Karel Spang reed in zijn vrachtwagen voor Post NL.
Volledig scherm
Karel Spang reed in zijn vrachtwagen voor Post NL. © Karel Spang

Vrachtwagenchauffeur doet emotionele oproep na ongeval: 'Oordeel niet direct'

Zijn ergste nachtmerrie werd werkelijkheid toen vrachtwagenchauffeur Karel Spang maandag betrokken raakte bij een ernstig verkeersongeval op de A12, ter hoogte van Zoetermeer. Hij was machteloos toen de auto van een gezin voor zijn truck belandde, maar kreeg toch vele negatieve reacties. Met een emotionele oproep probeert hij nu begrip te krijgen voor zichzelf en al zijn collega's.  

0 reacties

  1. Vanaf het schoolplein stuurden twee Rotterdammers een megadrugsimperium aan
    PREMIUM
    reconstructie

    Vanaf het school­plein stuurden twee Rotterdam­mers een megadrugs­im­pe­ri­um aan

    Hun smokkelmethode was zo ingenieus dat de cocaïne en crystal meth jarenlang moeiteloos door controles kwamen. Twee Rotterdammers - ‘De Turk’ en ‘De Marokkaan’ - leidden een lucratieve drugsmultinational met Colombianen en Mexicanen, zegt justitie. Totdat de grootste partij meth ooit in Europa werd ontdekt, er zich een milieuramp voltrok rond een put met drugsafval én een cokelab ontplofte. ,,20.000 liter chemicaliën stonden er ook. Lekker fikkie.” Een reconstructie.
    Rotterdam
  2. Bom onder deepfakesite: 15 BN’ers doen aangifte, blokkade in Engeland en tientallen video's verwijderd

    Bom onder deepfakesi­te: 15 BN’ers doen aangifte, blokkade in Engeland en tientallen video's verwijderd

    Nederlandse instanties hebben een belangrijke slag geslagen tegen de website die al jaren ongehinderd én ongestraft deepfake-pornofilmpjes van beroemdheden verspreidt. In de afgelopen weken zijn er tientallen filmpjes van BN’ers en Kamerleden offline gehaald, na onderzoek van het AD. Sommige video's, bijvoorbeeld van de leden van het Koninklijk Huis, stonden al jaren online en werden ruim 100.000 keer bekeken.