Jennifer Willoughby (links), Rob Porter en Hope Hicks.
Volledig scherm
Jennifer Willoughby (links), Rob Porter en Hope Hicks. © RV, Instagram, Reuters

“Hij sleurde me naakt van onder de douche”: ex-vrouwen doen boekje open over topmedewerker van Trump en nieuwe vriend Hope Hicks

Buitenland“Hij sleurde me naakt en druipend van het water van onder de douche en begon tegen me te schreeuwen.” Jennifer Willoughby (39) – de tweede echtgenote van de personeelschef van het Amerikaanse Witte Huis, Rob Porter (40) – heeft getuigd over haar voormalige relatie nadat bekend raakte dat haar ex een nieuwe vriendin heeft. En niet zo maar iemand: Hope Hicks (29), de communicatiedirecteur van het Witte Huis. Ook de eerste vrouw van Porter heeft intussen getuigd over haar “gewelddadige” relatie met de man.

16 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Als er zogezegd niks bewezen is, waarom heeft Porter dan ontslag genomen? ;)
  • Michael Aerts

    6 jaar geleden
    Trump baadt zich in haat en nijd en omringt zich met gelijkgestemden. Druppelsgewijs komt alles naar boven dus antwoorden ze gewoontegetrouw met hun enige strijdkreten: Fake news... Linkse media...slechte verliezers... Nochtans draait alles enkel rond één slechte winnaar.
  • Gil Rod

    6 jaar geleden
    Dat die vrouwen nu eens stoppen met al die zever he .Hun enig doel is een mens zijn leven kapot maken of dat het nu waar is of niet het mag zelfs nog vele jaren geleden zijn .Nu niet komen janken he.
  • Straight on No way back

    6 jaar geleden
    Ja logisch he of staan jullie met kledij onder de douche misschien?
  • chantal prez

    6 jaar geleden
    Dat extreemrechts,zoals velen in de entourage van Trump geen normen en waarden heeft is nu al genoeg bewezen. Geen enkele vrouw moet zich zo laten behandelen door een psycho, Trump-medewerker of niet. Of gaat uiterst-rechts,na uitspraak van Bannon dat een vrouw mag geslagen worden,dit nu ook al proberen goed te praten?? Moest het een linkse zijn ,je zou ze nogal verontwaardigd horen bleiren!