door Rick Schurman in Politiek  ·  96 Reacties

  • 33
  • 1054x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

51 E.Meel

@49 Alle vragen van welke politicus dan ook zullen te allen tijde zoveel mogelijk zeer serieus beantwoord worden (vandaar de belasting voor het ambtelijk apparaat, ik spreek uit eigen ervaring).

8
52 Crannbuidhe

@52 ; Op het moment dat 'belasting van het ambtelijk apparaat' een daadwerkelijk issue wordt, moeten we juist gaan uitkijken dat we niet geregeerd worden door lui die het 'zo min mogelijk' willen belasten en daarmee teveel laten liggen. Er zou eens gewerkt moeten worden zeg.

4
53 Partijdig

@53 Je wil niet weten wat daar in overuren in gaat zitten.

9
54 Crannbuidhe

* Verwijderd door de redactie *

55 E.Meel

@54 ; Dus er is een probleem met personeelstekort dan? Pak dat probleem dan aan, niet de vragen die gesteld worden.

4
56 Partijdig

* Verwijderd door de redactie *

57 E.Meel

@TS met de eerste zin: "Maar liefst (19)84 vragen heeft Forum opgesteld voor Kafka Orwellogren.." diskwalificeer je jezelf meteen. En dan wil je serieus genomen worden? Pfffff

11
58 kritischelezer

@55 ; Dus die vraag beantwoorden kost niks, en levert dus een gedegen antwoord op wat online ook te vinden is, nou, mooi.

3
59 Partijdig
60 Tjeesus...,

@51

"Zo nee, waarom wordt er telkens “verbinding” gezocht, dan wel gecapituleerd voor een gewelddadige ideologie waarvan de normen en waarden haaks staan op die van Nederland?"


Een volkomen legitieme vraag.
Die ideologie staat ook haaks op de westerse waarden , iedere toename ervan is schadelijk voor een westerse samenleving.

Noem mij maar eens een lijstje met positieve punten van de islam in Nederland en Europa , punten die alle negatieve ellende doet vergeten ?

5
61 Vageali6888

Klasse van Baudet , leg ze het vuur maar aan de schenen .

8
62 El Matador

@57 Dat zeg ik toch. En dan moet je dus niet met je ideeën en eventuele klachten of vragen wachten tot alles al beslist is. Dan moet je er dus, tijdens de onderhandeling, bij zijn. Zoals Baudet nu dus doet. Je begint het steeds beter te begrijpen, hoop ik. Over een tijdje ben je ook zo ver dat je FvD gaat stemmen. Komt wel goed.
Ik heb nog wel even geduld.

Nu weer even werken.

5
63 xtremy

@56 De personeelsformatie is in Fte berekend op een normale gang van zaken, niet op dit soort gefabriceerde pieken.

12
64 Crannbuidhe

@64 ; Tot hoeveel vragen kan wel? En waarom ligt de Fte op dat 'gemiddelde berekend', en waarom is dat de 'normale' gang van zaken.
En waarom mag een zeer controversieel onderwerp zoals het doorvoeren van verregaande wetgeving met betrekking tot o.a. toponderwerpen als privacy niet pieken?

4
65 Partijdig

@65 Het duur betaalde ambtelijk apparaat is niet uitsluitend berekend op de voorkeuronderwerpen van Partijdig of Baudet, er zijn talloze andere onderwerpen.

11
66 Crannbuidhe

@65 ; Ja, maar dat verwacht Partijdig ook niet, noch Baudet, denkt Partijdig.
Het is in ieder geval duur betaald, als ze niet eens vragen wensen te beantwoorden, omdat dat werkdruk oplevert, daar is Partijdig het wel mee eens.

3
67 Partijdig

@67 Partijdig beschikt kennelijk over een aantal ‘eenvoudige’ denkbeelden die hem of haar belemmeren in het verwerken van hetgeen medereageerders hier in meerdere reacties aan een integraal beeld geplaatst hebben.

8
68 Crannbuidhe

@68 ; Nee, Partijdig gelooft niet zo in smoesjes om moeilijke vragen te vermijden question

3
69 Partijdig

@68 Toevoeging : de zelfde makke van sommige politici, als ze hun voorbereidend huiswerk goed gedaan zouden hebben, zouden veel vragen overbodig zijn, alle verhandelingen van de TK zijn letter voor letter openlijk raadpleegbaar (ook voor Partijdig o.a.) : https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken

11
70 Crannbuidhe

@70 ; Zal het hem melden, en dan meteen even zoeken naar alle antwoorden die uitvoerig gegeven zijn question
Ik denk dat er nog genoeg vragen over blijven, vooral ná de antwoorden question

2
71 Partijdig

Baudet wordt zeer gevaarlijk, het zou me niets verbazen als men achter de schermen op zoek is naar een 2e Volkert.
Of kan Volkert zelf gewoon weer ingezet worden? Die loopt weer gewoon vrij rond.

15
72 Spraypaint

@ E Meel
Wat je wat veel geld kost?

Een grondwet ontwerpen (referendum) als speerpunt/kroonjuweel van je partij.(zie D66)
En dan bij puntje bij paatje, tegen stemmen
Want namelijk was het voorstel is al eerder door de Eerste en Tweede Kamer goedgekeurd.
Weet je hoeveel dit kost?

Trouwens Groen Links en de PVDA deden net zo hard mee.

3
73 Benzardi

** gebruiker verwijderd **

Ook dit is al langsgekomen.
https://www.nieuwskoerier.nl/news/239165-thierry-baudet-stelt-1984-vragen-aan-kafka-orwellogren-over-nepnieuws-en-eu-censuur
Twee dagen geleden. Het is wel de dag van oude kooien uit de sloot halen,vandaag.

74 verwijderd111

@30 "...Angst en haat die vijandbeelden oproepen lijken mij in elk geval geen positieve emoties...."

Ja, zoals we meegemaakt hebben met de mediaberichten over Milosevich, Saddam, Khadaffi en onlangs nog 6 jaren lang westers nepnieuws over de seculiere gematigde en gekozen president Assad....?!

1
75 CoolMemories

Kafka Orwellogren, Sigrid Al Qaq-Kaag, DDR66, Alexander 'Penthouse' Pectold.
De oogst van een uurtje.
D66 genereerd veel publiciteit!

1
76 tegenzinnig

@70 meerdere vragen zijn nodig omdat de verantwoordelijke zich dan niet kan beroepen op zaken als "weet ik niet" "dat moet ik even opzoeken" en andere ontwijkingsmanouvres.

2
77 Merlinswit

* Verwijderd door de redactie *

78 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

79 Captain Hero

@39 op school leer je amper iets van de praktijk. Kijk maar eens hoe de pers om gaat met feiten en hoe ze die brengen. Onlangs was er een docu van human over de media en hoe zij werken adhv. traumatische gebeurtenissen. Zoals de verdwijning en moord op kinderen door een ouder. NPO en co kan je ook niet van objectiviteit beschuldigen. https://www.human.nl/medialogica.html

1
80 Merlinswit

Heel belangrijk dat dit heel sterk wordt aangekaart en blootgelegd.
Als de waarheid straks niet meer gezegd mag worden, is de democratie vermoord en leven we in een EU dictatuur die haar valse waarheid aan iedereen op dwingt en krijgen we Noord-Koreaanse praktijken in Nederland.

1
81 Reactie

Waar de FvD twee weken terug nog werd verweten in een RTL nieuws bericht dat ze de minste kamer vragen hadden ingediend van de kleine partijen, waarvan de SGP het actiefst was met 52. Staat de FvD hiermee meteen weer met stip op 1. Zo is dat fake nieuws van de FvD doet zo weinig ook weer meteen uitgeblust. Veel meer partijen moeten zich hier heel sterk voor maken! Democraten waar zijn jullie in hemelsnaam?

0
82 Reactie

Democraten verhef je stem, jullie gaan toch niet blind een EU dictatuur met haar censuur en propaganda achterna lopen? Of hebben jullie nog niks geleerd van het bloed van miljoenen doden dat aan de partijen met de D in de naam kleeft: VVD, CDA en D66. Die als verblinden alle misleiding vanuit de VS achterna liepen, waarna ze medeplichtig zijn geworden aan de grootste oorlogsmisdaden van de recente geschiedenis, illegale oorlogen met miljoenen doden. Een hard feit! Hoeveel talloze onschuldige mensen moet er nog omkomen, voordat deze partijen die niet wensen te veranderen de rug wordt toegekeerd. Laat vastgeroeste gedachten varen, geef als nodig ongelijk toe, om niet te geloven in de propaganda, nieuwssturing en framing van grote machtsblokken die anderen steeds weer voor hun karretje trachten te spannen voor de uitbreiding van hun macht? Behoud de democratie, behoud de soevereiniteit van Nederland, pleit voor het opheffen van de steeds meer machtswellustiger wordende EU, deze is immers onverbeterlijk gebleken, op of roep op tot uittreden nu het nog kan!

0
83 Reactie

@3 Wat in ieder geval geen fake news is, is dat Kafka Orwellogren een dubbel paspoort heeft en daarmee volstrekt onbetrouwbaar is als minister van binnenlandse zaken!!

2
84 Topperz

Duidelijk is niet, of deze vragen mondeling of schriftelijk beantwoord gaan worden.
Mooi zou zijn, dat dit mondeling gebeurt.
Daar zal dan zeker ruim tijd voor uitgetrokken moeten worden. question

0
85 Dieke

@2
Veel Kamervragen betekent even harder werken ja. Maar ze zullen zweten van bepaalde vragen die ze niet kunnen beantwoorden. Vrijheid van Meningsuiting is mij dit waard.

@37
Juist om de bewijstukken en onderbouwing is Geenstijl bekend. Een politicus (dacht Klaver, maar weet het niet zeker) vertelde dat elke Haagse collega 's morgens als eerste Geenstijl opende, bang voor wat voor rommel er nu weer gevonden was.
(met bewijs en onderbouwing...of je het nou wel of niet zint).

Het is angst van EU dat ze opeens 'Nepnieuws' willen aanpakken (om de burgers te beschermen..zeggen ze).
Ze weten niet wat ze zichzelf gaan aandoen. Rotzooi van EU-nepnieuws zal nu des te sneller worden gepubliceerd (met bewijs).
De eerste aanklacht (van GeenStijl) is al richting de commissie: Het valselijk beschuldigen van nepnieuws.

En dan Rutte: Het zal zwart zijn op de sites van bewijzen nepnieuws Rutte.

Nogmaals....wat zullen ze spijt krijgen!!

2
86 Karl

* Verwijderd door de redactie *

87 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

88 Chat Baker

Sinds kort is bekend waarom de Minister waarschuwde voor nepnieuws.De Minister werd als een van de eerste geïnformeerd over het hacken door Rusland in Amerika en Europa.Vanzelfsprekend kon ze de informatie niet delen met het oh zo slimme volk en anderen.Desondanks heeft ze in bedekte termen gewaarschuwd voor nepnieuws.En nu gaat de zelf benoemde intellectueel Baudet vragen stellen over nepnieuws en censuur.Waarschijnlijk op een honende toon en zelfverzekerde houding zal deze klootzak deze dame een lesje leren zonder echt te beseffen dat hij van geen toeten of blazen weet.

4
89 jantje van leiden

Het kan niet anders of daar moet een hoop onzin bij zitten .
Zou het niet verstandiger zijn eerstveens te vragen bij de ambtenaren of die de vragen ook kunnen bantwoorden .
Die zitten daar toch en worden daar voor betaald .
Of is het weer niet serieus en moet het weer een toneelstukje worden met de kosten erbij ?
Ach, er zijn mensen die toch bedonderd willen worden .

5
90 No newstoday

@84

Geef mij maar een intelligente mevrouw met 2 passen die ik zeer betrouwbaar vindt dan die schreeuwers met 1 pas die hun ziel en zaligheid verkopen aan een Israel of USA.

4
91 No newstoday

@86

Als je dat van GeenStijl geloofd , heb ik in jouw niet veel vertrouwen .
Heb jij weleens een paspoort?

3
92 No newstoday

Is Thierry Masturbaudet weer bezig?

4
93 Piet Pijlenboog

@90
Nee, dat kan niet, u kletst wéér onzin.
De beantwoording van Kamervragen worden allemaal door ambtenaren voorbereid (geschreven) en de bewindspersoon moet ze persoonlijk toelichten.
Vaak mondeling, en een hoogst enkele keer schriftelijk.
Ollongren hoeft dus eigenlijk niets zélf te doen, hooguit een kleine aanpassing in de teksten van de ambtenaren.

0
94 Dieke

@94 Het zijn een soort buikspreekpoppen zonder inhoudelijke kennis en niet in staat tot een inhoudelijke discussie. Daarom gaan ze ook niet in op lastige kamervragen van bijvoorbeeld Baudet en lezen ze steeds weer het standaard riedeltje op.

1
95 Dune

@95
Daarom zou het mooi zijn, dat ze deze vragen mondeling komt toelichten.
Weet bijna zeker, dat ze dan vastloopt met haar "kennis".

0
96 Dieke

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Botlleneck
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

Ik vond het na 30 jaar ploegendienst wel genoeg,mn lijf ook.De baas bood een RVU regeling aan=1400 nettoDan zou ik 1800 euro netto inleveren...

1 minuut geleden geplaatst door Botlleneck

Biscanna
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@25 Nee, integendeel. Je ziet het overal waar die lui vertoeven. Maar ik kijk dan ook niet weg, dat is een typisch englinks dingetje 🙈...

2 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Reconquista
84% NSC-kiezers wil niet opnieuw Omtzigt stemmen - NieuwRechts.nl

Die man heeft een ontzettend moeilijk en vermoeiend karakter. Ik heb nouog een partij zo snel zo veel kiezers zien verliezen. Hij vind regels be...

3 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Slavink
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Tekort? Te veel!...

7 minuten geleden geplaatst door Slavink

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@8 Voor mij zijn het mensen. En daar praat je gewoon met respect over.Waarom transgenders niet respectvol zouden zijn naar vrouwen is mij een...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

Slavink
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@25 ik vrees dat ik het artikel verward heb met een een bericht van gisteren, ik dacht bij de NOS. Over Palestijnen, een strand, Israelische sol...

7 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Wel een erg tendentieus en ophitsterig geschreven artikel....

9 minuten geleden geplaatst door Slavink

Bop
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@21 Wacht ff hoor ... 🤔gebruik jij nu de woorden intolerant en racistisch? 😂...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@7 Hoe dan ook. . . . het zijn voor mij "omgebouwde kerels".Ik vind hen juist niet respectvol naar vrouwen. ...

11 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Slavink
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Ja, moslims zullen nog veel vaker hun wil opleggen. Hun Koraneisen stellen aan het volk waar zij bij willen wonen....

11 minuten geleden geplaatst door Slavink

NK. App
Party Sex MovieBdsm PosesMovie Make A PornSinfully XxxKiner Sex VideoMilkycatAnjali Arora LeakKoreanbjBrezars VideoNina Harty PornBest Porn VidzXfilmes PornosFurry Hentai GameFreshsexvideoHorror Movie NudityDad Daughter BeegRoxie Sinner EscortPorni 3dTetas PornCelebrity Nude SelfiesNew Big Boobs Sex VideoWwwxxxhdvideoCead-510Alina Lopez BbcPorn Cartoons For FreeToni Braxton NudeMalayalam Sex Actress NameTastyboacksSexy Naked BabeAmazing NudesTeen BlowjobsAngela WhitepornRebellious Chantele PornPornos EsposasTeens With Big TitsRachel Weisz HotA+ For Amazing PussyWwwxxxcomMom Xxx Full MovieIndian Girls Sex Videos ComLana Rhodes AnalNew Tamil Sex MovieBbc Full PornSpicy Big TitsIncesttabooHot HentayTaraji P Henson PornChrystal ChaseTeen Down BlouseKorean Sexist MovieCatchinggoldsiggersThe Eritic ReviewExtreme GangbangFace Hugger PornTarayazdiDanielle Fishel BikiniDayanna LaurenJennajamesonIndian Aunty Xxx HdHindivideosexNipple DownblouseXxxzzLesbianporno.comAruna Shields NudeBbc And GrannyFsex VideoHot Boudi ChudachudiPorhubbYespornpoWifelovesbbcرایلی ریدIndian Sexy Aunty Sex VideoCharlize Theron Playboy2050sexHomemade Lesbians PornArmed Girls MachiavellismJordı El NınoPorn Movies Free To DownloadNev Cambell NudeLisa Ann GifsSkye Sutton LeakedBest Porn Video In HindiSexmex Full FreeSommeray SextapeWatchingporn TogetherJeux Porno En Ligne GratuitFrance Blue FilmDesi SexIndian Bhabhi Devar Sex VideoTamil Live XxxBokep Hot JepangBela Da SemanaLittle GapricePorn From NepalAlltyazılı PornBlack Porn FamilyNaoconto ComMelhores Sites Pornos AmadorFarting In PornSmall Sex DollNude At HomeAllegra ColSex DancePwtite PornCocklovePorn18 GayDesi Chudai FilmSolo GilfJennifer Love Hewitt NudesBig Boobs Hd Porn VideosProne StarKendra Lust HusbandMulai SexMariska Porn VideosTelugu Hot BhabhiPornhohdAabha Paul XxxHot Boob XXxx Hd Porn StarNena MaganaManisha Koirala Ki Sexy FilmMia Khalifa Full VidPorn SpanOnlyfan Leaks PornHeiley LeighBritish OliviaLacy LennonanalGay Blowjob PornFimly Porn VideoPrettyangeleyezHottest Romance VideosAccount Brazzers FreeGayxtubeEbony Bi ThreesomeDutchessravenna RaceplayXnx Video TeacherPrimal FeitshMallu Xxx PornDani Daniels Porn ComXxx Hd TitsMovierulz XxxSindel PornKota Sex VideoBio Teacher PornElizabeth Olsen XxTs Porn VideosSexy Boobs PressPod Mara VideoAsain On Black PornEstudiantes Porn