door Moskowfiets in Media  ·  370 Reacties

  • 49
  • 2348x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Video ) ‘De folders werden uit mijn handen gerukt’

Bron > http://www.telegraaf.nl/video/1595807/de-folders-werden-uit-mijn-handen-gerukt

0
351 Moskowfiets

@345
BUZZDDT: Geen enkele zorg, ik heb het lef. Heb jij ook het lef mij recht in het gezicht de SP te vergelijken met de SS, (daar waar ik op reageerde) dan hebben we wat mij betreft bij dezen een afspraak.

5
352 Ronin

@341

Het is met links hetzelfde als met rechts.
Het is niet verkeerd ls het niet extreem is.
Bij extremen , links én rechts , bestaan geen normen buiten hun eigen .
Ze zijn in mentaliteit niet verschillend .
Daarom is het fout om alle linksen of rechtsen versntwoordelijk te stellen voor iets waar ze niets mee te maken willen hebben .
En dat is nou juist wat dit totaal foute artikel wel suggereert.
Dat is ophitsing tegen groepen die daar niks mee te maken hebben .
Van de andere kant zou dat ook totaal fout zijn .
De ellende is dat het domme volksdeel dit weer tot waarheid verheft en er achter aan loopt.
Geldt ook voor beide extremen .
Houd je daar verre van ! Je zit altijd fout.

7
353 No newstoday

@351 indrukkwekkennde video en inderdaad eerst dit opzetje en toen de bijeenkomst.

wat een onbelangrijk JANK gedoe verder.

3 mensen die schreeuwen en een duw partij heeft dacht ik verder niet het nieuws gehaald.
ik zie dat Baudet de bedreigingen SIC serieus neemt. die wil net als Wilders ook wat beveiligers om zich heen. maakt ook meer indruk.

bijzonder was ook dat je zoveel mensen zag en hoorde spreken over de bijeenkomst. NIET dus.

6
354 info

@354 toevoeging
het enige dat je hoorde, op Baudet na dan, was PLAT Amsterdams. een omhooggevallen chirurg? die iets zei.

6
355 info

wat verder ook opvalt is het aantal minnen hier. tijdens de afgang van Wilders werd het wat rustiger. maar nu als Baudet hoppers terug
61 minnen zit er weer in. was gisteren hier te zien.

ik heb zelfs al een keer gelezen HUP BAUDET. men wijzigt gewoon de naam.

7
356 info

Logisch gevolg, men staat voor anti-fascisme en dat voert met uit op een fascistische manier. Het is ergens wel terecht dat deze witte fascist werd aangevallen wegens de witte patriarchy, en stond waarschijnlijk ook niet boor LHBTQ en vrouwen rechten.

1
357 DikkeTor

Kom op mensen.... ongelooflijk dat hier het belagen van een 71 jarige man niet veroordeeld maar zowat goedgekeurd wordt.
Voor mijn part had de 71 jarige een Antifa lid uitgescholden dan nog blijf je met je poten van een ander af...
Als straks een bejaarde per ongeluk met de rollator/rolstoel tegen iemand aanrijdt dan vindt men het blijkbaar prima als die op zn bek geslagen wordt.... triest

4
358 Lias

@358 er is nix bekend tot nu van wat er gebeurde.

voor hetzelfde geld heeft die man de folders in de lucht gesmeten en wat aandacht gezocht voor de bijeenkomst.

zelfs Nanninga zij dat het vermoedelijk antifa was. dat moest ze wel doen, want geen enkel bewijs voor hun uitspraken.

even afwachten wat de rechter zegt he. men gaat aangifte doen. maar zo boeiend was het nieuws niet. nergens anders dan te vinden bij de promotors van wij willen aandacht want wij worden aangevallen.

afwachten wie die 3 man waren van die gewelddadige SIC aanslag. en de ouwe man op zijn blauwe ogen geloven, net als de FvD.

hoor ze trouwens niet over hun contacten met extreem rechts, hoewel dat wel meerderemalen in het nieuws gekomen is.

7
359 info

@359 aanvulling

grote kans dat men er NOOIT meer iets van hoort. maar Nanninga en de FvD
blijven het in iedergeval wel uitmelken.

6
360 info

@359
Mens, doe vooral je best om het belagen van, nota bene, een bejaarde te bagatelliseren... vermoei lekker iemand anders met je dagelijkse onzin..

Next...

2
361 Lias

@358 Dan weet je meteen met wie je hier van doen heb, als het even slecht weer is zitten de linsche fascisten hier te trollen.

1
362 Xmod

* Verwijderd door de redactie *

363 Captain Hero

@351 Moskowfiets

Dus eerste getuige/slachtoffer Hemmie Kerklingh verklaart op 1:28min van het fragment iets geheel anders dan wat Roland Khan pretendeert.

Nogmaals.....Dus!....als ik het goed begrijp valt "folders uit iemands hand slaan" gelijk aan een terroristische daad? Wordt het gezien en geplaatst in de media als A-sociaal gedrag kan ik het best begrijpen en dat mag ook zeker aangepakt worden maar in mindere maten dan ik eerst voor ogen had omdat ook ik eerst een totaal ander beeld had van de gebeurtenis door de berichtgevingen. Met een duidelijke verklaring van "het slachtoffer" zelf geeft het een totaal ander beeld dan wat TPO en menig andere nieuws site probeert te verkopen.....

1
364 Marc Anthony


0
365 DikkeTor

@311 Wat een hoop pseudowetenschappelijke Erkenbrand bullshit!

Rechtse ego's willen niet delen en richten de aarde ten gronde met hun hebzucht. Dat is wijsheid die niet in de 19e eeuw is ontstaan maar die al duizenden jaren wordt onderwezen. Neoliberaal kapitalisme is pure hebzucht en niks anders.

1
366 Hollander1967

@311 mijn bericht
@343 garriet

Telkens wanneer partijen als de PvdA en GL willen tonen dat de progressieve beweging nog levend is, gaan ze in groot verband met allerlei radicale clubs van actievoerders, comité's, etc. de straat op.
Dan komt de totalitaire traditie van links boven en krijg je gedragingen waarbij tegenstanders op straat worden uitgescholden en fysiek belaagd. zoals in het geval dat aanleiding was tot deze draad.

Dergelijk denken en gedrag druist in tegen vrijheid en democratie. Want vrijheid en democratie gaan uit, van :
1 het wederkerigheidsbeginsel. Zoals de gekozene het leven van de kiezer kan veranderen, moet de kiezer de gekozene ook uit het ambt kunnen verwijderen.
2. het zelfbeschikkingsbeginsel: een ieder moet vorm kunnen geven aan zijn eigen leven , dat van de zijnen en zijn omgeving.
(Beide beginselen wordt in de Nederlandse en Europese politiek nogal wat geweld aangedaan, zowel door links als door rechts.)

In het parlement respecteert links, naar eigen zeggen, vrijheid en democratie. Op straat en in de media regelmatig niet. Het incident van gisteren met een folderaar van FvD, werd enkele dagen eerder voorafgegaan door intimidatie van de lijsttrekker van Forum in Amsterdam, Mevr. Nanninga, die ook meteen voor fascist, racist, etc. werd uitgemaakt.
Enige maanden daarvoor was er de bekladding en stronttaart die Baudet in zijn gang gedeponeerd kreeg. Dat laatste was een intimiderende verwijzing naar de dood van Fortuijn.

Binnen actief links is er derhalve een krachtige onderstroom , die geen wederkerigheid toestaat, zodra men de eigen denkbeelden en positie bedreigd acht en die andere mensen niet toestaat vorm te geven aan hun eigen leven. Sterker, politieke tegenstanders belaagt men indien zij zich verkiesbaar stellen.

Het bovengenoemde wederkerigheidsbeginsel en het vormgeven van je eigen leven vereisen constante samenspraak en samenwerking met anderen. Daarvoor moet je waarheidslievend , zijn en elkaar over en weer ieder zijn eerlijk deel geven in de opbrengsten van de samenwerking. We noemen dat, sedert eeuwen de "goede trouw". Deze maakt dat mensen elkaar kunnen vertrouwen. Op die wijze kunnen samenlevingen groeien, doordat de middelen van die samenleving in hoofdzaak te goeder trouw worden aangewend.


Totalitair, radicaal links stelt de heilsleer hier echter boven.
De nieuwe progressieve maatschappij gaat boven wederkerigheid. Individuele zelfbeschikking verzwakt "de beweging".
Vervolgens komen de leugens , de kwade trouw en worden de middelen van de samenleving overwegend tegen burgers, met name tegenstanders, ingezet.
Dat is precies wat op grote schaal misgegaan is in Rusland, China, Cambodja, Noord-Korea,
Cuba.
Het is ook wat meervoudig misging bij het linkse terrorisme in de jaren 60 en 70 , of bij de polarisatie eind jaren 60, begin jaren 70.
Het is de reden dat de PvdA uiteindelijk vervreemd is geraakt van zijn kiezer.


Merk op: U vertoont ook zelf de typische reactie vanuit de ideologische onderstroom. Indien ik in ongunstige zin wijs op de herkomst van heilsleer , verwijt U mij meteen dat ik een kapitalist ben, die de rest van het land in armoede wil storten. En om het socialistische totalitarisme plausibel te maken als oog-om-oog tand-om-tand , stelt U dat de kapitalisten totalitaire regenten zijn.

@366 Bij U ben ik , behalve neoliberale kapitalist, ook meteen Erkenbrand-aanhanger, dus racist en fascist. U kunt de bronnen van het socialisme gewoon natrekken bij cultuur-filosofen als Toynbee, of in andere standaardwerken. Of in boeken over economische geschiedenis.


Uws ondanks illustreert U het schemaatje dat ik gaf onder 311 op voorbeeldige wijze

0
367 duurendaal

Iemand aanvallen is even verwerpelijk als iemand verbieden (op te roepen om) te demonstreren.

1
368 Mrs. K

@366
“Rechtse ego's willen niet delen en richten de aarde ten gronde met hun hebzucht.”
Aperte flauwekul en dom hokjesdenken.

2
369 Mrs. K

@367

De Nederlander heeft het tegenwoordig heel goed, er zijn nog steeds probleemgebieden waarbij sommige Nederlanders door allerlei omstandigheden naast de pot pissen.

Waar ik het over had piste het meerendeel van de Nederlanders naast de pot, in Amsterdam had je krotwoningen, in Drenthe plaggenhutten, etc.

Dat u denkt dat ik u voor kapitalist uitmaak is uw conclusie, de vraag was: of u deze tijd graag weer terug zou willen hebben.

Er was meer armoede dan men tegenwoordig denkt, over die periode heb ik het.

Dan is het logisch dat men toen socialisme en communisme aanhing om het beter te krijgen, en ja, dan moesten er klappen vallen, de tijd was toen ook anders.

Om die tijd te gaan vergelijken met de tegenwoordige tijd, waar de klagers altijd gelijk krijgen, zie ZP, import in dorpsgemeenschap die klagen over koemestlucht, kerkklokken die niet meer mogen beieren op zondag, etc. is appels met peren vergelijken.

Men heeft gewoonweg veels te goed en vergeten hoe het sociale systeem in Nederland is opgebouwd, sommigen weten van ellende niet hoe ze met de situatie om moeten gaan en gaan dan vingerwijzen naar ellende uit het verleden, terwijl men juist de verworvenheden moet verdedigen in plaats van af te laten bouwen om een klein deel van de bevolking hier flink van te laten profiteren, zoals het was tijdens de regentenperiode toen Nederland een armlastig landje was in Europa.

0
370 garriet

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
spookrijder
Burgemeester legt extreemrechtse bijeenkomst in Brussel stil

Schandalig!...

1 minuut geleden geplaatst door spookrijder

LoydMorris
Celine (21) valt net als 1,1 miljoen Nederlanders met licht verstandelijke beperking buiten veel regelingen

@1 Brrrrrrrrr Klijnsma. . . Dat mens wat armoedzaaiers een volkstuintje wilde aansmeren zodat het gepeupel toch wat te vreten heeft. ...

5 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Burgemeester legt extreemrechtse bijeenkomst in Brussel stil

Goed zo. . . . 👍...

8 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

DikkeTor
De Franse actrice weigert een aanklacht in te dienen wegens woninginbraak nadat ze erachter kwam dat de verdachten illegale immigranten waren - Dissident.one

Goed gedaan, je moet er niet aan denken dat kans-arme mensen zomaar het land uitgezet wordt XD....

13 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Graaier1000
Offtopic

"@2315 GraaiVind je het heel erg als ik je even oversla?Wel nog als antwoord -> knippen en plakken is wat betreft dit specifieke rechtsgebie...

14 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Zie Hier
Celine (21) valt net als 1,1 miljoen Nederlanders met licht verstandelijke beperking buiten veel regelingen

Tja dat is door Klijnsma van GL/Pvda goed geregeld...

15 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Britse uitzettingsvlucht naar Rwanda op losse schroeven: 'Dit is harteloos'

En wanneer komt het werkelijke nieuws!...

17 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Burgemeester legt extreemrechtse bijeenkomst in Brussel stil

links van links radikaal en groen!dus kort samen gevat fantasie oprijen en provoceren!...

20 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Graaier1000
Offtopic

"@2243 Graai Is waarschijnlijk een berichtje dat via een algoritme uit een regionale bron is opgepikt.Had je zelf ook wel kunnen bedenken."...

26 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

LoydMorris
Wilders ontevreden na hervatting asieloverleg: ‘Ziet er niet florissant uit, maar ik sta er nog’

Beste Geert, net als vele honderdduizenden Nederlandse stemgerechtigden, heb ik mijn stem uitgebracht op de PVV omdat ook ik deze doorgedraaide ...

27 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
ForhertybeXxx AmazingKarina Kapor XxxFuckig XxxWeb PornInfluencersgojewildPutaria No TwitterNsfw Texts RedditAnime LingeriePorn BabysitTamilsex StoiresOld XnxxPorn Katie KoxBusty Milf VideosTop Nude CelebritiesMobile PorngamesHard CumXxxxkSaxe Video HdSister Ko ChodaHot Mms Sex VideosBrazzers GirlfriendKari SweetGrandpacumBig Boobs In Sex VideoDesi Pussy RubbingCartoons For Adults PornBd SexAsiaticas Porno.Ayleks NudeBali PantiesKitchen XxxxFolla AmamaSunny Leone Sex Full VideoQuadrinhos Erotico NovosHoney GoldpornMorgpie XxxXxx8Long CockedGargantaprofunda PornôFabswingerasسکس لزینLesbo Porn VediosEnglish Video Sex VideoIndian Sex Mms ComPorn Pics Of AsianXxx Indian BusLoveherfeet.comXhemester ComBest Porn SiteChiquisworldPornindonesiaCatoon 3d PornGay Uber PornCojiendo PutaBlonde BlackedBig Tits With PiercingsGand SaxXxx ChaynaOmegle Game TeensSurabhi SexBabilonaHentai DojinTamil Young Sex VideosFaye Reagan GangbangPorn TightpussyFree OernBig CocksThefappening Kate UptonX Video Com IndianSexy Blue Video HindiIndian School Mms VideoSkylar Rene FacesittingFranncchiiFriends Hot Mom Sex VideosNetflix Hot ScenesScarlet Johanson Sexy SceneCrystal Blue PornForced Feminization VideosMegan Hall.sextapeNude Celeb RedditNude Femme NueChloewarmGujarati XxxHot Indian B Grade MoviesHot Scene Of SexTentecale PornLesbian Porn Massage VideosThotslifeDesifakesAdultwork. ComPussy GroolKendra HamesKannada Sex ImageXvxx HdMummy Papa SexOrihime PornXxx Super Sexy VideoNude Sexy TeensNakedcartoonsWww/xhamster.comEscortaffairNessa Barret NudesFake Nude Ariana GrandeIndian Girl Sex PicSpankbang PmvXhamster TarzanSluty Wife VideosKaty_18_pocahontasSky Bri IafdHotwife On TumblrAssfuck HotVip4kLesbians Porn VideoaAdulteroticSmother FacesitEbony Mom.and Son PornHentai MuchoX Video TopsBig Boobs Sexy VideosKavya Sex VideoAzhotwifeNaughty America Xxx SexPornographie HHairy MaturepussyPorn Gravity FallsGrindrpornWind Blowing Up SkirtsReddit SfwRuenu.comFilmes De Sexo Pornô GrátisErotic GhostSexual Anal PositionsKannada SexualSleeping Mom FukedThe Last Of Us HentaiTs Shay BarbieKotomitakoWww Xxx Sex Vidio ComSss XxHindi Bf Film VideoAkari Niimura JavmostPorn Of Teacher And StudentBlue Picture Ki VideoFella The Turn Up MonsterAnal AchrobatsActress Sex PicArabi CreamChicks With Dick'sTwinks Free Videos