door Febee in Buitenland  ·  38 Reacties

  • 7
  • 645x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

daar kan israel wat van leren, dit is nou ECHTE zelfverdediging.

14
1 kovichni

Moet hij eens proberen. Dan weten we in ieder geval zeker dat de wereld eindelijk verlost zal zijn van Bashar al Assad.

20
2 Gewoon een student

Israel en Turkije moeten eens stoppen met het bombarderen van Syrië. Gun dat land/inwoners eens even rust.

8
3 Cody

@1 Chemische wapens inzetten tegen je eigen burgerbevolking. Is dat zelfverdediging ja? Een buitenlandse mogendheid uitnodigen om je steden inclusief inwoners met de grond gelijk te laten maken. Is dat zelfverdediging?

23
4 Gewoon een student

Tsja, een land dat aangevallen wordt (Syrie) door een ander land (Israel) mag zich zeker verdedigen.
Laat die bommen maar vallen op die Israelische terroristen.
Wordt eens tijd dat die Israelische terroristen de plek wordt gewezen.

11
5 beastyboy

@2
En u denkt dat Poetin dat laat gebeuren?
Israel zal het zeker tegen Rusland gaan afleggen.
En ondanks dat Europa in Rusland eerder een vijand ziet dan een vriend, zijn de gemoederen in Europa over Israel inmiddels zo dat als Israel zijn oorlogsmisdaden verder intensiveert tegen Syrie, dat Europa Israel niet zal steunen als het aangevallen wordt door Rusland als Rusland Syrie steunt tegen de misdaden van Israel.

Israel overspeelt al te lang zijn hand. Op een gegeven moment is het genoeg. En dat besef is er absoluut in Europa. Het is genoeg geweest met dat oorlogszuchtige Israel.

14
6 beastyboy
7 kovichni

@4 Dus Asad mag erdo met raketten bestoken?

3
8 praha

Tja, dictator assad gaat dreigen. Hij vergeet blijkbaar dat zijn Scud-raketten door Iron Dome uit de lucht zullen worden gehaald. Die megalomane kerel kan beter eens vrede met Israël sluiten, maar daar is hij al decennialang veel te laf voor. Mannetje zonder eer.
Wat Israël in Syrië aanvalt, zijn raket- en wapentransporten, uit Iran en bestemd voor de hellehonden van Hezbollah. En die (her)bewapening is volledig in strijd met VN-resolutie 1701 waaein beide partijen tekenden dat er géén herbwapening van hezbollah zou plaatsvinden. En dat doen ze toch. Dat, plus het feit dat er slechts een wapenstilstand getekend is en geen vrfedesverdrag (assad weigert dat!) maakt dat Israël gerechtigd is om dan in te grijpen als ze wapentransporten zien richting hezbollah. Want de VN doet er -natuurlijk- niets aan. Da's een papieren tijger en te vaak anti-Israël. Dus zal Israël dat zelf moeten opknappen.
Nu gaat assad dus dreigen. Oké, wie kaatst, kan de bal verwachten. Maar die bal komt uit onverwachte hoek, meneer de dictator.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Resolutie_1701_Veiligheidsraad_Verenigde_Naties

13
9 weerman

Njah ik klik nooit op links van Brabosch want het gaat ALTIJD om nepnieuws, maar dat mag want 'joods'. Maar dit is dus ook nepnieuws. https://duckduckgo.com/?q=Attack+again%2C+and+I%E2%80%99ll+launch+a+missile+at+Ben+Gurion+airport&t=ffab&ia=web enige bron geeft geen enkele onderbouwing, Russen melden niks. Assad meldt niks. Die Brabosch site is vullis.

5
10 Ness

@10
Ik vind vooralsnog ook geen bevestiging van het dreigement, wat wel klopt is de rest, ook de onherstelbare schade aan een F35 bij één van de acties van Israël.

5
11 Proemevla

Maar nu wordt er niet gezegd dat Syrie het recht heeft om zichzelf te verdedigen. Alleen als Israel wordt aangevallen wordt dat gezegd.

5
12 B55

@6 Welke oorlogsmisdaden bedoelt u precies?

Zover ik weet is Israël vooral in Syrië aanwezig om Hezbollah te bombarderen. Die hebben daar namelijk gewoon vrij spel gekregen.

En geloof me. Er is veel internationale kritiek op het binnenlandse beleid van de Israëlische staat. Ook ik heb me daar in het verleden vrij fel over uitgelaten. Maar Israël blijft onze bondgenoot (vooral ook van de VS). Als de NAVO een keuze moet maken tussen Israël en Rusland zal dat dus geen hele moeilijke worden.

13
13 Gewoon een student

@13 Hezbollah valt Israel helemaal niet aan. Het is een smoes van Israel om syie aan te vallen.

10
14 B55

@14 "Hezbollah valt Israel helemaal niet aan"

Ze blijven een grote dreiging voor de Israëlische staat. Dus die laten ze niet graag ongemoeid aan hun grens een troepenmacht opbouwen.


Ik zie trouwens ruimte voor een mooie compromis. Assad stapt definitief op. En Israël gaat met de eerste democratisch verkozen president van de nieuwe Syrische republiek onderhandelen over de Golanhoogten.

13
15 Gewoon een student

@14

Droom lekker verder. Hezbollah is gewoon een anti-Israëlische terreurbeweging. Lees dit:

"In 1985 bracht Hezbollah een manifest uit met de doelen van de organisatie. Hierin kwamen (1) de vernietiging van Israël, (2) het einde van Westerse onderdrukking in de regio, (3) de oprichting van een islamitische staat in Libanon en (4) de verdediging van Libanon, Palestina en Syrië naar voren. In 2009 werd er een nieuw manifest uitgebracht. Ook dit manifest gaat in op de 'bevrijding van Palestina', oppositie tegen de Verenigde Staten en de toewijding om op te treden tegen 'Israelische aggressie'." BRON: https://kennisbankterrorisme.nctv.nl/organisatie/hezbollah-military-wing

7
16 weerman

Mag van mij Israel heeft dat land vaak genoeg bestookt zonder normale aanleiding.

8
17 Oebie

@4 "...Chemische wapens inzetten tegen je eigen burgerbevolking. Is dat zelfverdediging ja?...."

Als je nou eens wat meer kijkt dan alleen het NOS-journaal zou je beter weten wat er in Syrië aan de hand is: De Syrische burgers staan juist achter de seculiere en gematigde Assad en stemmen op hem terwijl de Assadregering en leger vecht tegen de verzamelde radicale en gematigde internationale jihadisten om de vrede en stabiliteit in Syrië te herstellen...!

De oorlog in Syrië vindt plaats JUIST omdat Assad seculier en gematigd is en islamisering tegen gaat! Daarom worden de jihadisten in Syrië (en ook Libië) door onze westerse politieke elites en hun media gesteund! Niet alleen de EU maar ook de periferie van Europa moet islamiseren....vandaar dat juist relatief gematigde en moderne landen (aangevallen en ontwricht worden door CIA/Brussel&co.....islamitische staat Saoedi Arabie wordt volledig met rust gelaten en is onze belangrijkste (zaken)partner...!

7
18 CoolMemories

@9 ".....Nu gaat assad dus dreigen. ...."

Je begrijpt het weer niet! Als Israël, Obama/Clinton en Brussel niet de jihadisten hadden gesteund en bewapend in Syrië om via een verwoestende burgeroorlog een seculiere en gematigde president te kunnen elimineren (over bemoeien met interne politieke aangelegenheden van andere landen gesproken....!) was er helemaal geen Hez-Bollah in de buurt van de Isrelische grens geweest! Dan had de Syrische regering helemaal niet de hulp van het Kremlin en Iran hoeven te vragen...!

6
19 CoolMemories

@15 "Assad stapt definitief op. En Israël gaat met de eerste democratisch verkozen president van de nieuwe Syrische republiek onderhandelen over de Golanhoogten. "

Het is niet aan Israel om te eisen dat Assad opstapt. Assad is zoals je weet democratisch gekozen. En waarom moet er onderhandeld worden over de Golan hoogte ? Dat is Libanees grondgebied !

6
20 B55

@20 Bizar toch? Alsof die geflipte mini theocratie daar de dienst uitmaakt.

7
21 Oebie

@18 "De oorlog in Syrië vindt plaats JUIST omdat Assad seculier en gematigd is en islamisering tegen gaat!"

Nee, omdat VS/SA/Qatar er een oliepijpleiding willen aanleggen naar Europa om Rusland economisch te treffen.

5
22 B55

@19 ,

Eens.

Het doet me een beetje denken aan de rechtvaardiging die gebruikt werd voor het Nederlandse ingrijpen. 'Assad heeft het Syrische grondgebied niet meer onder controle' was de voornaamste redenering.

Goh, hoe zou dat nou toch komen? Eerst bemoeit het westen zich ermee en worden er massaal wapens geleverd aan rebellen die het conflict alleen maar langer aan de gang houden, vervolgens gaat men de chaos die ontstaat gebruiken als rechtvaardiging voor open warfare.

4
23 progressiefliberaal

Het hele midden-oosten is niets anders dan een speelbal van westerse (incl. Rusland) multinationals en -geheime diensten die hun economische- en strategische belangen ver boven het belang van de lokale bevolking stellen.
Nooit anders geweest, en zal ook nooit anders worden, ben ik bang.

4
24 NKreaguurder

@20 "Het is niet aan Israel om te eisen dat Assad opstapt. Assad is zoals je weet democratisch gekozen".

Dat is dus onzin. Verdiep je eens in de Syrische geschiedenis. Bashar's vader werd leider van Syrië na een staatsgreep. Daarna heeft hij het parlement (dat volledig door hem was samengesteld, niet door het volk) laten stemmen over een opvolger. Dat ging tussen Bashar en een of ander irrelevant figuur die voor de vorm nog zo'n 20% van de stemmen heeft gekregen. De rest stemde natuurlijk op zoonlief.

Nou lang leve de democratie..

11
25 Gewoon een student

@18 De burgers die zijn overgebleven steunen Assad ja. De rest is gedood of gevlucht.

Het land kwam massaal in opstand. Als Bashar niet het vuur had laten openen op betogers was de hele hedendaagse situatie niet eens ontstaan. Als Bashar gewoon was opgestapt was er überhaupt geen conflict geweest. Dan had ISIS niet eens bestaan. Dan zou IS niet meer dan een stel radicalen in Irak zijn gewees. Het ego van één man heeft voor zoveel leed gezorgd. Zoals al zo vaak in de geschiedenis het geval is geweest.

12
26 Gewoon een student

@25 Je moet maar beter niet op die propagandistische onzin van dat groepje pro-russen, wat zich hier "Cool Memories" noemt, reageren. Ze hebben het altijd over de "gekozen, seculiere en gematigde assad!" Iedereen weet dat de martelkelders vol zitten onder assad, dat er vervolgd wordt, gemarteld, vermoord. Het grootste deel van de parlementszetels is altijd bij voorbaat voor assad's partij wat maakt dat hij ook bij "eerlijke" verkiezingen altijd de winnaar is. Het is poppenkast en we hebben hier een aantal posters die het heerlijk vinden, die poppenkast. Reageer er maar niet op; ze komen altijd wel bij je, zeggen dat "je het niet begrijpt!".. question

We hebben nog geen bevestiging van assad's dreigement uit andere bronnen. Daar is het wachten op. En anders was het gewoon iets van nepnieuws. Want ook assad weet dat de verouderde Scud-raket niet zo maar door het raketschild Iron Dome heen komt, en dat de vergelding verschrikkelijk zal zijn.
Hij kan beter eens vrede sluiten met Israël. Maar daar is deze man te dom en veel te laf voor; bang om dan het vijandbeeld bij z'n onderdrukte volk opeens te laten verdwijnen. Dan kunnen ze zich nog sterker tegen hem keren. Dictators zijn nooit sociaal-intelligent, het zijn bijna altijd sociopaten waar je niets anders van hoeft te verwachten dan veel ellende. Leert de geschiedenis ons.

4
27 weerman

@25 @26
Knappe prestatie, zoveel leugens in zo weinig zinnen te stoppen.

Geen burgeropstand maar een proxy oorlog, Al Qaeda en andere terreurgroepen zaten vanaf het begin al in Aleppo, waar vanaf het begin burgers gedwongen werden om de keuze te maken tussen meewerken met terroristen of ... , Aleppo waar fabrieken werden gesloopt en getransporteerd naar Turkije / Qatar.

IS is niet ontstaan door Assad, IS is ook niet groot geworden door Assad, de VS wist lang geleden al dat IS groot zou worden, delen van Irak zou gaan bezetten, een kalifaat zou afkondigen, omdat er een grote stroom wapens naar deze en andere terroristen vloeide, ze steun genoten van SA / Turkije en indirect van de coalitie.

Net als in Lybië ging het in Syrië om olie- gas- belangen en westerse invloed in het MO. Na Syrië zou Iran volgen.

6
28 Proemevla

@27
Dat groepje pro-Russen steunen Assad en noemen zichzelf rechts, maar weten niet dat de gehele regering van Assad bestaat uit socialisten en communisten,,,

1
29 von Schnellensinken

@28

Goh, wist niet dat jij contacten had met vele verschillende veiligheidsdiensten en dat je nu al die geheime informatie zo maar met ons mag delen! En je was er bij, zie ik!

Dank je!

question

3
30 weerman

@30
Gôh, ik wist niet dat je zo een slecht geheugen hebt, ik heb namelijk herhaaldelijk de vrijgekomen documenten gepost waaruit dat blijkt.

5
31 Proemevla

[quote]Why is the weapons transfer issue important? Because the Libya fiasco was allowing weapons to move into a jihadist madhouse in the Syria-Iraq region.

Another DIA report, written in August 2012 (the same time period the U.S. was monitoring weapons flows from Libya to Syria), said that the opposition in Syria was driven by al Qaeda and other extremist Muslim groups: “the Salafist, the Muslim Brotherhood, and AQI are the major forces driving the insurgency in Syria.” The growing sectarian direction of the war was predicted to have dire consequences for Iraq, which included the “grave danger” of the rise of ISIS:

The deterioration of the situation has dire consequences on the Iraqi situation and are as follows:

This creates the ideal atmosphere for AQI [al Qaeda Iraq] to return to its old pockets in Mosul and Ramadi, and will provide a renewed momentum under the presumption of unifying the jihad among Sunni Iraq and Syria, and the rest of the Sunnis in the Arab world against what it considers one enemy, the dissenters. ISIS could also declare an Islamic state through its union with other terrorist organizations in Iraq and Syria, which will create grave danger in regards to unifying Iraq and the protection of its territory.

Some of the “dire consequences” are blacked-out, but the DIA presciently warned one such consequence would be the “renewing facilitation of terrorist elements from all over the Arab world entering into Iraqi Arena.”

It turns out the DIA warnings were right on the nose. In a recent crushing victory, ISIS terrorists took over Ramadi. The Iraqi military cut and ran. And now the murderous Islamic radicals, with volunteers courtesy of Obama’s Libya creation, have embarrassed America and taken many American military assets that we gave to the Iraqi military![/quote]

https://www.judicialwatch.org/press-room/weekly-updates/the-truth-about-benghazi/

5
32 Proemevla

Gewoon een student valt niet serieus te nemen.
Hij gelooft zelfs dat Mohammed bin Salman , de Sudairi Seven kroonprins van Saudi Arabië liberaal of voor democratie is. Hij weet waarschijnlijk niet eens wat Sudairi Seven wil zeggen.

Van de sarin-aanvallen is nooit echt onpartijdig aangetoond dat die door Assad zijn uitgevoerd. Wel is er in Turkije ooit een truck aangehouden met sarin voor Alqaeda/IS.........

""Als Bashar niet het vuur had laten openen op betogers"" @26 ,Gewoon die lulkoek blijven herhalen , dan wordt het vanzelf waar.
De random schietpartij in Daraa (voor die tijd had alleen traangas voor dodelijke slachtoffers veroorzaakt) waarbij politiedoden vielen , lijkt erg op de Maidan schietpartij , ook een sleutelmoment. (aangetoond dat daar fascisten bij betrokken waren , BBC o.a.)

Deskundigen , waaronder onze voormalige ambassadeur van Syrië , ontraadden zeer de geweld methode om tot regime-change te komen.
En dan ook nog met behulp van wahabitische jihadisten , hoe idioot kan je wezen , te denken dat je 't daar democratisch kon krijgen door middel van wahabitische jihadisten ..........

4
33 eh

Dus een groot deel van Nederland zal uiteindelijk moeten beseffen dat het helemaal niet om het brengen van democratie ging of dat onze regeringsleiders een wel zeer laag intelligentie-niveau hebben....................

3
34 eh

@34
Duidelijk laag IQ van de minner.

1
35 eh

Het is duidelijk dat de Russen de Israëlische aanvallen op Syriė zat zijn. Via trekpop Assad wordt dat duidelijk gemaakt.

13
36 Hendrianus

@236

Leuk bedacht, maar onzin. Het zal die russen worst wezen of raketten vanuit Iran, bestemd voor terreurbeweging hezbollah, in Syrië worden opgeruimd. Zitten de russen echt niet mee. Sterker; ze vinden dat wil prima zo. Scheelt weer wapens in handen van fundamentalisten. Willen de russen ook niet aan hun zuidgrens.
De herbewapening van hezbollah is geheel in strijd met Resolutie 1701, die hezbollah mede-ondertekende. Assad geeft hezbollah gelegenheid om die overtreding mogelijk te maken, dus heeft assad een probleempje. Niet de russen, hoor.

3
37 weerman

@37 weerman

Reeds in maart 2017 werd de Israëlische ambassadeur op het matje geroepen,
'Het Kremlin heeft de Israëlische ambassadeur in Rusland eind vorige week ontboden om te protesteren tegen een Israëlische luchtaanval in Syrië.'
https://www.nu.nl/buitenland/4554549/rusland-roept-israelische-ambassadeur-matje-luchtaanvallen-syrie.html

Kennelijk zitten de Russen ermee.

13
38 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@38 Natuurlijk lopen er zat Nederlanders bij de deur. En ik gun vluchtelingen echt wel een beter leven door ze op te vangen. Het beste lijkt m...

5 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@36 Het is toch mooi dat je als werkende belasting kunt betalen? Ik betaal liever veel belasting dan dat ik weinig inkomen heb omdat ik niet k...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
Iraanse rapper Toomaj Salehi krijgt doodstraf vanwege steun aan protesten

@5 Yep. . . . Rusland is ook opgezadeld met een stelletje enge dictators.En Iran met smerige islamitische ayatolla's. . . ...

11 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

sockknitter
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@36Dat geldt ook voor de autochtonen, die nog nooit gewerkt hebben....

11 minuten geleden geplaatst door sockknitter

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@34 Nou zeg, wou ik op je reageren drukte ik serieus per ongeluk op de min. Mijn telefoon liep vast. Excuses hiervoor. Die ene min heb je niet...

13 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@33 Wat wil je nu eigenlijk zeggen? Dat er geen Nederlanders bij de deur lopen? Of gewoon dat je vluchtelingen geen beter leven gunt? ...

13 minuten geleden geplaatst door Bop

progressiefliberaal
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Eigenlijk betalen mensen zonder werk geen belasting, die schuiven het hoogstens terug naar de belastingdienst....

15 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@32,Maar dat geld wordt wel - in veruit de meeste gevallen - alsnog eerst weggehaald bij de mensen die wel werken....

16 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@33 Correctie: statushouder ...

16 minuten geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@28 "Die uitkering is zeer zeker geen gratis geld" Dat kun je dus het beste zeggen tegen degenen die dat tegen mij als antwoord ...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Hardcore Xxx VideoLisa Ann NewM FuqJeux HentaiPornos ChinesasXvideos.cArmani BlackAnime TitiesLong Nails PornMom Step Son PornBooty Porn EbonyXxx Videos TamilnaduHenati 3d PornBest Site PornCelebirty Fake NudesIndiansexstoriedVazadas Only FansTelugu EroticCulitos OrgAi Hentai MakerHarnony ReignsMom PornoxxxPawg SquirtGirlfriends PornMarco Polo XxxNude For MoneyNaked Girl Sex VideoCumswappingsisMasturbationtumblr3d Animie PornPorno BuceteiroGaypornhubAnna Kendrick Sex SceneHd Hindi Porn Video DownloadDesi Xxx Video Free DownloadBangalore X VideoStep Sister Porn HotRekha Sexy MovieJanb PornIndian Girl Nude ImageBen 10 Sex VideoMarathi Sex GirlHentia Step MomTtboyCouple Romance Porn VideoHaze Gay PornApril Valentinoدنی دیFreedesisexThefirstclassjdGay Porm VideosPussy WhippingFemale Rappers NakedKatya RodrigyezMandy Flored PornEscort ServicesAishwarya Ka Sex VideoPortuguese Nude BeachesXxxmalayamBbw CreamoieDesi Bhabi SwxBig Tight Boobs PornBeastiality CreampieVipbjLuana PradoSwathi Naidu RomanceBbc PornstarsGame Hentai80s Gay PornAgentredgirl FreeTwerk Naked GifSex Vidoes Hd ComAmateur Big BoobiesFutoku No Guild PornJohny Porn VideoAunty Dress Change VideoSai Pallavi Hot PicsActress PussyScarlett Johansson Hot PornPost Op Tg PornAnimeted PornLola Bunny NudeAlexas Morgan Fan BusGet In The Car Onlyfans LeaksHindi Sex VoiceChudai Full VideoGrandma Hot Porn18+ Abuse PornSocial Media GirlsDasha TaranX Video Nadia AliFamily Strokes Hd VideosDemi Hawks Amateur AllureHot Nip SlipTara HolidayDesi Savita BhabhiPorn Hd LiveRealitykings.fomReal Life Cam .comReddit ChavHuge TrannycockAgatha FerrazDanniele FtvPublic Agent Xxx VideoXxxgay VideoHotlegsandfeetXnxx VdPorn StarxxxIniansex18 Boy SexScreaming Pain AnalWifes NudesBig Boob PornstarTegralaneCock FaceHinata X Boruto PornChitose SaegusaRafe XxxSexual Slavery VideosHe Porn MoviesChubby Xnxx色情动画Julianne Hough NudeYou Hd PronIndian Painful Sex VideoDanyan Cat OnlyfansFemdom Face SlappingBigboobsmilkAdult Diaper PornMost Xxx VideoGonzo Porn VideosMom And Son Hot Xxx VideoAunty Midnight MasalaHd FapvidPlus Belle Femmes NueFilm X TremingZencıpornoChanel Star PornSinful Deeds VideosPornhub Lena PualHot Deep KissCómic PornGay SexsAsian GropeGianna NicoleStepmom ThreesomeSienna West PornRomi Rain VrSexy Nangi GirlKinnar Sex Hd