door Denisova in Politiek  ·  65 Reacties

  • 22
  • 1155x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 , lange tenen en schamen voor linkshandigheid, beetje aanstellerig zou ik zeggen maar dat mag wel hoor.

1
51 Vigilante

Wat is er toch gaande achter de schermen bij het FvD?

2
52 Gewoon een student

Ahh duidelijk. Het FvD had een adviesraad opgesteld, maar autocraat Baudet heeft natuurlijk geen behoefte aan advies, dus werd deze weer ontbonden.

2
53 Gewoon een student

@14 "Hij" is net zo begaafd als zijn voorouders, snapt u wel??

0
54 Snowflake

@48
Het probleem is niet het wel of niet luisteren naar leden uit de achterban van het FvD.
In het artikel lees je over geen enkel kwaad bloed tussen Baudet en Ankersmit.
Ankersmit draagt Baudet nog steeds een warm hart toe.

Hij vindt het alleen jammer dat democratische vernieuwing dat FvD wil brengen een beetje wordt ondergesneeuwd door andere onderwerpen. En heeft het over een raad van advies waar hij lid van was, waar later weer van af is gestapt. En hij vind Baudet soms nog wat moeilijk voorspelbaar.

Het echte probleem is stemmingmakerij vanuit de media die de belangen van de gevestigde regeringspartijen verdedigen, en daarom van niks hele drama's maken om het FvD te kunnen besmeuren, zoals we onlangs zagen toen iemand simpelweg wees, in een discussie over het verband tussen IQ en inkomen, dat er wetenschappelijk onderzoek is waaruit blijkt dat in sommige landen er een lager gemiddeld IQ en in andere landen een hoger gemiddeld IQ.

Hierin zag D66 minister van binnenlandse zaken en in het gevolg de slaafse main stream media een kans om hetze jegens het FvD te starten en als dolle racisme, racisme, racisme, lalala ik luister niet naar je tegenargumenten, jullie van het FvD zijn racisten, we hebben jullie nu bij de ballen en laten niet meer los.

Het is betreurenswaardig te constateren dat zowel onze minister van binnenlandse als gerenommeerde media tot dit soort niveau van moddergooien zijn weggezakt door uitspraken volledig uit zijn verband te trekken, om nog wel de politieke oppositie te marginaliseren, het begint bijna op een vorm van staatsfacisme te lijken.

Gelukkig zijn er nog wel andere nieuwsbronnen die wel serieus op de inhoud durven in te gaan en een echt interview met Baudet durven aan te gaan, terwijl haat en laster media er ook zijn, verbaasd u, huiver, of lach om deze opname van de mensen van de paarse microfoon:

3
55 Reactie

@55 de gebeurtenissen bij fvd komen door de media... tuurlijk joh. FvD is intern niet democratisch. En het dan hebben over democratische vernieuwing. Dat wegkijken voor de feilen van fvd/Baudet heeft echt een hele kwalijke vorm aangenomen. Werkelijk alle serieuze en inhoudelijke kritiek (dobberneger, homeopathische verdunning, rassenleer, iq, veelvuldig en langdurige omgang met (neo) nazi’s ...) wordt als demonisering weggewoven. Thierry is een collega Allah geworden, want welhaast onfeilbaar. En dan met een filmpje van een “serieuze nieuwsbron met inhoud” aan komen zetten...

1
56 Hoofd bijzaken

@55 hier een stukje ondemocratisering binnen fvd, door iemand van binnen de fvd: https://mobile.twitter.com/susan_teunissen/status/961903872028626944?ref_src=twcamp%5Eshare%7Ctwsrc%5Eios%7Ctwgr%5Eother%7Ctwcon%5E7100%7Ctwterm%5E0

1
57 Hoofd bijzaken

@56
In het huidige politieke klimaat van deze tijd staan er vele mollen klaar om een nieuwe partij die tegen de gevestigde partijen aanschopt van binnenuit te torpederen. Zijn partij wordt door de gevestigde macht en haar slaafse media immers geframed als extreem rechts, tot een nieuwe Hitler in opkomst. Er wordt weer een gevaarlijk klimaat geschept dat ook Pim Fortuyn noodlottig werd. Of was u dat niet opgevallen, hoe valselijk en hatelijk zijn partij wordt besmeurd? En er hele hetzes en protesten jegens hem en zijn partij losbarsten als gevolg.

Het is dus niet te voorkomen dat het FvD zich daartegen moet wapenen.

Er was blijkbaar een raad van advies, waar weer van af is gestapt kan je lezen in dit artikel, was dat de aanleiding van uw verwijt van antidemocratisch gedrag?
Dat enkele personen in een raad van advies invloed zouden hebben op FvD beleid is natuurlijk ook niet democratisch te noemen. Dat iemand een partij weer verlaat is verder toch gewoon een persoonlijke keuze.

Als we het even zowel theoretisch als praktisch bekijken is democratie iets voor een gemeente, provincie, of een land, waar alle mensen uit dat gebied mogen stemmen over het beleid in dat gebied. Dat enkele leden van een partij die niet geheel toevalligerwijs bij een ledenvergadering ergens in het land van een partij aanwezig zouden zijn, alleen zouden mogen stemmen over het beleid van een partij lijkt mij niet democratisch. Democratie op partij niveau is onhaalbaar, omdat je geen demos, ofwel bevolking hebt, tenzij heel Nederland lid is van de partij en ook allen de mogelijkheid krijgt om te stemmen.

Baudet staat dan ook voor echte democratie, echte macht voor het volk, wil o.a. referenda invoeren, naar Zwitsers model. Hoe hij zijn partij leid en beschermd onder de continue valse aanvallen jegens hem en zijn partij van de gevestigde macht (en hen die met hen heulen) is aan hem, het FvD betichten niet democratisch te zijn vind ik heel laag en heel laf.

3
58 Reactie

@58 hahaha hoe krijg je het bij elkaar verzonnen. Ja hoor het is heel logisch geen democratie in een politieke partij te hebben. ledenstemmingen zijn ook heel raar. Stel je voor,.

En niet te vergeten het ligt natuurlijk altijd aan een ander.

0
59 Utrecht_83

@59
Ik heb 100% liever een gezonde democratie met referenda, waarin de demos echt zelfs iets kan kiezen over het beleid van het land. Dan dat enkele leden van een partij op een congres iets mogen meebepalen over de inhoud van een verkiezingsprogramma, wat later ofwel niets mee kan worden gedaan, omdat men in de oppositie komt; ofwel weer bijna niets meer wordt gedaan, omdat het in meeste gevallen totaal verwatert in de coalitievorming, waarbij eindelijk alleen enkele partijonderhandelaars gaan bepalen wat het daadwerkelijke landbeleid voor de komende jaren wordt.

Een partij dient bovenal gewoon een duidelijke filosofie hebben en partijleden te kiezen met kwaliteiten (, en niet alleen met persoonlijke ambitie).

Zie u niet de eindeloze democratische verwatering van uw zogenaamde partij democratie? Een klein deel van de demos stemt op een bepaalde partij, daarvan is slecht een klein deel lid van de partij, daarvan komt slechts een klein deel op een partijcongres om te stemmen op punten in een verkiezingsprogramma. Dat ofwel in de prullenbak kan omdat de partij niet in de regering komt, ofwel grotendeels wordt weg onder handelt tijdens de formatie. De invloed van partij democratie op het beleid van Nederland is nihil. Mij gaat het bovenal om het beleid van Nederland.

We hebben nu dus een democratie waarin uiteindelijk degenen die het beleid voor de komende jaren opstellen slechts de onderhandelaars zijn van de coalitiepartijen. Daarna worden de partijzetels ingezet als mee stemvee, om dat regeerakkoord 4 jaar lang uit te voeren. Waarbij er alleen in de marge nog iets bij te sturen valt. Vaak wordt de 4 jaar regeren dan ook niet gehaald, omdat Kamerleden van de regeringspartijen vaak uiteindelijk ontploffen in deze antidemocratische moffel.

Partij democratie zie ik niet als bepalend voor het beleid van Nederland, referenda voor de demos, letterlijk democratie wel! Weg met de onderhandelaarscratie terug naar de democratie!

2
60 Reactie

@60 en ik zit dan weer niet te wachten op referenda. Die laten veel minder ruimte voor een compromis en komen vaak neer op de ene helft van de bevolking die de andere de middelvinger geeft. Nee hoor doe mij maar wat oud-hollands polderen, prachtig!

0
61 Utrecht_83

@59
Ik zeg niet dat ledenstemming heel raar zijn en de goed overleg binnen een partij met de leden geen groot goed is. Ook zeg ik nergens dat het FvD hier niet aan zou doen.

Ik laat alleen maar zien dat die stemmingen van leden op een congres uiteindelijk vrijwel niks opleveren, en zeer weinig met echte democratie, ofwel macht voor het volk te maken hebben.

Enkele leden van een partij die stemmen op een partijcongres, zijn niet het volk. Het volk zijn alle stemgerechtigde Nederlanders. En het is een schande dat we nog steeds als minderwaardige mensen worden weggezet en ons het basale democratische middel van referenda wordt onthouden!

Dat laatste is een grote antidemocratische schande, waar al die gevestigde partij met die zogenaamde leden vergaderingen voor verantwoordelijk zijn. Vaak zijn leden ook gewoon ego trippers die zelf een leuk baantje in de politiek willen vinden, en veel minder iets met democratie, ofwel regering door het volk, ophebben.

0
62 Reactie

@61
Dan bent u geen grote voorstander van democratie.
Maar voorstander van allerlei overleg organen die een compromis moeten sluiten o.i.d.
Vervelende is dat al die organen vaak weer worden geïnfiltreerd met mensen van bepaalde politieke partijen, die een bepaalde beleid voor staan. Het ons kent ons netwerk en baantjescarrousel.

Ik geef het FvD groot gelijk dat het partijkartel moet worden doorbroken.

De bevolking van Nederland zit tegen wil en dank in zeer grote problemen, vanwege de illegale oorlogen die de regeringen hebben gesteund. En vooral ook door lid en medeoprichter te zijn van de EU en de euro. Door massa immigratie van mensen (waarvan de landen werden verwoest, onder de steun van onze regering) en ieder die zich onder die stroom mengt.

Op geen van deze alle grootste en belangrijkste besluiten tot weggeven van de soevereiniteit van je land aan een internationale bende als het steunen van oorlogen die werden gestart met leugens, tot het weggeven van de eigen munt. Op geen van deze zaken heeft de demos zich ooit mogen uitspreken.

We leven in Nederland dus helemaal niet in een democratie, had dat wel het geval geweest dan hadden we geen euro gehad, geen EU lid geweest en niet die vreselijke oorlogen gesteund. En had Nederland samen met Zwitserland de twee mooiste en rijkste landen van Europa kunnen zijn.

Maar helaas, helaas, mensen laten zich voor de gek houden dat het allemaal goed gaat, terwijl de titanic, ons land, aan het zinken is, door al het ondemocratisch wanbeleid.

We stellen als Nederland niks meer voor op democratisch en moreel gebied, maar voor Rutte en co levert het wel leuke baantjes op binnen de EU en de VN. Dat zien velen blijkbaar als prestige van een land. Je ziel verkopen aan de duivel om een zitje te krijgen binnen deze gruwelijke instituties. Dat is dan weer mijn mening hierover.

2
63 Reactie

@51
Ik geef het tenminste ruiterlijk toe.
Nu u nog!

1
64 Jan met de korte achterlul

@58 Klinklare onzin en de pimwin is geen argument. Gezonde kritiek op FvD wordt direct afgedaan met demoniseren. Op dit forum wordt vooral D66 (Demonen 66, D666, etc) gedemoniseerd.

0
65 Hoofd bijzaken

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
Primera wil eigen keten tabakswinkels opzetten om verkoopverbod in 2030 te omzeilen

Prima! De mens onderwerpen aan de wil van de Staat is tegen iedere vorm van heerschappij. De mens moet zelf kunnen beslissen of er gerookt dient...

1 minuut geleden geplaatst door Nicks R. Van

Wedergeboren
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@1 "De kernraketten staan al richting Europa " Ja, en dat zelfs vlak aan de grens met de NAVO. Dat zou de NAVO eens moeten ...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@24Niet zo draaien en kronkelen Snorrie, ik heb het niet over Israël of over diens acties, maar over alle extreme religieuzen! die hun rel...

3 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Nicks R. Van
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@18 Met een goed oplosmiddel krijg je het wel gedaan!...

4 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

icnivad
In je anus of vagina een fakkel de Kuip binnensmokkelen, hoe waarschijnlijk is dat?

er is laatst nog een vrouw gelanceerd met 15 fakkels "aan boord" 😀...

6 minuten geleden geplaatst door icnivad

Nicks R. Van
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Dan zit na Oekraïne al een ander land in de planning om aan te worden aangevallen. Dat gaat niet zonder munitie, dus zorgt Rusland er voor daar...

7 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Wedergeboren
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

@5 Sorry. Svp niet zo kwebbelen/kakelen/kletsen/kwekken/klappen/kwetteren/tateren/babbelen.wauwelen/klessebessen over anderen....

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

In NL kun je als politicus een land te gronde richten zonder consequenties....

8 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Nicks R. Van
Wilders reageert op uithaal Timmermans

Timmermans moet eens een afspraak maken met een psycholoog. Hier is sprake van een onverwerkt trauma: geen minister-president geworden!...

10 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

NK. App
Kelly Brook Sex VideoSunni Lion Xxx.comLesbian Softcore PornAmerica SexingKeerthi HotDesi Old PornHindi Xxx ComeAdult Sex Blue FilmPorno MeilleurGrupo Telegram SexoBollywood Actress XvideoPuku DenguduLeena SkyIndian Sex Xx VideoBengali Fucking StoryAlexa Pearl XxxBbw Weight Gain PornMilf At Nude BeachNick Sandell NakedUllu Web Series 1filmy4wapPourn VedioMyfriendshotmomSybian OrgasmLiz Jordan BbcNxxx TubeIrita MaayaAmai LuiTrans Angel PornTaylormade ClipsVegas8xoPorn Xxx EspañolTiffani ThiessennudeOrgasm Sex VideosLesbian BoobplayDesi FucjBig Titties And TattoosHd Porn FreePornographie Caméra CachéeAlouha TubAmateurfrance PornDownload Xhamster VideosSsbbw FukViperhentaiPayal Sex VideoBengali ChottiGrandma's Giving BlowjobsJadexbabeContos SexuaisFilme Pormo GratisLifeseloctorHentaipregnantOrgasm ContractionsPorn MadrastaXx Sexy Video XxAnal Porn AnimationsPorn Xx VideosNuas GostosasShayla LaveauxVery Nice Sex VideosYoung JapanesepornNaked Bbw TwerkSexual Wrestling PornMlp Eg PornGay Snapchat SextLadyvoyeursBigass AnalEnglish Xxxxx VideoBrandi Love LingerieBen And Gwen SexWww Porn Video HindiMom Hot PronHenti ManagaSpankbangmomJazzy Coco PornPorno En LiveXvideo TravestiHindi Sex Stories With PicsAnal Sex Video Full HdHot Sexsi MovieNip Slip Live On TvDaughter Sucks Dads CockRussion PornstarsGotabynudesChaturbatPornhurbMulheres Nua Ao VivoRahandee JamesJennifer Aston NakedAngi Harmon NudeBangla Choti MaaIndianteensexSexin GtaVideo DeflowerModels Non NudeOld Sexy Nude WomenSexybluefilmPoun MovieKylie Quinn Porn VideosJade49 CumFuta 3d HentaiBig Boobs And SexPanis MassageMeme PornsSite De BaiseXvideos SuteShenhe PornCricket XnxxVideo Blue Picture VideoDesi StripteaseChinese Big Tits PornPorn Video With VoiceNaked At CampsiteOur Home 2 HoustonCock PicturesBaap BeteXnxx Indian HardSunny Leone Best XxxFree Lesbisn Porn VideosJewel DnyleThumbillaKameno PartySites Pornô GaysRache Steele PornKannada SxePictures Women NudeUnique PornAnime Anal PornThick Latin MilfAmateur Nude ModellingXfreehdcomسكس عائليVideos PornosexmexSssniperwolf SisterWww Brazers Hd ComPussy Licking GifsFly Girls Sex MovieHorizon PornMia Khalifa Sexy Video Mia Khalifa Sexy VideoGodzilla PornTik Tok Mulheres PeladaPprno GratesAnna De VilleDian ParkinsonDessin Femmes NueBbw Granny NudeAngeina Jolie NakedSwedish MilfPoopigirlsForum Girls PornStormi Maya