door iedereen heeft recht op mijn mening in Buitenland  ·  39 Reacties

  • 10
  • 551x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Met Mussolini vergelijken dat kan nog, maar met die bloksnor vergelijken is inderdaad een grove belediging,..

Abfuhren die gast !

2
1 iedereen heeft recht op mijn mening

De aanklachtcultuur wordt steeds extremer. Dit gaat ten koste van de vrijheid van meningsuiting.

13
2 Sterke

Kijk zo doe je dat dus.

3
3 Saviro

Mooi, ze schreeuwen moord en brand als je een tekening van mo of allah laat zien, maar Zij mogen alles van en over anderen roepen/gillen/schrijven en dat moet 'men' maar goed vinden, want dan is het opeens 'de vrije meningsuiting'. Eenwegsysteem werkt niet.

6
4 gaulette

@2 Ik heb niet het idee dat het daar invloed op zal hebben. Het is wel goed dat het daar geen eenrichtingsverkeer is en men beide kanten aanpakt.

0
5 Saviro

Mooi zo! Dat moeten ze in Nederland ook strafbaar maken. Als je Wilders of Baudet extreemrechts noemt, hup de bak in. Dat ruimt ook gelijk lekker op. Zijn we gelijk van dat AFA tuig verlost.

17
6 Winston Churchill

* Verwijderd door de redactie *

7 Dewereldrond

@7 Mensen zoals jij maken dat de Europese bevolking steeds minder tolerant is geworden. Gelukkig in Italië nu ook de rechtbank. Daar is het eenrichtingsverkeer afgelopen. Heel goed.

2
8 Saviro

In Italië is men niet bang van die schreeuwmarokkanen!

3
9 Jan met de korte achterlul

* Verwijderd door de redactie *

10 Dewereldrond

@10 Niet echt mensen zoals jij die kosten heel veel belasting

5
11 Ikke44

* Verwijderd door de redactie *

12 Dewereldrond

* Verwijderd door de redactie *

13 Dewereldrond

@13 Haha welke uitkering ?
Geen uitkering nodig hier dus raad nog eens

3
14 Ikke44

** gebruiker verwijderd **

@6
Wilders en Baudet zijn extreem rechts.
Dat is mij mening. En nu?

15 verwijderd111

@13 Ik heb je nog niet kunnen betrappen op ook maar 1 positief geluid over Nederland of de EU over negativiteit gesproken. Alles val je aan. Jij kost alleen maar want,iemand die zo negatief in het leven staat kan nooit echt opleveren.
De enige in Italië die een nazi was heeft nu zijn straf gekregen. Dubbele maat is weggevallen. Als er 1 schaap over de dam is volgen er meer. Alle kans dat meer Europese landen wakker worden en is eindelijk die zieligheidskaart uit de bak gehaald. Nu de overdreven discriminatie kaart en racisten kaart en het is weer in normale verhoudingen gekomen.

2
16 Saviro

@15 nu niks, helaas. Maar als we dat net als in Italië strafbaar maken om mensen (politici) ongefundeerd voor nazi uit te maken, dan kan je dus vervolgd worden. En terecht!!

5
17 Winston Churchill

@15
Al noemde je ze nazi's , dan zou ik er nog op stemmen, en nu?
Geeft dat nu aan hoeveel invloed je hebt.

3
18 Mesjokke

@15 Waarom? Omdat ze dingen benoemen. Ik heb Baudet nog niet op echt extreme uitspraken kunnen betrappen.

1
19 Saviro

** gebruiker verwijderd **

@17
Nee hoor als het de waarheid is, dan moet het zelfs gezegd worden.

20 verwijderd111

@20 VW peter is extreem links dat zal het eerder zijn dan het andere
En nu ?

3
21 Ikke44

@20 Bewijs dan maar dat Baudet en Wilders nazi's zijn. Dat kun je niet, dus wat je nu roept is smaad en laster.

4
22 Winston Churchill

** gebruiker verwijderd **

@21
Ik ben redelijk links, zeker niet extreem. Ik heb niks met die groep.
@22
Ik geef een mening alleen om dat jij andere die je niet welwillend zijn de mond wilt snoeren. Vrijheid van meningsuitinguiting. Je weet wel, waar Wilders zo hoog van opgeeft. ( behalve als het hem niet goed uitkomt )

23 verwijderd111

@23
Als je baudet en Wilders extreem rechts noemt, moet je wel van de extreem linkse kant komen,maar dat is mijn mening.

4
24 Mesjokke

.@20
Uw waarheid!

1
25 Kaksaboemsa

@23 Zie 24

1
26 Ikke44

** gebruiker verwijderd **

@24
Dat mag.
@25 Yep

27 verwijderd111

Erg interessant om te zien hoe eenzijdig blind dat 'alt-right' eigenlijk wel niet is ... beledigen en vreemde vergelijkingen zijn prima, zolang het de eigen groep maar niet betreft ... HYPOCRIET noemt men dat ...

Deze vervolging is dus compleet verwerpelijk, en al die voor het vrije woord strijden zouden deze Marokkaan moeten steunen, of hun gezeik over het vrije woord en vrijheid van meningsuiting is gewoon een slap excuus voor het eigen gedrag !! (en gezien de reacties hier, lijkt het me heel duidelijk hoe het eigenlijk zit !! )

10
28 mightimouse

@23
Maar dat vrijheid van meningsuiting heb je wel hoog staan, ga maar eens op de buhne staan en maak vele grapjes over DE profeet, je kent ze wel kindermisbruik.
Want die zijn lekker beladen , maar ook dat hoort bij vrijheid van meningsuiting, wedden dat je dan gelijk gaat zeggen, ja maar je hoeft natuurlijk mensen niet te beledigen.
en dan terug naar @15 ,een behoorlijke belediging.

4
29 Mesjokke

Salvini zit in Lega Nord, die man is erg duidelijk over zijn opvattingen tav migranten.
Tsja er is nu eenmaal in Europa veel onvrede met hoe wij hier de vluchtelingen en asielzoekers ‘binnenhalen’. Italië krijgt samen met Griekenland die grote stroom over zich heen.
En de EU staat erbij, en draait zijn kop weg.

Hij is het beu, ziet met lede ogen toe hoe zijn land zowat ten ondergaat en zegt dat dit moet stoppen.
Om hem dan met Hitler te vergelijken gaat wel heel ver.

-en nee, geen fan van deze man-

3
30 Dunkelheit

@28
Voor jou ook , strijder van het vrije woord, klim op de buhne en doe zoals gevraagd in @29
Wees de held, strijder van het vrije woord.

3
31 Mesjokke

@17 Wat maak je je druk om weer eens niks. Ik wil ze geen nazi's noemen, maar de PVV is wel ultra-rechts en is bovendien nog dictatoriaal. Hij wil niemand naast hem hebben op gelijke hoogte, daarom is hij ook het enige lid.
FvD kan ik nog niet helemaal inschatten, Ze gebruiken mij een beetje te veel moeilijke woorden, die de kiezer of zijn aanhang blijkbaar nodig heeft.
Zijn etentje met alt-right vind ik zeer bedenkelijk.

4
32 sockknitter

@31 Sterker nog 'Alle profeten zijn zendelingen van de Duivel', want enkel HIJ zou volkeren middels een groot aantal aan verschillende religies tegen elkaar opzetten.

Mohammed was inderdaad een Pedofiel vanuit de hedendaagse opvatting, maar de Katholieke Priester bleek geen haar beter. Heck, haast geen enkele religie (b)lijkt het voor elkaar te krijgen de handen van de kinderen af te houden... Lijkt haast wel alsof het de invloed van de Duivel is..

Ook het idee dat enkel de Islam geweld voortbrengt is natuurlijk Hypocriet, de Katholieke kerk heeft meer doden op haar geweten dan dat het zielen heeft gered. Ook de Joden hebben een geschiedenis van bloed doordrenkt, heck, hun heilige boek roept zelfs op tot genocide van de Cananieten zonder enige kans op vergiffenis. Het lijkt wederom alsof religie eerder het werk is van een Duivel dan een Goede God van Liefde en Vrede...

Alt-right figuren zijn bovendien niet heel veel anders dan Neo-Nazi's, alleen richten ze zich op haat richting Islam en Arabieren en Afrikanen ipv. op Joden. Veelal ook nog eens aangejaagd door Rechtse Joden. Want je mag Joden niet meer haten na WO2, maar alle andere minderwaardige mensen van minder waardige geloven natuurlijk wel ! ... Ook weer van die Hypocriete bullshit.

Overigens niet heel veel beter dan die 'black power' cultuur barbaren, die hun ongeluk afwentelen op de witten, die van alles de schuld zijn. En wiens 'slavernij' van de zwarten natuurlijk de enige vorm van slavernij was. Dat ondanks de Horigen, en de vermelding van Slavernij in zo ongeveer elk oud boek dat 1500jr voor de slavernij van Afrikanen door de Blanken geschreven werd. Ook dat de blanken de slavernij afschaften is blijkbaar niet van belang, en om slavernij elders maken ze zich om de drommel niet druk...

Om nog maar te zwijgen van die Extremistische Kapitalisten, die denken dat winst boven medemenselijkheid staat, en de uitbuiting van de aarde af te kopen is. Egocentrisch en Egoïstische Machtswellustelingen. Uitzuigers van de Aarde en de Mensheid die voorts weinig toevoegen, behoudens aan hun eigen rijkdom. De misplaatste aanduiding van 'succes' in onze maatschappij geeft enkel aan hoe ver ze bereid zijn te manipuleren om hun positie te behouden.

Niet dat die misleidde linkse radicalen heel veel beter zijn, daar hoef je ook enkel maar op medemenselijkheid en tolerantie te rekenen als je tot dezelfde groep behoort. Maar wee o wee als je het niet met ze eens bent, of jou gedrag of hobby niet behoort tot iets dat zij tolereren.

--------------------------------

Maar weet je hoe het wel zit, al deze groepen zijn eigenlijk maar 'groepjes', kleine minderheden die groot kabaal maken en doen alsof ze een hele grote groep vertegenwoordigen. De overgrote meerderheid van mensen wil gewoon in vrede en veiligheid met elkaar leven, die maalt niet om je kleur of om je geloof of om je politieke voorkeur. Die maalt enkel maar om of je aardig, vriendelijk, behulpzaam, eerlijk en te vertrouwen bent... en zolang dat zo is staat de deur voor je open met een hand uitgestrekt om je te verwelkomen.

Dus voor een overgrote meerderheid is die 'belediging' inderdaad niet wenselijk, van geen enkele kant, om geen enkele reden. Het maakt ook op geen enkele wijze iets bespreekbaar, maar drukt mensen enkel de loopgraven in. Edoch, als je je al in de loopgraven bevind, en je van daar uit allerlei beledigingen en verwijten de wereld in slingert, dan moet je niet gaan lopen miepen als iemand jou eens aanpakt... 'Wie de bal kaatst !!'

1
33 mightimouse

Moeten ze hier ook doen.

Nou dan kunnen onze linkerds hun borsten nat maken. question

Met hun gescandeer naar de normale burgers toe, als Nazi, bruinhemd en extreem rechts.

1
34 Dachtutniet

* Verwijderd door de redactie *

35 E.Meel

@35 U doelt erop dat deze partij geen leden heeft omdat het een stichting is. Dat is echter volkomen volgens de wetten van de democratische rechtsorde. Er is niet aantoonbaar dat deze partijen hun doelen willen bereiken dmv buitenparlementaire middelen, dus ja dat is gewoon laster. Dat ze met Erkenbrand zouden heulen bovendien een ongefundeerde verdachtmaking. En dat mag best bij een rechter aangevochten worden.

0
36 Benno

@35

Van Ultra ( Extreem) rechts zijn er gelukkig niet veel van.
Maar ook voor die eikels geld het zelfde.
Gewoon vervolgen die hap.

0
37 Dachtutniet

Volkomen terecht, dat zou hier ook moeten gebeuren met dat soort flagrante schenders van de eer van mensen

1
38 chouffleur

Zou wel erg rustig worden hier als ze dat in nl gaan doen. Maar of dit nu goed is? Vrijheid van mening zou een ieders goed moeten zijn ookal is het niet altijd gepast

0
39 Ivo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Nederland trekt ruim 200 miljoen euro uit voor luchtverdediging Oekraïne

Laat de Oekraïne het lekker zelf oplossen .Wat moeten ze met nog meer geld bovenop de miljarden die ze al gekregen hebben.Wat is daar eigen...

7 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Bop
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@114 Goh, is het al weer zó laat? 🥱...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

duurendaal
Kan je als christen op de PVV stemmen?

De vóóronderstelling van het item is dat bijbelse waarden voor christenen een stem op de PVV uitsluiten.Dat kan, als je het programma van d...

10 minuten geleden geplaatst door duurendaal

ongelovenloos
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Een Nederlander die Omar heet?...

11 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Als oppositieleider heeft Frans Timmermans zijn draai nog lang niet gevonden

Hij zal zijn draai nooit vinden zolang hij zijn kluts kwijt is .Wat wilt die man nou eigenlijk nog ?ga eens weg....

13 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@5En wat had je willen doen dan ,wat voor hulp bedoel je ?Of denk je dat iedereen met een brandblusser op zak loopt.er was toch duidelijk ...

15 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@61 https://twitter.com/NOELreports/status/1781391507209007413...

17 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Malinois
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@34Het ISS begeeft zich altijd in de veilige zone (0,2 tot 2 aardstralen). ...

18 minuten geleden geplaatst door Malinois

Schildpad
GeenStijl: Hans Spekman: PvdAGroenLinks is NOORD-KOREA

Frans Spekman en Hans Timmermans zou beter zijn eigenlijk, als je kijkt naar hun voorkomen?...

20 minuten geleden geplaatst door Schildpad

ongelovenloos
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

De boel is hier al ontwricht door de sancties die ze Rusland op hebben gelegd.Wij hebben meer last van die sancties dan welke Rus dan ook.Wi...

22 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
New Ullu Web SeriesExxxtrasXxx Sex Brazzers ComSfm P O R NBlu XxxAnushka Hot NavelTelugu Blue FilmBlackmail Sis XxxDesi Hard VideoPussy Licking HdJordan Carver NudeSexe French AmateurXxx Sax IndanTied AnalCelebsnsfw RedditCuckold StoreisGifs NsfwXnxx PakistabChritina Khalil NudeAdult Web Series Watch OnlineJilissa NudeCowgirl RidingWheelchairpornAbigaile Johnson PornhubCamaliaBecky BandniSheena Shaw BrickzillaDownload From PornhubMom FlashingCumdrunkJeunnes Femmes NuesHq EróticosGranny MasturbatingSexy Pone VideoBabhi XxLily Lou BbcEbony Riding CreampieReal Porn CheatingMegan Fox Adult FilmLauren Burch OnlyfansSchol Xxx.comGay Grandaddy PornJohnny Sins MoviesBlonde And BbcBig Big Tits TubeBbwsex MomThailsnd PornCelebrity Nude Photos LeakedEva Elfie Onlyfans LeakedDesi Indian Housewife SexIndian Webseries XxxWomen Naked MassageGranny Porn Stars3d Porn CatoonAnime SexRatemycockPervmom XnxxMia Khalifa Video Sexy VideoPussy PornVan WyldeHappy Ending MassageShannon Tweed MoviesHindi AudioxxxFulltaboo.Backroom Casting Couch VeniceHimeno TitsSex.comReal Hookup SitesFap ServiceBharat Ka SexMind Control DoujinSex Machine PornBlow Jow69 Sexual PoseMilf Stocki GsJazmynedayvipHawkgirl PornBig BobbsPren VideoLicking VulvaHentaigalleryTelugu Sex Film TeluguSex Xxx Indian ComTarzan The Sex MovieCartoon PrnSaman NudeHd BfRomantic Hot Porn MoviesHqporner OmKistcrawlerPhun.oegRarbg RarbgTraverti SexoHistórias Em Quadrinhos EróticasNude BreasMouni Roy XxxxAnimated Rape PornAngielorennna XxxHorny Black Mother's And DaughtersDeepthroat FacialMy Naked GirlfriendsBedpageEncontros SexoAnna L PornErika RoeT Shirt BoobsLinabelfiore OnlyfansSunny Leone LesbianWedgie PornhubNaked CuddleLela Star TanningBrazzers Porn FreeHypnosis Sissy PornCrossdresserheavenMultiple Anal CreampiesCollege Sex Videos ComNofacemom77Ts Venus LuxEvan Rachael Wood NudeOne PornHot Erotic SexPorn Hub PremiumAiden Ross SisterPorn ChootReact To PornAdult ScortJordi El Nino PollaMaduraanalVanessa Kirby SexyPawg CougarHaryana PornCamcapaReee PornBig SexyassNewxxxvideoCerita Sexxx SedarahSex Xxxxx ComParty HardcoreSoft Romantic PornOld Reddit.comSkipthegames ElpasoVdio BokepNude ChaineseSonay SimoneMelkor_mancinBbc Sexy VideoWww Japanese Sex Movie ComFilmes Pornográficos JaponêsMiley Cyrus NudesXnxx Porn Star Video