door Trompetsignaal in Buitenland  ·  36 Reacties

  • 5
  • 642x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Triest

0
1 Trompetsignaal

Het land van de ongekende mogelijkheden. question

0
2 kritischelezer

Gekke trumpies.

6
3 WijzeDwaas

Als je niet in het juiste hokje past moet je opzouten....

0
4 Remkraan

Misselijk, wat een bekrompen engerds.

0
5 RoosjeB

De VS: een land waar homoseksualiteit in de zuidelijke staten een doodzonde is en een land waar vrijwel geen ontslagrecht bestaat. De werkgever mag je daar zonder reden op straat zetten.

Het klinkt bizar, maar ik denk dat die dame geen kans maakt om de rechtszaak te winnen. Juridisch gezien staat die school heel sterk. En religie vindt men daar ook belangrijker dan de vrijheid om met iemand van hetzelfde geslacht te trouwen.

1
6 Sparkplug

Amerika is een land vol geradicaliseerde gristenen, gerelicapte gekken, doorgeslagen homohaters, neonazi's, KKK-leden en rechts denkende gekken. Een verloren land.

3
7 weerman

Natuurlijk mag ze met een vrouw trouwen in deze moderne wereld maar je kunt dan niet meer zeggen dat je een goed katholiek bent want in de RK leer past geen homofielie. Ga dan les geven op een openbare school. Dan krijg je geen problemen.
Beetje vreemd om je niet aan de leer van de kerk te houden en dan te beweren dat je een goede volgeling van die leer bent.

Ik ben zelf ook met een iemand getrouwd maar ik heb daarvan nooit foto's op facebook of andere social media gezet. Waarom lopen homofiele mensen toch altijd zo te koop met hun geaardheid?

12
8 PFL

@8
Om je vraag te beantwoorden: is dat wel zo? Doen ze dat allemaal, en meer dan hetero's? Misschien heeft ze wel vrienden ver weg wonen en bereikt ze die makkelijker via facebook. En dus plaatste ze daar die foto's, niet beseffende dat de neo-inquisitie meteen zou gaan klikken bij de kerk. Dan weten we dat ook weer: je mag dus homo/lesbo zijn, maar mag er niets over zeggen op straffe van ontslag via de kerk.

En ik maar denken dat we in 2018 leefden en wat geleerd hadden sinds de steentijd. Nou, mooi niet dus.

question

2
9 weerman

@8 Waarschijnlijk zet je nooit foto's op social media, omdat je oud bent.

En uhm 'altijd'? Dat soort homo's zijn er ja, maar met dit soort generaliserende shit toon je je eigen intolerantie aan.

3
10 Yisrael

** gebruiker verwijderd **

@8 Waarom lopen intolerante mensen toch altijd zo te koop met hun bekrompenheid?

11 verwijderd23941

@11
Ja maar daar is dit forum toch ook immers voor. Dat iedereen zijn mening mag geven hoe verwerpelijk of dat een ander dat misschien ook zal vinden. question

1
12 rebo

@12

Ja, en dat je dus mag laten weten dat een dergelijke mening reacties oproept die dan ook weer een mening zijn. question Maar @10 en @11 hebben gewoon gelijk. De intolerantie, de vooringenomenheid van religieuze en de angst voor dat eigen stukje homosexualiteit, wat in bijna ieder mens zit, is zo enorm groot... homos die openlijk voor hun geaardheid uitkomen, zijn namelijk de spiegel van de 'intoleranten'. De angst om toe te geven dat ze niet voor 100% hetero zijn, zoals ze denken dat hun religie dat van ze eist, is enorm. En dus zetten ze zich enorm af tegen mensen die zichzelf vrij verklaarden....

1
13 weerman

Toch heeft @8 gelijk.
Een lerares is slim genoeg om te weten dat alleen hetrohuwelijken binnen de leer van die school vallen. Daar kun je het natuurlijk 100% mee oneens zijn maar ze ging toch in dienst bij een instelling die haaks op haar eigen levensovertuiging staat.

7
14 Rex

** gebruiker verwijderd **

@12 Een mening hebben over iemands geaardheid? Waarom zou je die hebben? Heb je dan ook een mening over mensen met blauwe ogen of mensen die niet langer dan 1.60 m zijn geworden? Homoseksualiteit is geen keuze.

15 verwijderd23941

@11 @12 @8 Misschien vind @8 zichzelf juist tolerant en begripvol voor de intoleranten, kan best. Maar ook hij loopt daarmee te koop op NK en dat lijkt idd op wat deze vrouw verweten wordt. Dus heeft @11 een sterk punt wat mij betreft.

1
16 Trompetsignaal

@7

Er zijn ook goede Amerikanen, alleen niet zo veel…

2
17 WijzeDwaas

** gebruiker verwijderd **

@14 Als homoseksuelen zich maar blijven schikken naar de wensen van anderen kunnen zij nooit zichzelf zijn. Deze vrouw heeft (misschien onbedoeld) juist haar stem laten horen zodat mensen hopelijk gaan nadenken over hun eigen bekrompenheid.

18 verwijderd23941

@13 en @15
Ik bedoelde het eigenlijk in zijn algemeenheid en dus niet specifiek omdat dit draadje dan nu toevallig over homoseksualiteit gaat. Ik bedoel dat van mij persoonlijk iedereen hier zijn menig neer mag zetten. Hoe bekrompen of dat die dan ook is en ondanks het feit dat ik het er dan niet mee eens zou zijn. Graag zelfs want dat geeft dan aanleiding tot een discussie. Ik tegenstelling tot wanneer iedereen het met elkaar eens is en elkaar enkel maar plusjes gaat lopen geven.

0
19 rebo

@17
Oei WijzeDwaas, dat riekt toch wel een klein beetje naar generaliseren dat er dan niet zoveel goede Amerikanen zouden zijn. Nou ja jij bent ten slotte ook maar een mens met zijn zwakheden. Ik begrijp het wel. question

1
20 rebo

Ik = In bij @19

0
21 rebo

@20

Binnen een land hangt een bepaalde sfeer welke voortkomt uit gewoontes. De sociale bovenlaag in de VS is pionier, christelijk en orthodox in haar opvattingen. Dat grijpt terug op de genocide op de indianen, de slavenhandel, de apartheid enzovoorts. Er hangt een sfeer dat de blanke man door God is aangesteld om te heersen over indianen, negers, latino’s en natuurlijk ook over vrouwen. God is een soort van toestemminggever om alles wat geen blanke man is te onderdrukken.

Vrouwen in de VS gaan ook mee in dat sprookje. Klaarliggen voor haar heer-gemaal. Goed voor de keuken en om te neuken. En in die sfeer is een lesbische vrouw die trouwt natuurlijk helemaal een dissonant. Die moet even mores geleerd, die trappen we er uit!

Aan de beiden kusten zijn de Amerikanen wat progressiever, daar wonen de wat gemoedelijkere Amerikanen, die doorgaans democratisch stemmen.

1
22 WijzeDwaas

@14

Daarom ben ik van mening dat de religieuze regels achter de voordeuren van de religieuzen en achter de kerkdeuren horen. Maar NIET in het openbare leven! Jij gaat dus akkoord met discriminatie op grand van geaardheid en "ze had beter moeten weten." Daarmee geef je die religie veel te veel macht om z'n -m.i. idiote, discriminerende- regels op te leggen aan mensen buiten hun kerk.
Dat hebben we hier in Europa allemaal gehad, die totaalmacht van de katholieken. En de vrijheidsstrijd die daar op volgde, heeft vel tienduizenden mensen het leven gekost. Alleen maar omdat ze een andere mening hadden. Het is waanzin, dat soort intolerantie religies!

1
23 weerman

@22
Ik bedoelde mijn vorige reactie als grapje maar dat begreep je wel denk ik, want ik ben zelf een aantal keren in Amerika geweest. En dan ook nog met een auto door zo een stuk of twintig Staten heen gereden. Wij verkijken ons hier inderdaad op de Oost- en de Westkant van Amerika waar ze inderdaad een stuk progressiever zijn. Als ik het in de rest van Amerika zou moeten vergelijken met enig Europees land dan doet het me nog het meeste aan België denken. En dan bedoel ik daarmee het platteland van het Vlaamse deel van België. Het feit dat ze Engels spreken zegt niks over het feit dat ze daardoor dan de Engelse mentaliteit zouden moeten hebben, of zich ermee verwant zouden voelen. En ik moest op het platteland in Amerika ook wel veel aan Duitsers denken. Zeker als je dan naar hun (vr)eetgewoonte en zwaarlijvigheid gaat kijken.

0
24 rebo

@24

Was je dan ook in hun Bible-belt, en zo ja, wat zag je daar van? Het continent lijkt me geweldig en zou ik graag nog eens gaan bekijken. Maar hun -misplaatste- superioriteitsgevoel vind ik uitermaaaate ergerlijk. Ik snap de oorzaken; ze hebben geen echte buren behalve Canada en Mexico. Wij conformeren ons aan alle andere Europese landen en hebben contacten met hen. Amerika niet, en dus kan een soort inert gevoel ontstaan. En ik vind dat geen beste ontwikkeling...

1
25 weerman

@8

Dat is dan vrij hypocriet gezien in de katholieke kerk homoseksualiteit (homofilie is wat anders) een zonde is als alle anderen. Dan moet iedereen die een zonde geeft begaan ontslagen worden.

Overspel heeft zelfs de goddelijke top 10 gehaald, maar daar is men ook nogal stilletjes over in de kerk.

1
26 Pegasus

@8

- "Waarom lopen homofiele mensen toch altijd zo te koop met hun geaardheid?" -

Al die rare heterofielen die trots trouwfoto's laten zien, in de pauze over hun partner praten of elkaar een zoen geven of handen vasthouden. Waarom lopen die heterofielen zo te koop met hun geaardheid?

1
27 Pegasus

Hier in Nederland een aantal jaar geleden kende ik een HVO (Humanitair Vorming Onderwijs) lerares, ook zij was getrouwd met een vrouw.
Nadat dit uitkwam was ook zij niet meer welkom op een aantal scholen.
Hier in Nederland dus.

0
28 Koortje

@25
Dat zogenaamde superioriteitsgevoel valt daar wel mee bij de gewone Amerikanen op het platte land. In tegenstelling tot (een gek voorbeeld) bijvoorbeeld Turken waar je vooral niks negatiefs over Turkije mag zeggen. En veel gewone Amerikanen denken er trouwens zelf ook net zo over als hier dat Amerika niet overal in betrokken zou moeten zijn, net alsof dat ze de politieagent van de wereld zijn. En religekken die heb je hier ook. kijk maar naar Staphorst.

1
29 rebo

* Verwijderd door de redactie *

30 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

31 E.Meel

@29
@30

Tot 2014 gold in Nederland de enkele-feits constructie, welke een wet was die het mogelijk maakte om docenten te ontslaan omwille van hun geaardheid.
Die wet was destijds gemaakt door het lobbyen van de christelijke politieke partijen die zich anders niet konden vinden in Anti-Discriminatie wetten

0
32 Pegasus

@7 U bent extreem links vergeten

2
33 Bollieboos

@31
He ja ga jij een klein beetje lopen mierenneuken. Mijn reactie was enkel maar effe een voorbeeldje naar de reactie van @25 toe want die begon namelijk over de Amerikaanse bible belt. En toen gaf ik als voorbeeld dat je dat hier ook had zoals bijvoorbeeld in Staphorst. Maar het had natuurlijk ook net zo goed kunnen zijn in Urk of Oud Beijerland of in Katwijk enz. Is het zo dan wel goed nu? question

0
34 rebo

@34

Je hebt gelijk hoor. Maar de vraag was meer wat je daar, gezien jouw reiservaringen, van merkte, in de VS. En we kennen dergelijke Oud-Nederlandsche intolerantie zeer zeker vanuit de diverse diep-religieuze oorden die ons land rijk is. Compleet met polio- en mazelenuitbraken. question

1
35 weerman

@35
Dat religekke daar heb ik zelf eigenlijk niks van gemerkt daar En zeker niet in die Midden-Staten. Maar dat komt ook omdat de mensen waar ik zelf op visite was wel atheïst zijn.

0
36 rebo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

7 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

7 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

8 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

8 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

8 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

8 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

8 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Xxx Hd DaunlodLatina DeepthroatFotos De Atrizes PornRule 34 EllieMadrepornoDesi Sex TeluguIndian Uncle FuckDeci Porn VideosFortnite Evie PornThe Fapping ComKylie Page XxxFurry Porn CompilationMujer Hermosa DesnudandosePics That Go HardFabswigersHotdesipicsNicole Doshi EscortBeurettevifeoErosquiaMature FootjobXxxvadeoMaitland Ward BlackedForced BdsmMariaboseLesbian Videos PoSexefélin ComCelina Smith Leaked.nudesJacklin Xxx VideoBigboobspornTelugu Mother And Son Sex VideosSon And Dad PornFacesitting PunishmentWhateveryfrenchwomanwantsEliza Ibarra FacialTown Of SinsLake Bell NakedJim Xxx VideoSophie GuilleminRomantixAnime HardsexWww Xvideos Com Tags XnxxSheila OrtegaIndian Night Sex VideoBound HeatCharity Crawford OnlyfansNaked Girls CamA片Free Porn XhamsterWww Xnxx XomAunty And Uncle SexHot Nude NurseLuxure TvVr Animated PornSunny Leone Xxx ComHot Mom SecRomantic Six VideosNaked Boys VideosBest Paid Porn SiteOnlyfans.conHottest New Porn StarsDesi Desi XxxEnglish Hd Sex VideosFc2-ppv-3139570Xxx Video Desi HotPussy ChudaiJapanese Sex Cheating WifeOld Reddit ComBisexual CuckCalita SweetzDesi Blue Film DownloadDani Daniels Black PornLarkin Love Fan FuckTaboofantzyMom CumingBbw OrgasmMiley Cyrus Sext TapeBhojpuri Xxx MovieMale And Male Sex VideoAmerican Hot BfActressfuckingCallie Brooks PornXnxxsexCheztaxiLana Rhoafes NakedPorntrexanalPussygloryholeCalista Melissa PornPorn Masage VideoBiutiful NudeKriaten Stewart NudeGonzo PornolarXnxx SubtitlesOtogibanashi-no-onigokkoNude ExerciseZoey Sinn PornSpice PornSpankbang]Telugu X VediosMoto Sex VideoXxxl MovieXxx HcGoliath DildoRebel Rhyder DeepthroatNaked ThotsPornor HentayXnxx Sex TvDaintywilderJaylene Rio SexAlisia Rae PornThot PornAmateur Homemade Porn VideosSeelp XxxBj With SwallowTsbaddieLove Sex PornVermeil In Gold SexFreex MobiWives Who SwallowPriya Price PornReality Tv NudeFoster PornSexylexxxyp Onlyfans LeakedCambodai PornPorn Star KittyBest Butts Of PornBlcakedrawPics Of Black PornCobie Smulders FeetJqv GuruFree Mobil Porn VideoPterodactyl PornPorn KkvshGirlssex ComX Vídeo TravestirAtrize PornosBig Booty NakedRima AraiMalay SexIndian Pussy FuckFrench Sex MoviesXvideo 99Franceska Jaimes XxxHentai Eng SubGay AudiopornAngela White LingerieLez Strapon PornC RazyshitWww 91porn ComVideos Gays Pornos GratisAdult Friend Finder Legit