Conny sliep van ellende met een doek om haar hoofd.
Volledig scherm
Conny sliep van ellende met een doek om haar hoofd. © NPO

Slopende overlast van snikkende Conny trekt veel kijkers naar Rijdende Rechter

Ruim 1,4 miljoen mensen zagen gisteravond hoe een tot wanhoop gedreven bejaarde toevlucht zocht tot De Rijdende Rechter om een einde te maken aan de geluidsoverlast die haar leven tot een hel had gemaakt. Jarenlang wilde niemand geloven dat de hinder serieus was, maar dankzij rechter John Reid kreeg de vrouw eindelijk bevestiging.

  1. Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’
    PREMIUM

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnorma­le’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’

    En wéér is de reallifesoap van de Bauers een groot succes. Twintig jaar na de eerste serie kijkt wederom een miljoenenpubliek naar het wel en wee van de familie van de volkszanger. Regisseur en maker Gabri Buytelaar was er toen bij en is nu weer verantwoordelijk. Wat zag hij precies in de familie en waarom is het succes zo groot? ,,Ik weet nog dat ik helemaal gek werd van de koffie daar.’’
  2. AI-app Udio verwijdert aantal liedjes: Nederlandse artiesten krijgen aanbod voor samenwerking
    artiesten bezorgd

    AI-app Udio verwijdert aantal liedjes: Nederland­se artiesten krijgen aanbod voor samenwer­king

    Lucratieve contracten lonken voor Nederlandse artiesten die zien dat hun stem en artistieke werk zonder toestemming wordt overgenomen door Udio. Het bedrijf achter de nieuwe spraakmakende AI-app biedt hen een ‘commerciële samenwerking’ aan als zij bereid zijn hun beschermde werk over te dragen aan de grillen van kunstmatige intelligentie (AI). In de tussentijd gaat Udio onrechtmatige liedjes van het platform halen, laat een woordvoerder aan deze site weten.