door Inter in Binnenland  ·  33 Reacties

  • 2
  • 367x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

.
joop kappen nou!!

je kunt het niet!

https://www.geenstijl.nl/5140448/van-jole-is-dapper/

2
1 Ook maar gewoon een duts

.
opzouten met je eeuwig ultra links geframe en gedeug!

Het is echt om te kotsen!

Subsidievreters!

2
2 Ook maar gewoon een duts

In hun thuisland staan er genoeg
Ze zijn tenslotte als GAST arbeiders hier gekomen

2
3 psje

Sprakeloos

1
4 Kiki

Waarom voor Turken en Marokkanen?
Mogen de rest geen goede zorg krijgen?
Zijn de huidige verzorgingshuizen niet genoeg voor hun.

2
5 meneer van het nieuws

misschien kunnen die bejaarden als dagbesteding zich wijden aan onderwijs van arabisch cq. truks voor de resterende autochtonen

11
6 Jeb

joopbnnvara.nl: Goede verpleeghuizen voor de eerste generatie Turken en Marokkanen zijn nodig.
Wie staat er nog stil bij hun bijdrage aan de Nederlandse economie?

...... Van die oudjes die NL na de oorlog weer hebben opgebouwd!? Die worden nu als oud vuil afgescheept met allerlei lastenverzwaringen op hun levensonderhoud. Wie staat er nog stil bij hun bijdrage aan de Nederlandse economie?

1
7 Snowflake

.
@7 Yes! +

Echt een schoffering weer dit bericht van jopie question walgelijk!

2
8 Ook maar gewoon een duts

Zucht , geen Nederlands spreken , hoogstwaarschijnlijk altijd van uitkering geleefd en vervolgen moet het nog meer geld kosten omdat zij nooit de moeite hebben genomen om mee te draaien in de maatschappij waar ze zelf naar toe zijn gekomen , Dood en dood ongelukkig in het land van de ongelovige ,maar net niet klote genoeg voor te vertrekken door die uitkering !

0
9 wildersaandemacht

En z blijven ze kosten, elke keer weer opnieuw. Altijd weer apart en bijzonder en iig weer duurder dan voor de autochtone Nederlander, die mag in zijn eigen stront blijven liggen!
Ze hadden gewoon NL moeten leren en daar hebben ze decennia de tijd voor gehad en men roeptoetert hard vd toren dat moslims niet zeuren enz. Maar ja alles moet wel aangepast worden aan de doelgroep. Totale discriminatie met van alles apart voor vrouwen en dat soort onzin.... het is waardeloos! En natuurlijk apart voor turken en natuurlijk dan ook voor de koerden en de guhlen, de jezidi's, christenen, enz. want die willen/kunnen niet bij elkaar en de rifbewoners weer niet met andere marokkanen. Dam hebben we 200 nationaliteiten hier in de rondte hobbelen waarvan vele islamitische nationaliteiten dus hoe denken ze dat op te lossen? lekker selectief? Of gaat het alleen om de hardste schreeuwers, de turken en de marokkanen?
Alle andere moslims moeten het maar met elkaar zien te rooien in een soort van int. islamitisch verzorgingstehuis of id? Met een tiental tolken erbij? Ik vind het om te kotsen! En als dat doorgaat dan hoop ik dat het volledig op eigen kosten gebeurt.

3
10 Bleke Betty

Turken en Marokkanen, jullie zijn aanhangers van jullie geliefde Erdogeit, en jullie koning Mohammed ,Zo te horen is jullie thuisland veel beter,GO Home.

2
11 Bets Muts

@5 Je bent er niet bekend mee dat we in NL van oudsher een breed aanbod kennen in de verzorgings- en verpleeghuizen die aansluit op de ethnische diversiteit en bevolkingsgroepen? Dat aanbod dient van tijd tot tijd te worden aangepast aan de vraag en behoefte.

@6 Dat verwacht je van hulpbehoeftige ouderen?

7
12 Keerzijde

Moeten deze migranten zich daar dan wél thuisvoelen? Ze hebben decennia lang de kans gehad om Nederlands te leren en om te integreren.... En nu zouden de, toch al schaarse en overbelaste, verzorgenden en verpleegkundigen voor deze buitenlanders zich aan moeten passen en allerlei taallessen moeten gaan nemen? NEE!!!!!

2
13 LoydMorris

Volgens mij zit er een fout in dit artikel.

Ik ben het woordje discriminatie niet tegengekomen....

1
14 Leugenaar

@7 Ook deze mensen hebben meegeholpen aan de opbouw van NL. Er was te veel werk en te weinig personeel.
Er wordt in het stukje niet beweerd, dat de Turkse en Marokkaanse hulpbehoevenden voorrang moeten krijgen. Ze hebben, net als anderen recht op zorg.
Bovendien zijn de meeste "oudjes", die het land hebben opgebouwd na de oorlog, niet meer in leven.

9
15 sockknitter

In Australië heeft men verschillende verpleeghuizen speciaal voor Nederlandstaligen.Ouderen die dement worden verliezen vaak het vermogen om de tweede taal te spreken en vallen terug op de moedertaal.

Laten we in Nederland die oude Nederlanders terughalen en hier verzorgen.

7
16 kwatta

Ook zeggen ze altijd dat zij het land opgebouwd hebben en de smerige baantjes moesten doen !! Kan je vertellen dan mijn voorouders het harde en smerige werk hebben moeten doen na de oorlog . De eerste gastarbeiders kwamen pas in de jaren 70 , dat is 25 jaar naar de oorlog toen het echte smerige werk al was gedaan en de productie industrie was geautomatiseerd , zij moesten gewoon werk doen die de Nederlanders ook moesten doen !! maar dat was schijnbaar niet goed genoeg !! Wat hadden ze gedacht ? dat ze hier ook nog meteen de goede baantjes zouden krijgen ? Dat moet je verdienen door je in te zetten en je te bewijzen ipv eisen !!

2
17 wildersaandemacht

@16 Er zijn meer dan 200 nationaliteiten in Nederland. Moeten we voor al die nationaliteiten een apart verzorgingshuis gaan opzetten?

Onhaalbaar.

1
18 Leugenaar

@17
De eerste gastarbeiders kwamen in 1964 naar Nederland.

2
19 kwatta

@18 Die 200 nationaliteiten hebben culturele overeenkomsten zoals taal en religie en daar kan vrij goed en makkelijk op worden ingespeeld.

0
20 Keerzijde

@19 volgens mij was dat 1969

0
21 wildersaandemacht

@11 Waarom zouden deze mensen terug moeten naar hun "thuisland", als de rest van de familie in Nederland woont?

4
22 sockknitter

Het is bijvoorbeeld ook niet bevordelijk als je een dementerende uit Z-Limburg in een verpleeghuis in Groningen plaatst. De culturele verschillen zijn dermate groot dat dit het welzijn kan ondermijnen en tot een zeker isolement leidt.

3
23 Keerzijde

@22 , Familie moet ook terug. naar hun thuisland, Zijn we ook van hun vlaggen verlost, waar ze zo gek op zijn.

3
24 Bets Muts

@15 …. Ik werd boos op BNN/VARA die het nog nooit hebben opgenomen voor de oudjes die werden verwaarloosd door de kliek van Rutte & Co. Bijvoorbeeld Joop heeft het ook nooit duidelijk opgenomen voor Chinese en Indische oudjes en andere etnische oudjes. Nee, ze moeten perse speciaal Turken & Marokkanen noemen die toch al gevoelig liggen bij de autochtone bevolking. Dit doet Joop met onzalige achterliggende motieven, …. olie op het vuur van de tweedeling die al bestaat. Joop is gewoon een ziekelijk linkse propaganda organisatie. Niks redelijks aan.

Wat jouw mening betreft over oudjes in het algemeen heb je volkomen gelijk. Niks of niemand voortrekken en alle oudjes die het verdienen een fatsoenlijke oude dag geven. DAT had Joop moeten aansnijden, …….. ALLE OUDJES!

2
25 Snowflake

@21
Nee in 1964. Ik ben nu 67 en heb in 1965 nog met Turkse gastarbeiders in een conservenfabriek gewerkt. Voor mij was het vakantiewerk van 8-17 uur, maar die Turken werkten allemaal van 7-22 uur.

1
26 kwatta

@25 Indische ouderen. Google even, want daar zijn diverse instellingen en woonvormen voor opgericht.

3
27 Keerzijde

@25
Er zijn allang zorgcentra voor Indische mensen, voor Surinamers en Chinezen.

1
28 kwatta

@24 Stom van me, dat ik daar niet aan gedacht heb. Papa of mama heeft verzorging nodig, dus moet de hele familie maar terug naar het "thuisland" van de ouders. SARC
Tot nog toe hebben de kinderen van deze mensen voor het grootste gedeelte de zorg voor hun familie op zich genomen. Veel meer dan de autochtone families.
Dat daar nu verandering in komt, daar deze mensen ook hun eigen leven hebben, komt de vraag naar een andere oplossing, maar dat mag natuurlijk niet, want ze zijn niet geintegreerd volgens jou.

6
29 sockknitter

@27 ...... Dank je voor de attentie! Ja, ze bestaan wel hoor voor Indische en Chinese oudjes. Wellicht bestaan er ook al Turkse en/of Marokkaanse tehuizen, niks op tegen, integendeel het is gewoon zo dat "soort zoekt soort" (no offence meaning!) uiteindelijk het beste is voor elk individu.
Met personeel die hun eigen taal spreken en hun gewoonten vanuit hun cultuur kennen.

Demente oudjes blijven beschikken over hun "lange termijn geheugen" wat betekent dat ze de herinneringen uit hun jeugd met zich mee blijven dragen en ook hun moedertaal. Zorg daarom bij voldoende belangstelling voor aparte verpleeghuizen van verschillende origine.

0
30 Snowflake

@26 klopt , de eerste Marokkaanse gastarbeiders kwamen wel in 1969 , Verder doet dat niets af aan het verhaal in @17

0
31 wildersaandemacht

@31
Die eerste gastarbeiders zijn door het rechtse kabinet Marijnen en die latere lichting van Marokkaanse gastarbeiders ook al door een rechts kabinet hierheen gehaald.

0
32 kwatta

Geen geld uitgeven aan mensen die een halve eeuw de tijd gehad hebben en nu nog steeds niet geïntegreerd zijn.

Als ze graag tussen Turken of Marokkanen zitten dan is verhuizen naar hun thuisland de beste optie.

0
33 Walster

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Krav
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Rammen dan in de praktijk....

5 minuten geleden geplaatst door Krav

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@28 @28 Voor normale mensen IS het een respectloze term. Maar de meesten hier hebben totaal geen moeite om transgenders respectloos te bejegen...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@31 https://www.boston.com/news/high-school-sports/2024/03/01/injuries-involving-trans-basketball-player-at-mass-school-spark-controversy/En z...

12 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@11 Ik zou niet weten wat de reden is.Het is bij meerdere items die ik plaatste gebbeurt maar de url was volgens mij gewoon goed....

14 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@24 @26 Het lijkt er meer op dat jij de onnozele uithangt....

18 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@19 Is dat een serieuze vraag: waarom? En waar vind ik dat transgenders andere vrouwen letsel hebben toegebracht? Heb je een betrouwbare link?...

20 minuten geleden geplaatst door Bop

Strongoli
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

@7De boetes worden ook al door ons betaald.Dan hebben ze het straks over bezuinigingen. Nou ik weet wèl waarop flink bezuinigd kan worden, ...

28 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

Omgejoekelden tegen echte vrouwen is de keerzijde van de medaille.Moet ook toegestaan blijven anders is het niet inclusief....

33 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Slavink
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Wat weten we eigenlijk van onze eigen Vasten?https://www.nu.nl/gebaseerd-op-jullie-vragen/6306702/christelijk-vasten-draait-niet-alleen-om-e...

37 minuten geleden geplaatst door Slavink

Graaier1000
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

"Wat ik vind? Ik vind dat ik mensen daar gewoon op mag aanspreken. Ik snap het wel dat het je stoort omdat jij ook graag respectloos spreekt ove...

38 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Kolkata Xx VideoManuel Ferrara Julia AnnBulma NufeStripchattMultporn..netIndiansexstoriedQi'ra Rose NudeEvengeline Lilly NudeXnxx Free VideLesbian Porn Up CloseXseyPron Movie DownloadYoung Mother 44k Hd Sex ComBear XxxCosplay HentaiBlow Job KeralaRomantic Hot And Sexy VideoSize Kink PornMilf Lesbian OrgyFree Phone PornTastyblacks.comFipfapVer PornografiAi EuheraChristina NadinWetslavsXxx Kiara AdvaniWww Real SexOmeglesex XxxFemboy Asmr PornCherryrobustaSaiilormoonxxx NudeOne Piece Nico Robin PornPuffy Pink PornPegging Vr3d Catroon PornChaterbate LatinaStep Mom Xx VideosCheatercockPeta Jensen BbcCheatingwivesvideosDiscord De PutariaMegan Eugenio.nudesEmily BrightX And XxxCrystal Lust VideosBest Free Hookup SiteAdult MahwaSexy BlondeMolly Little Porn PicsIndian Family XxxSekasi XxxAva Addams Latest PornShirley Setia PornTelugu Actress NakedGaybeastMini Spy CameraBhojpuri Sexy Video GaanEnglish X FilmHairy CuntTamil Xnxx AntySmall Tits BlackedHindi Mein Chudai BfHot Boy PornPornstar GangbangLatina Lesbian StraponDiscord PornographyWww.youpornoLow KeydeadinsideXvvideisSexyass PicsWww Sex C0mVrchat Erp PornZxxx SexyTentacle HenraiBg Tit LesbiansVídeos Xxx LatinosIndo Gay PornJija Sali Romance VideoSliping Sexy VideoWwwporn Movies.com4kpornPrison PornographyWife Loves BbcNuria Millan XxxPuta LocueaGay Baer PornUnderrated PornstarPorncumshotsFipfakPorn Rule34Accounts Brazzers FreeFollo Con Mi PrimaXxx Videos SeAnveshi NudePorn Videos With Old WomenItaly Movie PornAsian Streat Meat PornFat Teenager PornVideos Pornograficos De AsiaticasAmouranth PornJapanese Hot Sex MovieGrindingdickVideo BokebNude Kate VinsletPencildickSophia Leone Hot VideoAmanda Cerny Naked PlayboyChastity Belt BdsmIndian King PornBleach NudeNude TvTamil Tube SexHentai Harem AnimeMuy Zoraas.comFanservice CompilationStrip Clun PornHouston ListcrawlerSweet Vickie PornHotmilfsfuck KandiBailey Jay CumingNamitha BoobsDoctor Ka SexSuony LeoneHeyzo-3119Jen Brett LeaksLink PornJapanese FellatioFree Jappanese PornXhamster Live CamsVideo Anime SexsXnxx Indian HdXnxx Village SexLesbian Hindi Sex StoryNaidu XxxPorn RomanticKamsutraxxxNaughty America Friends Hot MomHot Sexy Women XxxSexual Position AmazonPornos 17Arab Sex PornMyvidssterHarleyxwest NakedAmazingindians ComAfrican PornstarsVintage Old Man PornPorn FuckhardTube Top Porn