door Hangingmen in Binnenland  ·  23 Reacties

  • 1
  • 405x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Och, och. Laat die man met rust. Eerst smerige zaakjes op laten knappen, daarna gezeik of hij het wel goed gedaan heeft. Een ding weten we zeker, we zijn er voor niets geweest. Heeft vele levens gekost, en de opdrachtgever van deze bezetting wassen hun handen in onschuld.

5
1 de Leek

@1
Allemaal waar,neemt niet weg dat de man liegt dat hij barst.

5
2 Hangingmen

@1

Niet van alles er bij gaan halen. Marco Kroon heeft iemand dood geschoten en we willen er gewoon wat meer van weten.

9
3 WijzeDwaas

Oorlog is heel smerig iets waar je van weg blijven als iedereen dat zou doen is er geen oorlog meer.

0
4 21st Century Guy

@3 Dan heb je dikke pech. Wat de Special Forces allemaal doen gaat jou en mij geen snars aan.

4
5 arcenist

@ 3 wie is wij? Zijn dat de wijzen of de dwazen. Je krijgt het nog druk als je van elke dood geschoten man het juiste wil weten.

4
6 de Leek

Wat hebben we hier toch een klunzen van officieren van justitie , deze hoog gedecoreerde commando moet daar tegen beschermd worden . Als Nederland militairen uitzend dan kan zoiets gebeuren . Of we doen niet mee met gevechtshandelingen en inlichtingenmissies of we accepteren dat er het ook wel is anders kan lopen . Maar dat COMMANDO Kroon doet waar hij is voor opgeleid bestraffen is uiterst laf , de volgende keer gaat de minister van justitie samen met de defensieminister maar op deze missie is kijken hoe die het eraf brengen !!!!!!!!!!!!!!!!!!.

3
7 austriahiker

** gebruiker verwijderd **

@3
Absoluut oneens met u vanwege het feit dat in een oorlog situatie de burgerlijke rechtbank ten alle tijden te kort schiet door onvermogen om te kunnen beoordelen wat nodig of niet was en aangezien hij voor de overheid op een geheime missie was kan het OM hier nooit over oordelen , tenzij defensie hier een boekje opendoet .
Er gebeuren in een oorlog altijd dingen die in het gezellige leven in Nederland niet te begrijpen zijn.
We mogen dankbaar zijn dat er mensen zijn die dit soort dingen willen uitvoeren omdat zij dan veiliger kunnen leven .

8 verwijderd682241

@8 Dat ben ik deels met je eens ik ga ervan uit dat het OM wel mensen in dienst heeft die een gedegen achtergrond hebben om dit te behandelen. Anders vind ik het ook niet kunnen.

3
9 Oebie

De vraag is of hij die gast heeft doodgeschoten tijdens gevangenschap of dat ie 'm later weer is tegengekomen en uit wraak heeft gehandeld. In het eerste geval niet en in het tweede geval wél strafbaar, en gezien het onderzoek van justitie lijkt versie 2 hier aan de orde te zijn.

@7
Ook een hoog gedecodeerde militair staat niet boven de wet, en dat had ie kunnen weten want hij heeft al eens voor de rechter gestaan.

3
10 Brolin

@8

Er bestaat ook nog zoiets als oorlogsrecht, dat o.a. verbiedt ongewapende tegenstanders doelbewust dood te schieten, uit wraak.

4
11 Brolin

Die wordt wel beschermt ze gaan echt niet strikgeheimen vragen beantwoorden hier hoor je na een week niks meer van geheimhouding boven alles.
En ze hebben majoor Marco Kroon niet voor niks deze opdrachten gegeven.

0
12 qubix

** gebruiker verwijderd **

@9
Het OM heeft te vaak geblunderd in militaire zaken als het om vervolging ging , dit is ook weer politiek gekleurd net als indertijd de zaak die ze tegen Karremans voerden , die man heeft met te weinig middelen en verraad van de Fransen tegen een overmacht van moorddadige Serviërs mensen moeten laten gaan .
Het alternatief was dat hij bevel zou hebben gegeven om het vuur te openen , dan kan ik u garanderen dat de hele politiek die hem en de soldaten die ze daar zo graag wilden in het kader van "wij willen meedoen" ( want zo plat was het indertijd) gefileerd hadden vanwege een onverantwoord bevel met veel dode Nederlandse soldaten tot gevolg .
Nu is Kroon aan de beurt , ook iemand die bereid was om zaken te regelen waar die gladjakkers in de regering en de 2e kamer geen idee van hebben hoe het is om iemand dood te schieten en zal hij nu ook te drogen gehangen worden voor deze salon moordenaars die wel het bevel geven maar vooral niet willen weten hoe het moet want daar kan het tere maagje van deze 5 sterren eters niet tegen .

13 verwijderd682241

@13 Karremans was wel een ander verhaal daar was ook veel buitenlandse druk bij gemoeid.
En deze zaak had volgens mij achter gesloten deuren opgelost moeten worden.

1
14 Oebie

** gebruiker verwijderd **

@11
Daar heeft u volkomen gelijk in maar het Om zal het moeten doen met het verhaal van Kroon aangezien er verder geen getuigen waren zoals ik begrepen heb.

15 verwijderd682241

@9
Maar ik geloof dat dit toch wel iets is voor de krijgsraad ,of bestaat die niet meer . Heb zelf ook voor de krijgsraad gestaan als getuige er was een Browning FM 9MM standaard handwapen van een tankbemanning verdwenen . De dader was een medebemanningslid maar je moet altijd doen af je neus bloed , behalve als hij echt bloed dan moet je je zakdoek pakken .

0
16 austriahiker

@15

Klopt en dat alleen roept al vragen op. Zoals ik het nu heb begrepen worden er vraagtekens geplaatst bij zijn verhaal gegijzeld te zijn en weer vrijgelaten door de Taliban (dat zeer ongebruikelijk schijnt te zijn) en dat ie zegt op een geheime missie zijn "kwelgeest" te hebben opgespoord terwijl geheime missies altijd gerapporteerd worden en met meerderen worden uitgevoerd......Ook schijnt defensie niet op de hoogte te zijn over zijn gevangenschap. Kortom; Kroon's verhaal rammelt.

1
17 Brolin

@16

De krijgsraad houdt alleen zitting wanneer wij zelf in oorlog zijn.
Ook al doen wij mee aan vredesmissies, we zijn niet in oorlog.

2
18 Brolin

@18
Dan had ik een domme Ritmeester want die zei,dit kan ik niet zelf afdoen , de gehele tank bemanning stond aangetreden waaronder ikzelf dit moet naar de krijgsraad .

0
19 austriahiker

@19

Volgens mij is de krijgsraad sowieso afgeschaft begin jaren 90, en ondergebracht in het commune strafrechtsbestel. Militaire Kamers bestaan nog wel in Arnhem maar de straffen die daar worden uitgedeeld zijn conform het burgerlijk strafrecht

1
20 Brolin

** gebruiker verwijderd **

@17
Wederom heeft u een punt maar het stukje geheimhouding van de overheid en het spontaan bijstaan van defensie van zijn eventuele vervolging vindt ik ook een vaag teken . alsof men daar op de hoogte is van wat er wel gebeurt is maar dit niet aan de grote klok wil of kan hangen .

21 verwijderd682241

@21

Bij defensie zitten de grootste judassen, wat dit verhaal aangaat. Ze schakelen het OM in en zeggen tegelijkertijd dat ze achter Kroon staan.

Hoe het verhaal ook daadwerkelijk in elkaar steekt; Kroon is sowieso een geval apart.
Er zijn niet veel militairen die zo hun nek hebben uitgestoken als Kroon, en blijft in mijn ogen een held....mocht ie in de fout zijn gegaan dan gelden er zwaar verzachtende omstandigheden.....je zult daar maar rond hebben moeten lopen!!

1
22 Brolin

** gebruiker verwijderd **

@22
Ach we hebben in Ned Indië Kap Westerling gehad die de orde ging herstellen maar na diverse fout afgelopen acties van andere eenheden werden alle foute acties op zijn conto geschreven en de overheid liet hem vanwege internationale belangen als een hete aardappel vallen .
als het verhaal hier over Kroon ook zo is dan wens ik hem veel sterkte .

23 verwijderd682241

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@19 Waarom denk jij dat hij niet met andere politici zou overleggen? Het is toch niet alleen een probleem in Nederland?...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

progressiefliberaal
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@17,De kraan is niet dicht. Er worden nog steeds aanvragen behandeld en de regering heeft nog niet duidelijk gecommuniceerd dat er geen nieu...

2 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

van Keulen
Auto rijdt tegen gevel Aziatisch restaurant Goes

Sambal bij?...

6 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Na gedane zaken keerde de drone bestuurder huiswaarts om zijn kinderen voor het slapen gaan een verhaaltje te vertellen. ...

12 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@18 Om te beginnen, dat hij naar de EU gaat. . . Daar deze crisis voor gaat leggen, praten met politici uit andere landen die met exact dezelf...

14 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

@7 Nee hoor, volgens Strongoli hebben asielzoekers overal schuld aan, dus ook aan de mazelen en kinkhoest. 🤦‍♀️...

17 minuten geleden geplaatst door Bop

Nicks R. Van
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@1 Wat bedoel je? Dit is niet te begrijpen. 😮...

17 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bop
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

@4 Hier, kijk nou nog es. 🔎...

20 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@16 Hij doet overduidelijk niet wat jij wil. Maar wát wil jij dan?...

24 minuten geleden geplaatst door Bop

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

"Ook staat Nederland op het punt een defensieverdrag met Israël te sluiten, als basis voor verdere verdieping van de militaire samenwerking. He...

26 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
PornhubshemaleFree Mateur PornSexyaiWifelovetsBangladeshi Girl SexXxxmoomCelebritysex PornEmily Addison OnlyfansAntonyo SulimanSexe BeurreteTravesticjatHiperd XCosplayhentaiPornvideobbFree Transecual PornFrench Amateur PornHot Aunty BfIndian MilfAsian Nude MoviesAdult Games WoldRadhika Madan Hot SceneBbw Latina PronDoodhwali BfAntarvasna Video Comصور سكسDrunkestepfatherDp XxEbony GaggingBlow Job MemeProvate Society PornEating Creampies PornHarlemhookupsAnnettehavenAmateurs NudeDoctor Sex HdLesbian Pussy SuckMother Exchange 9 PornMelanoe Riosسکس 2023Carmela Clutch Full VideosSexy ProneLaura Haddock SexyNigeria Porn StarSisterhentaiMichael Fassbender NudeDee Williams TitsXx Sexy Video Sexy VideoPriyanka Chopra Pron VideoAnushka Shetti Ka Sexy VideoEbon Lesbian PornLxhamsterSnapchat Leaked NakedKiss Video HdSex PronoJija Sali Romance VideoXxx KatoonInfluencers Gone QildFamosas VazadosXxx Sonny LioniTranyXnxx MoneyBarzzer X VideoActersexMoona Snake XxxTiktok SlipJosyn JanePeporno ComSusana SantoXxx Of Indian MomNina Harltey PornEvaelfie TwitterBest Pov Sex VideosMzbootyWacortsLittle People PornAsian MasturbCzech Wife Swap 5Oops NudesXhamster TvSivr-266Naked BdsmMasive BoobsNudegrannyBig Boobssex VideosTelugu Sex ComJav MotherPunjabi New X VideoBy Force Porn VideosFuturepornCheating Wife Hd PornHoneydippedcProstitue PornSexe BondageAvengers NudeAubrey Gold PornAnal HindiIn Hospital PornNaked Fitness WomenMature Porn TubeKisscossNew Sex Video DownloadRachel Weisz Sex VideosFirst Night Video SexySunny Leone Porn With Her HusbandPorn Pics TeenElizabth Banks NudePerascope PornKatherine Ryan NudeBlackmailed PornosNew Telugu Sex MoviesInterracial FfmHd VideospornSexxx RusiaSmalldicksElizebeth Olsen SexyHockey PornhubEmma Stone Horny LegendLa Video Du Jour De Jacquie Et MichelCamera.priveJessica Lange NudeMoan PornListcrawlee BostonPornpinkyEmbarrassing PornYoung Sexual VideosPlauvidsGranny XxxPornos FriQuinn Finite LeakedSxyprFollandome Ami HermanaFake HubHot Saree NudeBody Massage With Happy EndingFit Sex VideoNude Girl IndJenna Haze CreampieMom Porn ForceExxxtra Smoll.comHeadgoddessMassage Tantric VideoTeenageporn VideosCâmera Prive GaySexo TiktokHd Porn Hub VideosAmerican Sex Video ComShameless XxxMikayla Campino PornBriana Banderas PornFree Porn Big Tits