Van pedofilie verdachte Arnhemmer uit voorzorg naar ander adres

ARNHEM - De Arnhemmer die door het televisieprogramma van Alberto Stegeman als verdachte van pedofilie is aangehouden, verblijft niet meer in de stad. Gemeente Arnhem, politie en openbaar ministerie hebben in gezamenlijk overleg besloten dat hij beter op een ander adres in Nederland kan verblijven, zo laat een politiewoordvoerster weten. 

  1. Feestje voor boeren, bouwvakkers en bierdrinkers is vooral stoom afblazen: ‘Klotetijd achter de rug’
    PREMIUM
    4

    Feestje voor boeren, bouwvak­kers en bierdrin­kers is vooral stoom afblazen: ‘Klotetijd achter de rug’

    ARNHEM - De tweede editie van Warkende Helden, aankomende zaterdag in het Arnhemse GelreDome, is een feestje voor boeren, bouwvakkers en bierdrinkers. Maar ook voor de bakker om de hoek die ’s ochtends om half vijf al de eerste saucijzenbroodjes in de oven schuift, zegt mede-initiatiefnemer Wim ‘Salabim’ van Aperlo. ,,Eigenlijk is het voor iederéén bestemd. We hebben een klotetijd achter de rug, het is tijd om even goed stoom af te blazen.”
  2. Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’
    PREMIUM
    1

    Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’

    Het lijkt wel alsof we steeds zieker worden. Bijna zestig procent van de Nederlanders kampt met een chronische aandoening. Toch is er ook goed nieuws: steeds meer aandoeningen zijn beter te behandelen of zelfs te voorkomen. Daarnaast is er ook veel wat we zelf kunnen doen om het risico op ernstige ziektes te verkleinen. Een huisarts, kankeronderzoeker en immunoloog over hoe reëel het is om angstig te zijn.