door Lastige waarheid in Buitenland  ·  48 Reacties

  • 37
  • 959x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik zeg niks

16
1 Brolin

beter van niet. krijg een puntkop van die topic starter. spamt zich suf.

28
2 info

Hoe Israel zichzelf via smerige taktieken bevoordeelt via ISIS.
ISIS heeft het al verdacht lang aan de stok met al Israel's vermeende en evt toekomstige vijanden (HAMAS, Assad, Libanon, Egypte etc) en ISIS bewaakt de toekomstige olieveldjes van Israel in de Sinai en op de Golan. ISIS is een gezamelijke onderneming van USA, Golfstaten, EU, Turkije. Een soort franchise; iedere koppensneller, huurling en misdadiger mag het trade mark gebruiken om een terreurshop op te zetten. En dan heeft de groep recht op wapen- en dope voorzieningen mits ze de belangen van Israel, de militaire offshorebasis van het het zootje planeetvreters, op een niet al te opvallende wijze behartigen.

Daarom is ISIS nu passé. Want het begon teveel op te vallen. En daarom laat men het lagere personeel kelen (het zijn junkies en moordenaars, je kunt ze niet loslaten op een bevolking behalve als je het land stuk wilt hebben) en wordt het hogere personeel op slinkse wijze afgevoerd en elders te werk gesteld (momenteel Afghanistan). ISIS-achtig grondpersoneel verwisselt heel makkelijk van jasje en andere terreurgroepen ook - men wisselt van kleur zo het uitkomt.

28
3 Ness

* Verwijderd door de redactie *

4 E.Meel

Israel is een misdadig land end maakt deals met misdadigers.
Een Bedrijf beveiligen tegen hackers last Je ook doen door een hacker (misdadiger)

27
5 kyrselmar

Proest !

16
6 flauwekulallemaal

Israël mag blij zijn dat het wereldwijd al die jaren werkelijk niemand is opgevallen, zelfs niet een héél klein beetje, dat ISIS nog nooit Israël heeft aangevallen. Sterker nog, het is mij ook niet opgevallen, zelfs nu niet ... vreemd dus dat ik dit zo zeg.

20
7 Commodus

Jezus zonder Netanyahu's Likud lobby eind jaren 90 was er waarschijnlijk geen Irak oorlog gekomen en alleen een oorlog in Afghanistan. Waarschijnlijk was het dan in de kiem gesmoord toen.

Al Quaida had toen alleen poten in de aarde in Afghanistan en omstreken alle militaire macht had daar naartoe gekund en die hele Taliban was gedecimeerd zoals Colin Powell eigenlijk wou.

Maar ja AIPAC. Dat hele ISIS is een direct gevolg van die blunder lobby toen. En Europa heeft de prijs betaald.

21
8 Oebie
9 Oebie

zit hier een hasbara idioot die minnetjes geeft.
OT:idioot verhaal.

14
10 Jongens van de Witt

Onder de strijders van ISIS ging het gezegde: "If Allah can't help...just ask Bibi!"

12
11 CoolMemories

Op verzoek van Egypte bombardeert Israel ISIS in de Sinaï woestijn.

7
12 Lastige waarheid

@3 Grote duim heb je om uit te zuigen. Wat een onzin.

5
13 Westfalen

Gelul.

14
14 manpower

[De Israёlische premier zei dat Israёlische veiligheidsdiensten hadden voorkomen dat gekaapte burgervliegtuigen als wapen zouden worden gebruikt tegen Europese hoofdsteden.

Het was de meest duidelijke aanwijzing tot nu toe dat Israёl een Europese versie van de Al-Qaida aanval op de VS op 9 september 2001 had weten te voorkomen.]

Geen dank.

8
15 Lastige waarheid

Sja als een moordenaar een oud vrouwtje helpt oversteken kun je een tranentrekkend persbericht maken.

Het maakt de moordenaar alleen geen beter mens.

20
16 HenkG

De gestoorde joden haters hierboven gaan helemaal los.

8
17 Ceesje

@17

Skeptisch zijn over een fundamentalistisch orthodoxe gebruiker die alleen israëlpropaganda plaatst is nu ook al Jodenhaat?

15
18 Pegasus

@7 man o man zeg. Waarom heeft IS Israël nog niet aangevallen, omdat IS weet dat het dan van de aardbol weg wordt gevaagd. IS houdt zich bezig met landen in het MO die instabiel zijn door de zogenaamde Arabische lente, in deze landen zijn hun dictators weg of verzwakt.

4
19 Snuggles

@4 Het is gewoon algemeen nieuws hoor.

https://www.trouw.nl/home/israel-helpt-egypte-stiekem-een-handje-in-de-sinai-woestijn~a7ed04ab/

Arabische landen hebben liever niet dat andere dit weten, omdat, je weet wel de zogenaamde haat tegen de Joden.
Al die haat tegen Israël vanuit het Midden oosten is gewoon propaganda, Arabische landen weten dit, Israël weet dit, alleen in de EU hebben ze dat spelletje nog niet door.

4
20 Snuggles

Israël heeft IS nooit een strobreed in de weg gelegd, omgekeerd is dat ook nooit gebeurd. Israël steunt terroristische groeperingen, vaker aangetoond door bombardementen op Syrische stellingen bij de Golan (na (onderschepte) communicatie van terroristen met 'Israël') als terroristen daar gebied verloren.
Het smoesje van Israël was dan dat er een raket richting Israël was afgevuurd.

Landen als SA en Israël zijn gebaat bij chaos in het MO, geen andere 'spelers' dan zij zelf, voor Israël komt daar nog Afrika bij, voor dat doel worden al jaren vuurtjes gestookt.

21
21 Proemevla

Gristen hypocrisie pur sang. Ga lekker in israel wonen en laat de rest vd wereld met rust over je godenwanen

12
22 God is dood

@20 : de bronnen van Trouw zijn 'van horen zeggen', de rol van Israel wordt aangedikt. Israel mept terug als een paar idioten de grap niet hebben begrepen of als er afzwaaiers zijn in de Sinai en in Irsael terechtkomen. De gehersenspoelde grondtroepen van ISIS zijn stom, wat al blijkt uit hun 'ideologie' van 1400 jaar terug. Die snappen de taktiek van laat de ene hand niet weten wat de andere doet niet, die willen vechten en moorden en brulaap spelen en hebben geen idee voor welk doel ze worden ingezet. Meeste mensen snappen de taktiek ook niet, vandaar dat conflicten zo simpel te zaaien zijn.

Ook de meeste politici snappen de taktiek niet of zouden fel tegen zijn dus wordt zo'n ISIS franchise opgezet in het diepste geheim, via stromannen. Zoals in Benghazi zaak, waar Clinton d'r mannetjes had om wapens van jihadisten daar naar Syrie te smokkelen, waarbij de ambassadeur omkwam. Gevalletje deep state versus state. De staat zelf kan niets verweten worden, de diepe staat doet alles achterbaks en uit het gezicht.

ISIS moet in de Sinai de bevolking terroriseren maar van de pijpleidingen afblijven. Egypte heeft al jaren heel veel last van de Bedoeïnen in de Sinai dus het zal Egypte worst wezen of die aangevallen worden nu veel ervan zich bij ISIS hebben aangesloten. Je ergens niet druk om maken is wat anders dan samenwerken. Bovendien heeft Egypte in z'n eigen Sinai geen vrijheid van handelen; het aantal soldaten dat daar gestationeerd mag zijn is per verdrag beperkt. De banden tussen de boven- en onderwereld lopen niet open en bloot. Maar zijn er wel degelijk en worden druk gebruikt.

12
23 Ness

Als Israel niet bestond zou de wereld er een stuk beter uit zien.

11
24 niet-alles-geloven

Wat een kolder!
Israël bombardeert telkens opnieuw de strijders tègen ISIS in Syrië en Libanon!
Israël heeft in een eerlijke bui ook erkend, dat zij burgers in Al Qaida / Al Nusra-gebied hebben bevoorraad over de grens in Syrië!
Wat een absurde propaganda weer!!

16
25 Uit Den Haag

Grappig al die minnetjes die vannacht geplempt zijn vanuit een kibboets.

13
26 Oebie

@25 Zoals afgelopen week.

Syria war: Israel 'strikes Damascus military complex' http://www.bbc.com/news/world-middle-east-42973662

Syria: Israel attacks military post on outskirts of Damascus https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5095165,00.html

Timing of Israeli airstrikes, terrorist attacks in Syria no coincidence: Damascus http://www.presstv.com/Detail/2018/02/07/551627/syria-israel-airstrike-unsc-letter

Dan nog de foto's en het UN rapport die samenwerking tussen Al-Nusra en Israel hebben aangetoond.

New UN report reveals collaboration between Israel and Syrian rebels http://www.jpost.com/Middle-East/New-UN-report-reveals-collaboration-between-Israel-and-Syrian-rebels-383926

Israel ‘giving secret aid to Syrian rebels’, report says https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/israel-giving-secret-aid-syrian-rebels-bashar-al-assad-golah-heights-hezbollah-fursan-al-joulan-a7797151.html

Photos obtained by PressTV prove cooperation between Israel and al-Nusra


En verleende Israel medische zorg aan de terroristen.

Israel acknowledges it is helping Syrian rebel fighters https://www.timesofisrael.com/yaalon-syrian-rebels-keeping-druze-safe-in-exchange-for-israeli-aid/

Gelovigen en de realiteit blijkt een lastige combinatie.

12
27 Keerzijde

Onzinnige opmerking van een onzinnige club. ChristenvoorIsrael... zucht...

Het zou mij eerder verbazen als ze iets kritisch over Israel zouden vermelden.
Daarom: vooringenomen, bevooroordeeld, partijdig, maar bovenal wishfull thinking en navelstaren voor hun eigen zelfgenoegzaamheid.

ChristenenvoorIsrael zou zich diep moeten schamen en een toontje lager moeten zingen met uitlatingen als: "Wij ervaren het als een groot voorrecht om in deze tijd te mogen leven, de tijd waarin God Zijn beloften aan het Joodse volk vervult."

God, die de holocaust heeft toegestaan.......

10
28 Mark

niet van die moeilijke opmerkingen maken.

maar pro Israel spam is hier de dagelijkse gewoonte om dat te plaatsen.

14
29 info

@27 Waanzinnig lijstje links, bedankt Keerzijde.

12
30 Oebie

@23Van horen zeggen zeg je. Tuurlijk het zijn militaire acties van Egypte en Israël die beide partijen graag stil willen houden.
Noem het maar aandikken, soms sijpelt er nog wat nieuws tussendoor.

https://www.nytimes.com/2018/02/03/world/middleeast/israel-airstrikes-sinai-egypt.html

https://www.nu.nl/buitenland/4482534/raketten-afgevuurd-vanuit-sinai-woestijn-israel.html

https://joop.bnnvara.nl/nieuws/meer-dan-20-doden-bij-luchtaanval-egypte

3
31 Snuggles
32 Snuggles

@15
En ik ben god, omdat ik het zelf verklaar.
Als ik dat zou verkondigen, dan zou ik waarschijnlijk naar het gesticht moeten.

Hetzelfde geldt voor Netanyahu en al zijn aanhangers. Die horen in het gesticht thuis.

7
33 beastyboy

* Verwijderd door de redactie *

34 tougher than the rest

Israël doet daar hoegenaamd niets aan....

6
35 TedjeR

Straf toch die echt platte leugen en bewering van die valse verraderlijke christenen van nu weeral met M. op kop of een evidente zaak van domweg oorzaak en gevolg omkeren.
Wat Israël allemaal ook en vooral met zijn onaantastbare Holocaust merchandising uitspookt sinds jaar en dag in het M.O. en al die oorlogen voor hen en door hen en de destabilisatie van datzelfde M.O. hebben uiteraard gevolgen gehad en vooral voor West-Europa, dat dus op zijn beurt gedestabiliseerd wordt.
Hoe je het ook draait of keert, de ‘creatie’ van Israël destijds en ook en vooral de latere uitbreidingen met behulp van het ‘Zelf-hatend’ Europa o.a. was nogal contraproductief voor uitgerekend Europa zelf vanwege oneindig verstrekkende gevolgen.
Denk bijv. maar even aan al die zelfs vals verheerlijkte oorlogen in M.O. bijv. allemaal in gang gestoken toch voor en door Israël toch.
Wie zit er namelijk opgescheept met de gevolgen?, dus o.a. die echte vluchtelingen en dito valse vluchtelingen, zoals dat gaat in de ‘slipstream’ ervan? En Isis natuurlijk uiteraard ook, wij toch?
Ze komen namelijk zelfs al een tijdje uit van Noord en Centraal Afrika en elders naar Europa ook al. Zelfs in Tibet kijken ze uit naar Europa, naar 't schijnt…
Wij toch, moeten dat allemaal maar aanvaarden en bekostigen en ook de ermee gepaard gaande bijzonder kwalijke islamisering (…). En dus ook aan de beruchte meer recente complete volksverhuizingen (people displacements > dp’s…) zijn ze eigenlijk ergens medeschuldig ook via de beruchte ‘Thinktanks’ die dat verschijnsel in gang gestoken hebben.
Het goede oude Europa natuurlijk, moet dat allemaal maar braafjes slikken of wat dacht je?
En het stopt daar niet, kijk ’s aan ze willen ons nu ook ‘hun’ gas leveren…Ze hadden al een soort monsterverbond met Saoedi-Arabië en nu is er nog een idem dito met Turkije erbij. En ja we weten al lang dat Israël zo’n beetje de buitenlandse politiek van US meebepaalt en zo ze hebben daar een niet te onderschatten 5de colonne of drukkingsgroep in de VS zelf ook al, die nogal agressieve AIPAC dus.
Heel weinig politici, ook alhier, die het wagen Israël een strobreed in de weg te leggen of eens de waarheid te zeggen. Dat is toch allemaal beetje ongezond.
Maar geen nood, ook de beruchte ‘Thinktanks’ en de Sorossen van over de plas of wat dacht je en de EU ‘creatie’ zelf zullen onze problemen en wel even oplossen met bijv. de beruchte ‘melting pot’ doctrine o.a. Natuurlijk niet iedereen is daar mee gediend of voorstander van en zo zijn toch beetje terecht de zogeheten identitaire tegenbewegingen opgekomen. Wie wil er nu een ‘eenheidsworst’ mens, hun louche verachtelijk ultieme doel toch. Dan geven ze wel als nogal idiote uitleg ‘de tijden veranderen of zijn veranderd’…
Israël heeft trouwens ook de gigantische security industrie en lobby’s van nu mee in het leven geroepen.
Stel je voor in de jaren ’50 van vorige eeuw bijv. kon je zelfs nog zonder enige controle die naam waard op een vliegtuig stappen, dat waren nog al eens tijden he .‘Vrijheid, blijheid’ en zonder security, dat kon toen nog echt.
Nu is het leven één grote en eindeloze security nachtmerrie geworden, waar we maar moeten mee leven natuurlijk.
Er wordt uiteraard ook aan oplossingen gedacht voor de ‘Survival’ zoals dat nu heet. Vandaar, die Brexit bijvoorbeeld.
Besluit: ‘De beruchte eeuwige Joden’ doctrine die dus het kwaad zouden veroorzaken en of meebrengen lijkt ergens toch wel te kloppen (sorry, is geschiedenis)
http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2017/06/13/hoe-zit-het-tussen-israel-en-turkije
https://www.trouw.nl/home/de-turkse-vuist-tegen-trump-en-israel-is-vooral-een-bliksemafleider~aca39037/
https://www.mo.be/reportage/het-monsterverbond-tussen-stammen-en-jihadisten
https://www.demorgen.be/film/israelische-minister-verschijnt-in-opvallende-jeruzalem-jurk-in-cannes-bf9c8af7/
http://www.standaard.be/cnt/dmf20170929_03104365 Waarom Turkse propaganda in onze cinema’s welkom is
https://willyvandamme.wordpress.com/2015/06/14/saoedi-arabi-en-israluit-de-kast/
https://opiniez.com/2017/10/10/regeerakkoord-continueert-apartheidsbehandeling-israel/
https://www.geenstijl.nl/5100652/leo_de_kleijn_springt_mee/

4
36 wy71

@24
Dat geldt voor het hele Midden Oosten en nog wel meer landen.

1
37 Kaksaboemsa

@31 @32 Snuggles
Israël bombardeert ALLE buren: Egypte, Syrië, Libanon en (als Israël de kans krijgt) ook Iran.
Daar kan je beslist NIET de conclusie uit trekken dat Israël ISIS niet steunt of niet heeft gesteund!
Feit is wèl dat Israël de tegenstanders van ISIS allemaal regelmatig heeft gebombardeerd en in ieder geval Al Qaida / Al Nusra (bekend van de aanval op de Twin Towers in New York) breeduit heeft gesteund met materiaal en medische zorg question

11
38 Uit Den Haag

@38 Mijn link boven zegt dat Israël IS aanvalt. Jij zegt dat Israël IS steunt.
Dat mag je denken maar je noemt het een feit, geef dan op zijn minst een linkje oid.
Anders is en blijft het gewoon jouw mening, en ben je maar aan het roeptoeteren.

2
39 Snuggles

@36 bijvoegsel: links (3)
https://www.hln.be/nieuws/buitenland/israel-palestina/opinie-jean-marie-dedecker-palestijnen-betalen-de-rekening-voor-het-duits-gesol-met-joodse-mensen-in-wo-ii-met-trump-riskeren-we-wo-iii~a3266d7f/ (8 dec. 17)
http://freesuriyah.eu/?paged=2&cat=9 (Alternatief nieuws - Mogelijk nieuw conflict - Saoedi-Arabië, VS, EU, Israël, Isis vs. Syrië, Iran, Libanon)
http://freesuriyah.eu/?p=1112 (Alternatief nieuws - Qatar speelt niet meer mee in Syrië)

1
40 wy71

@39 Snuggles
Je schrijft:
Dat mag je denken maar je noemt het een feit, geef dan op zijn minst een linkje oid.

Ik noem het nergens een feit. Ook niet @38
Ik zeg nog net niet dat Israël ISIS steunt omdat ik dat niet kan bewijzen.
Maar constante aanvallen op de tègenstanders van ISIS is op z'n minst héél veelzeggend!!
Een feit is wèl dat Israël de smerige terroristen van Al Qaida / Al Nusra steunt question
Maar ja, reliegekkies steunen wel vaker reliegekkies question

11
41 Uit Den Haag

De Israёlische veiligheidsdiensten zijn uitermate succesvol geweest in het voorkomen van ISIS aanslagen op de Joodse staat en hebben regelmatig Arabieren gearresteerd die van plan waren om Joden te doden via terreur.

Bloedbad
Vorige week maakte de Israёlische veiligheidsdienst Shin Beth bekend dat men in december vorig jaar een 26-jarige Arabier had gearresteerd die probeerde om andere Arabieren te werven voor ISIS’ Israёlische divisie.

De inwoner van de Israёlische Arabische stad Taibe had tevergeefs geprobeerd om een M-16 geweer te kopen waarmee hij het eerste grote ISIS-bloedbad in Israёl had willen aanrichten.

In Frankrijk en Engeland zijn de veiligheidsdiensten niet zo goed. Daar kunnen ze geen aanslag verijdelen.

De beste veiligheidsdienst ter wereld is de Mossad. Daarna komt die van Marokko. Daar kunnen we heel veel van leren. Hier kijken ze eerst naar mensenrechten. maar zulke lui heeft geen enkel recht

1
42 Jan met de korte achternaam

@42 Jan met de korte achternaam
De inwoners van de 'Israёlische Arabische stad Taibe' hebben zònder ISIS al genoeg redenen om hun Israëlische 'landgenoten' naar de hel te verwijzen.
Even een stukje geschiedenis:
Tijdens de Arabisch–Israëlische Oorlog in 1948 veroverden Israëlische troepen de omgeving van Taibe, maar niet de stad zelf. Tayibe werd overgedragen aan Israël als onderdeel van de staakt-het-vuren overeenkomst in 1949 met Jordanië.[3] Volgens David Gilmour, "waren de bewoners woedend dat Abdullah I van Jordanië ze gewoon over had gedragen aan Israël, maar waren ze ook opgelucht dat ze herenigd waren met hun land. Echter de Wet van de Overname van Afwezige Goederen die werd aangenomen in 1950 maar met terugwerkende kracht (!) werd ingevoerd is speciaal ontwikkeld voor gevallen als deze. Hoewel ze hun dorp niet hadden verplaatst werden de inwoners uitgeroepen tot 'afwezige' en hun land verlaten eigendom'. Volgens de dorpelingen verloren ze 8.000 hectare (3,237.49 ha) van hun 11.000 hectare (4,451.54 ha)."[15]
https://en.wikipedia.org/wiki/Tayibe
Met dit soort racistisch gedrag van Israël verbaast het me dat maar één inwoner een simpel geweer probeert te bemachtigen question
Ik zou proberen om een compleet arsenaal machinegeweren te bemachtigen!
Heeft dit iets met ISIS te maken??
Nee.
Iedereen die wapens belooft om deze brute roof te wreken zal op de steun van een deel van de bewoners kunnen rekenen.
En jouw slotzin: "....maar zulke lui heeft geen enkel recht" helpt niet om de belazerde inwoners van Taibe in het reine te brengen met de Israëlische regering question

12
43 Uit Den Haag

@41 Lees even je eigen getypte 3e regel uit bericht 38.
Fijne dag nog.

2
44 Snuggles

@44 Klopt het niet dan?

3
45 Oebie

@45 Als je in bericht 38 iets een feit noemt wat je niet kunt onderbouwen, dan is het een mening.
In bericht 41 zegt hij of zij dat er niet een feit wordt genoemd.

Dus nee, het klopt niet.

2
46 Snuggles

@44 Snuggles
Bewijzen voor deze regel??
'Feit is wèl dat Israël de tegenstanders van ISIS allemaal regelmatig heeft gebombardeerd'

Nou, vers van de pers!
Israel Downs Iranian Drone, Strikes Syria; Israeli F-16 Shot Down
One pilot in serious condition ■ Israel attacks Syrian, Iranian targets in fresh strike ■ Rocket sirens sound throughout northern Israel
https://www.haaretz.com/israel-news/red-alert-sirens-sound-heavy-aerial-activity-in-northern-israel-1.5806508

Syria Says Israel Struck Scientific Military Center for Second Time in 3 Months
https://www.haaretz.com/israel-news/syrian-air-force-responds-to-new-israeli-aggression-near-damascus-1.5793415
Syria war: Israel 'strikes Damascus military complex' http://www.bbc.com/news/world-middle-east-42973662

Syria: Israel attacks military post on outskirts of Damascus https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5095165,00.html

Timing of Israeli airstrikes, terrorist attacks in Syria no coincidence: Damascus http://www.presstv.com/Detail/2018/02/07/551627/syria-israel-airstrike-unsc-letter

New UN report reveals collaboration between Israel and Syrian rebels http://www.jpost.com/Middle-East/New-UN-report-reveals-collaboration-between-Israel-and-Syrian-rebels-383926

Israel ‘giving secret aid to Syrian rebels’, report says https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/israel-giving-secret-aid-syrian-rebels-bashar-al-assad-golah-heights-hezbollah-fursan-al-joulan-a7797151.html

Photos obtained by PressTV prove cooperation between Israel and al-Nusra


Israel acknowledges it is helping Syrian rebel fighters https://www.timesofisrael.com/yaalon-syrian-rebels-keeping-druze-safe-in-exchange-for-israeli-aid/

8
47 Uit Den Haag

@46 Snuggles
In @38 schrijf ik
"Israël bombardeert ALLE buren: Egypte, Syrië, Libanon en (als Israël de kans krijgt) ook Iran"
Een feit.
Zie @47 voor de onderbouwing.

"Daar kan je beslist NIET de conclusie uit trekken dat Israël ISIS niet steunt of niet heeft gesteund!"
Een feit.
Het bombarderen van tegenstanders van ISIS helpt ISIS natuurlijk enorm!
Of wil jij beweren dat ISIS geen GROOT voordeel heeft als haar tegenstanders worden gebombardeerd?!

"Feit is wèl dat Israël de tegenstanders van ISIS allemaal regelmatig heeft gebombardeerd en in ieder geval Al Qaida / Al Nusra (bekend van de aanval op de Twin Towers in New York) breeduit heeft gesteund met materiaal en medische zorg"
Feit
Zie @47 voor de onderbouwing.

@32 toon je aan dat Israël in Egypte nu ISIS aanvalt.
Maar ik kan geen enkel bewijs vinden voor Israëlische aanvallen op ISIS in Syrië.
Dat bewijs is er ook niet.
Wèl zijn er legio bewijzen van Israëlische aanvallen op de tegenstanders van ISIS.
Dus herhaal ik maar weer even:
"Het bombarderen van tegenstanders van ISIS helpt ISIS natuurlijk enorm"
"Of wil jij beweren dat ISIS geen GROOT voordeel heeft als haar tegenstanders worden gebombardeerd?!"

8
48 Uit Den Haag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Thierry Baudet (@thierrybaudet) on X

Ik vind het deze keer, een goede analyse van Baudet.Het klopt wèl grootendeels wat hij aanroert èn wordt ook door kritische journalistiek en...

9 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bop
Linkse activisten hekelen oproep Timmermans om niet op 4 mei te demonstreren: 'Dat is niet aan hem' - NieuwRechts.nl

@3 En als hij niets zegt mag hij de hand in eigen boezem steken omdat hij de activisten niet tot de orde heeft geroepen. Zó voorspelbaar, jouw...

18 minuten geleden geplaatst door Bop

Strongoli
Linkse activisten hekelen oproep Timmermans om niet op 4 mei te demonstreren: 'Dat is niet aan hem' - NieuwRechts.nl

Willen we wéér zo'n schreeuwer op De Dam, tijdens de nationale Dodenherdenking????Hij had gewoon zijn grote mond moeten houden. Je weet van ...

23 minuten geleden geplaatst door Strongoli

duurendaal
Is het waar dat de meeste asielzoekers 'gelukszoekers' zijn?

@79 m post@81 RobPAlle onderdelen van mijn betoog vallen als puzzelstukken in elkaar.Koopmans constateert dat het EU-asielrecht een lote...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

Wedergeboren
Offtopic

Voor de liefhebber(s) van wetenschappelijke papers: https://sci-hub.41610.org/ https://scihub2024.vercel.app/ ...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Rooibos
FDA Wants To Replace Salt With Bill Gates’ New mRNA Fake Salt

Nog meer Frankenstein voedsel van jullie vriend Bill Gates ! 😝...

1 uur geleden geplaatst door Rooibos

Wedergeboren
Offtopic

Paywall omzeilen? Het kan (en mag) niet meer! [België] https://www.bartstoffels.be/2022/06/10/paywall-omzeilen-online-krant/ ...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

DikkeTor
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

Iedereen snapt natuurlijk wel dat die 2 miljard daar niet naartoe gaat. In de tijd van Gladio heette dat "algemene zaken" XD...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

LoydMorris
Eerste Kamer stemt in met einde aan 61 jaar Groningse gaswinning

Een van de DOMSTE maatregelen die onze regering ooit genomen heeft! Wat een stelletje onnozele, kortzichtige halzen zitten daar. . . . ...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

wildersfan
‘Er groeit een generatie op die nooit een betaalbare woning kan vinden’

Gelukkig gaat het goed. Nog ff 10 miljard naar Oekraïne overmaken. 20 Miljard naar de EU. Etc......

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Bangla Blue Film Full MovieRoll Play Sexافلام سكس برايز مترجمة تويترBaadiehubMomxx3d Anime PornCeleberty Nude VideosTeen Mom RedditThepirates Bay.comPorono VidoesStrip Chat NudeIndian Model XxxSwinger CouplesIndian Honeymoon Sex Video DownloadLizbeth Rodriguez LeakedItalian Teenager PornInstagaram PornKasidie.comFingering ClitMaking Mandy WetCum In Throat CompilationPorn TightOral Sex PositionsNaomi Scott SexKangoku SenkanJul-268Reddit Bending OverBnwo HypnoNatural Tits PornstarsKolkata Sex Video Kolkata Sex VideoBig Tits Teen TitfuckTrib ClitPorn StripgamesGlory Hole Near MePornhub SpankingMomandme OnlyfansLovers XxxPorn NubilesStepsis Stuck PornLethal Weapons PornGross Fat Butthole Dick PoopRenata Ri NudeMilia Jovovich NudeVeronica Rose PornMale Niple PlayTeenage Models NakedMartina SmirhIndian Saree XxxMmssexvideoTxxx HindiVixen Com XX Aunty ComSwingers Porn AmaturePornfor WomenTran XnxxSaltyboysxxxApe PornXxnn CoEbony EscotsShakila XnxxTrillapatraPublic BdsmNude HippiesErotic IndiaBedroom Sex PornHindi Porn DanceNatasha Nice OfficeChaturbate CamLeggings FacesittingPornographie AméricainBabes XxxXvedoesMikailadancer Naked.Pornstar SavanahEbony Cam LiveSinn SagrWraith R34Jonny Sins HdMadison MorganFriends PornSkirt Porn VideosXvideos 3gpSunny Leone PoneNaked Sex DollKali Roses DpEmy RussoShesfrewkyCbideosFreeporn CreampiesEbony Porn StrasSxxxxxxxxxStep Sister Hot PornSali KiWonder Woman In NudeXvídeos Pornográficos GrátisSex In Car GifRajeshriKareena Kapoor Ke Sexy VideoDesenho Mulheres NuasMandy Waters XxxPorn BlacktubeSexy Nicki MinajAutumn Falls DpHomemade MasturbSex Girl Sex VideoTurkish NudeEsperanza Gomez VideosFree Adult PornographyAlexis Evans PornCute NipplesXxx PornoanalBelle DelphinesexyAtqofficial NudeCadet Bully SticksNasty Naked WomenJacquie Et Michel Vidéo GratuitePmhunterMirko PorncomicsHolly Halston NudeNicolette NicoleKapoor Sex VideoPriya SexxBog PornLisa Ann RimjobHd Porn MuvisBillie Eilish SexiestActress Fucking VideosLilylou PornGirls Butt NakedSex Life PornDrunkenstepfatherPinky In PornC HmsterKenna James XxxPussy Linking VideoRozzzywowShort X VideoSex Vedio DesiDesi Couple RomanceMilf Full PornSunny Leone Sexy Movie HindiAirtel Blue Film VideoChennai Porn VideosSkinnyslutPfree PirnAmerican BukkakeBruce Venture RoughPahealPowergirl PornRiley Reid Married