door Wilmama in Gezondheid  ·  288 Reacties

  • 7
  • 1627x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@248

Let op dat je je niet laat trollen door de farma fans. Ik had @247 natuurlijk wel gelezen. Maar van deze reaguurder verwacht ik al helemaal geen zinnige reactie.

Ik heb er geen moeite mee dat iemand pro-farma is, maar een enigszins redelijke toon is toch wel wenselijk. Je moet je nooit verlagen tot het niveau van je opposant. En hem ook niet oordelen.

7
251 WijzeDwaas

@248
Ga je voor alle duidelijkheid nog uitleggen waar je het in @234 over had en tegen wie en waarom?
Of is dat te moeilijk?

6
252 Wilmama

@252 Kan je dat dan niet vinden op google?

6
253 Rattocasi

@253
Ik geen zin om cryptogrammen op te gaan lossen, dus nogmaals het verzoek om deze vreemde tekst nader te verklaren:
[ @233 Sinds wanneer is kalkspatjes een hopeloos geval het wordt pas hopeloos al ze niet naar je hele lijf kijken en dan dingen over het hoofd zien.]

7
254 Wilmama

@254 Ik leg dingen uit aan mensen die andere mensen serieus nemen, niet alles van google plukken, mensen niet uitmaken voor leugenaar als ze iets over doodoorzaak van een naaste vertellen en praktijk ervaringen hebben, al deze eigenschappen bezit je niet.
Snap je nu waarom ik je niks meer uitleg?

8
255 Rattocasi

@255
Dus je neemt Archeont ook niet serieus? Daar had je het namelijk tegen en die snapte er ook niets van: @238
[ 234: huh? Ik heb het nooit over borstkanker of kalkspatjes gehad.]

Voor de rest is @255 weer de ene drogreden na de andere. Het uit de duim zuigen gaat je in ieder geval wèl prima af.

6
256 Wilmama

@256 Dat heb je helemaal goed, dat geldt ook voor alter ego's.

6
257 Rattocasi

@255
Voor alle duidelijkheid de reactie van Archeont in @233 :
[ @226 : dat is niet mijn ervaring. Toen mijn moeder een 'hopeloos geval' bleek, is met haar en ons overlegd wat de opties waren. De oncoloog was ook zo eerlijk om te zeggen dat nòg een kuur neerkwam op 'patiëntje pesten' (nauwelijks tijdwinst en heel veel ongemakken). Daarop heeft mijn moeder besloten om geen nieuwe kuur te nemen. Hoe het verder is gegaan, heb ik eerder in dit draadje vertelt. ]

Jouw onmiddellijke reactie:
[ @233 Sinds wanneer is kalkspatjes een hopeloos geval het wordt pas hopeloos al ze niet naar je hele lijf kijken en dan dingen over het hoofd zien.]

En dan niets willen verklaren ondanks herhaald verzoek? Dat is dus gewoon van een onbeschoftheid die zijn weerga niet kent. Archeont verdiende beter, een heel stuk beter.

7
258 Wilmama

@258 Welke letter begreep je niet van @255 ?

7
259 Rattocasi

@257 Het is nog erger het zijn allemaal verschillende persoonlijkheden die in jouw hoofd zitten , Rattocasi , Wilmama , Archeont , Richard R , Etc etc zitten allemaal in je hoofd.

1
260 MarcusCole

@255
De letter S.

6
261 Wilmama

@261
Moet @259 zijn.

@260
Jij zit daar niet in Marcus? Dan heb je geluk gehad, want het is druk daar. question

5
262 Wilmama

@261 dat zie je al weer verkeert, staat zeker niet op google.

5
263 Rattocasi

@260 Wat ben je paragnost dat je in iemand zijn hoofd kan kijken?

5
264 Rattocasi

@257 : sorry, maar ik denk dat de term 'paranoïde' nu toch wel op je van toepassing is. Een simpel excuusje had volstaan maar in die richting kun je blijkbaar niet denken.
@Wilmama: merci voor de verdediging en je opmerkzaamheid.

1
265 Archeont

@263 : @264 : wat is dit nu weer voor trolgedrag?

0
266 Archeont

@265 Altijd leuk hoe mensen in aanname geloven, een eigen gelijk erg belangrijk moet zeggen je doe het fantastisch.

Leuk krijg ik een excuus van een ander draadje waar ik vertelde dat een naaste van mij overleed en ik voor leugenaar werd uitgemaakt? ik sta er helemaal voor open, kom maar op met je excuus.

7
267 Rattocasi

@267 : pardon???

1
268 Archeont

@267
Een bloemlezing uit dat andere draadje met het bewijs dat je NIET voor leugenaar uitgemaakt werd:
[@883
Hoho, ik maak je niet voor "leugenaar" uit. Ik heb alleen het idee dat je de behandelwijze de schuld geeft van het overlijden van je naaste, terwijl het m.i. eerder te maken heeft met de slechter wordende lichamelijke conditie en onderzoeken.]

[@896
Rattocasi komt met tegenstrijdige reacties/ervaringen. Zie @894
Dan is het niet vreemd dat men vragen heeft.
Ik wil hem niet als leugenaar wegzetten. Zijn beleving is nu eenmaal zo, maar je kunt je wel afvragen of die beleving op feiten is gebaseerd.]

[ Welk gedeelte van deze tekst uit @902 heb je niet begrepen dan?:
[ Ik wil hem niet als leugenaar wegzetten. Zijn beleving is nu eenmaal zo, maar je kunt je wel afvragen of die beleving op feiten is gebaseerd. ] ]

[ @903
In je eerste verhaal wek je de indruk dat de borst zwart was na operatie en bestraling, je hebt het niet gehad over puncties.
Aan je verhaal over het verlies van je naaste heb ik geen seconde getwijfeld. ]

[ @910
Ik heb het ook niet over "liegt". Zie eerdere reactie..]

[ @917
Nogmaals, ik zeg niet dat je liegt. Maar je vertelt in DIT draadje 2 verschillende verhalen over de zwarte borsten. Dan is het niet vreemd als mensen vragen hebben...]

[ @917
Niemand hier gaat er van uit dat je over de dood van je naaste staat te liegen. Hoe kom je daar bij?]

[ @917
Ik ook niet.
Maar je eerste bericht zou vrouwen kunnen doen afzien van behandeling aangezien het zoals je zelf zegt nog maar kort geleden is.
Dat wou ik even uit de wereld helpen.]

[ @931
Waarom ben je nu zo boos? Mensen stellen je vragen n.a.v. je persoonlijke verhaal...
Dat je verdriet hebt door het overlijden van je naaste lijkt me logisch en daar wil ik je ook veel sterkte mee wensen. Ik heb je het voordeel van de twijfel gegeven en geloof je ook wel, maar het is nog wel een onsamenhangende ervaring van je, waar ik meer over zou willen weten om het te kunnen begrijpen.
Jammer dat je mijn vragen zo negatief oppakt. ]

Tja.......

6
269 Wilmama

@269 Leuk al dat plakwerk van je alter ego echter waar is je excuus wilmama dat je iemand uitmaakt voor leugenaar die een naaste verliest, kan je doelpalen verleggen echter blijft staan dat het op een ander draadje gebeurde bij pro-farma met volg de leider.
En zolang je dat niet doet wilmama heb ik jouw totaal niks uit te leggen.
Groetjes aan je alter ego.

O ja waarom plak en knip je niet dat hele lijntje, plakken en knippen heb je tot kunst verheven zie ik, doen kleuters ook.

6
270 Rattocasi

@270
Excuus aanbieden voor iets dat niet gebeurd is? Het moet niet veel gekker worden!

6
271 Wilmama

@270 er is inderdaad ergens op een draadje gezegd dat u een leugenaar bent maar dat was niet Wilmama maar iemand anders.
En hoe vaak moet iemand in nog zeggen best te geloven dat u iemand verloren bent aan borstkanker voor u snapt dat dat ook een vorm van excuus is.

Dan aanvullend mijn mening over u, u wenst gewoon niet te aanvaarden dat u geen gelijk hebt, stelt doorlopend dezelfde vragen en als de antwoorden u niet bevallen verzet u zelf doorlopend de doelpalen, sterker nog u gaat het hele veld rond om uiteindelijk weer bij dezelfde vraag uit te komen intussen alle reacties die niet in uw straatje passen negerend.

Maar nog maar eens, ja ook in de reguliere geneeskunde worden fouten gemaakt, ja ook de reguliere kankerbehandelingen zijn nog niet voor 100% genezend, ja ook de reguliere behandelingen zijn nog lang niet aangenaam en zijn zwaar.
Maar hoe men ook graag anders wil doen geloven de alternatieven werken niet, doen helemaal niets en hebben nog nooit iemand genezen.

1
272 streek

@272
[ Maar nog maar eens, ja ook in de reguliere geneeskunde worden fouten gemaakt, ja ook de reguliere kankerbehandelingen zijn nog niet voor 100% genezend, ja ook de reguliere behandelingen zijn nog lang niet aangenaam en zijn zwaar.]

Dat de fouten -waar Rattocasi nog steeds heilig van overtuigd is dus- gemaakt zijn, waag ik toch ernstig te betwijfelen:
https://www.avl.nl/media/276851/Behandelwijzer%20radiotherapie%20bij%20borstkanker.pdf
(**) Consult met uw radiotherapeut of PA
Er is voor u een afspraak gemaakt met een radiotherapeut of PA. Deze heeft uw medische gegevens, die de verwijzende specialist heeft vastgesteld. Ondanks deze informatie zal uw radiotherapeut of PA u toch opnieuw vragen stellen over uw ziekte. Meestal wordt ook
een gericht lichamelijk onderzoek gedaan om een indruk te krijgen van uw lichamelijke gesteldheid. Indien nodig worden nog aanvullende onderzoeken aangevraagd.
In het gesprek wordt u verteld hoe uw behandeling er uit zal gaan zien en hoeveel keer u naar verwachting bestraald gaat worden. Ook zal het doel van de behandeling uitgelegd worden, en wat de eventuele bijwerkingen zullen zijn.
Indien u samen met uw radiotherapeut of PA besloten heeft om over te gaan tot een behandeling krijgt u een brief thuis met de afspraken voor de voorbereiding op de bestraling. (**)

(**) Controles
U wordt tijdens uw behandeling wekelijks gecontroleerd door uw radiotherapeut of PA. Voor deze afspraak meldt u zich aan de balie van de doktersassistenten op de afdeling radiotherapie. Uw radiotherapeut of PA controleert hoe het met u gaat. U krijgt advies hoe met de bijwerkingen om te gaan. Ook is er ruimte om uw vragen te stellen.
Zeker in het begin is het mogelijk dat er geen klachten zijn en u niet gecontroleerd hoeft te worden. Indien u de radiotherapeut of de PA niet hoeft te zien voor de wekelijkse controles, meldt u zich dan af bij de doktersassistenten- balie. Doen er zich tussen de controles klachten voor die direct zorg behoeven, dan kunt u zich hier ook melden. (**)

Noot: Dit gaat sinds jaar en dag overal zo waar bestraald kan worden. Dat weet ik onder meer uit persoonlijke ervaring.

5
273 Wilmama

@272
In 731 vertelde ik mijn verhaal over mijn naaste.

Wilmama was de eerste die het schreef in haar reactie in 751 en die reactie is weg gehaald,
dat ik aan het liegen was over mijn naaste.

Reactie op bericht: Alternatieve therapie bij kanker verhoogt kans op overlijden
@571 4 dagen geleden door Wilmama
* Verwijderd door de redactie *

Ik antwoordde daarop met:

@571 Nonsens? Als jij dingen schrijft is het de waarheid en als een ander opschrijft wat er met zijn naaste gebeurd is, is het nonsens?
Waar haal jij de gore moed vandaan dit te schrijven?


Misschien handig voor je opkomt voor iemand, weet dan wel wat deze geschreven heeft.
U mening over mij doet er voor mij niet toe, iedereen heeft een mening over een ander of dat de waarheid is valt te betwijfelen vaak gebaseerd op zeer veel aanname die men heeft van een persoon.

5
274 Rattocasi

@273 En jou persoonlijke ervaring geldt voor iedereen dat in de maatstaf in alles?
Volgens mij als iemand zijn persoonlijk ervaring vertelt schiet je die af met als leugenaar te neer te zetten, zie je het weer doen echter dan met andere bewoording.

**Dat de fouten -waar Rattocasi nog steeds heilig van overtuigd is dus- gemaakt zijn, waag ik toch ernstig te betwijfelen:**

Nog een keer, waar haal jij de gore moed vandaan een ander om wat deze met zijn naaste heeft mee gemaakt voor leugenaar uit te maken?

6
275 Rattocasi

@274
[ Wilmama was de eerste die het schreef in haar reactie in 751 en die reactie is weg gehaald,
dat ik aan het liegen was over mijn naaste.]
Ik gaf toen aan dat meerdere details van jouw verhaaltje niet konden kloppen en dat nog geen hond zo behandeld wordt in welk ZH dan ook. Daar blijf ik bij. Punt.

6
276 Wilmama

@274
Voor alle duidelijkheid jouw verhaaltje in @731 :
https://www.nieuwskoerier.nl/news/240431-alternatieve-therapie-bij-kanker-verhoogt-kans-op-overlijden?page=8

[ @726 Een naaste van mij had kalkspatjes in haar borst geopereerd bestraalt zo erg dat de borst zwart was erg veel pijn daaraan, jaar daarna volgende borst kalkspatjes weer geopereerd weer bestraalt met het zelfde effect als de keer daarvoor, oedeem in haar arm beide keren soms zo erg dat ze har arm niet kon gebruiken, therapie om dat weer goed te krijgen met massage toen ging het berg afwaarts met haar, een paar maanden na 2e borst operatie overleden, niet door de kanker zelf echter omdat haar lijf het niet aan kon.

Dus breek mij de bek niet open alsof ik niet kan weten wat het is.]

Naar jouw eigen zeggen overleed deze persoon een half jaar geleden, dus is deze behandeld met de nieuwste technieken en bijbehorende inzichten. Kijk zelf met behulp van de link in @273 waarom vrijwel iedereen twijfelt aan jouw weergave van de gebeurtenissen.

6
277 Wilmama

@276 Nee dat deed je niet, je maakte mij uit voor leugenaar en dat ik nonsens zou verkondigen.
Waar haal je de gore moed vandaan om dat te schrijven als ik het heb over een naaste heb die ik verlies dat het nonsens is en dat ik sta te liegen.

Maar ik zie dat je eruit probeer te kletsen echter dat werkt niet bij mij.
Zie hier weer zo een opmerking om je gelijk te krijgen.
@273 waarom vrijwel iedereen twijfelt aan jouw weergave van de gebeurtenissen.

Jij hebt je leven nog de naaste van mij is dood door onoplettendheid van meerdere artsen.
Dus waar haal jij de gore moed vandaan om te zeggen dat het niet zo is en dan ook nog andere erbij halen om je gelijk te krijgen!
Lager kan je volgens mij niet zinken.

7
278 Rattocasi

@278
Vanuit jouw standpunt gezien, heb je gelijk. PUNT.

6
279 Wilmama

@279 Mijn standpunt? weer een ontkenning dat jij het neer geschreven hebt? Misschien je verantwoordelijkheid eens nemen voor wat je schrijft in plaats van het weer bij een ander neer te leggen.

7
280 Rattocasi

@280
Vanuit jouw standpunt gezien, heb je nog steeds gelijk. PUNT.

5
281 Wilmama

@281 Mijn standpunt? weer een ontkenning dat jij het neer geschreven hebt? Misschien je verantwoordelijkheid eens nemen voor wat je schrijft in plaats van het weer bij een ander neer te leggen.

6
282 Rattocasi

@282
Bijvoorbeeld jouw suggestie in de betreffende reactie @731 dat de borst -tot 2x toe zelfs!- zwartgeblakerd was door de bestraling is zelfs nonsens 2.0, dus van de aller bovenste plank.
Daar neem ik met een gerust hart de verantwoordelijkheid voor.

5
283 Wilmama

@283
Zwartgeblakerd kan niet.
Dit zegt het ziekenhuis:

Radiotherapie en de huid
Ook al zijn de bestralingstechnieken veel verfijnder dan vroeger, toch ontstaat er nog altijd een reactie als de huid uitwendig wordt bestraald. De reactie is vaak wat erger als er al eerder chemotherapie is gebruikt of als chemotherapie samenvalt met de bestralingsbehandeling.
Er ontstaat om te beginnen een lichte roodheid, meestal twee tot vier weken na de eerste bestraling. Weken tot maanden na de bestraling ontstaat er extra pigmentatie. De huid wordt donkerder, en vaak ook droog en schilferig. Blaarvorming aan het eind van de bestralingsperiode is eerder uitzonderlijk. Op die plaatsen gaat de huid dan meestal open. Huidreacties zijn het sterkst in huidplooien (bijvoorbeeld liezen en oksels), onder de borsten en bij littekens. Huidreacties genezen doorgaans binnen vier tot zes weken na afloop van de bestraling, ook als de huid is opengegaan. Soms blijft de huid daar iets donkerder en stugger. 

0
284 kwatta

@283 Zie hier weer een ontkenning dat naaste van mij overleden is door wat ik aangeef, in dat draadje heb ik uitgelegd waarom ik 2 dingen door elkaar gehaald heb, maar een later goede uitleg dat mag niet volgens jouw? De uitleg dat ik bestraling en punctie door elkaar gehaald heb door druk van wat je meemaakt dat kan niet volgens jou?

Hoe laag ga je nog meer zinken om je gelijk te krijgen?

5
285 Rattocasi

@265
Ik spreek toch geen Spaans, is het wel? Het is intussen dus wel goed geweest met je.

6
286 Wilmama

@286 Je spreekt niet je schrijft en wat je schrijft is ontkenning dat je iemand voor leugenaar hebt uitgemaakt over dat deze een naaste heeft verloren op de manier zoals het gebeurd is.

4
287 Rattocasi

@207
[ Ondertussen heeft een dappere vrouw letterlijk over haar eigen leven gekeken om een nietsontziende godverdomde smeerlap aan te pakken. Diep en diep respect voor Hester Kruizinga!]
Zo is het maar net. Postuum een petje af voor Hester Kruizinga.

5
288 Wilmama

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@29Je draait en kronkelt als een paling....

2 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

@1 "Robbie ...." "Wie is verantwoordelijk voor het elektriciteitsnet? Netbeheerders installeren, beheren en onderhouden het Neder...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Marrie1
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Ze mogen blij zijn dat ze een dak boven hun hoofd hebben.Hoog opgeleid bestuurlijk Nederland heeft er een gigantische puinhoop van gemaakt, ni...

4 minuten geleden geplaatst door Marrie1

progressiefliberaal
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Belachelijk voorstel. Helemaal van twee 'liberale' partijen, een verplichte bekeringscursus.Gaan we ook communisten verplicht op excursie na...

4 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Hendrianus
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@42 Wilders gaat het regelen. 😂...

9 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Bop
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

VRIJHEID VOOR IEDEREEN !! (behalve voor moslims en links 😂😂😂)...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

Marrie1
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Wat ligt dit er dik boven op, lijkt wel een poging om burgers van het echte gevaar uit het MO af te leiden....

12 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Hendrianus
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Het is te hopen dat Poetin spoedig sterft en dat opvolgers intern een bittere strijd gaan voeren. ...

12 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

progressiefliberaal
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dus eigenlijk is er een soort van crisis, bovenop de al aanhoudende onwenselijke situatie?Mooi, dan kan er dus een asielcrisis afgekondigd w...

13 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Graaier1000
Datawetenschapper Hannah Ritchie: ‘De magnetron is de meest efficiënte manier om te koken'

De koptekst geeft mijns inziens niet de essentie van het artikel weer. Helaas kan ik de koptekst alsook de korte daarbij behorende inleiding nie...

17 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Xnxx ColombiaWoman Driven OnlyfansDare TylorPinky Porn Star里番在线Sexxx In The CarRikki DixErotic DancingCamran Diaz PornBikini FlashXev Bellringer BjBig Boob JigglingRiley Reid 2022Naked Women GolfersMom JerkingAmaranta KankSkinny Bug TitsJilboobSex In Different AnglesBoor ChodnaSunny Lione Sex HdBbw ThreesomepornIndian Brother Sister SexPorn On StagePervtherapyBbc BfIndian Wife And Husband SexBig VoobsMiss GalileaJennifer Lawerence SextapeSrxo CaseiroNaked Pregnant WomenTamil Aunty SexRoja Sex MovieMother Daighter ThreesomeMeilleur HentaiReddit PutariaMaduras Videos PornXxxbf SexChinese Sex SceneBlue Chudai VideoBlue Nangi SceneBlacksexvideosOverwatch Anal VoreApartadoxXx Hd DownloadBig Boob X VedioXxx18sexJap PhimUsasexguide ToledoPopeye PornNubinudesمواقع سكسعربيKnxx TubePussy Eating LesbainsKareena Kapoor Fake NudeSnapchat Nudes VideosXxx Porn FuckPorn BengaluruSabrina SazukiFolies PornosJuliatica PornDesi Gujarati Sex VideoSecx HdStudent Girl XxxElsa Jean FootjobSex Video Hd KeralaBlowjob CumGi Joey PornBig Cutie ChloeXhamsteramateurOrgasmatrixIndia Xnx VideoVk QuicksandBlack And White Porn VideoXnxx PinkStocking PorntubesSommer Ray TitsWww KamasutraPornhadDesi Sex Video In Hindi AudioHd Porn Video HardJill Taylor PornفلیمسکسZmeenaorr Leaksسكس دانلودBest Indian XxxMms Xx VideoNude WaitressFutanari NhentaiPorn Twinks GayXxx NudAunty Boob NudeBody Massage BfTeacher Sex RomanceSexstepmomShortgirl PornEbony Best BjAsmrotica PornMmfpornCreampie VidoeSunny Leone Sex Photo HdIndian FuxkMelody Parker OnlyfansPorn Fuul VideoChat Sexe GratuitXxx Moti AuntyImaizumin-chi Wa Douyara Gal No Tamariba Ni Natteru Rashii 5Boobs Pictures NakedJaipur PornScantrad MangaAnal Ebony BbwDadcreepNaked Couple In BedHentai EróticoWoman Cock SuckingCarrie Fisher NudesJennifer White MomAshley Nicole NudeNina Mercedez HdReddit Model SGay Porn XxxvidGaneshpethPorn AntiSex ChudaiJapanese BlowjobSophia Leone XxTamil Wife PornSex In PornhubNew Porne MovieHentaihaven XxxCeleb Jihad.comрусское порноKamalinee Mukherjee SexTamil Hidden SexMother Dayghter PornMissttkissChicas CogenSophia Bbc SurpriseFamilyswap ComPirate PornGoog Porn.toKate Hudson Sunbathes ToplessThick White PornAdultjoyIsabela ObregónBest Porn PicsPunjabi Desi Xxx VideoRelaxxxedMindy Mink Lesbian