apps-nooit-meer-iets-vergeet

Met behulp van deze 5 apps vergeet je nooit meer iets!

We gebruiken onze mobiele telefoon tegenwoordig voor zoveel dingen. Voor bijna alles is wel een app te gebruiken. Zo is er ook genoeg te downloaden in de App- of Playstore voor de vergeetachtige mensen onder ons. Lijstjes maken van je boodschappen, taken of andere verplichtingen, het was nog nooit zo makkelijk met deze 5 apps.

#1. Wunderlist

De eerste app die erg handig is, is Wunderlist. Deze app kun je gebruiken op iOS, Android en ook op je Mac. Een ding dat Wunderlist zo goed maakt, is de synchronisatie. Een lijstje aanmaken is zo gebeurd, en zodra je de lijst hebt aangemaakt, verschijnt ie op alle apparaten waar jij bent ingelogd! Bovendien kun je ervoor kiezen om lijstjes te delen met vrienden of familie. Zo kun je ook zien wat de mensen om je heen nog moeten doen voor een gezamenlijke taak! Nooit meer dubbele boodschappen in huis dus.

Leestip: Zo laadt je smartphone super snel op!


#2. Evernote

Evernote is een echte notitie-app. Met een simpele klik heb je een nieuwe notitie aangemaakt, en je kunt ervoor kiezen om deze notitie in lijstvorm te maken of niet. Iets wat Evernote onderscheidt van andere notitie-apps is de mogelijkheid om spraakmemo’s op te nemen! Hiermee kun je even snel iets opnemen wat je echt niet mag vergeten! Evernote is zowel beschikbaar als applicatie op de grote platforms en als website. De aangemaakte notities worden automatisch gesynchroniseerd, zodat je jouw lijstjes altijd in de buurt hebt.

evernote-app


#3. Quip

Quip is een iets minder bekende app, maar toch is ook deze erg handig. Quip is de enige dienst in deze lijst  waarmee je ook spreadsheets kunt delen. In een spreadsheet maak je makkelijk een overzicht van je financiën of andere belangrijke zaken die je niet mag vergeten. Deze functie maakt Quip ook een handige zakelijke applicatie. Een lijstje of spreadsheet aanmaken en delen met de rest van je team is zo gebeurd, en je kunt zelfs met elkaar chatten. Quip is beschikbaar als applicatie voor Android, iOS, Mac, en Windows.

quip-app

Leestip: Zo vallen je opladers nooit meer achter je bureau!


#4. Google Keep

Deze gratis dienst van Google biedt een hele overzichtelijke app. Een to-do list heeft niet altijd toeters en bellen nodig, en dat zal je bij Google Keep ook niet zo makkelijk terugvinden. Deze applicatie doet gewoon waar hij voor bedoeld is: lijstjes en notities maken. De lijstjes die je maakt worden automatisch geüpdatet, zodat je op al je apparaten ziet wat je net hebt toegevoegd aan je boodschappenlijstje! Je kunt een lijstje of notitie ook delen met anderen. Google Keep is alleen als applicatie te verkrijgen, voor zowel iOS als Android.

google-keep-app


#5. Squid

Voor een iets uitgebreidere app kun je Squid overwegen. Squid valt het beste te omschrijven als een digitaal notitieboek. Er kan namelijk ook worden getekend in de notities die je aanmaakt. Hiervoor kun je zowel een stilus als je vinger gebruiken. Als je op zoek bent naar een simpele app voor het aanmaken van bijvoorbeeld boodschappenlijstje of een to-do list is Squid misschien een beetje te overweldigend, maar het biedt wel een hele hoop mogelijkheden!

squid-app


Zijn we apps vergeten? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.