door Dachtutniet in Politiek  ·  25 Reacties

  • 7
  • 437x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En wat is er nog meer achter de schermen besproken.

0
1 Dachtutniet

Multinationals zaten helemaal niet aan tafel, bij sommige zaken zijn de sociale partner betrokken zoals de vakbonden, de werkgever verenigingen etc. Volslagen normaal!

22
2 mike45

@2 U wel ? hoe weet u dat nu

4
3 chouffleur

VVD wil afschaffen dividendbelasting niet uitleggen

https://www.beursgorilla.nl/video-nieuws.asp?story_id=804958

1
4 Dachtutniet

@3 dat hebben de sociale partner toch gewoon toegegeven, dat is niks nieuws dat al tientallen jaren zo. Nederland polderland, overleg cultuur!

15
5 mike45

@4 dat was een wens van de werkgevers verenigingen, er was geld te verdelen en die hebben gezegd dat we het liefst zien in een verlaging van de dividendbelasting, en winstbelasting. de werknemers hadden dit het liefst in verlaging van de loonbelastingen.

12
6 mike45

Logisch dat GL afhaakte

1
7 yanyans

Zo gaat het al haren.
Er wordt flink "gelobbyd" om zaken in het Regeerakkoord te krijgen, dat is niets nieuws. Maar dat multinationals druk hebben uitgeoefend voor belastingverlaging, is zeer vreemd te noemen.

0
8 Strongoli

https://nos.nl/artikel/2202002-rutte-geeft-gesprekken-over-dividendbelasting-toe-maar-zonder-namen.html

Pure chantage.
VVD is voor de Multinationals dus VVD is makkelijk te chanteren.

0
9 Dachtutniet

@8 het zijn de werkgeversverenigingen en werknemersverenigingen, je gaat een belastingsysteem hervormen, dan vraag je aan die verenigingen wat zijn jullie wensen en ideeën en waarom zouden jullie dat willen, want die heb je straks nodig om het systeem geimplementeerd te krijgen

Jullie doen net alsof dit allemaal heel raar is maar dat is niet zo! Dat is volslagen normaal in Nederland dat is al tientallen jaren zo.

10
10 mike45

* Verwijderd door de redactie *

11 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

12 Captain Hero

@12 Multinationals betalen gewoon belasting in Nederland,

Grofweg de helft van de Nederlandse vennootschapsbelasting wordt opgehoest door multinationals, zegt hij, maar wie wat betaalt? Zolang de bedrijven het niet rapporteren, zijn alle schattingen wilde speculaties. En zijn de punten die deze bedrijven krijgen toegekend, dus ook met veel onzekerheid omgeven. Unilever betaalt wereldwijd 2,2 miljard euro. En de andere helft word betaald door het MKB.

Nu de helft van de banen in Nederland komt voor rekening van de MU en de andere helft van het MKB. Dus die balans die klopt prima.

En het is helemaal niet zo dat je als werknemer in Nederland heel veel loonbelasting betaald Nederland zit met 35% precies op het gemiddelde van de OUZO landen.

9
13 mike45

* Verwijderd door de redactie *

14 Captain Hero

@14 Dan jaag je ze toch de grens over, dan betalen ze helemaal geen belasting meer gaan alle directe en indirecte banen verdwijnen mee over de grens. En die mensen moet je dan van een uitkering voorzien i.p.v. dat die bedrijven die mensen een salaris betalen en loonbelasting afdragen.

Dus je kunt wel schreeuwen dat het ander moet in Nederland, maar Nederland is niet het enige land in de wereld. We zijn in concurrentie met andere landen en wat Rutte doet die maakt gewoon een rekenen som, wat kost het als de bedrijven vertrekken en wat kost het als het ik ze hier moet houden. En die balans slaat duidelijk over naar laten we ze maar hier houden.

Dat kun je die man toch niet kwalijk nemen, dat zou jij toch ook doen, jij maakt toch ook altijd een afweging van wat kost het en wat levert het op.

8
15 mike45

* Verwijderd door de redactie *

16 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

17 Captain Hero

@16 Jij praat allemaal poep man, natuurlijk is dividend belasting een belangenrijk issue, Shell, Unilever etc, zijn aan verschillende beurzen genoteerd, dus als je in Londen geen dividend belasting hoeft te betalen dan koop je daar je aandelen en niet Amsterdam.

Personen als Mark Rutte en andere top figuren in de politiek die hoeven helemaal niet om baantjes te zeuren, als Mark Rutten morgen beschikbaar is dan bellen ze hem de telefoon roodgloeiend of hij niet bij hun wil komen werken als CEO, of voorzitter van de RvC.

7
18 mike45

Tja dat er nog iemand verbaast over is het was en blijft een partij voor het grote geld de gewoon verdiener heeft totaal niks aan deze malloten partij.

alle verworvenheden waar vroeger voor gestreden is word langzaam afgeschaft. Dankzij Rutte en zijn VVD clan krijgen werkgevers steeds meer rechten en voordeeltjes helaas gesteund door dom hokje denkend naive lingen die stemmen op deze partij en zich rechts noemen. Maar goed er zijn maar weinig partijen die echt iets voor onder 2x modaal doet de SP het meest nog maar krijgt geen steun en is dan ook nog links en die zijn niet geliefd door het hokje syndroom. D66 doet ook eigenlijk niks De PVV heeft het te druk met moslims Het CDA je zou het hopen maar door pluche zucht lopen die ook achter de anti burger partij VVD aan. De PVDA heeft ons laten vallen Groenlinks doet ook niks. En Baudet die meer bekend word door opmerkingen dan oplossingen en wijsvinger politiek. Als gewone burger heb je daar niets aan problemen aanwijzen is nou eenmaal makkelijker dan oplossen We worden opgejut door links rechts links krijgt nu overal de schuld van en in de schoenen geschoven ook al hebben er draadjes genoeg hier met deze feiten. En dankzij dat vaart rechts daar wel bij want zij zijn zogenaamd de heilige masiejas. En stemmen ze daarom graag VVD die totaal niks met ons heeft en het grote geld aan bid in hun rechtse kerk. Mijn hoop is dat het links rechts geblaat eens op houd en een partij die problemen aanpakt in plaats het gejank het is hunnie schuld.

0
19 magikeven

Het was al jaren geleden de wens van bedrijven om de dividendbelasting af te schaffen.En het is Rutte III die deze wens in vervulling heeft laten gaan zonder een antwoord te geven op de vraag waarom dit goed voor Nederland zou zijn.

0
20 jantje van leiden

"Multinationals zaten aan tafel tijdens formatie
9-11-2017"

Oud 'nieuws' , dus waarom ingebracht ... omdat FvD onder vuur ligt?

3
21 kenny013

@21 Nee, dit is om ons er aan te herinneren waarom we niet op de VVD moeten stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Mensen vergeten nogal snel.

0
22 benbenieuwd

@22
Ik denk niet vergeten, het interesseert ze blijkbaar niet.
Ze hebben het nog steeds goed en worden graag belazerd.

0
23 kenny013

* Verwijderd door de redactie *

24 Captain Hero

Ik leg al JAREN uit dat Rutte GEEN 'premier' is maar MARIONET en PUPPET van de Oligarchen is. Hij werkt voor ze, behartigt hun agenda en reist de wereld voor hen rond, olv Verhofstad, zn hogere in rank, en onder het mom 'handelsreisjes'.
Daarna komt hijzelf aan de beurt, dan zn kat en dan verder NADA KOMMA NIKS!!
En dan komen de "Verkiezingen' die hij VERVALST heeft door zn FALSE FLAG toneelstukje met Erdogan, dat ze nog even volhouden tot na de gemeenteraadsverkiezingen ( Zijlstra zet Turkse ambassadeur uit) en dan stemt het achterlijke volk op basis van 'programma's weer op het verkeerde vakje en wat gebeurt er dan????????
Nederland wordt van de priorieiteitenlijst gehaald, die dus NOOIT bestaan heeft, en komt zomaar opeens uit het niets, als Manna Uit de VVD Hemel, het lijst van BUITENLANDSE MILJONAIRS te voorschijn en wordt als ENIGE DIRECT ingevoerd.
Hoe achterlijk moet je zijn om niet te zien dat je BEZET door criminele clowns bent???
En de lastenverhogingen die dit gaan opleveren zullen DUBBEL zijn, dus de VVD draait weer een gat in de vijver van het lachen...

1
25 FNKTD

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Offtopic

@2685 en @2687Jeetje, dat is wèl erg lang. Dat kan toch niet? Of zou dat ook weer één van de "pesterijtjes" zijn richting één bepaald per...

zojuist geplaatst door Strongoli

Bob Sleebaan
GeenStijl: Hé, ff opletten Eric van der Burg: Polen gaat Kiev wél helpen dienstplichtigen terug te sturen

Slappeling die vd Burg. Ook dienstplichtige Eriteers geeft hij onderdak. Rutte vindt het allemaal best en laat hem zijn gang gaan. 🤔...

13 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

elsemiek
Offtopic

@2685 Idioterie een maand al , wat zou je hier moeten doen om je account verwijderd te krijgen ?dreigen met een bom ?Ze zijn t bovendien ver...

16 minuten geleden geplaatst door elsemiek

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@11 het is een probleem van de winkel, niet de normaalgedragende klant - nu moet de normaalgedragende klant het bekopen met een potentiele schen...

18 minuten geleden geplaatst door maarten1234

elsemiek
Offtopic

@2684 Ik was op kraamvisite , laat thuis , smorgens vroeg de deur al uit , dus was blij dat ik zat heerlijk joh met een malibu 😛...

21 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Snorrie
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@9De baas van de Nato is niet ondergeschikt aan een mp...

22 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@8En dat zal in ieder pand met beveiligingscamera's hetzelfde zijn.Zodra het maar vermeld wordt voordat je het pand binnen ga.Als je dan...

25 minuten geleden geplaatst door Snorrie

maarten1234
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

modaal+ moet dus minder uitgeven... slecht voor de economie ;)...

33 minuten geleden geplaatst door maarten1234

elsemiek
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@46 Lul niet zo hypocriet, jullie moesten elkaar op NJN al niet , jij denkt dat ik uit een ei kom of zo ?Er wordt nu tegen jouw gescholden en ...

33 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Bop
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@8 Jij bent wel héél erg wantrouwend....

34 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Jack And Jill AnalChaturbate AsainKurumi HentaiCadencd LuxEnglish XvideoGandi Baat 4 Episode CastDaddy And Step Daughter PornXhamster PhotosAsian Erotic MassageF 95 ZoneNudifying OnlineTsukasa AoiSexytitsAlbi RydesAsianbunnyx NudeFree Porn SitesHidden Camera Bathing VideosPorn Film In HindiFatal MobelIndian Hot Aunty Sex VideoWww South Indian Sex ComInterracial MissionaryAbbeywinters FreeTabu Sex VideoIndian AnalsexHd VintagepornMr JavFilmes HentaiCristy ThomXxx PoroDorcelclub SexPorn Hd ChinaOnlyfans BlondeGostosas Do TwitterChori Chori Sex VideoPegged By The WifeEbonygangbangClear FleshlightMyfreecams.comGay Cum TwitterLili Jordan PhillipsSexvideos OldFather And Daughter Xxx MovieAlison Tyler DpSex Ai ChatPics Free PornTout Les Femme NueJaaden Kyrelle PornKatee Sackhoff HotBeautiful Nude WomanIndian Hot SexDesi First Night Sex VideoTattooed MilfLisa Ann NakedBellessa PlusSoccer Mom PronFuta Porn 3dBlackfuck VideosAmbsofficialDesi Prone VideoSex Hd QualityWww Sexmax XxxPregnant Desi SexXxx Video GuwahatiForce Gay Porn VideosBbc Vr PornTelugu Aunty Sex PicsHottest Sex SceneHot Omegle TeensSexo Prive ClubBrie Bella NudeTeens CumsAnna PornByoru NudesFemaleworshipDoujin EmoAi Celebrity NudeXhamster For FreeElsa SexFree Anime PornHd PuronBf Video PregnantIndian Xxx VideosFuckass HoleRule34 Video.BlogtestosteronaBban-431Mikayla Demaiter TittiesKolkata Park SexTrannysupriseBokep Ibu IbuTheseductivehotwifeStoya PornMyanm PornBlack PorbAnime Hent AiGeorge UhlXnxx Www Com VideoTyytGayjock PornIndian Hindi Audio PornAladdin PornMom Friend Porn VideoHentai SharingAnime CreampiesHot Naked AsainsSasha Banks NudesSkip The Games HuntsvilleKatestone NudeDesi Tamil Aunty SexMyanmar Xxx VideoSunny Leone Toilet SexAdult VideDancing Bear CumshotDisne Lane NudeAnasuya XxxDaughter Seduces Step MomOnoff RedditReddit Asian HottiesMrsexMaturalbumHamster Free PornFree Pornstar VideosTaz AngelsAny Porn DownloadXhasterliveLana Rohads XxxBrrazers Porn VideosDesi BreastfeedingJapan Doctor Sex VideoMila Azul DildoMasalaseneLikly Collins NudeTeen Porn Hd VideoRaquelle_starTamil SuhagratHard Hd Porn VideoPáginas PonoFrogsexBabyyber OnlyfansDesi Nude CelebrityFuck StoriesBoob NakedSefyEscort 6Hot Sexy Nude BabesJulie Cash AnalFirst Time Defloration Sex VideoClassic Xxx Full Movie1980s Pornography