De inmiddels overleden Hester Kruizinga in haar Grave. Donderdag is ze nog te zien in het programma Undercover in Nederand. archieffoto: Theo Peeters.
Volledig scherm
De inmiddels overleden Hester Kruizinga in haar Grave. Donderdag is ze nog te zien in het programma Undercover in Nederand. archieffoto: Theo Peeters. © Theo Peeters

Wijlen Hester Kruizinga ontmaskert kwakzalver

GRAVE  - De in augustus vorig jaar overleden Hester Kruizinga is donderdagavond te zien in het SBS6-programma Undercover in Nederland. Kruizinga speelt een belangrijke rol in de ontmaskering van een kwakzalver in zijn kliniek in Hilversum. 

3 reacties

  • Eensteen

    6 jaar geleden
    Openlijk aan de schandpaal met dit soort lieden. In alle landelijke dagbladen een foto van dit soort oplichters.
  • LegendaryCarlos

    6 jaar geleden
    Ik zit de uitzending nu te kijken en ik heb diep respect voor deze mevrouw.  En zo lang die alternatieve geneeswijzen niet gecontroleerd en gereproduceerd kunnen worden volgens de regels van de wetenschap, is het inderdaad totale kwakzalverij. Dan kunnen die figuren minnen wat ze willen, de waarheid is hard.
  • Lynx64

    6 jaar geleden
    Wat mij betreft zijn (bijna) alle zogenaamde "Alternatieve geneeswijzen" kwakzalverij en moet weer worden teruggebracht naar de plaats waar het behoort te zijn: op kermissen en braderien. De "behandelaars" horen thuis in de bajes.