Een scooterrijdster is in Zutphen op een op de weg staande container gebotst.
Volledig scherm
Een scooterrijdster is in Zutphen op een op de weg staande container gebotst. © GinoPress

Scooterrijdster (73) omgekomen bij botsing met container in Zutphen

updateZUTPHEN - Een 73-jarige scooterrijdster uit Zutphen is vanavond overleden na een botsing tegen een grote container in Zutphen. De container stond op de Bronsbergen.

7 reacties

  • The Executioner...

    6 jaar geleden
    Een paar simpele afzetborden met knipperende lampjes had een hoop leed kunnen voorkomen. En de kleur van de container werkt ook al niet mee zo in het donker, maar achteraf is het makkelijk praten. Wat ik me alleen afvraag is dat een buurtbewoner er al bijna tegenaan reed en het een gevaarlijke situatie vond, maar wat heeft hij gedaan? Politie en/of gemeente gebeld?? Of dacht hij van een ander doet het wel?? 
  • Aniek

    6 jaar geleden
    Container midden op het fietspad - wie verzint dat? Ook de man die er met zijn bijna tegen aan rijdt had actie moeten ondernemen. 
  • Nachtelfje

    6 jaar geleden
    Bizar, zo’n grote container die bijna het hele fietspad in beslag neemt en in het donker nauwelijks te zien is. Wie verwacht nu zo iets?
  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Vreselijk!! Heel veel sterkte voor de nabestaanden. 
  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Helaas is dit niet het eerste ongeval tussen een scooter en container! 
  1. Miljoenenclaim als Lochem zonnepark Bekenschot blijft afwijzen? ‘Eerlijk zijn naar inwoners’
    PREMIUM
    1

    Miljoenen­claim als Lochem zonnepark Bekenschot blijft afwijzen? ‘Eerlijk zijn naar inwoners’

    Er dreigt een claim op het bordje te landen van de gemeente Lochem als ze het plan voor een zonnepark in Barchem blijft afwijzen. Daarvoor waarschuwen enkele politieke partijen. Onlangs veegde een meerderheid van de raad het plan van tafel, tot genoegen van een groep omwonenden. Maar initiatiefnemer TPSolar zal het plan opnieuw indienen – en opnieuw afwijzen kan de gemeente dus duur komen te staan.
    Barchem