FBI directeur McCabe treedt af (edition.cnn.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door GreyB in Buitenland  ·  200 Reacties

  • 11
  • 1271x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@150

Altijd al gedacht dat er iets mis was met die wereldkinderen! Vooral als ze je zo scheel aankijken. Niet te vertrouwen question

5
151 zeikenderechter

@151 Volgens de autocorrectie wel, als die maar een taal aankan question

6
152 Crannbuidhe

@140
Oke, alleen de "heersende macht" die JIJ niet moet, mag "niet te lang blijven zitten". De "heersende macht" die jij prima vindt mag blijven zitten. Al zitten ze er al 18 jaar...
Zoals ik al zei: hypocriet

8
153 GreyB

@153

Gisteren was Trump in gevaar en moesten we de democratie en de keuze van het volk respecteren. Totdat ik opmerkte dat de keuze van 'het volk' Hillary was.

Toen kwam er niks meer.

Het volk can screw itself als dit soort rechts eenmaal hun zin heeft.

10
154 zeikenderechter

@153 Geheel volgens de stijl van (rechts)populisten : “It is a style which is explicitly “anti-pluralist”, meaning it denies the legitimacy of any opposition in a way that breaks the conventions of normal democratic politics. It usually draws a firm distinction between a morally pure “people”, who the populists claim to exclusively represent and have the exclusive right to define, and the corrupt and illegitimate “elites.

7
155 Crannbuidhe

@147
En toch hebben onze leiders illegalen oorlogen gesteund met miljoenen doden, maar dat valt zeker niet binnen de perceptie van corruptie die hier in kaart is gebracht? De politieke elite van het land die de meesten miljoenen mensen met leugens door oorlogen te starten de dood heeft in gejaagd, staat hoog in het lijstje als zijnde een van de schoonste landen op politiek gebied.

Zo'n lijstje zegt heel duidelijk niet alles, een perfect gesimuleerde democratie zorgt niet voor welvaart, welzijn en vrede maar zal ons uiteindelijk bedriegen, zoals ze de wereld al hebben aangedaan met al haar illegalen oorlogen.

Goed dat Trump de corruptie aan het bestrijden is. Hopelijk ook binnenkort in Nederland met de FvD. Daarbij waarom is het goed dat de Nederlandse soevereiniteit wordt weggeven aan de EU commissie, de vorming van een nieuwe federale unie van vele landen vergelijkbaar met de Sovjet-Unie die gefaald heeft. Dat zal er toch alleen maar voor zorgen dat we onze (landelijk) democratie en onze vrijheid verliezen?

9
156 Reactie

@155

Ja, dat kan natuurlijk ook. Als je 'het volk' definieert als 30% van de populatie en meer niet. Maar dan moeten ze toch vooral niet meer over democratie beginnen.

8
157 zeikenderechter

@156
Nu Poetin nog...
Trump bestrijd niks, hij is de belichaming van corruptie.
Zie de \vele rechtszaken en onderzoeken..

10
158 GreyB

@156 Trump bestrijdt enkel de vermeende ‘corruptie’ die niet in de pas wil lopen van zijn eigen nepotistisch corrupte maffia systeem. Het is dan ook Trump die de ‘boots on the ground’ in Syrië aanzienlijk uitgebreid heeft.

9
159 Crannbuidhe

Meer burgerslachtoffers onder Trump dan ooit onder Obama (bombardementen zijn flink opgevoerd), clusterbommen mogen weer, en Trump wil 'bruikbare' kernkoppen.

Ik blijf het maar herhalen, ook al is het zinloos. Trump zit er bij sommigen te diep in en die zullen nooit afstappen van hun waan over die autoritaire bullebak.

10
160 zeikenderechter

@148 Datzelfde FVD waar de leider van zegt dat mensen die het niet eens zijn met hem moeten worden ontslagen? Naja dat doet Trump ook. Ben je ook zo'n fan van. Van Trump denk je dat hij speciale belangen aanpakt wanneer hij die juist extreem veel macht geeft. Natuurlijk ook alleen die hem steunen. Voor de olie-sector gaat dat zelfs zo ver dat hij de EPA het onmogelijk maakt om hun werk te doen. Voor de banken schrapte hij al meteen de regulering die na de crisis zijn gemaakt. Dat zal vast goedkomen, want de vorige keer hebben ze geen crisis veroorzaakt hoor.

Hier zit het probleem met jou. Jij praat braaf na wat ze zeggen en kijkt niet naar wat ze doen. Tsjah. Dan ben je gewoon blind.

11
161 VaY

@159 Toevoeging : net zoals Putin, Erdogan en Assad dat doen.

9
162 Crannbuidhe

@158
Er waren eerder onderzoeken naar Clinton, maar de corruptie politieke elite die ook de top van de FBI hebben gecorrumpeerd gaven haar vrij spel. We lossen het wel voor je op, we helpen je wel om het belastende bewijs tegen je te vernietigen. Wissen van de e-mail server met bleachbit, en de vernietiging van mobiele apparaten, geen probleem regelen we wel voor je. Direct de politiek corrupte doofpot in, want super insider corrupte Hillary was de vrouw die president moest worden, daar zou de heersende elite en haar corrupte instanties en gecontroleerde media spreekbuis kanalen wel voor gaan zorgen.

Maar helaas, helaas, het volk was verstandiger en koos overweldigd voor Trump, waardoor ook met stemfraude voor Clinton hij alsnog de president werd. En nu zitten de ratten met een huisheer die hun corruptie wel aanpakken, en schreeuwen ze moord en brand over dat hun huisheer zo'n slechte man zou zijn. En uw gelooft hun gekrijs allemaal.

13
163 Reactie

@163

Trol lekker verder in de twilight zone.

12
164 zeikenderechter

En ga elektrisch koken.

*veiligheids tip*

11
165 zeikenderechter

@163 Wat de popular voet betreft hebben 11 miljoen meer Amerikanen niet op Trump gestemd dan wel. Wat die vermeende stemfraude betreft, die door de GOP geïnstalleerde onderzoekscommissie is twee weken geleden opgeheven, het leverde niks op en werd tevens gekenmerkt door politiek corrupte belangen.

10
166 Crannbuidhe

@163 "Maar helaas, helaas, het volk was verstandiger en koos overweldigd voor Trump, waardoor ook met stemfraude voor Clinton hij alsnog de president werd. "

Het volk heeft gekozen voor Hillary en dat zonder stemfraude, want dat moet je eerst bewijzen. Natuurlijk dat bewijs is niet jouw ding blijkt telkens weer. Trump is gekozen door kiesmannen en niet door het volk.

11
167 VaY

@164
Wat je er ook over denk, hoe geïndoctrineerd je ook bent door globalisten propaganda, wat ik tracht te bereiken is altijd nog beter dan de politieke elite die verantwoordelijk is voor de grootste oorlogsmisdaden blijven verdedigen. Of zijn er niet miljoenen mensen met leugens de dood in gejaagd in Afghanistan, Irak, Libië en Syrië?

11
168 Reactie

@167

Dat kan natuurlijk niet. Dan moet ie toegeven dat ie het volk niet zo belangrijk vindt als ie zelf denkt. Dus het is de logische ontsnappingsroute: Hillary deed aan fraude.

Bewijzen hoeft dan natuurlijk niet, want dan is er geen uitweg meer.

11
169 zeikenderechter

@166
Het onderzoek is stopgezet, omdat de staten in handen van de democraten waar de fraude is gepleegd niet wensten mee te werken aan het onderzoek. Ofwel obstructie van het onderzoek en de rechtsgang. Omdat dit probleem niet opgelost kon worden heeft Trump maar besloten het onderzoek stil te leggen. Er zijn op het moment belangrijkere zaken te doen.

16
170 Reactie

@169 Ach het is altijd hetzelfde met die warhoofden.

"Bewijzen hoeft dan natuurlijk niet, want dan is er geen uitweg meer."

Yup.

11
171 VaY

Je haalt er weer van alles bij, om maar niet toe te hoeven geven dat Trump, door het blokkeren van de rusland sanctie’s, 99 van de 100 senatoren stemde voor, zijn eigen corruptie bevestigd.

10
172 Moien

@168
"wat ik tracht te bereiken"

Is helemaal niets.

@170 Zucht. Waar heb je dat nu weer vandaan? Net zelf verzonnen of komt dat van breitbart ofzo?

10
173 VaY

@170 aangezien hij in de meeste staten won, had hij dit makkelijk daar kunnen aantonen.

11
174 Moien

@170 Zoals golf, Twitter en Fox News ?

11
175 Crannbuidhe

@174
Je begrijpt het niet ... de staten waar hij in won, daar was alles legaal.
Het probleem zit um bij de popular vote, en alle staten waar hij niet won; daar waren miljoenen stemmen nep. En dat zijn waarschijnlijk diezelfde miljoenen nepmensen, die bij zijn inauguratie niet zijn komen juichen, zodat het helemaal niet vol was. Dat was overigens nepnieuws.
De rest is ook nepnieuws, tenzij je het op Trump zijn twitterfeed leest. Maar ook dan kan hij zichzelf tegenspreken, en kan het eventueel blijken dat eerder nieuws nepnieuws is.
Of zo iets.
Die vent spoort gewoon niet.

8
176 Xyron

@ reactie
bewondering voor je inzet , tegen zo'n stelletje nitwits.
Water naar de zee dragen.

10
177 Jongens van de Witt

OT McCabe heeft dus geen ontslag genomen maar is ontslagen

10
178 Jongens van de Witt

@170
Kolder. Gewoon onzin. Er zijn zowel Republikeinse als Democratische staten die weigeren, het overgrote merendeel weigert, namelijk 29 staten! En van de staten die wel mee willen werken, zijn er ook nog eens een aantal dat maar deels wil meewerken.
En dit omdat ze onzinnige dingen vragen, namelijk alle persoonlijke info van elke kiezer.

8
179 Xyron

@178 nee hoor hij gaat gewoon een maandje eerder met pensioen.
Als hij zou zijn ontslagen had Trump daar allang een idiote tweet over de wereld in gestuurd.

8
180 streek

@177

Eerder de zee naar water dragen. Maar u zit ook in de Twilight Zone, dus die omkering verbaast me niet.

8
181 zeikenderechter

@179

En dat je daar een geweldige database mee kunt samenstellen, waarmee je gericht mensen kunt intimideren, dat ontgaat ze dan weer (of dat vinden ze tof).

7
182 zeikenderechter

@170
Er zijn ook 'Republikeinse staten" die niet meewerkten en terecht!!
Er is nog zoiets als stemgeheim.
Niemand zou moeten willen eisen dat zulke gegevens in handen van de overheid vallen.

6
183 GreyB

En oh oh wat houden ze van democratie. Zie ze minnen.

3
184 zeikenderechter

Als hypocrisie een pruik was, dan kon de Trumpolina z'n werk niet meer doen: hing dat haar steeds in de weg aan de trapeze.

3
185 zeikenderechter

@184
Oen en Erdogan zouden blij zijn met zulke onderdanen....

3
186 GreyB

@186

Ja, zolang ze maar wel uit de buurt blijven, want ermee omgaan is geen feest.

3
187 zeikenderechter

He was eligible to retire in March, but with his accumulated leave, he was able to step down earlier.

Niets aan de hand dus.

7
188 sparta

Wilders snapte dat al snel.

3
189 zeikenderechter

@60 get your facts straight
“In the above tweet, Trump didn't have his facts straight. McCabe's wife, Jill, ran for the Virginia state Senate as a Democrat in 2015 and received $467,500 from the political action committee of the state's then-governor, Terry McAuliffe, a Clinton ally.

Beyond exaggerating the dollar amount (even if you throw in $207,788 from the Virginia Democratic Party, the total still falls short of $700,000) Trump got the timeline wrong. McCabe was not “in charge” of the Clinton email investigation at the time of his wife's campaign. He did not become the FBI's deputy director until 2016 and only then “assumed, for the first time, an oversight role in the investigation into Secretary Clinton's emails,” according to the agency.

The theory that donations to Jill McCabe's campaign were some kind of bribe intended to curry favor with the man in charge of the email investigation just doesn't make sense. Plus, it is not necessarily safe to assume that Andrew McCabe is a Democrat simply because his wife is. Virginia does not register party affiliations and, as CNN has reported, McCabe voted in the 2016 Republican presidential primary.”

2
190 Moien

@190 nu niet met feiten aankomen hoor. Dat is zo lastig voor de Trump aanhang.

3
191 streek

Potverdorie. Heel St. Petersburg zit op dit draadje.
Dat heeft McCabe dan goed voor elkaar gekregen....

3
192 Tismewat

Oh ze verlaten het zinkende schip.

7
193 DONKEY R

@169
Trump heeft 2 maanden terug het onderzoek naar verkiezingsfraude hoogstpersoonlijk stopgezet...
Met andere woorden: er was geen fraude aan te tonen.

3
194 Tismewat

@194 volgens mij is de enige fraude die gevonden is van republikeinse kant geweest. Een vrouw die 2 keer wilde stemmen omdat ze bang was dat Trump niet zou winnen en iemand van zijn eigen clan schijnt ook 2 keer gestemd te hebben maar dat kan dan weer door in 2 staten ingeschreven te staan.
Het wordt echt eens tijd dat die Amerikanen eens iets gaan doen aan hun kiessysteem en gewoon normaal gaan kiezen met de meeste stemmen gelden, iedereen wordt opgeroepen boven de 18 en hoeft zich niet eerst in te schrijven etc.

2
195 streek

@195
Klopt. Het verhaal dat bepaalde staten niet wilden meewerken aan het onderzoek, komt uit de duim van Trump. Vooral om zijn eigen falen te verdoezelen. De staten hebben helemaal geen keus. Ze zijn wettelijk verplicht om aan het onderzoek mee te werken.

1
196 Tismewat

Nog 2,5 dag voor Trump om de persoonlijke 'memo' van Nunes vrij te geven over FISA. Heeft hij dat op vrijdag nog niet gedaan, dan is het over met de memo..
Daarbij zullen de Democraten hun eigen memo promoten en uitleg geven over de memo van uit het verband gerukte conclaaf van Nunes.

2
197 GreyB

@196 nou nee schijnt dat verschillende hebben besloten slechts tot zover mee te werken als mogelijk en verplicht was. Maar te hebben geweigerd vanwege een onwettige vraag.

0
198 streek

@198
Dat is Trump wel toevertrouwd. Slecht werk leveren. Als je het verzoek niet conform de wettelijke voorschriften indient, dan kun je op je klompen aanvoelen dat er altijd juristen zijn die daarover vallen. Dat zie je ook met de immigratiewetgeving van Trump.
Als ie zijn werk goed had gedaan, had hij alles kunnen afdwingen. Je zou haast denken dat hij zelf de schuldige is aan het rommelwerk, omdat hij wist wat de uitkomst was...
Maar dat is voer voor complottertjes. question

0
199 Tismewat

@199 mwah bij Trump geloof ik direkt dat hij gewoon zijn zin doordrijft ook al zouden al zijn adviseurs hem op fouten wijzen.
De man is zo vervuld van zichzelf.
Er zijn echter politici waar ik dat wel denk. Maar dat is een ander onderwerp.

0
200 streek

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@7 Ik zou je vriendin een advies willen geven. Ga alvast een cursus; "Opvoeden doe je zo" ergens doen. Of zoek opvoedondersteuning als hulp. ...

1 minuut geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@9 Ja, sorry. Excuus Tor, ik was ff afgeleid. Ook voor jou truste hoor. :-) ...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

@10 :-)))) Hahaha ... U is gelijk ene bekende voetballer een groot filosoof ! ...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

DikkeTor
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@8 Niet dat ik Schil ben XD maar ik zal het heb zeggen, ikzelf ook naar bed. #DikkeTor XD...

7 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

@21 Als dat zo was zouden we nu een andere discussie voeren. Die zwaarbewapende vijand gaat nu pas komen. Veel plezier in je flatje Vage. ...

8 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@5 Truste Schil ! ...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Tussenderegels
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

Je weet hier pas wat het wordt als het geweest is 😎...

9 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

DikkeTor
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

Die gaat eerder later geweld gewoon ronduit plegen, want de tijd van debatteren is voorbij xD...

10 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

1 iemand is daar het pertinent niet mee eens, XD maar gaat ook niks zeggen :P...

11 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@204 Je hebt het vandaag veertien (!) uur volgehouden om hier je ware aard te laten zien. Knap hoor. Morgen weer nieuwe kansen. Alles om mensen...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Free Indian Porn MoviesSanny Lewni XxxParadisenudeaFc2.ppvKate Mara NudaBazzars VideoXev PornMommypornIndian Forest SexLesbian NudesXvideosgayJonny XnxxGirlfriends Who SwallowLive Adult CamsBest Por SitesCabuloso .comBunk XxxXxxxxxxxxwwwSamantha Bf VideosAnal Fuck VideosJoiasmrMonalisa SexXxnzTranny Top PornFilm Bokep JepangSkipthegmaeAi UhueraAveragecockCharlotteniyaBur Ke PhotoXhamster Indian LiveToy Porn VideoSexycandidBreeding TwinksSaxy Video ComImages Of Nude MilfDesi Tamil Porn VideoStefania Mafra PornHot Black ChicksBest Reverse CowgirlBlack MaturesexProstate CummingIos Porn GmaesPornhub The AppNaked Teen AgerXnxx Sis And BroHug CumshotMichelle WildMxgs-784 Uncensored LeakedBrazilan Porn StarAlexandra Dadario NakedEroprofile..comStreamers Gone Wild RedditTeenage PornhdNaomi WoodsStepmom XnxxSexintheshowerHd Boy Sex VideoNude Pics Of BabesXxx4 KMujeres MastutbandoseErimePorn MegaWebchoccAnchor Anasuya Sex VideosGents Gents XxxBlack Hardcore PornVicking Barbie PornBruzzers Free PornTriple X MoviesNew Hd Porn VideoAkari MitaniAmy AmourAisha Tyler NudeChanty ChrysFemdom TubeAbysitter PornEbony Pegging PornTelugu Actress PornOornKerala Real SexMea MeloneDiamond Jackson HdTight Young PusseyScantrad MangaAnnenin PornosuSaints Row PornNacked AssesNude Natalia DyerVal2legit NudeJapanese Story Sex VideoIndian Hot Porn Videos DownloadBlack Teem PornAngala White XxxSexy Fuck GamesXxx LatimasBrazzers Free PornAgregador PornoEsha Gupta NakedWww SexePorn Video Hindi ComWhitepornoIos Porn GsmesCzech PornosPorn TufosElizabeth Olsen NudePurplebitchPorn AltyazıBhartiya ChudaiBengali Mum SexCute Anime PornXxx Full Hindi HdLesbian Hot SexsCartoon NuedPorn For 3dInfluwncersgonewildBl HentaiBlackonblacksexسكس تونسيLesley Mann NudeJapanese Girl XnxxPanties On MilfWww Full Hd Porn Videos ComHoteen Porn18 Year Old NudeChat AvenureSonam Kapoor Sex VideoBurning AngelBebe PornMiina WakatsukiLeavian PirnAmerican KamasutraThe Last Of Us Sarah PornMr Pussy LickingMaya Bazin Porn VideosBronwin PornUsasex Guide OrlandoUk Porn CamsFilmes De Sexo CompletoFergie NudeTelugu Porn Videos ComVillage Outdoor SexSunny Leone Sex InSiri The PornGorgeous Nude WomenRosairo Dawson NudeBlacl Mom PornShivangi Joshi XxxRule 34 Genshin ImpactNuria Millan Bukkake