door ontken in Binnenland  ·  38 Reacties

  • 23
  • 1263x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Groepjes jongeren, petjes, capuchons, scooters, schreeuwen: vuile homo.

Koest jij onderbuik, zwijg!

4
1 Jan met de korte achterlul

@1 Jouw onderbuik heeft gelijk. Kom er zeer vaak (nee ik ben geen homo), ik woon in de buurt.
Ze komen met scooters loeren langsrijden en kijken of er slachtoffers te vinden zijn.
Zelf heb ik ook zo'n groep meegemaakt, kon me er uitlullen omdat er 1 nor enig normaal was, ben snel weggegaan. En ja vrijwel allemaal marokkanen.
Alleen tijdens de ramadan was het lekker rustig.

1
2 ontken

Je vraagt je af wat die Marokkaantjes daar te zoeken hebben ! Willen ze eigenlijk stiekem een dikke L.L in die ass question

3
3 wildersaandemacht

Als ze daar in de bosjes vieze dingen doen kan ik me de agressie voorstellen
Maar grote kans dat het gewoon homo haat is van de capuchon Berbers

5
4 Deelname

@2
Mijn onderbuik heeft mij nog nooit in de steek gelaten maar ik word er zó moe van om steeds weer geconfronteerd te worden met berichten over dat schorum waar de Nederlandse overheid voor blijft wegkijken!

6
5 Jan met de korte achterlul

Waarom ontmoeten ze elkaar thuis niet? of kan dat niet omdat men misschien getrouwd zijn? sex in de buitenlucht in de kou...het zou mij niet lukken.

5
6 Voorzittershamer

@6 Dat vraag ik me ook af. Er zijn toch speciale cafés of homoclubs ? Daar kunnen ze toch ook naar toe. Lijkt me wel een stuk veiliger.

3
7 benbenieuwd

Als je daar openlijk sex heb is de agressie Erg logisch
Politie kan ook is gaan handhaven

9
8 Placon

En, oh ja, ze vernielen en verbranden er ook van alles. En de politie weet er van, want er word door omwonenden die hun hond daar dagelijks uitlaten, telkens melding van gemaakt.
Maar het wordt elk jaar erger.

1
9 ontken

@6 Dan nog hoeven die Marokkanen hun niet aan te vallen, wat anders is als ze dit in Marokko doen

1
10 wijs

@10

Natuurlijk is dat geen reden en moeten zij die zich er aan schuldig maken hard aangepakt worden, en als het marokkanen blijken te zijn en het is de eerste keer kan het afgedaan worden met een bezoek aan een darkroom waar ze onder handen worden genomen.

1
11 Voorzittershamer

Lokhomo's er naartoe sturen wel potige types.

2
12 21st Century Guy

Waarom kunnen ze elkaar niet gewoon thuis of in een cafe ontmoeten zoals gewone mensen?
Waarom liggen er altijd zoveel vieze rubbertjes op die 'ontmoetingsplekken'.
Noem het beestje bij de naam het zijn gewoon afwerkplekken.

Hoop dat de daders gepakt worden en snel daarbovenop kunnen de heren zelf misschien ook iets meer hun verstand gebruiken.

7
13 Oebie

@12 Dat is niet eens een gek idee denk ik.

6
14 Oebie

@4 : Je kunt de vieze dingen natuurlijk alleen maar constateren als je ze opzoekt. Kijk als homo's plots een favoriete plek in een park confiskeren voor hun hobbies zodat mensen met kinderen tijdens wandelingen, evt met honden, worden geconfronteerd met heftig neukende mannen (zelf meegemaakt) dan is het potenrammen wel te begrijpen. Maar als het discreet gebeurt, iedereen het weet en niemand er verder last van heeft dan is dit gewoon een vorm van terreur. Je moet zulk gedrag domweg niet toestaan, en raar openbaar gehijg van opgewonden mannekes ook niet.

7
15 Ness

** gebruiker verwijderd **

Heb een oordeel over de plaats delict maar vooral: veroordeel het delict (=homosexueel gerelateerde mishandeling).
K*tlui, die laml*llen!

16 verwijderd2420

Het zijn wel een stel viespeuken, dat ben ik wel met Oebie eens. Maar goed, geweld is altijd fout.

6
17 1050 hPa

@17
Geweld is fout maar wel zeer begrijpelijk als jij daar met je kinderen loopt en je ziet die viezerikken sex hebben

10
18 Deelname

@15 U vindt dat heftig neukende hetero's ook in elkaar geramd mogen worden ?!

3
19 21st Century Guy

@18 Ja, daar zit je niet op te wachten.

2
20 1050 hPa

@19 : nou ik denk dat ik me niet echt duidelijk heb uitgedrukt. Maar nee, dat vind ik niet. Wel heb ik bezwaar tegen heftig neukenden van iedere pluimage in het openbaar, maar daar kun je wat van zeggen (of erom lachen) en als je het echt niet te pruimen vindt dan bel je de politie maar. Je gaat niet staan rammen en eigen rechtertje spelen. En je gaat daar zeker geen hobby van maken.

2
21 Ness

Veel marokaanse jongeren verhuren zichzelf als schandknaap. Geweld is gewoon een uitlaatklep om het te verbergen en te ontkennen

0
22 Schoongenoeg

@18 De doelgroep die dit gedaan heeft is ten eerste geen kinderen waard maar dat terzijde voor de rest zijn ze gewoon op zoek om hun lusten te kunnen botvieren op anderen. Ik mag hopen dat ze toch een keer de verkeerde treffen en nooit meer op hun benen kunnen gaan staan. Tuig van de richel.

0
23 Saviro

Wat lijkt het mij toch leuk om eens een paar jongens van de sportschool ( alla Rico Verhoeven ) daar undercover hand in hand te laten rondlopen.
Kijken of zij dan ook nog zo hard homo's zullen schreeuwen, het zal dan wel meer hulp geroep met mama worden.

1
24 welofniet

Voor dat gebied is Achmed Baâdoud verandwoordelijk, kuch, een Marokkaan.
* Openbare Orde, Veiligheid & Handhaving

https://www.amsterdam.nl/bestuur-organisatie/bestuurscommissies/bestuurscommissie-nw/dagelijks-bestuur/leden-dagelijks-best/

0
25 ontken

@15 ; Je hoeft ze niet op te zoeken om het te constateren. Homo ontmoetingsplekken hebben namelijk geen bordjes bij de ingangen staan. Vaak is het in de directe omgeving wel bekend, maar daar buiten niet. Tenminste, niet onder hetero's. En zo ben ik wel een aantal keren onverwacht op zo'n plek terecht gekomen en ik kan je vertellen dat je je dan niet echt prettig en veilig voelt.

Bekend is natuurlijk de parkeerplaatsen langs de snelweg. Maar weet ik veel. Ik ben moe, slaperig en stram na een hele lange rit en wil even mijn benen strekken, koffie drinken uit de thermoskan, een sigaretje roken... dus ik neem gewoon de eerste parkeerplaats die ik tegenkom.. Komen er steeds mannen naar me gluren...tot ze zien dat ik een vrouw ben en dan vertrekken ze weer.

Ook eens veel te vroeg geweest voor een afspraak en in een natuurgebied geparkeerd. Hetzelfde verhaal.

Een strandje pakken met mijn kinderen onderweg naar familiebezoek.. zagen we ze bezig in de bosjes..

2
26 Mariska3
27 ontken

** gebruiker verwijderd **

Inplaats van politie bescherming bij de Sinterklaas moordenaars in vriesland zouden de juten beter ingezet kunnen worden om die laag IQ typen op te sluiten .

28 verwijderd682241

@2 of u al dan niet homo bent is van generlei waarde van uw betoog toch? het verhaal is duidelijk

1
29 semperpenis

@27 ; Staan daar bordjes dan? En nee, dat gebied ken ik niet. Ik kom ook bijna nooit in Amsterdam. Dus ja, als ik daar wel een keer zou komen, kan ik maar zo daar verzeild raken per ongeluk.

Het is toch idioot dat je gebieden en parkeerplaatsen zou moeten gaan googlen voor je ze betreedt? Laat die gasten hun sekspartners elders zoeken en niet afwerken in de natuur.

2
30 Mariska3

@30 Ja daar staan bordjes in het hele gebied ook buiten dat cruisegebied.

1
31 ontken

@30 Ik weet ook dat 5-6 jaar geleden ze plots opdoken buiten dat cruisegebied, een soort plaag werd het.
Toen heeft de gemeente een particulier beveiligingsbedrijf laten rondlopen om ze aan te houden zodat handhavers met borstcamera's, ze een boete konden geven. Heb er toen vaak mee gekletst. Na 2 jaar was dat probleem opgelost en zaten ze vrijwel alleen nog in het cruisegebied.
Daarna hebben in het hele park 'de oeverlanden die bordjes geplaatst.

0
32 ontken

#32 Corr.
Toen heeft de gemeente een particulier beveiligingsbedrijf ingeschakeld met beveiligers met borstcamera's laten rondlopen om ze op te sporen, zodat handhavers ze een boete konden geven. Heb toen vaak met die beveiligers gekletst. Na 2 jaar was dat probleem opgelost en zaten ze vrijwel alleen nog in het cruisegebied.
Daarna heeft de gemeente in het hele park 'de oeverlanden die bordjes geplaatst.

0
33 ontken

#33 aanvulling.
Kijk toen konden ze dat probleem makkelijk oplossen.

Maar dit mocrotuig laten ze gewoon hun gang gaan.
Lijkt wel of ze het bewust laten gebeuren.

0
34 ontken

@30
Precies helemaal juist, aanpakken

0
35 Placon

@26 : Je voelt je daar misschien onveilig, maar je bent op een snelweg parkeerplaats juist veiliger als er veel homo's zijn.
i.i.g veiliger dan op een zo goed als verlaten parkeerplaats.

En waarom geblurde gezichten van dat groepje? Laat ze zien, laat zien dat het marokkanen zijn, dan kan at5 het ook niet meer ontkennen door over jongeren te praten.

1
36 Jackd

Homo-ontmoetingsplaatsen moeten ook veel herkenbaarder zijn.

Klinkt misschien wat vreemd, maar het is mij ook weleens overkomen dat ik onbewust blijkbaar ineens op een homoneukplek was (homo-ontmoetingsplek is inderdaad nogal... eufemistisch).

Maak die plekken duidelijk herkenbaar, dan heeft niemand het excuus van 'ik wist niet dat...' en kan er eenvoudig geconcludeerd worden dat dit soort types het zelf opzoekt en zich dus niet overvallen voelden. Straffen zou vervolgens ook eenvoudig moeten zijn dan.

0
37 progressiefliberaal

Hoe kun je zoiets nou oplosssen? Mannen moeten een paar keer per week hun zaad kwijt, of ze nou homo of hetero zijn. Als dat gebeurt met wederzijds goedvinden i.p.v. weer aanleiding te geven tot MeToo, is dat alleen maar gunstig. Dus zie ik openbare ontmoetingsplaatsen voor me, al dan niet binnenshuis, waar dat officieel mag, met een concierge, die een directe lijn heeft met de politie voor als er potenrammers komen. En dat zou je ook moeten hebben voor hetero's, dan heb je gelijk zekerheid over wederzijds goedvinden. Zou dat niet kunnen?

0
38 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Twee ongewapende Palestijnse mannen doodgeschoten door Israëlische leger, tonen door Al Jazeera uitgezonden beelden

https://www.nieuwskoerier.nl/news/977167-israeli-soldiers-shoot-and-kill-two-unarmed-palestinians-in-gaza-video%3Fbekijk=c%26orderBy=newest...

1 minuut geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Israeli soldiers shoot and kill two unarmed Palestinians in Gaza: Video

https://www.nieuwskoerier.nl/news/977167-israeli-soldiers-shoot-and-kill-two-unarmed-palestinians-in-gaza-video...

1 minuut geleden geplaatst door Hendrianus

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@1 Hè ja, wat een goed idee. Dan zijn alle problemen in één klap opgelost! Pfff ... 🙄...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

Weetal
Israeli soldiers shoot and kill two unarmed Palestinians in Gaza: Video

Netjes dat ze begraven werden door de Isaeli....

3 minuten geleden geplaatst door Weetal

Hendrianus
Israeli soldiers shoot and kill two unarmed Palestinians in Gaza: Video

Israëlische soldaten schoten van dichtbij twee ongewapende Palestijnse mannen dood in Gaza. Hun lichamen werden door een bulldozer van het lege...

4 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Marrie1
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@51Ik hoop het, en dat dit zonder aanzien van de partij of persoon gebeurt. ...

7 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Bop
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@4 Goh wat jammer nou. Bijzonder dat je buurtjes zelf de hulp met beide handen hebben aangegrepen maar dat een ander blijkbaar niet gunnen.En...

9 minuten geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Kan die man niet met pensioen? ...

9 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Marrie1
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

En geen enkele imam of moslim familielid of politicus van Denk bv, doet zijn mond open. Ze laten dit soort laffe grafvolk gewoon hun gang gaa...

10 minuten geleden geplaatst door Marrie1

LoydMorris
Reisadvies voor Frankrijk van groen naar geel om dreigingsniveau

Altijd weer die verdomde Finnen die dreigen en de boel komen verzieken. . . . ...

14 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Nude Female AthletesEbony CumslutsChubby CameltoeXxhamsterxx PornFilm Pornographique GratuitBlog VoissaLexi Rivera NakedGym Sex HdBp Blue FilmBonjour Madame FrMassagesexvideosCtb Leah PornAnwf PornSnapchqt NudesDunny PornLink Porn Deep WebXbodeosSelena Gomez TittiesXxx220Reena ActressPamela Rios Porn VideosSexteen BlackPorn In WalmartDred BbcP O R NNudi PornVideo De SexisoIndian Bathing XxxThe Flourish XxxAwkward Nerd Bf Gets Horny Roomie AnalRomantic Indian XxxKannada Ladies Sex VideoWww Xxx Sex Com HindiHarem69 SorocabaAmateur Anal PornRedtube .comXxx Sexy BhabhiUncle And Aunty SexXxx Hindi ActressLexi Pantera Only FansRayne Woods PornJanet Mason TwitterEbony PorP O R N LesbianFemale Masterbate VideoXnxxpicFake Boobs PornSex ToysIndian First NightLesbian Oil PornSimply HentaReddit Femboy HentaiMassagexxxTestament Of Sister New DevilPornhyMy Friends Fucked My MomXxxkamsutraRomantic Breast KissSister Share Bed PornBokep Barat CantikAbi Ratchford NakedGuys Swimming NakedTwerk StripColumbus ExcortsMihiroFortnite Xx XJules Ari LeakAny Sex PornCharlotte Stokely LesbianBridget PornTelugu Sex TelanganaSudharani Sex VideoZia X BitePorn VelmaGujarati Sxe VideoVideos IncestuosasHavenhentaiBlackamnushPornos AbueloAnabel PyncHollywood Best Sex MoviesEfuctDoujin MangaEscort TerHandjob Dirty TalkingPussy SandwichAmanda Schull NudesIndian Beeg ComFreeporn WhiteAuntie X VideosIndian Sex Com AudioMommy's CockMamies PornosBrandi Love PicsWegie PornXxxn KoreaCojidaSarah Hayes OnlyfansPunjabi Couple SexNew Gay SexBrother And Sister And Mom XxxEmily.willis AssGroped AsainCuoco Nude色情 色情Fisher CorbinGay Porn HardcoreLitil SexFenella Fox NudeMurder PornRecording Dance PornPorn Hub CatigoriesChristina Lucci PornAlt Balaji Sex Web SeriesSexy Nude BodyDeep Thought SexX Rating PornAdultworkukValentinamidgetxoFuta Animation PornDraftsex ComElexis Monroe Texas PattiBandar Sex VideoShannon Tweed Hot VideosSwathi Naidu New PornAirika PornLesbian Stripped PornSakurs PornSleeping Step Mom PornAsiatiques NuesTik Tok Sex VideoCollege Kings 2Desi Gaand VideoSisyer XxxSleeping Japanese PornTamil MomSexy KajolSexy BellyBigthickgirl35Porn Punjabi VideoXxxhdfullWww Sexporn ComNew PornographicAbella Danger P O R NAinsley Seiger NudeSunsugarshinePorn MobiGay Sex Video ChatSexeamateur FrancaisPhub Twitter