stemmen namelijk met verstand.

5
161 Gunther

@161 Pek en veren voor die politici die alleen nog bezig zijn Nederland af te schaffen, massa-immigratie aan te jagen en de Nederlandse burgers te onderwerpen aan strikte doctrines van politieke correctheid, weg te bezuinigen of als 'nazi' te diskwalificeren.....dè politiek van Stalin en zijn bolsjewisten....!

5
162 CoolMemories

Forum voor Racisten

4
163 Bullet108

@158 Waar het om gaat is dat je iemand niet zo maar zo moeten kunnen beschuldigen van strafbare feiten zonder feitelijk bewijs dat door een rechter is getoetst. Ik mag hopen dat je het met me eens bent dat racisme een ernstige misdaad is en dus is het nogal wat als je iemand daarvan beschuldigd. Vaak worden de vergelijking doorgevoerd met voorbeelden van vernietigingskampen uit de tweedewereldoorlog. Het zou niet zo moeten zijn dat het woordje "racisme" een "mening" is. Net zo goed dat het niet een mening is als je iemand een verkrachter noemt.

Ik vind dan ook dat er nogal een verschil zit tussen een partij een kut partij noemen en associëren met nazi kampbeulen. Iemand Yasser noemen terwijl dat waarschijnlijk gewoon in zijn paspoort staat lijkt me niet demoniseren. Er lijkt me niets mis mee als iemand Yasser heet. Iemand wegzetten als nazi kampbeul is wel heel iets anders. Op dit moment hoef je niet zo heel veel te doen om weggezet te worden als racist. Was het vroeger zo dat je pas een racist was als je vond dat donkere mensen voor jou moesten opstaan in de bus omdat je ze minderwaardig vond. Tegenwoordig is het al genoeg als je met je familie het Sinterklaasfeest viert.

Ik heb Baudet toch meerdere malen horen zeggen dat hij geen racisme toestaat in zijn partij. Dat hij geen onderscheid wil maken tussen rassen. Dat hij bereid was om samen met Klaver een demonstratie te houden tegen racisme. Hier wilde Klaver overigens niet op in gaan. En nog bleef er ingehakt worden op Baudet alsof hij exact het tegenovergestelde zei.

3
164 RazorBlade

@164 : Dat vind ik ook vaak het kwalijke aan het hele "racist" roepen. Je beschuldigt niet iemand zo maar van racist zijn. Op basis van je eigen persoonlijke mening al helemaal niet. Iemand een racist noemen is en blijft een hele zware beschuldiging. Eentje die je niet zo maar kunt doen. Net als je iemand geen verkrachter kunt noemen. Dat zijn stigma's, daar kom je niet zo maar van af.

Toch wordt het hier te pas en te onpas gebruikt. En vaak enkel op basis van de onderbuikgevoelens wat het helemaal raar maakt. Want over het algemeen zijn de mensen die racist roepen ook degenen die Wilders het eerst aanspreken op zijn onderbuikgevoel. Een gevalletje hypocriet zijn dus.

De hele manier waarop de politiek nu met FvD om gaat is daarom niet sjiek te noemen en het is inderdaad een Pavlovreactie die men op wil roepen. Als je daar de oorlog mee moet winnen, dan heb je wel slechte argumenten.

2
165 Gezond boerenverstand

@165
Wat grappig dat je Wilders als slachtoffer afschildert, volgens mij heeft hij juist de taalverruwing op zijn geweten en begon hij zijn collega's te demoniseren.

Wilders krijgt hooguit een koekje van eigen deeg. En de FvD krijgt een lading kritiek omdat ze bij hun aanhang nogal wat racisme losmaken, dat is hier dagelijks te lezen.
En persoonlijk ben ik van mening dat Baudet dat zeer goed weet.

Baudet gaat ook graag om met racisten en racistische clubs, de NVU is altijd van de partij, ik vind het volkomen logisch dat het te denken geeft en dat men zich daar heel kritisch over uit.

Doet Baudet zelf ook over zat dingen. Want als het OM Ollongren niet vervolgt heeft hij dus met zijn hele toneelstuk Ollongren gedemoniseerd.

Nieuw rechts hoeft niet met handschoentjes te worden aangepakt, dat doet nieuw rechts ook niet met anderen, dus niet zo janken zou ik zeggen.

1
166 HenkG

@166 We hebben het niet over taalverruwing en we hebben het ook niet over met fluwelen handschoentjes een politicus aanpakken. We weten allemaal nog heel goed hoe Wilders Ella Vogelaar als knettergek typeerde. Dat dit terug gedaan wordt bij Wilders is dus niet meer dan normaal. Ik weet echter één ding zeker en dat is dat als Wilders, Ella Vogelaar had uitgemaakt voor seriemoordenaar dan had hij veroordeeld geweest voor laster door de rechter.

Dit artikel waar dit onderwerp over gaat, gaat echter niet over Wilders maar over Baudet. Je geeft aan dat de mensen die achter Baudet aanlopen volgens jouw mening racistisch zijn. Nogmaals dat is klaarblijkelijk jouw mening maar ik vind dat zoiets niet een mening kan zijn. Ik kan ook niet de mening hebben dat Pechtold een serieverkrachter is. Als ik die mening wel zou hebben dan zou ik daarvoor gestraft worden door de rechter wegens laster en smaad.

Dus nee, het gaat niet over taalverruwing. Al zou Pechtold Baudet helemaal verrot schelden dan zou ik daar weinig moeite mee hebben. Waar ik wel moeite mee heb is iedere keer iemand van racisme beschuldigen zonder dat je het kan hard maken voor een rechter. Iemand beschuldigen van een misdrijf is gewoon geen mening.

2
167 RazorBlade

@167
Ik reageerde op @165 die zegt
" Want over het algemeen zijn de mensen die racist roepen ook degenen die Wilders het eerst aanspreken op zijn onderbuikgevoel. Een gevalletje hypocriet zijn dus. "

Zodoende ga ik in op Wilders

0
168 HenkG

@166 : Geen idee waar ik Wilders als slachtoffer neer zet. Ik wijs juist naar de mensen die het altijd over onderbuikgevoelens hebben van oa Wilders en dat dat niet mag en dat het slecht is. Ondertussen passen ze het zelf ook toe als het om Wilders of Baudet gaat. Dan komt hun onderbuikgevoel ook tot leven. En dat is dus hypocriet.

De taalverruwing is echter al veel eerder begonnen. Het demoniseren van Fortuyn is daar een prachtig voorbeeld van. Met mooie woorden iemand proberen kapot te maken op oneigenlijke gronden. Wilders is daar een gevolg van.

2
169 Gezond boerenverstand

@164 Je ontloopt het punt dat mensen op dit forum zonder enige nuance heel links de daad van Volkert verwijten. Wat vind je ervan, dat mensen dat doen?

0
170 Hoofd bijzaken

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@61 We waren ook nog niet klaar met dat telefoongesprek....

4 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@57 Zoals in het geval van Kaliningrad bedoel je. Waar woon je eigenlijk Vage? Ik hoop voor jou dat het niet in een flatje is. Je weet toch da...

6 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

podcast https://www.youtube.com/watch?v=hp6ywkrT4dU&ab_channel=Al-Monitor...

8 minuten geleden geplaatst door eh

Schildpad
GeenStijl: Hans Spekman: PvdAGroenLinks is NOORD-KOREA

Mensen die dergelijke truien dragen kan ik gewoon niet serieus nemen XD...

10 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Schildpad
GeenStijl: Hans Spekman: PvdAGroenLinks is NOORD-KOREA

> @1 > https://cdn.discordapp.com/attachments/819268526803386438/1230980526005944451/image.png?ex=66354af3&is=6622d5f3&hm=7d7ece341590d162a9cf...

11 minuten geleden geplaatst door Schildpad

veld1866
Nazaten ‘tot koelie gemaakten’ willen excuses van koning Willem-Alexander: ‘Hoog tijd voor erkenning’

@18 Ben ik op lange teentjes gaan staan? Of is het moeilijk voor je om te discussiëren? Zomaar een vraagje hoor, want ik begrijp je reactie nie...

11 minuten geleden geplaatst door veld1866

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@58Wie helpen? China of Taiwan? :) Vergat ik te duiden.....

12 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

In ieder geval drie alinea's die te lezen zijn....

12 minuten geleden geplaatst door eh

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@36 Daar komt Baudet ineens heel goed over. Hij blijft een mysterie voor me....

17 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Slavink
Kan je als christen op de PVV stemmen?

Maar beter als christen ergens op stemmen anders moet je straks met de trein mee, we weten hoe 😐het OV en de NS makkelijk iedereen brengen w...

22 minuten geleden geplaatst door Slavink

NK. App
EnjopornTik Tok NudiDanielley Ayala TitsRaylin AnnXxxrapidHindi Web Series Hot SceneWwwwwwwwwxxxxxxxxAnni SexSexy Lucy LawlessTube X XxKajal Sex Videos KajalAnnina UcatisFree Taboo PornAnime Porn GameaScrolller ComPelis PornoX HamisterParejas Haciendo El AmorAsians With Massive BoobsDoctor Ki BfBus Sex TamilXxxx Vidoe HdMallu Hot ComXxx Video ClassWomen Wrestling In The NudeLana Rhoades PissLittle CapricepornHottest Porn BideosHot Threesome BlondeG Drive PornTeen Impregnation PornDredd Onlyfans LeakedAlloha TubeJust Sex VideoJpn PornHollywood Hollywood SexXev Bellringer New VideosLexi2legitXxx MassafeJodie Foster NudCuiogeo ClarkandmarthaXxx Blue Film VideoTwitch Streamers NakedSex Photo LoLily Xxx VideoBehind The Scene Indian PornSexmoviesRuth Lee BlowjobHentai PvTeenanime PornKasey GrantAlinabecker PornInd Xxx ComImajenes De PornBbc OnlyNude Jennifer EspositoVintage Nude PicsMonkeys Having SexColge PornUschi DygardMysecretasianAdrienne Barbeau TittiesXxx Sex Video KannadaKarlee Grey X VideoPublicpissingNaked On The BeechXxxx BoyBacktoom.castingPorn Janice GriffithBrazzers EbonyTasty BkacksBondage ComicsTeenage Foot PornXnxx Hd NewHospital Sex MovieJuq-382Pokimane Leak NudesSexy Lady PornAsia Porn MassageSexy CreampiesBig Boobs Sexy Video HdMom And Son Xnxx IndianLana Rhoades VideosHeadxxxLexi Luna Leana Lovings52avSexs Porn HardDiy FleshlightsFotos De Pessoas PeladasKaityln KatsarosKerala Sex LiveBreast Feed PornXsoberAssamese Sexx VideoHot AsfuckPov Xxx VideoNicole Murkovski Planetsuzy HdGirth Brooks PornNeha PornSexvideos DesiSexual Massage Near MeDownload+video+pornoCast Of WifelikeSexy Bhabhi Ka SexMy SexynehaCricket PornAmateur VoueurAnimated Porn ComicsOnly Sex Only SexYako-044Best Fuck HdRebecca LaniresSecxi VideoXlgirlsHand Job From StrangerConstance Zimmer NudeWwwdxxxXxx Com Desi VideoPorn Hd BengaliHentai SeriePornolar FilmiSylvia SantezRukia R34に くべん きCuddling XxxOpenassholeKissing Brother And SisterWhite Cock RedditTeenagers PornôNaked Women ModellingVilagesexHot Sexy KoreanXxx XaxyQueenpatrona NudesEbonypetiteNaked LationsBridgit Moynahan NudeDressed Undressed PicsMandy Rose XxxMandy Takhar HotSakura MomoFemjoy VideoFellucia BlowAubree ValantineHoted XxxLive Hot XxxWake Up N FuckIndianfuck VideosLizbeth Rodriguez PackMaria Ozawa And