door Moskowfiets in Media  ·  25 Reacties

  • 16
  • 413x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

We moeten eens ophouden met reageren op het verdienmodel van agressie, intimidatie door terrorisme dat Palestijnen te lui maakt om hun eigen broek op te houden.

2
1 Soare

Elsevier laat weer de helft weg question
De hulpgelden zijn niet alleen voor de Palestijnen op de Westelijke Jordaanoever en in Gaza maar óók voor de vluchtelingen in Libanon, in Jordanië, enzovoort!
Die relatief arme landen hebben nu al miljoenen vluchtelingen uit Syrië en Irak en dergelijke opgevangen, dus deze extra kosten kunnen zij echt niet trekken!

23
2 Uit Den Haag

Weggegooid geld.

2
3 Hein2

@2 jammer dan.

2
4 Chaim

@4 Chaim
Je kent de uitdrukking:
Inspraak zonder inzicht leidt tot een uitspraak zonder uitzicht?

Als ik het voor het zeggen had in Libanon en Jordanië dan zou ik de Palestijnen over de grens naar Palestina zetten, waar ze thuis horen.
Dan mag de bezetter Israël het probleem verder oplossen question

18
5 Uit Den Haag

@2 Dan vanaf vandaag maar bedelen in Qatar en het rijke Saoedi-Arabië ! Europa doet al een aardige duit in de asielzoekers industrie !

3
6 Moskowfiets

Ophouden met betalen ,en dwingen aan tafel te onderhandelen tot vrede ! en anders geen cent meer, 70 jaar in een bodemloze put geld storten is wel voldoende geweest !

3
7 Moskowfiets

@6 Moskowfiets
Je schrijft:
Dan maar bedelen in Qatar en het rijke Saoedi-Arabië

Je legt het probleem op het bord van Saoedi Arabië en consorten.
En jij vindt het een goed idee dat Saoedi Arabië (steunpilaar van ISIS en Al Qaida) de oplossing brengt?! question
Want dan zijn bijvoorbeeld die 400.000 Palestijnen in Libanon in no-time geradicaliseerd!!
(Wiens brood men eet .....).
En wat gebeurt er met de 50.000 christenen?!
Die laten we ook gewoon stikken?! question

20
8 Uit Den Haag

@8 (Je legt het probleem op het bord van Saoedi Arabië en consorten.
En jij vindt het een goed idee dat Saoedi Arabië (steunpilaar van ISIS en Al Qaida) de oplossing brengt?! question)

Dat vindt ik goed ja ! Europa en VS hebben genoeg gedaan , en mogen wat mij betreft stoppen met deze onzin betalingen !! Of aan tafel of geen cent meer het is genoeg geweest !

3
9 Moskowfiets

@7

Ja maar Israel wil ze maar geen land geven (hoe wil je dan vrede???)

9
10 Bullet108

@7 Als Israel vrede wil moeten ze gewoon Palestina erkennen. Probleem opgelost.

10
11 Oebie

@8

Klinkt als 'betalen, of anders...!' Ik noem dat: chantage. En we laten ons al decennia chanteren door ze. Die arabieren die nu in vluchtelingenkampen zitten, zijn helemaal geen vluchtelingen meer. 90% van wat er in die 'kampen' zit, zijn 2e en 3e graads nakomelingen. Maar volgens de speciaal voor hen in het leven geroepen regeling blijven deze mensen tot het einde der tijden 'vluchtelingen' en leven ze op onze kosten. Waanzin! Het begon met iets van 50.000 mensen die wegtrokken, en het zijn er nu 2,6 miljoen. Want we sturen goed voedsel waar ze zich aardig mee weten te vermeerderen...
Deze mensen horen gewoon een paspoort en status te krijgen van het land waar ze nu leven en waar ze geboren zijn. Terug naar wat NU Israël is, is geen optie meer. Net zoals de Molukkers die hierheen kwamen, ook niet terug konden.

De twee soorten vluchteling die deze planeet kent, moet eens ophouden. De UNHCR moet opgedoekt worden. Er wordt een probleem in stand gehouden om Israël dwars e zitten, meer is het niet.
En verder is er al aardig wat VN-steun voor landen die vluchtelingen uit de nu strijdende landen opnamen. Maar genoeg is genoeg, de superrijke arabische landen moeten veel meer bijdragen. Europa kan ook dit soort problemen aanpakken; zo kunnen zij dat ook. Maar hun onderlinge haat en verdeeldheid is zo groot dat ze nauwelijks iets doen. Ze laten het lekker aan het westen over, allemaal. Stoppen met die onzin, ze moesten maar eens volwassen worden..!

4
12 weerman

@11 Als dat wederzijds is zijn we een stap verder !! Dus nogmaals dwingen aan tafel te gaan ,en eerder geen cent !

3
13 Moskowfiets

@11 Als de paletino's een zouden beginnen met hun grondgebied te cultiveren en te bouwen aan een zichzelf onderhoudende samenleving i.p.v. tunnels graven, raketten afvuren, leuzen schreeuwen etc., etc.
Het is echter de vraag of palestino's daartoe überhaupt in staat zijn.

3
14 Bokkerijder

@14 Nou ja als ze iets willen bouwen of land willen cultiveren wordt het gesloopt of worden ze door het hoofd geschoten terwijl ze olijven plukken.

9
15 Oebie

@7 Moskowfiets
O.a. in Brabosh heb je al wat delen uit dat "vredesplan" kunnen lezen.
De Palestijnen worden in dat "vredesplan" bijeen gedreven in getto's en aansluitend gedeeltelijk gedeporteerd van de redelijk vruchtbare Westelijke Jordaanoever naar kampen in de Sinaï-woestijn. Zij blijven de Palestijnse nationaliteit houden, maar tegelijkertijd wordt het hun regering (de Palestijnse Autoriteit) verboden om zich ergens mee bezig te houden, behalve misschien wat losse stoeptegels en parkeerboetes.

Kortom: dit is geen "vredesplan" maar een handtekening onder een deportatie-opdracht question

17
16 Uit Den Haag

* Verwijderd door de redactie *

17 Oebie

@14 Bokkerijder
Dit klinkt geweldig en dat is het ook! question
...... als de Israëliërs niet telkens ALLES slopen question
Zelfs de zonnepanelen en de wateropvangbassins die door Frankrijk, België en Nederland zijn geschonken worden door die Israëlische schoften zonder pardon gesloopt question

14
18 Uit Den Haag

@12 weerman
Jij noemt @8 chantage.
Een klein beetje kortzichtig.
Door de racistische houding van Israël (iedereen is welkom, als hij maar jood is....) en de korte termijn-politiek van Trump (The Winner Takes It All) worden volkomen onschuldige mannen, vrouwen en kinderen ernstig gedupeerd.
Het land waar ze verblijven heeft absoluut geen geld meer door alle andere vluchtelingen die ze opvangen.
Ze mogen ook niet terug naar hun grond, gebouwen en andere bezittingen in Israël en Palestina.
Dus dan MOETEN ze wel op de vlucht slaan!
...... en je kan wel raden waar ze dan heen gaan: ook naar Europa! question
Maar dat zal Trump en Israël een rotzorg zijn, want hùn probleem is opgelost question
Maar goed, als jij nog wat stapelbedden over hebt, dan zullen we ze naar jou sturen question

16
19 Uit Den Haag

@13 Moskowfiets
Al met de Oslo akkoorden in 1993 hebben de Palestijnse Autoriteit en de PLO Israël erkend binnen de internationaal erkende grenzen van Israël.
Dus waar heb je het over?!

17
20 Uit Den Haag

@14 Bokkerijder
Enne.... zelfs als een Palestijn die net aan de andere kant van de grens in zijn rolstoel zit wordt door een Israëlische scherpschutter dood geschoten, dus vrijheid van meningsuiting en dergelijke moeten de Palestijnen maar vergeten?!
Omdat de Israëlische bezetter dat wil?!


Vrijdag heeft een Israëlische scherpschutter Ibrahim Abu Thuraya een inwoner van Gaza met twee geamputeerde benen doodgeschoten, terwijl hij in zijn rolstoel protesteerde in de buurt van de Israëlische grens....
https://www.nieuwskoerier.nl/news/221625-israelische-militairen-namen-eerst-zijn-benen-te-grazen-en-namen-toen-zijn-leven
En als je Israëlische kranten meer vertrouwd:
https://www.haaretz.com/opinion/the-military-first-took-his-legs-then-his-life-1.5628827

19
21 Uit Den Haag

@19

Je herhaalt jezelf en komt niet op andermans argumenten terug. Dus is de discussie met jou tot een eind gekomen en je blijft in de slachtofferrol. Je doet maar. Maar besef dat dat een doodlopende weg is die nergens toe leidt. Als je denkt dat het de enig juiste tactiek is om Israël weg te krijgen: forget it. Daar is allemaal allang in voorzien. Ga Abbas maar een briefje schrijven en adviseer hem om eens eerlijk te zijn, in plaats van deze heilloze weg te continueren. Succes.

@21
Volledig off-topic en een kopietje van wat je elders in zo'n haatdraadje ook al schreef. Dit is onzin en je durft niet toe te geven dat andere argumenten gewoon raak zijn, als je met dit soort op het sentiment gespeelde off-topic zaken aan komt. Je bent dus klaar.

2
22 weerman

De Pa en Hamas kunnen alleen samen door 1 deur als er weer miljoenen verdeeld mogen worden.
Door Abbas beloofde verkiezingen in 2018 zie ik nog niet snel gebeuren.

In mijn ogen lijkt de beste oplossing dat Gaza een provincie wordt van Egypte, en de Westbank een provincie van Jordanië.
Egypte en Israël vegen de Hamas gezamenlijk van de kaart.
De Internationale gemeenschap blijft nog 5 jaar lang de regio steunen met de opbouw, en dan is het mooi geweest.
Dag UNRWA en tientallen miljoenen verslindende andere zogenaamde hulporganisaties.

1
23 Snuggles

Nederlandse cheques ogen sympathiek

Logica: Ik zie niet wat er sympathiek aan is. Het strooien met andermans geld dat met grootschalige dwang wordt afgepakt van mensen die het verdienen en eigenlijk nodig hebben. Dat achteloos in de dikke buiken van de corrupte keizertjes van het grote linkse koningkrijkjes spel wordt gepropt. Abbas heeft een nieuw privevliegtuig gekregen van Sigrid kaag. En er worden weer wat terroristen opgeleid voor de Jihad.

Conclusie: Ontwikkelingssamenwerking is grootschalige totaal onbestrafte corruptie. En het is dodelijk zoals heroïne dodelijk is voor een mens. Uiteindelijk verwoest het alles. Daar en hier.

2
24 purelogica

hoe moet dat dan als ze een land willen worden,moet de hele wereld ze dan blijven sponsoren om te kunnen blijven bestaan?.

0
25 ongelovenloos

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@3Als het zou stranden,veaarom zou dat dan aan de PVV moeten liggen en niet bijvoorbeeld aan Omtzigt, die doet, alsof hij de aanjager wordt va...

3 minuten geleden geplaatst door Strongoli

sockknitter
Statushouders ook in de wachtrij

@6Niemand wil een groep statushouders bij zich in de buurt hebben. Dus ook niet in barakken....

5 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Strongoli
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@20Het probleem is Halsema, die hier blijkbaar al van wist.Zij moet dus zorgen dat deze figuren uit beeld blijven, als ze doet, wat ze heeft...

11 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Zie Hier
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Deze linkse activist Frank van der Linde laat even heel duidelijk zien waar zich de echte fascisten en respectlozen zitten!Ik hoop dat de po...

15 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@22 Spiegeltje spiegeltje weer....

16 minuten geleden geplaatst door soapbox

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@21 "geen" Jij bent een misselijknakend uitgekotst stuk vreten. Gedraag je hufter. ...

19 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Nederland mag asielzoeker niet buiten EU aanvraag laten doorlopen

@4Er zou eigenlijk één zone in Europa aangemerkt moeten worden als asielcentra. Daar worden dan de controles gedaan, veilige landers eruitge...

20 minuten geleden geplaatst door Strongoli

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@19 Schelden? op de man spelen, beledigen -> wangedrag. . . .Ik ga het niet melden hoor! Ik ben geen volksverrader, geen nazi, geen lafbek....

22 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

"De dwangwet!" Demagogie "het afschuiven van grote groepen statushouders naar gemeenten" Demagogie. Gemeenten zorgen al ...

24 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Episode SexTinto Brass All MoviesMovieshentaiSexy Lesbian NudeDoujins.ccomBrazze Porn VideosSixy VidoArianny Celeste NudesXxx Bhabhi SexOwen Gray PornMissav.vomXnx VideoPorn In High SchoolsDanielle FoxxxXxxpawn FullShemalezEbony Rider PornWww OdiasexyForhertubrChnel UziDoggy Style Porn HdBig Booty Asian NudeSali Xxx VideoFree Porngames 3dSkipthegames NjSexy Indian Actress PornHot Sexy VodioCrackhead NakedPururinTubes GalorChloe AnourJamelizz PornPregnant Sex Video HdNude Bhabhi HotParasited.comTravchatCharli Phoenix Joining The Workout Full Hd PornVeronicaperasso Onlyfans LeaksSexin HomeNaked GutTheonlybbystar OnlyfansGoaxxxPure Taboo XvideoFirst Time Sex Porn MovieViolet Myers MaidHentai VostShahana Goswami NudeLeynainuNude Pregnate WomenMia Kilifa NakedSexo Con MinprimaPorn Star GalourePorno StripchatStrealla KatPaki PornTelegram Indian Porn ChannelFree Massag PornAzteca PornVoyuer Beach NudeDesire 5000Hot Pron MovisIndan CreampieGabriella PaltrovaZareen Khan Nude PicsWwwxxvx3piece HentaiForced FuckingArabes XxxIndian BlowjobXxx333Marathi Bhabhi FuckPorn Hu.Castro Supreme PornPo . RnPornpics.Celebrity Nudes PornhubHdholeR34 RavenCelebgate CcBest Pornography ActorsJoi CaptionsCock TattooedGetting Pregnant PornAssshakingPorno TelegramAya WolfLesbians FistingBrooke Marks NudeTint Texie PornAnu Emmanuel SexFull Sex AuntyKamasutra XnxxMaa Bete Ki Nangi ChudaiPussy XLivejasmin PornMolly Ephraim NakedSarah Underwood LeakedBangla Sex Video LocalJapanis Sex ComRandi Ki ChudaiJizztubeElla Hollywood XxxBeautiful Girl XnxxSchool Ki BfSunny Leone Ki Blue VideoRomi Rain MassageSonny Leonne PornSwim In NudeZilv GudelTamilsex SroriesBrazzers Xxx NewAmour Ange SFood Wars HentaiPornhublive.comAnya FtvgirlsMia Melano LeakSex Movie Tamil VideoCaitlin Fink PornDani Speegle NudesAngelinamikeWwe FuckReal Leasbian PornExploited College Girls AnalBdsmcomKelly Collins BlackedrawAmy From Futurama PornAbf-017Lisa Loring PornMomson.infoSumo EscortsFlignsterSexo Em Quadrinhos 3dTracee Ellis Ross BootyNew Super Sex VideoSex Dating SitesCamsexoBig Tits MommySkyexsummers PornWeight Gain ComicBoob Kiss CoupleGiantesssfxAdutlwrokVintage PornosKiara Advani Nude PicSonam Kapoor FuckFirst Time XvideoTeen Sex Full MovieIsis Love HdCreampiesisterNakedupskirt