REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Ze zijn niet allemaal zo luidruchtig als Donald Trump. Dit is de ultieme gids om een narcist te onthullen

PsychoMet figuren als Donald Trump en Kim Jong-Un aan de wereldtop kennen we erg duidelijke voorbeelden van pretentieuze narcisten die graag hoog van de toren blazen. Maar het ligt er niet altijd zo vingerdik op dat je met een narcist te maken hebt, terwijl die persoon je wél subtiel manipuleert voor zijn of haar persoonlijk gewin. Amerikaanse onderzoekers hebben nu een nieuwe checklist ontwikkeld om narcisten in je omgeving makkelijker te ontmaskeren zodat je je grenzen beter kan bewaken.

7 reacties

  • Hugo Boels

    6 jaar geleden
    Heel deze tekst gaat ervan uit van de propositie dat alleen mannen blijkbaar narcist kunnen zijn.....Shame on you!
  • Jean De Grande

    6 jaar geleden
    Blijven bashen, kinderen, blijven bashen.
  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    Trump is de ultieme narcist, maar ook racist, megalomaan, pathologische leugenaar, oplichter en hij behandelt vrouwen zonder het minste respect.
  • Raoul Hoylaerts

    6 jaar geleden
    door de jaren heen zijn zoveel woorden en termen uitgevonden door'specialisten'om een ander te bestempelen.als je die 'specialisten'bij elkaar zet voor'analyse'van mekaar zou je heel rare uitspraken horen,de ene zal de andere zot verklaren...
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Ik denk dat meer dan de helft van de wereld bevolking narcisten zijn ! Hebzucht ,ijdelheid , liegen en bedriegen zijn de nieuwe gewenste normen , kijk naar alle idolen in de wereld dan weet je toch genoeg !