door zilvergoud in Economie  ·  32 Reacties

  • 22
  • 943x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Duitsland en Nederland grootste financiers

Het Target-2 systeem is door de Europese elite opzettelijk zo ingewikkeld mogelijk gemaakt, maar is feitelijk heel simpel: lidstaten met een veel te hoog uitgavenpatroon, die veel te veel schulden (blijven) maken, ‘kopen’ op krediet hun welvaart in bij de Europese Centrale Bank, die deze schulden vervolgens op conto van de best presterende landen zet, voornamelijk Duitsland, met op gepaste afstand Nederland.

De allergrootste financier van de eurozone, Duitsland, zag zijn Target-2 vorderingen in een jaar tijd met meer dan € 150 miljard stijgen naar € 907 miljard (december 2017) . De verwachting is dat in 2018 de magische grens van € 1 biljoen overschreden zal worden.

Overigens doet de Duitse industrie ook vrolijk mee: de drie grootste autoproducenten, VW, Daimler en BMW, hebben al voor € 280 miljard aan (auto)kredieten aan klanten en handelaren uitstaan (inclusief leasing), meer dan een verdubbeling in 10 jaar tijd. En dat alles om de verkoopcijfers op papier er leuk uit te doen zien (en de aandelenkoersen op peil te houden). (3)

Inzet Luxemburg statistische truc

Voor euro-financier nummer 2, het nietige Luxemburg, kwam er tot en met november nog eens € 10 miljard bij, waardoor er bijna € 200 miljard op de teller staat. Hoofdfinancier nummer 3, Nederland, zag het ‘positieve’ Target-2 saldo met € 17 miljard stijgen naar € 104 miljard (november).

De inzet van Luxemburg in het lijstje kan niet anders dan een statistische truc zijn, want het totale BNP van het ministaatje bedraagt slechts € 50 miljard per jaar. Dat de centrale bank van het land dan voor ruim 4 x zoveel tegoed zou hebben van de euro schuldenstaten, is buitengewoon onwaarschijnlijk.

Blijven Duitsland en Nederland als de grootste financiers van de eurozone over, met daarachter Finland, dat zijn vorderingen zag stijgen van € 65 miljard naar ruim € 71 miljard.

Italië en Spanje grootste ontvangers

Grootste ontvangers blijven zoals gebruikelijk Italië en Spanje. De cijfers voor beide landen zijn werkelijk schrikbarend. Italië stond in 2008 nog op een kleine plus van € 23 miljard, dat drie jaar later al in een negatieve € 191 miljard was veranderd. Dat bedrag is inmiddels opgelopen naar bijna € 436 miljard, een stijging van € 16 miljard in slechts een jaar tijd.

Spanje doet het niet veel beter. De Spanjaarden begonnen in 2008 al met een negatief saldo van € 35 miljard, en stonden in november 2017 op -€ 367 miljard, € 39 miljard meer dan een jaar daarvoor (2).

Derde grootste schuldenaar is de ECB zelf (€ 230 miljard in het rood, een stijging van € 70 miljard). Griekenland, dat de afgelopen jaren zo in het nieuws was, heeft ‘slechts’ een Target-2 schuld van een kleine € 61 miljard, een flinke verbetering ten opzichte van eind 2016 (-€ 72 miljard).

Transferunie al jaren een feit

Het moge duidelijk zijn dat de eurozone al vele jaren een transferunie is, waarbij de miljarden in één richting stromen: van Noord naar Zuid. Wanneer dit zal eindigen weet niemand – vermoedelijk op het moment dat de financiële wereld zijn vertrouwen verliest in de euro, bijvoorbeeld omdat deze Target-2 saldo’s verder blijven oplopen, en/of de ECB blijft doorgaan met het financieren van de Zuidelijke (staats)schulden door maandelijks tientallen miljarden virtuele euro’s ‘bij te drukken’.

Target-2 schaamteloos onverantwoord

Volgens alle gezonde financieel-economische spelregels is het Target-2 systeem schaamteloos onverantwoord, maar ‘gezond’ en ‘euro(zone)’ zijn twee termen die elkaar al van meet af aan hebben uitgesloten. Dit kan daarom niet anders dan in een ongekende crash eindigen. Die kan theoretisch nog vele jaren op zich laten wachten, maar ook al volgende maand plaatsvinden.

Italië kan instorting veroorzaken

Al op 4 maart kan het spannend worden, als er in Italië weer eens algemene verkiezingen worden gehouden. ‘Die Hard’ Silvio Berlusconi is ondanks tal van schandalen weer terug van nooit weggeweest, en ligt in de peilingen op nr.1. Berlusconi wil naast de euro een parallelle Italiaanse munt invoeren, zodat het land weer concurrerend kan worden.

Zijn oplossing is de meest reële om de eurozone in andere vorm overeind te houden, maar zal de financiële markten tegelijkertijd in grote onzekerheid storten, met het risico op een instorting zodra Berlusconi zijn zin niet krijgt van Brussel, en met zijn land vervolgens de eurozone compleet verlaat.

5
1 zilvergoud

* Verwijderd door de redactie *

2 Captain Hero

De geile droom van de EU het nivelleren is ook financieel een succes.
Ze hebben de controle op de pensioenvoorraad al en D666 praat de jeugd individuele pensioenen aan waardoor de huidige pot gewoon ergens anders voor gebruikt kan worden.

Slaap lekker usefull idiots.
En noem je zelf vooral wijs of intelligent met je stem op de partijen die dit toestaan.

4
3 Eastwood

Dat is een tegoedbon van ruim 6000 Euro per Nederlander. Waar kan ik die verzilveren?

7
4 RazorBlade

Italië en Spanje mogen een voorbeeld nemen aan Portugal. De rechtse regering werd weg gestemd en er werd een links beleid gevoerd Investeren i.p.v. bezuinigen pensioen leeftijd verlagen, minimum salaris verhogen enz. Banken hervormen en zie wat er gebeurd in Portugal er wordt meer uitgegeven meer belasting inkomsten, de (jeugd)werkloosheid daalt en de staatsschuld neemt af. De SP (Roemer) wilde dat ook maar niemand luisterde en liet zich gek maken door leugentjes en mooie praatjes.

8
5 yanyans

@1
Dank voor de duidelijke uiteenzetting

Engeland heeft nog niet zo n slechte keus gemaakt

Niet de vraag of het gigantisch gaat klappen maar wanneer, in de tussentijd word het gewonen volk leeggeroofd van alles wat hij te besteden heeft en zijn wij het hardste getroffen als het weer fout gaat

5
6 Deelname

@5 Je hebt bijna helemaal gelijk als je denkt dat de Portuguese economie beter draait dan de Nederlandse economie. Wat een onzin is dat zeg.

7
7 RazorBlade

@7
Goed lezen ik denk dat helemaal niet Maar hun economie draait veel beter dan onder hun rechtse regering zo goed zelfs dat hun staatsschuld afneemt.

8
8 yanyans

@6 Je snapt het niet zo heel erg. Het kan niet klappen. Dat is nu juist het slechte van dit hele target 2. Als een Italiaan een Duitse auto koopt dan krijgt die Italiaan die auto feitelijk gratis. De schuld wordt pas vereffend op het moment dat Duitsland of Italië uit de EU stappen. Probleem is alleen dat zowel Duitsland als Italie niet uit de EU kunnen stappen. Zoals wordt gezegd zou Duitsland bijna een biljoen meekrijgen als het uit de EU stapt. Wie gaat of kan dat betalen in de EU. Italie niet in ieder geval want die hebben zelf al een enorme schuld. Zelfde voor Frankrijk etc. Als Duitsland dus uit de EU stapt dan is de EU failliet en van een kale kip kan je niet plukken. Italie kan uiteraard ook niet uit de EU omdat ze dan een zelfde soort mega bedrag moeten betalen aan de EU. Waar gaan ze dat geld vandaan halen.

Kortom, er veranderd niets want de belangen zijn te groot. Blijft wel zo dat die verschillen alleen maar op blijven lopen tussen de landen onderling en wij dus de zuidelijke landen van onophoudelijke geldstroom voorzien. Alles wat ze van ons kopen wordt op krediet gekocht maar wordt nooit afbetaald. Vandaar mijn sarcastische opmerking waar ik die 6000 Euro per Nederlander kan ophalen. In theorie kan dat als we uit de EU stappen maar de rest van de EU kan zelfs dat niet zomaar betalen. Als we uit de EU stappen dan zal er waarschijnlijk een betalingsregeling worden getroffen die ver doorloopt tot na mijn dood en dus dat ik nooit mijn centjes krijg.

9
9 RazorBlade

@8 Je betrok ook de plannen van de SP er bij om aan te geven dat het wel een goed voorbeeld zou hebben kunnen zijn voor Nederland. Onze economie draait nu ook bijzonder goed ondanks, of dankzij de bezuinigingen die zijn doorgevoerd door Rutte 1. Niemand zal het ooit zeker weten.

8
10 RazorBlade

De grootste chantage ooit, we zijn genaaid. Weg uit die vreselijke eu.

3
11 Ceesje

@9
Ik bedoel ,,, die enorme schuldenberg die nu opgebouwd word kan niet onbeperkt doorgaan en moet ooit klappen

Zoals @1 ook uitlegd dit kan alleen maar gaan crashen de vraag is wanneer

1
12 Deelname

De buit is al lang binnen, toendertijd heeft ook Nederland een blanco cheque uitgeschreven waarvan de rekening toch op een gegeven moment gepresenteerd gaat worden (aan de burgers) en in feite is het al vanaf het begin van de EU (in haar huidige vorm) dat er geld MOET stromen van noord naar zuid om het gebeuren aan de gang te houden: https://langleveeuropa.nl/2015/01/buit-is-veilig-herstructurering-van-schulden-kan-beginnen/

2
13 Proemevla

@1
Dus Berlusconi wil de parallelmunt invoeren.
Iets wat ik al jaren bepleit voor de gehele Eurozone.
Echter : er zit een addertje onder het gras met deze oplossing.
De schulden zijn in Euro s.
Ga je die parallelmunt devalueren, dan stijgt als het ware hun schuld in de parallelmunt.
Dus schuldverlichting is dan nodig of Italie is bij een devaluatie onmiddellijk failliet.
Overigens Target 2 is een bom onder de Euro.

2
14 abessijntje

@10
Is dat zo? De rijken worden hier steeds rijker en de armen steeds armer In Portugal zijn de rijken juist aangepakt en de armen worden minder arm Wij geven 1,4 miljard per jaar weg aan de rijken

3
15 yanyans

Of je gebruikt een parallelmunt zoals Cuba dat jarenlang heeft gedaan. De basisbehoeften zonder luxe voor weinig voor het volk en de dure munt, hoge prijzen en betere goederen voor de toeristen.

1
16 Echwaarjoh?

@15 Waar ik bezwaar tegen heb is het aanpakken van de rijken. Het is juist mijn ideaal dat iedereen een goed inkomen heeft en dat hoeft niet te betekenen dat mensen niet rijk mogen zijn. Niet iedereen hoeft rijk te zijn maar niemand hoeft arm te zijn. Wat ik vaak proef uit de linkse hoek is dat ze liever hebben dat iedereen arm is in plaats van sommige mensen rijk en andere mensen een normaal inkomen. Bij links is vaak de inkomensongelijkheid een belangrijker thema dan armoede bestrijding. Je hoeft niet rijk te zijn om niet arm te hoeven te zijn en het is prima mogelijk dat je buurman superrijk is terwijl het jouw aan niets ontbreekt. Ik denk dat de "armen" in Nederland het een stuk beter hebben dan de armen in Portugal. Dus in relatief opzicht kan het best zo zijn dat in Portugal de verschillen kleiner zijn geworden maar als ik zelf kansarm zou zijn dan zou ik toch liever in Nederland wonen want dan heb ik het een stuk beter.

5
17 RazorBlade

@17
Voor mij mag een rijke echt rijk zijn.
Mits de arme goed rond kan komen.
Immers die duizend armen kopen spullen , waar weer werkgelegenheid ontstaat.
De rijken potten vaak op en trekken zo geld uit de economie.
Geld moet rollen.

0
18 abessijntje

* Verwijderd door de redactie *

19 Captain Hero

@17
Ik heb nergens gesteld dat de armen in Portugal het slechter hebben dan die in Nederland Wel heb ik gesteld dat de armen in Portugal door hun linkse regering het steeds beter krijgen minimum loon is verhoogd,WW is veel minder geworden enz.En hun staatsschuld is minder geworden En dat kan je van Nederland niet zeggen wij hebben bezuinigd,pensioenen verlaagt,BTW verhoogd flexbanen gecreeerd enz M.a.w. De gewone man in Portugal is er op vooruit gegaan en in Nederland er op achteruit

2
20 yanyans

Gaap…..Xanderhoax….dat er nog altijd mensen dat rechtse blogje serieus nemen zeg!

14
21 WijzeDwaas

@18 Vaak zijn de rijken het niet aan het oppotten. Vaak zit hun vermogen in een bedrijf. Soms is dit het bedrijf wat ze zelf hebben opgezet met zuinigheid en vlijt. Mijn werkgever is eigenaar van een bedrijf dat hij een paar jaar geleden heeft opgezet. We werken er nu inmiddels met meer dan 30 mensen en aangezien we een groothandel zijn is het grootste gedeelte van het vermogen van mijn werkgever voorraad dat bij ons in het magazijn ligt. Dit vermogen verschaft dus meer dan 30 mensen een boterham maar op papier is mijn werkgever miljonair. Hij heeft echter nog steeds gewoon een tweedehands autootje en leeft niet in de luxe die je misschien van een multimiljonair zou verwachten. Is hij rijk? Tja, op papier wel, maar in de praktijk gaat hij heel gezond met zijn geld om en hebben een groot aantal mensen dankzij hem een leuke baan.

2
22 RazorBlade

@21 Tsja het is net of je in een parallel universum beland als je de commentaren leest in deze draadjes.

5
23 Oebie

@13 Denk tijdens een oorlog, die daadwerkelijk uitgelokt wordt, naja zo zie ik het soms, als je alle standaard/staats media volgt.

4
24 etymologie

Ik ben benieuwd of Berlusconi volgende maand de verkiezingen wint. Voor mij zou dat betekenen dat verkiezingen niet door mogendheden beïnvloed word, of toch!

4
25 Verwonderd

@9 Zoveel onderbuik onzin zonder onderbouwing heb ik nog nooit gehoord,..

Klinkt leuk voor mensen die niet beter weten,..

Wat een fantasie heeft u !... u zou zo de politiek in kunnen ,..hahahaha

2
26 iedereen heeft recht op mijn mening

DIT IS XANDER NIEUWS,..

NEP NIEUWS DUS

8
27 iedereen heeft recht op mijn mening

Op zijn simpelst voorgesteld, werkt Target 2 , het betalingsplatform van de Euro-muntunie, mijns inziens , als volgt.

Als een Italiaan iets van U gekocht heeft , dan geeft hij een betalingsopdracht aan zijn Italiaanse bank . Die maakt het bedrag echter niet direct over aan Uw Nederlandse bank .

Nee, alle Italiaanse banken houden een rekening aan bij De Italiaanse Centrale Bank. Alle Nederlandse banken hebben een rekening bij De Nederlandse Bank ( /de Bundesbank).
De Italiaanse bank van de koper stort het bedrag op de verzamelrekening van de Italiaanse Centrale Bank.
Nu gaat er een signaal naar DNB . Deze boekt van zijn verzamelrekening het bedrag naar de rekening van Uw bank, die het bedrag op Uw rekening bijschrijft.

De bedoeling van dit systeem is dat DNB en de Italiaanse Centrale Bank ieder aan het einde van de dag alle te ontvangen en te betalen bedragen optellen en aftrekken. De uitslag daarvan is dat bijvoorbeeld Nederland per saldo nog 104 miljoen te ontvangen heeft van Italië. Een dergelijk systeem werkt eenvoudiger dan verkeer over de grens van alle individuele betalingen.

Het vervelende van Target 2 is echter dat daadwerkelijke verrekening tussen DNB en de Italiaanse Centrale Bank sinds de Eurocrisis niet langer plaatsvindt.

Wat betekent dit? Dat DNB feitelijk Uw bank en vervolgens U betaald heeft namens de Italiaanse koper en zijn bank. Vanuit de invalshoek van internationale betalingen is de levering aan Italië en de Italiaanse koper gratis geschied.

Evenzo, indien een Nederlandse bedrijf producten levert aan een Italiaanse klant. DNB betaalt de rekening.

Evenzo, indien een Italiaanse bedrijf een Nederlandse bedrijf overneemt. DNB betaalt de overnamesom uit aan de aandeelhouders van het Nederlandse bedrijf.

Het enige dat DNB, zolang er geen verrekening tussen de Centrale Banken plaatsvindt, opbouwt, is een groeiende vordering op de Italiaanse Centrale Bank. Maar die vordering , inmiddels meer dan 100 mrd euro, is zo groot dat zij niet opeisbaar is.
Feitelijk krijgt Italië dus momenteel gratis goederen en diensten geleverd vanuit Nederland en Duitsland. Nederlandse en Duitse werknemers werken zo beschouwd voor niets, want de enige wijze waarop zulke grote vordering ooit nog kunnen worden weggewerkt, is doordat noordelijke belastingbetalers via een Euro-geldoverdrachtunie de schuld aan henzelf betalen, of, indien de vordering op landen als Italië via de uitgifte van gemeenschappelijke Eurobonds in de lucht kan worden gehouden, of via extreem monetair beleid van de ECB, zoals nu.
Dat alles in de hoop dat op een dag de zuidelijke Eurolanden een betalingsoverschot bereiken ten opzichte van Noord en de vordering geleidelijk wordt weggeknabbeld.

Tot die tijd, doen landen als Nederland, Duitsland en Finland er verstandig aan exportmarkten te zoeken buiten de EU, met betalende klanten. Dat kan een tussentijdse grote klap verzachten.

4
28 duurendaal

Xandernieuws (of Xander Nieuws) is een complottheorieënwebsite en haatblog die allerhande pseudowetenschap, kwakzalverij en andere complottheorieën publiceert en aanprijst. Veel inhoud wordt geïnspireerd door complotdenker Alex Jones[1].

De website werd opgericht door een anoniem persoon die zichzelf "Xander" noemt, nadat zijn vertrouwen naar eigen zeggen was beschadigd op de vorige website waar hij actief was, "Wees Waakzaam". De website Xandernieuws bestaat sinds 5 september 2008[2], en heeft sindsdien het internet al vervuild met duizenden onzinartikels. De naam van de website moet worden beschouwd als (X)ander Nieuws[3], wat de indruk moet wekken dat je er "ander nieuws" kan lezen - maar vooralsnog vind je er niets dat kan worden getoetst aan de realiteit.

http://nl.hoax.wikia.com/wiki/Xandernieuws

4
29 iedereen heeft recht op mijn mening

Afgezien van de waarde van de website Xander Nieuws, is de toenemende spanning binnen Target 2 geen loos verhaal.

De studie naar de oninbare vorderingen die zich opbouwen binnen dit stelsel, is verricht door (Dr.) Hans-Werner Sinn, gepensioneerd directeur van het Duitse Ifo, een van de vooraanstaande economen in Duitsland. Hiertoe heeft hij de balansen van de betrokken Centrale banken nauwkeurig nageplozen.
Sinn is geen kleine jongen, ook internationaal niet.

Toevallig publiceerde het Financieele Dagblad vandaag, 10-02-2018, een artikel van zijn hand: “Vergis U niet: de transferunie is in de maak.” (p14)

https://fd.nl/opinie/1240818/vergis-u-niet-de-transferunie-is-in-de-maak

(Helaas, betaalmuur.)

2
30 duurendaal

@17
Het gaat om de extreem rijken dat is iets anders dan iedereen een goed inkomen gunnen.
Die extreem rijken zijn namelijk zo rijk omdat de armen hun rijkdom als het ware betalen, daar zij steeds minder te besteden hebben.

0
31 welofniet

@28 dat gebeurt nu ook.alleen via de ECB, alle Europese banken hebben een rekening bij de ECB. margining vind als volgt plaats alle betalingen worden aangeboden bij de ECB. Die boekt de verschillen over tussen de banken en die worden dan bijgeboekt op de rekening van de begunstiger!

0
32 mike45

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@13Doe niet zo dom Bennie Bob, als je ze voorbij loopt zie je die telefoon een meter uitsteken onder die hoofddoek, en als ik dan achterin ben...

1 minuut geleden geplaatst door Marrie1

icnivad
Hormoontherapie bij overgang populair: 'Niet voor iedereen nodig'

Als ik die chagrijnige koppen van de 50+ers zie dan zou ik het zelfs verplicht willen stellen! 😀...

3 minuten geleden geplaatst door icnivad

icnivad
Het Zwanenwater wordt niet zomaar weer gifvrij

De stervende zwaan in het zwanenmeer....

5 minuten geleden geplaatst door icnivad

Bram brabant
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

67 is normaal volgens Den Haag.Maar die zijn niet van deze wereld.Ga eens een week met een echt zwaar beroep mee. Bv stukadoor stratenmaker ...

8 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

icnivad
Onderzoekers leggen een verband vast tussen verdachten van de terroristische aanslag in Moskou en Oekraïne - Dissident.one

En waarom ook niet? IS hed niets urgents te verhapstukken en als je bakken met geld kunt krijgen, en als het misgaat 70 maagden is dat wel een g...

8 minuten geleden geplaatst door icnivad

Rooibos
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@11 Ooh kijk das weer typisch een links dingetje, gaan discussiëren over de vorm van kritiek.abnormal of abnormaal.... tja een tiepvout...

8 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Defcte burger
Eitjes zoeken kan het beste zondag, tweede paasdag kletsnat

Lievert waar is mijn dokters uniform ? We gaan zondag niet naar mijn ouders, we gaan zondag eitjes zoeken en daar gaan we heerlijk de gehele...

9 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Ron MVV Maastricht .
Hoe een verkeersboete van 380 euro voor telefoongebruik achter het stuur kan oplopen tot 2.000 euro

De politie moest een hamer mee kregen. Met telefoon achter het stuur. Wordt de telefoon stuk geslagen. ...

9 minuten geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

LoydMorris
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@3 Ik vind transgenders echt niet spannend. . . Wel vind ik, dat het oneerlijk is om met zo'n team tegen "van nature vrouwelijke meiden" te s...

9 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Ron MVV Maastricht .
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@10 Ow dan had ik je verkeerd begrepen. Hier is dat niet. In de wijk naast waar ik woon wel ...

12 minuten geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

NK. App
Mia NakedGoogle Sexy GirlElle Brooke Leaked OnlyfansKitty Lynn PornWww Indan Xnxx ComSexy Xxx Video NewNude Wife IndiaFre 3d PornSlim Girl XnxxPov BlowingBen 10 Porn GwenFreex XxLoretta Swit NudeZaawasdiجق دخترMovie Porn Thaiسکس محجبهFeet Worship VideoTamil MasturbationIndian Sex Partyافلام سكسية مترجمةMaturealbulmJen Brett OnlyfansFacesitt PornXxx School MadamActorespornoAnimated Game PornPornos AudioNacked PicMom Sucked Me OffJenna Fischer Sex TapePornhub.copmJodie Foster NudIllustrated InteracialTouching ClitZero Tolerance - After School Orgy Torrent8ndian PornKing NoirexxxAli Adamos PornLong Hair Hard SexArchana Sharma Hot SceneRobby Echo PornTeens Big Tits NudeXnxx XhemstarSexx Sunny LeonTerri Runnels NudeCrack WhorepornLesbian Seducyion PornRoman And Sharon PornPornos 18+RedgiffsMilfwifeMandakini XxxXnxx MammyDadcrush XxxOutdoor Xnx VideoWhoaboyz Porn里番网站Jessi Rae PornHands Free CummingSunny Leone Xx Video Sunny LeoneIndian Sexy Boobs VideoCamsoda.copmPornoromaniaWomen Sucking A CockEmmy The Robot PornPrison Break By BifuckSundar Sex VideoXxx Videos South IndianFae LuxAutumn Falls SoloSonic VoreMilena Velba PornFull Length Gay PornAnri Okita CreampieIndian College SexPorn Videos Clips FreeBet Lost PornWww SpankbangWhite PornBeeg.vomKelly DevoneGirls BobsGay Sex Hd VideoHoopsydaisy OnlyfansHomegrown Porn VideosBonnie From Family Guy PornFutanari ManhuaMallu PussyMia Malkova BdsmBhabi Force SexJenna SetivaSexfather And DaughterTrannydildoSkirt No PantiePorn/bigcocksNew Porn Video Full HdXxx Www Sex ComRécits PornographiquesNude Men Locker RoomAdriana ChetikMaria Rodriguez PornPorns Of JapanBlondie FessreBaddie NudesFree RapepornCumfilled MouthKiara NudeFree Mom And Son PornPov MissionaryMeet'nfuckStrip Tease PornPornos Videos RealesDiane Franklin Movies ListPorn By MotherXxx AnemeCelebrities SextapesAdultfriendPillow HumpersMaya Rati ComVoluptuous PornKatt Leya XxxPornhub Free UseTmkoc SexAunty New SexSex Video NeSophi DreamTits CandidKatie Sigmond Only FansHindi Xvideo Full HdSisloves.e櫻花動漫Stars NueReddit CelebsnfwNaked In The PoolPorn With A PlotFreuse PornFilme Pornô As NovinhasSpanish PornChrissy Teigen NakedLeia PornCindy HopeIndian Aunties Nude PhotosMorocco SexMilfswallowsPron MdSexo Em GifNikke HentaiTails PornAnal Milf Amateurs