door Moskowfiets in Media  ·  79 Reacties

  • 16
  • 1324x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50
Wacht ff.
GL vraagt debat aan, geen meerderheid in steun.
Ondanks het verder escaleert.
Jij zegt, prima want geen podium geven.

Ik zeg dan, juist wél een debat.
Zo komt men juist verder.

2
51 Sjaak Trekhaak

Opvallend dat D66 dan weer tégen dit debat stemde, iets waar Klavertje nog niet over uit kan.

4
52 Cody

" ik heb zojuist een debat aangevraagd over de uitspraak van een parlementariër van de FvD, vanochtend in de telegraaf, dat mensen met een ander ras een lager IQ zouden hebben."

pff, mensen met een ander ras??, bestaat dat dan, Jesse?? Ga eerst maar eens de definitie van ras maar eens onderzoeken ipv populistisch spuitje elf te spelen...
Mensen onderschikken in ras is pas een geplaatste racistische opmerking, Klavertje...
Ga jij maar lekker debatteren met Kasja, die heeft er wel zin in...

3
53 ActiveRush

@44

" Dat snap ik ook wel, want de andere partijen wilde Baudet geen podium geven "

Domme opmerking, namelijk door de FvD uit te sluiten en vals te betichten van racisme hebben ze de FvD al reeds een podium gegeven..

2
54 ActiveRush

@36 waarom zou de FvD een debat aan moeten gaan voor iets waar ze zich in de eerste plaats niet hoeven te verantwoorden, dat een troela het bestempeld als racisme en de overige partijen als de overige 6 dwergjes braafjes volgen, puur omdat het de FvD betreft, wil niet zeggen dat de FvD zich schuldig heeft gemaakt, dat moet namelijk bepaald worden door een rechter aangezien racisme strafbaar is, maar niet 1 partij/persoon/stichting haalt het in zijn hoofd om er aan te beginnen omdat er geen strafbaar feit heeft plaatsgevonden allesbehalve het demoniseren van de FvD en Baudet...

2
55 ActiveRush

LOL , Yasser Feras (Marokkaanse vader dus ook Marokkaanse nationaliteit )Van extreem linkse partij wilt debat over discriminatie question Jesse weet zelf toch ook wel dat Marokko geen Nederlandse nemen accepteert voor hun onderdanen , zie namenlijst voor Marokkaanse namen !

http://www.voornamelijk.nl/lijst-met-toegestane-namen-voor-marokkaanse-kinderen/

https://mens-en-samenleving.infonu.nl/internationaal/163623-namenlijst-met-toegestane-namen-voor-marokkaanse-kinderen.html

2
56 wildersaandemacht

@56 nemen = namen

2
57 wildersaandemacht

Heeft zeker niks beters te doen dan andere lastig te vallen aan gezien hij niet mee regeert!
Stelde de belangen van "asiel" zoeker hoger dan die van de Nederlanders!

1
58 psje

@36 inmiddels is jouw aanname gelogenstraft: FvD steunde het debat wél, maar D66, die werkelijk al maanden de racismekaart trekt, steunde het debat niet. O, ironie...
Volgens mij moet je je wereldbeeld een beetje aanpassen...

2
59 YeahWhatever

@43
Gisteren stond er hier een artikel over het juist doorspoelen van de wc.
Zou eikeltjessnotneus dat niet hebben gelezen?

3
60 Jan met de korte achterlul

Welk weldenkend mens met een IQ groter dan zijn/haar schoenmaat neemt Groen Links, of nog erger Jesse Klaver, serieus?

1
61 nostradamus666

Wat een misselijk ventje die Klaver gisteren ook weer op T.V over vliegveld Lelystad wat een zeiksnor

4
62 welofniet

Het zoveelste media bericht dat de woorden van Ramataursing verdraait.
Hierbij de tekst van hem:

"Jij vindt niet dat je op er op je werk mag bij lopen zoals je wil, vermoed ik.

“Je mag dreadlocks nemen of je hoofd kaal scheren. Neem tatoeages en piercings; allemaal prima. Alleen heeft een werkgever het recht om te zeggen: dat wil ik liever niet. Dat zegt niets over racisme. Sowieso heeft dit meer te maken met intelligentie dan met ras. Ik zou zeggen: racisme? Het gaat op de arbeidsmarkt om IQ.”

Hoe bedoel je?

“Door IQ-testen weten we het gemiddelde IQ van bevolkingen. En wat blijkt? Er is een verschil in IQ tussen volkeren. Dat is wetenschappelijk bewezen."

Pardon? Dit klinkt als schedelmeten.

“Dit doet mij geen plezier, eerder pijn. Ik had ook graag gezien dat het anders was, dat zwarte mensen hyperintelligent waren, dat Surinamers het hoogste gemiddelde IQ van de wereld hadden. Maar het is niet zo. Je kunt iemand uit Syrië halen waar het gemiddelde IQ 84 is, en in Nederland plaatsen, waar het gemiddelde IQ 101 is. Die gaat dan inderdaad minder verdienen dan veel autochtonen. Maar is dat racisme? Nee, er is een verband tussen IQ en inkomen.”

Een verband leggen tussen pigment en intelligentie, dat lijkt me textbook racism.

“Dat is het niet! Als je naar Amerika kijkt: Aziaten doen het daar beter dan blanken. Toch heeft niemand het over Asian privilege. Waarom? Omdat ze gemiddeld genomen nou eenmaal een hoger IQ hebben."

1
63 beastyboy

@63
Klaver moet geen debat aanvragen, Klaver moet naar de rechter stappen.
De rechter zal objectief oordelen. Feitelijke uitspraken en hun onderbouwing en dan oordelen of er sprake is van racisme.
De kamer zal over elkaar heen buitelen en FvD beschuldigen van racisme. Hoe goed de onderbouwing ook is van FvD dat het onzin is, dat maakt niet uit. Het is en blijft racisme voor de andere partijen.
Waarom? Omdat er weer verkiezingen aankomen en die partijen denken hier stemmen mee te winnen. Beetje dom natuurlijk, want FvD doet nauwelijks mee aan de verkiezingen.
En wat ze niet beseffen, is dat het grootste deel van de Nederlandse bevolking helemaal klaar is met dat huichelaarachtige, politiek correcte gedoe van hoofdzakelijk GL en D66.
Maar ook Buma kan er wat van, omdat hij doorheeft dat CDA in de peilingen heel veel (5) zetels verliest aan FvD.

1
64 beastyboy

Tonight at Fight Club : Jesse vs Thierry ! Science, pseudoscience, fake arguments, false data, everything goes ! Zal een van de deelnemers de andere knockout slaan met een geniepige en gevreesde halve waarheid ? Of zal een op onbetrouwbare data maar wel gepubliceerd wetenschappelijk onderzoek de ander onderuit halen ? Spannend. We zien het binnenkort in de kamer !

0
65 Blue Waffel

@Jesse Klaver
Stap dan naar de rechter! DOE DAN!

0
66 beastyboy

De tweede kamer heeft als taak om de regering te controleren en de tweede kamer heeft een taak in het maken van wetten. Nergens staat dat de tweede kamer een taak heeft in het controleren van partijen in de tweede kamer. Klaver mag vinden van FvD wat hij wil maar daar is de tweede kamer niet voor.

Het zelfde geldt overigens ook voor ministers. Ministers worden gecontroleerd door de tweede kamer maar de ministers controleren zelf niet de tweede kamer. Het is dan ook niet gepast voor een minster om een politieke partij de maat te nemen. Politieke partijen worden gecontroleerd door de burgers van dit land.

Ik zie de paniek langzaam ontstaan bij de traditioneel grote partijen. Ze zien ineens een partijtje die in maart met 2 kamerleden in de kamer is gekomen in de peilingen staan met 15 zetels. Het lijkt nu ineens alle ballen op FvD.

Persoonlijk maak ik me ook grote zorgen over het gemak waarmee linkse partijen de racisme kaart spelen. Racisme is een ernstig misdrijf en zomaar iedereen continu beschuldigen in de media van een ernstig misdrijf kan hele vervelende gevolgen hebben. Als ik en velen anderen mijn buurman beschuldig van pedosexualitieit dan is er altijd wel iemand die het gelooft en het recht in eigen hand neemt. Vrijheid van meningsuiting houdt niet in dat je zomaar iedereen mag beschuldigen van strafbare feiten en racisme is een strafbaar feit. Als Klaver vindt dat iemand racistisch is dan kan hij naar de rechter stappen. Klaver weet echter donders goed dat hij in dit geval geen poot heeft om op te staan omdat de discussie gaat over iets waar wetenschappelijk bewijs voor is. Hoe dat bewijs geïnterpreteerd moet worden is een ander verhaal maar als je het iq meet van een willekeurig gekozen grote groep blanke mensen en je meet het iq van een willekeurig gekozen grote groep donkere mensen dan komt uit dat onderzoek dat blanke mensen een hoger iq hebben. Dat wetenschappelijk bewijs ligt vast en dus is het benoemen van dat bewijs geen racisme. Daar zal de rechter ook nooit iemand voor veroordelen.

1
67 RazorBlade

@63

Bespaar je de moeite Beastyboy, links zal niet buigen, gaan teveel om met volkeren met een laag IQ en dan krijg je allemaal spuit elfjes en toeterende roepers.....zijn overal tegen en anti-alles wat niet links of harde werkers zijn, daarbij willen ze de lasten van hun idealen bekostigen door degene waar ze hun hetze over spuien...eng volk is het.

1
68 ActiveRush

Speciaal voor Jesse Klaver even wat cijfers over IQ verschillen.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/247605-onderzoek-toont-aan-dat-iq-per-land-nogal-verschilt

0
69 welofniet

@67 +1

0
70 ActiveRush

@68
Maar daarmee zegt u dat IQ juist nurture is. Namelijk, wie met pek omgaat raakt ermee besmeurd.

Bovendien ben ik, in tegenstelling van wat Ramataursing beweert, wel van mening dat je je eigen IQ kan veranderen.
Een IQ test is namelijk een poging om de intelligentie van iemand te meten.
Maar zo'n testje kan je trainen. Bovendien is het maar een selectie van wat iemand intelligent maakt.
Technici (ik heb een technische opleiding de TU en een IQ van 140-145 uit 150) hebben een groot voordeel bij zulke testjes. Het gaat veel om ruimtelijk inzicht, rekenen en denksnelheid. Maar maakt dat mij intelligent? Dat vind ik niet.
Je kan IQ testen trainen door bijvoorbeeld puzzels maken of gewoon IQ testen maken. Nou vind ik dat leuk, waardoor je gevoel krijgt voor de vragen en dus sneller het juiste antwoord kan geven.

Maar Ramataursing heeft wel op een ander punt gelijk. Het verband tussen IQ en inkomen.
Als je een hoog IQ hebt, wordt je sneller aangenomen. Vaak heb je een betere opleiding. Meestal kan je je beter en doelgerichter voorbereiden op een sollicitatie en jezelf beter verkopen (mede wegens het vertrouwen dat je in jezelf hebt).
Gevolg: Mensen met een hoger IQ krijgen vaker een baan waar een hogere opleiding voor vereist is.
En het is gewoon een feit dat mensen in landen over de hele wereld een verschillend IQ hebben. In Afrika en Zuid-Amerika heeft men een lager IQ (rond de 85). Dat is gewoon een feit. En de reden heb ik hierboven al aangegeven. De mensen daar maken weinig puzzels, hebben vaak niet eerder IQ testen gedaan. Die mensen kunnen hard werken, geen hoge opleiding volgen en geen IQ testjes maken (/manipuleren).

De hele discussie is onzin.
Ramataursing geeft feiten aan en heeft in mijn ogen toevallig gelijk in het punt dat hij wilde maken. Racistisch? Nee! Voegt het wat toe? Weet ik niet.
Het stomme is dat het lijkt of Ramataursing een reden wil geven waarom we geen mensen uit Afrika hierheen moeten halen. Maar wat wil het geval? We hebben hier niet meer mensen op de arbeidsmarkt nodig die voor baantjes gaan waar een hoog IQ voor nodig is. We hebben hier mensen nodig die gewoon keihard willen werken, geen hoge opleiding en niet te veel kosten. Kijk maar waar naar gevraagd wordt bij uitzendbureau's.

Waarom kan de discussie niet gewoon over de basis gaan? Waarom geen debat over welke economische migranten we hier willen toelaten en onder welke voorwaarden.
Als Baudet nu slim is, dan zegt hij dat hij graag het debat wil aangaan, maar dat het dan over de inhoud moet gaan. Wie willen we hier en waar moeten ze aan voldoen.
En dan moeten ze niet voldoen aan een bepaald IQ, maar aan of ze bereid zijn om te werken, niet in de criminaliteit belanden en bereid zijn om zich (deels) aan te passen aan de normen en waarden van de Nederlandse samenleving.

Ik heb graag mensen uit Afrika hier. Maar dan moeten ze wel werken, niet crimineel en enigszins aangepast aan de maatschappij.
Voer een Greencard in. Je mag hier werken, als je in de eerste 5 jaar zelf je broek omhoog kan houden. Niet meer dan 3 keer in aanraking bent gekomen met de politie. Bij 1 grote misdaad (moord/verkrachting) mag je vertrekken. Meer dan half jaar geen werk? Vertrekken. Geen recht op bijstand de eerste 5 jaar. Binnen 1 jaar voldoende Nederlands kunnen.
Zulke mensen wil ik hier graag. En DAAR zou de discussie over moeten gaan.

0
71 beastyboy

@71 "Ik heb graag mensen uit Afrika hier."

Dat mag jij vinden maar ik denk daar toch iets anders over als je het niet erg vindt.

0
72 RazorBlade

Is deze groene galspuwer nou sluwer of gemener dan Baudet?
Hij kan niet tegen verliezen, dat is zeker.

@71 : In Zwitserland zeer succesvol toegepast systeem. Maar ja, dan moeten we eerst uit de EU.
De EU wil "vermenging" zodat een EU burger ontstaat, zonder nationalistische gevoelens.
Liefst met de gehele failliete en corrupte Balkan en Eurazië erbij...
Tegenstanders als Baudet moeten kapotgemaakt worden. Jesse Klaver helpt graag een handje.

0
73 logikus

@72
Ik vind het helemaal niet erg als u daar anders over denkt.
Ik hou wel van een broodje shoarma op zijn tijd. De Turkse kapper is veel goedkoper dan een Nederlandse. Hetzelfde geldt voor de groenteboer.

Zolang de mensen die hier binnen komen maar werken en zich gedragen, vind ik het een verrijking.
Maar wat links Nederland (en daar hoort D66 sinds een paar jaar ook bij) de afgelopen decennia heeft gedaan, is mensen hier naartoe halen waarvan men vooraf kon weten dat het grootste deel in de bijstand of criminaliteit zou verdwijnen. En het overgrote deel nooit zou integreren en zichzelf geen Nederlander voelt.
KON weten. Maar aangezien links Nederland geen feiten onder ogen durft te komen en mensen die dat doen als racist wegzetten, halen ze grotendeels tuig hiernaartoe.

Dat moet eens veranderen. We moeten eens, gebaseerd op feiten, de basis aanpakken.
En dat is: Wie willen we hier hebben.

0
74 beastyboy

@74 Even een paar vraagjes: Hoe weet je van te voren als je mensen hier naar toe haalt dat ze niet crimineel zijn? Wat doe je met kinderen die hier geboren zijn en die ineens na 5 jaar naar Afrika terug moeten? Hoeveel mensen wil je exact toelaten? Is 100 miljoen een mooi eerste beginnetje voor 2018? In Afrika is een cultuur van corruptie en het recht van de sterkste. Hoe voorkom je dat die cultuur niet meegenomen wordt?

Zomaar even een paar zorgen die ik heb. Nog afgezien dat ik hier liever minder mensen heb dan meer, ongeacht de afkomst.

1
75 RazorBlade

@74
En geldt dit dan per land, per ras, per religie? Of moeten ze een IQ test doen als ze aankomen, om te bepalen of ze welkom zijn? En moet dit sorteren bij de deur alleen bij migranten, of gaan we internationale verdragen schenden/opzeggen, en moet het ook bij vluchtelingen?

1
76 Xyron

@75
Goede vragen.
Ik had al eerder (misschien op een ander draadje) gesteld dat bij 3 kleine vergrijpen of 1 groot vergrijp een allochtoon direct uitgezet dient te worden.
En kinderen van die allochtonen? Ook al zijn ze 5 jaar in Nederland, gewoon met ouders mee. Jammer voor hun, maar ouders heb je niet voor het kiezen. Dat geldt ook voor autochtone kinderen met alcoholisten als ouders. Jammer, maar je jeugd wordt verneukt door onverantwoordelijke ouders.
En het aantal? Ik denk dat als je duidelijke eisen opstelt en immigranten er niet vanuit gaan dat ze, eenmaal bij aankomst in Europa, nooit meer hoeven werken en wel altijd geld krijgen, dat je dan vanzelf veel minder aanbod van migranten krijgt.

0
77 beastyboy

@76
Als u wilt weten hoe ik daar over denk, dan zou u @71 misschien beter eerst kunnen lezen.

0
78 beastyboy

Van de moderators hier mag ik een mafketel geen mafketel noemen.......

1
79 dummydum

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ABRACADABRA
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

Nederland zit aan die totale dictatuur van de EU vast, door dwangmatig die verdragen te tekenen...

zojuist geplaatst door ABRACADABRA

Strongoli
Offtopic

@2678Graaier, dank voor je eerlijke reactie.Wat ik van deze affaire (weer) geleerd heb, is, dat je zeker hier, door de ogen van bepaalde per...

12 minuten geleden geplaatst door Strongoli

DikkeTor
Aantal gevallen van mazelen in Europa loopt snel op

@19 In de zin van > waarom zou je die vorige vertrouwen en deze nu niet?...

24 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Snorrie
Waar komen al die tumoren toch vandaan?

Die komen uit de antivaxxer beerput....

25 minuten geleden geplaatst door Snorrie

LoydMorris
St. Nicolaaslyceum gelast feestelijkheden rond eindexamen af na stunt: ‘Er is een enorme ravage achtergelaten’

@3 Nee hoor. . . . gewone witte Hollandse kaaskoppen kunnen er ook een teringbende van maken. ...

32 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

https://twitter.com/maria_drutska/status/1782064632854642729...

33 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Snorrie
Aantal gevallen van mazelen in Europa loopt snel op

@17 4e woordje van de titel. Onderwerp van dit artikel....

36 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Biscanna
Studente boos omdat transvrouwen het damestoilet op universiteit Tampa gebruiken

Trans worden omdat je niet van de dames af kan blijven, vieze enge mannetjes....

1 uur geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
Minister voor Rechtsbescherming Weerwind: 'Ik ga aangenomen motie niet uitvoeren'

@1 "Onze 'democratie' wordt met voeten getreden." Deel van 'onze 'democratie' is ook dat de regering regeert en de kamer controleert,...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Mac Benac
Waar komen al die tumoren toch vandaan?

Smartphone straling....

1 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Bollywood Web Series PornFelch Gay PornAsain FfmSmallfuckSt Peach NudeShilpi Raj Mms VedioAll New Sex VideoRomantic Sex TubeSicknunkNude Kim Kardashian PlayboyDesi Randi SexLie With Me Full MovieTamil Actress Boobs SexBf Movie Full Hd DownloadWwwhindixxxLez Sucking TitsLatina StepdaughtersReamskeetPornos BrutalePorn Stars With The Biggest AssesHeather PaigeNtr PornAshe MareeRosalba NeriPrincess Emily DreddStormy Daniels GangAlexa Rydell HandjobChat Avenue Sex ChatSweetliciousJustwingit PornBlue Hair PornHandprints SpankingVoyeurcloudsStraight Guy Suck CockFirst Time Lesbian SexSexeducation PornSexy Anime TitiesStunning Summer PornOnline Fans GratisMexican Pussy80's PornElliot Finn PornBabeblowjobGenshin Impact HentDadi Sex VideoBig Boob VideosHot Sexy Porn PicsHa Na KyungNew Beastiality VideosJodi TaylorBig Boos XnxxHd Porn Video Full HdMotherin Law PornThe Porn DdudeBdsm FurriesDesindianPorno Coq NuPornographie Des NoirsClips 4salesHentais OnXxx Bihar ComStormy Daniels ThreesomeExtemtubeMio HentaiLuckless HollyZoe Saldama NudeTiger Benson PornKevinnxoX Vedio3Step Sister CreampiesTeenie PornIts Hurting PornPornosos.com마나토키Webcam ChaturbateIncestos VideosMature NudesDaisy Taylor PovBengali Audio PornBangbros MomSex Videos With SubtitlesKolkata Bangla Sex ComNatasha Nice Pron VideoBimbo BlowjobsNude Beach HentaiMixedwrestlingHailey Wing It NudeAunty Open BathXnxx SunyleonIndian Beautiful Porn StarEbony HandjobOld Lesbain PornShow Me A Video Of PornBd SexuelleFakimgsNude Bhabhi VideoHot Threesome Sex VideosWife Pegging HusbandHentai BrPaisley RaeVera Farmiga SexHitomi NtrDillan HarperLeaked Onlyfans VideosPorn Horny VideosNudes In SnapFamosas Nua No OnlyfansSelfsuckpornLipstickblowjobsRwa SonnetKannda Sex VidoesMalkin Nokar XxxNudeSergeant Miles PornWife DvpAmine 3d PornSharewife PornGrace Palmer NudeDoctor Hd Sex VideoLatex Gloves Hand JobFilme Pornor AntigosSexfelmIndian Strip ChatSexy Blue Picture Video HdPhone Sex BangaloreViper HentaiGoths PornMommyaftonMelhores Filme PornográficoVideos PonroJacqueline Bisset NudeTimestop HentaiXxx AppPorn Video NepaliAfrica PoronoPorn And PeeShe Hulk Hentaiسكس عراقياتRemoving Clothes VideosStraplessdildoPorn GraatisVideos Pornograficos De ColombianasCarvy PornMia Khalifa Six VideoBig BubesSky Bri Plug TalkHalloween Party PornCuevy EroticShona RiverJasmine Sinclair