door Keulen in Politiek  ·  48 Reacties

  • 3
  • 566x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En dat is maar goed ook, waarom moeten wij die palestijnse terreur ondersteunen?

Dat is ook mijn belastinggeld ,kaag,

9
1 Positivo

Tja, eindelijk wordt er eens iets tegengas gegeven aan VN's bias aangaande 'palestijnen'.

9
2 BenErWeer

Wanneer wordt Israël financieel gekort als zij blijft weigeren om de kolonisatie van militair bezet te stoppen, als de illegale annexatie van bezet gebied niet wordt opgeheven? Wanneer gaat dat gebeuren PVV, CU, SGP, VVD en CDA? Er wordt al decennia Nederlandse gelden geïnvesteerd in deze misdaad.Ondanks de VN Veiligheidsraadveroordelingen van deze misdaden geeft Nederland Israël de status van bevoorrecht handelspartner aan Israël.

Goed dat Zijlstra opmerkt dat hij het zat is om opmerkingen aan te horen over de familiebanden van minister Kaag. Walgelijk om als zgn. christelijke partijen vluchtelingen te vertrappen als Israël om de hoek komt kijken. Collectief valt de christelijk geinspireerde politieke sectie terug in hun Jeruzalem syndroom als het woordje Israël valt. Christelijke waarden zoals naastenliefde en opkomen voor de zwakkere en het aankaarten van onrecht smelten dan als sneeuw voor de zon.

28
3 Hendrianus

@1

Volgens mij gaat het hier om gelden die aan een organisatie gedoneerd worden om vluchtelingen te ondersteunen.

26
4 Hendrianus

Madame Kaag is niet onbevooroordeeld, integendeel, gezien haar relatie met een hoge "palestijn". En die hele UNWRA moet maar eens opgedoekt worden. Terroristen betalen met hulpgeld is een misdaad, waar zij dus nu aan meewerkt. Het faciliteren van moordpartijen!
DE UNWRA is een schande voor de mensheid. Twee soorten vluchtelingen, alleen maar mogelijk via de chantage met olieleveranties, is waanzin. Lees je in over deze schande:

https://www.nrc.nl/nieuws/2014/07/19/uitkering-gaza-vluchtelingen-zo-financieren-we-ter-1403891-a1343343

10
5 weerman

@3
Zodra zeker is dat de omringende landen hen niet weer zullen aanvallen zoals in 48, 67 en 73.
Wat mij betreft zijn de aanvallers hun grondgebied helemaal kwijt.
Dat is namelijk de normale gang van zaken bij oorlogen, de verliezer verliest.
En in het geval van Israel helemaal mooi want de aanstichters en veroorzakers van die oorlogen zijn de terechte verliezaars.

Van mij had Israel helemaal geen land hoeven terug te geven aan die landen behalve aan Egypte.
Die heeft laten zien dat ze echt vrede willen hebben met Israel.

Maar geef eens antwoord op die vorige vragen: waar zijn de joden gebleven uit Syrie? Uit Irak? Uit Libie? Uit Jordanie?
Er zijn genoeg Arabieren in Israel, dus daar kan het niet aan liggen.

7
6 BenErWeer

"Er moet eens opgehouden worden met het leggen van een persoonlijke link met de echtgenoot van mijn collega."

Hoezo? Is die er niet dan?

7
7 BenErWeer

@7

De familiebanden van politici doen niet ter zake. Politici moet je beoordelen, net als elk ander mens, op daden.

19
8 Hendrianus

@6

Je begrijpt niets van het oorlogsrecht uit 1967 dat met de conventies van Genève uitsluit dat militair veroverd gebied gekoloniseerd of geannexeerd mag worden. Het gaat in dat oorlogsrecht ook niet over winnaars en verliezers. Verder ga ik geen vragen beantwoorden waarvan je het antwoord al kent.

21
9 Hendrianus

@5

Het besluit om geld te doneren aan de VN organisatie voor vluchtelingen is een kabinetsbesluit waarvoor minister Kaag de verantwoording draagt wat betreft de uitvoering van dat besluit.
Minister Kaag, 'Madame?, daar persoonlijk op aanvallen is uitsluitend vanwege haar Palestijnse echtgenoot. Triest.

22
10 Hendrianus

@10

Maar _welke_ vluchtelingen dan??? Er leven mensen al sinds 1948 in oude delen van arabische steden, net over de grens van Israël. Dank zij een vieze chantagemethode is alleen voor die groep mensen besloten dat ze tot in de eeuwigheid van dagen "vluchteling" mogen blijven. Dat is natuurlijk onzin. Wie naar een ander land vlucht, krijgt na een relatief korte periode een verblijfstatus en een paspoort, plus rechten en plichten. Zo gaat het overal ter wereld, _behalve_ met die "palestijnse" vluchtelingen..! Er zit in die kampen nu al een derde generatie mensen die nog steeds "vluchteling" zijn. Ze zijn daar geboren en getogen en ze worden door jou en door mij via ons belastinggeld in leven gehouden, en leren heeeele nare, onjuiste dingen over hun Joodse buren. En dat moet gewoon stoppen. Die lui kunnen niet terug naar Israël, ze horen gewoon een status en een paspoort te krijgen in het land waar ze geboren zijn.
Deze mensen zijn gewoon onderdeel van een heel smerig arabisch steekspel. Want ze krijgen geen status en geen paspoort, omdat zo'n land dan indirect Israël zou erkennen, en dat willen die uitermaaaate domme arabieren niet!
En blijkbaar vindt jij dat ook. Nou, dan moet je je eens achter de oren krabben en zeggen: "dit is waanzin, die "vluchtelingen" zijn geen vluchtelingen in de normale zin van het woord, maar slachtoffer van arabische politiek. Laat die arabieren er dus voor betalen. Ze verdienen ruim voldoende aan de olie, gezien het luxueuze leven van hun leiders, de gouden kranen en de peperdure gebouwen. Wat er al sinds 1948 gebeurt is niets anders dan misbruik maken van onze sociaal gevoel. Het is chantage met mensen en dat is laakbaar, arabisch gedrag.

Stoppen met donaties, overhevelen naar de arabische landen die, nu deze mensen daar wonen, verantwoordelijk zijn voor ze. Net zoals WIJ hier verantwoordelijk zijn voor onze vluchtelingen hier. Dit kabinet durft weer geen verantwoordelijkheid te nemen. Dat is een zachte heelmeester, en dat geeft alleen maar stinkende wonden!

7
11 weerman

Uit het artikel:
Aansluitend trokken de Verenigde Staten (ook) een toezegging voor 45 miljoen dollar voor voedselhulp in.

Triest dat Trump honger gebruikt als wapen!

22
12 Uit Den Haag

@8 Onzin, politici zijn voor minder moeten opstappen ivm belangenverstrengelingen.

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/10/20/kaags-ervaring-in-de-hulpverlening-is-ook-haar-achilleshiel-13590179-a1578022

5
13 Snuggles

@12 Triest dat Hamas hulp voor eten en onderwijs gebruikt voor terreur.

6
14 Snuggles

@12

Nee, hij buigt niet langer voor chantage. En honger is volledig onnodig, als de moslimbroeders uit de omringende landen even bijspringen. 45 miljoen is de dagwinst voor hen. Er zijn méér plekken op deze planeet waar voedsel wordt gekweekt. Oke, dat had in de arabische landen zelf ook gekund, maar de arabieren kozen er voor om hotels met gouden kranen te bouwen, en grooote fonteinen midden in de woestijn, bij 50 graden. Het zijn net kleine kinderen; ze gaan erg onverstandig met hun geld om. Al die landen hadden met al die miljarden allang hun woestijnen in oases en landbouwronden kunnen omvormen. Maar dat willen ze niet. En zo blijven anti-Israëlische lieden beweren dat die zielige, arme, verlaaaaten, verschoppelingen 'honger' gaan lijden als wij geen geld sturen.

Onzin, leugens. En nee, het zijn allang geen 'vluchtelingen' meer. Maar dat omzeil je heel sluw; ga je niet op in.

Goh, wat verbazingwekkend toch weer... question

5
15 weerman

Over de reden waarom Trump dat geld inhoudt hoor je niemand.
Het gaat alleen maar weer over hoe gemeen Amerika is.
Het zou juist als pressiemiddel moeten dienen.
Stoppen met zielig doen.
Er moet een oplossing komen.

9
16 Malinois

Uit het artikel:
Palestijnen die naar buurlanden als Libanon en Jordanië zijn gevlucht moeten volgens Van der Staaij in die staten ‘geïntegreerd worden’. Zij moeten met andere woorden afstand doen van hun recht op terugkeer en compensatie. Tenslotte hebben de hugenoten die in de 17e eeuw naar Nederland vluchtten ook geen recht op terugkeer, meent de SGP’er, die voor het gemak over het hoofd ziet dat nakomelingen van deze vluchtelingen wel degelijk kunnen terugkeren, gesteld dat ze dat al zouden willen

De relatief arme landen Libanon en Jordanië zijn al getroffen door miljoenen (!) vluchtelingen uit Syrië en dergelijke. Zij hebben absoluut geen geld om deze miljoenen Palestijnen te integreren, dus zullen zij over gaan tot massale uitzettingen! Aangezien Israël haar verantwoordelijkheid niet neemt, zullen ook deze vluchtelingen weer bij ons op de stoep staan question
Zitten wij te wachten op een nieuwe vluchtelingenstroom??
NEE!!
(Maar dat zal Trump een rotzorg zijn!).

22
17 Uit Den Haag

@15 weerman
Je schrijft over mijn bijdrage @12 :
Onzin, leugens.

Jij bent de persoon die zo mooi schrijft:
"Je moet niet doen alsof mensen met een andere mening "niet nadenken" of gewoon 'gek' zijn. Daar laat je mee zien dat je geen argumenten hebt en dan probeert je opponent te kleineren, omdat je met je argumenten niet meer boven hem uit kunt komen. Wederom: léér daar eens van. Het is iedere keer negatief-opvallen"

Dit soort hypocriete reacties zijn tekenend voor jou question

Maar goed, IK moet weer aan het werk, dus je hebt de hele middag de tijd om weer een vilein antwoord te bedenken question

22
18 Uit Den Haag

@16 Malinois
Dat er een oplossing moet komen: helemáál mee eens!

Maar dat Trump dit doet om de portemonnee van zijn dochter en zijn schoonzoon te spekken hoor je véél te weinig question

Kushners financiële banden met Israël verdiepen zich. Zelfs met zijn diplomatieke rol als bemiddelaar in het Midden-Oosten.
Jared Kushner en zijn vrouw, Ivanka Trump, op de foto aan het einde van een diplomatieke reis naar Israël in mei. Kort daarvoor ontving Kushner Companies volgens een topman van Menora een investering van ongeveer $ 30 miljoen van Menora Mivtachim, een Israëlische verzekeraar.
https://www.nieuwskoerier.nl/news/238120-kushners-financiele-banden-met-israel-verdiepen-zich-zelfs-met-zijn-diplomatieke-rol-als-bemiddelaar-in-het-Midden-Oosten

Zèlfs de New York Times is verbijsterd over deze belangenverstrengeling!
In April, The Times reported that the Kushners had teamed up with at least one member of Israel’s wealthy Steinmetz family to buy nearly $200 million of Manhattan apartment buildings, as well as to build a luxury rental tower in New Jersey. The family’s best-known member, Beny Steinmetz, is the subject of a United States Justice Department bribery investigation. Mr. Steinmetz has denied any wrongdoing. Mr. Kushner’s company has also taken out at least four loans from Israel’s largest bank, Bank Hapoalim, which is the subject of a Justice Department investigation over allegations that it helped wealthy Americans evade taxes. The firm also bought several floors of the former New York Times headquarters building in Manhattan from Lev Leviev, an Israeli businessman and philanthropist. And the Kushner family’s foundation continues to donate money to a settlement group in the West Bank. Mr. Kushner’s close relationship with Israeli officials has even come up in the investigation by the special counsel Robert S. Mueller III into Russian interference in the 2016 presidential election.
https://www.nytimes.com/2018/01/07/business/jared-kushner-israel.html?hpw=&rref=business&action=click&pgtype=Homepage&module=well-region®ion=bottom-well&WT.nav=bottom-well&smid=tw-nytpolitics&smtyp=cur&_r=0

21
19 Uit Den Haag

@17

als Libanon en Jordanië zo'n probleem hebben met die "vluchtelingen" dan moeten ze niet via de VN of UNWRA hulp afdwingen. Gewoon met je mede-moslimlanden om tafel en het probleem oplossen. De rijke arabische staten kunnen dit probleem makkelijk oplossen, maar dat willen ze niet. En dus mag het westen het weer via de contributie oplossen. En dat moet nu stoppen.

@18

Dat is weer een typerend antwoord voor jou. Je gaat bv. NIET in op het feit dat er via chantage twee soorten vluchtelingen zijn, je gaat NIET in op wat ik verder schrijf, maar je komt de huilebalk spelen en een op-de-man reactie geven. Het failliet van een Israëlhater, welk faillisement vervolgd wordt in de off-topic-onzin in @19 . Het gaat hier niet om J. Kushner, het gaat hier over mensen die geen vluchteling zijn maar dat via chantage WEL zo blijven, via een speciale 'regeling' binnen de corrupte VN.
Maar daar klets je omheen en komt met off-topicpraat. Zó ken ik je weer. Walgelijk.

4
20 weerman

@20 weerman
Je schrijft:
als Libanon en Jordanië zo'n probleem hebben met die "vluchtelingen" dan moeten ze niet via de VN of UNWRA hulp afdwingen. Gewoon met je mede-moslimlanden om tafel en het probleem oplossen.

Dan komt het probleem op het bord van Saoedi Arabië en consorten of Iran en consorten.
En jij vindt het een goed idee dat Saoedi Arabië (steunpilaar van ISIS en Al Qaida) of Iran (steunpilaar van Hezbollah) de oplossing brengt?! question
Want dan zijn die 400.000 Palestijnen in Libanon no time geradicaliseerd!!
(Wiens brood men eet .....).
En wat gebeurt er met de 50.000 christenen?!
Die laten we ook gewoon stikken?! question

20
21 Uit Den Haag

@11 @20

Als een vluchteling geboren wordt in een vluchtelingenkamp dan krijgt het zowel onder de UNRWA als de UNHCR regels de status, 'vluchteling'. Tsja, als die kampen dan 70 jaar blijven bestaan krijg je er wat generaties bij. Zijlstra bevestigd dat in het vragenuurtje, rond 42m30 http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/421905/Nos_Het_Vragenuurtje.html

20
22 Hendrianus

@22

Precies, grootouders werden aangemerkt als 'vluchteling' (was al discutabel) en de kinderen en kleinkinderen zijn dan óók meteen automatisch vluchteling.
Dat overkomt geen enkele vluchteling waar dan ook ter wereld, behalve als je als arabische verschoppeling wordt geboren in een arabisch land. De arabieren houden deze mensen in een speciaal voor hen gecreëerde, waanzinnige vluchtelingenstatus en geven heen geen status, geen rechten, geen paspoort, en wij onderhouden ze. Het is pure discriminatie via chantage vanuit de arabische hoek. En dat moet eens stoppen, die waanzin.

3
23 weerman

@11

Is het realistisch dat de Palestijnse vluchtelingen terugkeren naar Israël? Ik denk van niet. Is het dan logisch dat ze opgenomen worden door de landen die hen al zolang huisvest? Zeker
Maar nu komt het, wie betaalt dat en hoe overtuig je de landen om deze vluchtelingen op te nemen?
Zolang dat niet opgelost is kan Trump proberen om de Palestijnse Authoriteit te temmen, over de rug van de vluchtelingen, maar fair is dat niet. Ook het vasthouden van de PA aan terugkeer getuigt niet van realiteit. Compensatie eisen van Israël om de integratie te bekostigen van deze vluchtelingen lijkt mij het beste voor zowel de Palestijnse vluchtelingen als voor Israël.

Goed, dat is fijn voor de vluchtelingen in andere landen. Hoe dat moet gaan met hen die als vluchteling in bezet gebied verblijven is mij een raadsel. Nu ja, als de tweestatenoplossing uitgevoerd wordt zou ook dat opgelost zijn. Klein probleempje, er wonen 700 duizend illegale Israëlische kolonisten in dat gebied en Israël verkast alleen maar meer en meer staatsburgers naar die gebieden.

21
24 Hendrianus

@23
Overal ter wereld krijgen kinderen geboren in een vluchtelingenkamp de status vluchteling. Wat anders?

18
25 Hendrianus

@24

Je schrijft: "Maar nu komt het, wie betaalt dat en hoe overtuig je de landen om deze vluchtelingen op te nemen?"

Die vraag wordt in Europa ook niet gesteld, hoor. Het antwoord kun je vinden in de Europese regelgeving omtrent vluchtelingen, en in de Rechten van de Mens. Maar ja, arabieren en Mensenrechten; dat is water en vuur... Maar het behoort HUN pakkie-an te zijn, zoals Europa ook niet geholpen wordt door de arabische wereld, vwb vluchtelingen. Dat pakken wij zelf aan, en dat moeten de arabieren ook doen. Ze moeten alleen eens een keertje volwassen worden.

Compensatie van Israël eisen? Waarom? Omdat die Groot-Moefti destijds de arabieren verzocht "even opzij te gaan, maar u kunt snel weer terug"?? Nee, als er betaald moet worden kunnen we stellen dat dat al 70 jaar is gedaan, maar dat de arabieren deze mensen inzetten als pionnen in een sinister spelletje "Israël-ontkennen".

Het beste zou zijn als de arabische landen eens wat verstandiger werden en hun machtsstreven opgaven, en menselijker werden. Ze hebben ruim voldoende grondgebied en geld om elders een "palestijnse staat" op te richten. Het gaat ze ook helemaal niet om die "Westbank", want dat was nauwelijks arabisch gebied. Het doel is om dat stukje, ooit bestemd voor Israël, in te pikken en om op die manier Israël klein te houden. Er is ruimte genoeg om die mensen elders te huisvesten, en de arabieren hebben vele miljarden dollars om er een goed werkend, modern landje van te maken. En die "Westbank" hort gewoon bij Israël.

2
26 weerman

@16

Mensen hun voedselonzekerheid afnemen, hun onderwijs in gevaar brengen en hun gezondheidszorg onzeker maken als pressiemiddel inzetten? Onderwijl wel 34 miljard aan militaire steun uitkeren aan Israël? Welke ethische normen hanteren mensen die dit prima vinden?

19
27 Hendrianus

@25

Na die 'vluchtelingenstatus' komt er een status en een verdere procedure. Die "palestijnen" komen nooit in een procedure; die blijven ten eeuwigen dage "vluchteling" zonder papieren, zonder rechten. Dat is nou die arabische broederliefde. question

4
28 weerman

@27

Onzin. Gewoon de arabieren op hun verantwoordelijkheid wijzen en zorgen dat ze eens volwassen en menselijk worden. We moeten stoppen met ons laten chanteren met gevoelens, terwijl de arabische landen dik verdienen met hun olie, maar er niets nuttigs mee doen. Heb je ook even gekeken hoe veel geld er al 70 jaar naar die "vluchtelingen" gat, terwijl dat er elk jaar méér worden, want copuleren gaat ze prima af? Leuk je emotie, maar het is nu de beurt aan de arabische landen om eens NET zo meelevend en gul te zijn als de westerse wereld 70 jaar lang is geweest. Het feest is op een gegeven moment voorbij.

4
29 weerman

* Verwijderd door de redactie *

30 E.Meel

Kraan dicht, een lekkage is maar op één manier te stoppen

4
31 chouffleur

@27 De voorwaarde voor hulp is heel redelijk en ethisch: terug naar de onderhandelingstafel. Kinderen die onredelijk zijn gaan zonder eten naar bed.

3
32 Dune

@26

Vergeet niet dat het hele MO door westerse mogendheden is versneden in de landen die het nu vormt. Het is dus nogal wat om dan, nadat er problemen zijn ontstaan, de oplossing op het dak te schuiven van juist zij die waarschuwden dat het verdeelplan van 1947 geen goed idee was.

15
33 Hendrianus

@31 Die lekkage verdwijnt vooral in de zakken van de Palestijnse leiders. Abbas is al goed voor honderd miljoen.

2
34 Dune

@32

En welke VS prikkel krijgt onredelijk kindje Israël om terug te keren naar de onderhandelingstafel? Voor 34 miljard aan militair speelgoed en de ruimte om zoveel als het maar wil bezet buurjongetje Palestina treiteren? Ja, dàt werkt.

16
35 Hendrianus

@30 "dat Arabieren onderling verantwoordelijk zijn voor elkaar"

De Arabische Liga heeft zich verenigd tegen Israël. Blijkbaar zijn ze verbonden door haat en oorlog maar vertikken ze het om elkaar economisch te helpen. Dat komt ervan als je een soldatenreligie aanhangt.

3
36 Dune

Gelukkig heeft de 'palestijnse' president Abbas van het gedoneerde hulpgeld een nieuwe privéjet t.w.v $50 miljoen aangeschaft. Zo kan hij zijn onderdanen blijven bezoeken.

3
37 IJzervreter

@28

Heel vervelend weerman maar die vluchtelingen kunnen daar geen barst aan veranderen.

18
38 Hendrianus

@37

En dat terwijl er dagelijks tienrallen reguliere vluchten vertrekken vanaf Ramallah en Gaza airport. Tsss..

16
39 Hendrianus

@30
En uw reactie slaat nergens op. Wij als Europa nemen ook immers onze verantwoordelijkheid. Wat wij dus doen, kunnen die arabische landen net zo. Maar dat snapt u blijkbaar niet.

@33
Dat is dus ook niet het geval; de voormalige WO-1-winnaars bemoeien zich er wel degelijk mee, maar op afstand. Immers, die landen zijn onafhankelijk nu. Precies wat ze wilden! En nu moet een voormalige "eigenaar" (rot woord) zich er weer tegenaan bemoeien? Nee, dus.

@38
Nee, en wij óók niet, tenzij we de ondankbare ontvangers van dat geld aan de leiband leggen en controle eisen. 50 miljoen voor een nieuw privé-vliegtuig voor die dief Abbas, dat moet dus niet kunnen. Ze kunnen en willen niet, dus dan maar eens een tijdje géén zakgeld, als ze er niet mee kunnen omgaan.

@35 Je valt in herhaaaaling, en je vergeet (...) de vele miljarden die de arabieren aan bewapening uitgeven; die noem je opeens NIET. Sterker nog: ze voeren de meest smerige oorlogen tegen elkaar, momenteel. En reken maar dat dat ze veel geld kost. Geld wat verstandiger besteed had kunnen worden.

2
40 weerman

@31

Inderdaad, het lekt al vijftig jaar in de bezette gebieden. Verantwoordelijke sraël moet die binnenlekkende kolonisten tegenhouden? Pleur de grens eens potdicht voor de kolonisten die richting bezet gebied willen en wagenwijd open voor hen die vertrekken uit bezet gebied.

17
41 Hendrianus

@41
O, je gaat opeens ergens anders over schrijven? Opvallend, en meteen weer zo agressief... Nee, de vrede zal van u nooit komen, en de hulp aan die arabieren ook niet... Graaf u maar lekker in, ik doe daar niet aan mee.

2
42 weerman

@40

De 34 miljard militaire HULP die Israël van de VS krijgt is ietrs totaal anders dan de miljarden EIGEN geld die de Saudi uitgeven aan militaire zaken.

15
43 Hendrianus

@42

Waar heb je het over, volgens mij is @31 , die ik beantwoord, niet door jou geschreven. Dat rijtje kut opmerkingen kun je ook bij je houden,

15
44 Hendrianus

De lange arm van bibi in zijn landrovers in volle actie ... met de pvv voorop.

8
45 Mo[re]Slim.Al[er]t

@37 ik neem niet aan dat Abbas een vliegtuig heeft gekocht, maar dat de palestijnse overheid dat heeft gedaan.

8
46 Mo[re]Slim.Al[er]t

@8 Lees @13 maar even, zegt genoeg.

2
47 BenErWeer

@24 Het Palestijnse vluchtelingenkwestie is een miljarden industrie geworden, waar de meeste geen einde aan willen maken.
Tientallen stichtingen/instellingen en zogenaamde goede doelen zoals de UNWRA / The Right Forum etc. en krijgen jaarlijks miljarden om te gebruiken voor de Palestijnse vluchtelingenkwestie, maar uiteindelijk komt hiervan maar een klein beetje bij de Palestijnse bevolking terecht.
Abbas wil liever ook geen verandering, nu strijkt hij jaarlijks een paar miljoen op zijn eigen bankrekening bij.
Eind 2018 zouden er verkiezingen komen (hij zit tenslotte al illegaal 12 jaar te lang op zijn pluche) maar dat zie ik ook nog niet gebeuren, kan hij nog lekker even blijven zitten.

En stel je voor als er echt een keer vrede zou komen, wat heeft de VN dan nog te doen?

1
48 Snuggles

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

39 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Xxx Hd Sister BrotherBengali Audio XxxStrangeld PornLavideosujourPics Of UpskirtsSkipthegames AlbuquerqueSasha Banks FeetHina SexWww Milf Sex ComSitting PornGladiator PornMeldadel NudeWifes Swap PornAlanal.comKathia NobliiJapanese Mother SexsXxxn SexyDesi Mom Son XnxxSpankwireSophie Dee Porn VideosStoryxxxBoobs Sucking HdDivya Dutta Sex VideoPorn MandingoSexy KeflaXhamstyerFree BlowjobpornPornográficas EspañolasMuscle Hay PornDaisykeech NudeKarabella TsDesi Hidden BathBeautiful Bhabhi Sex VideoIndian Hot Xnxx VideosSiblings XxxSex Movie YoutubeXxx Babes PornMassages Happy Endings Near MeXxx Sex VNatalia Starr HdLiz Ocean PornSunny Leone SexvideoCream Pie GloryholeBrazzrs XnxxMachinery PornBodyxxx AnalManhwa SmutBetty White NudeRomatic Lesbian PornPornstar In IndiaBlackedxxxAthena PalominioMalayalam Sex OldChick PassRisky Cream PieDick's VideosHow To CumshotFather And Daughter Xxx MovieSindhu NudeYiffer PornMustvideosDemon Slayer SexSexiest Stepmom PornCreampied VirginOnlyfansleakDaniella Colby NudePaola Torrente PornBbcsurprise Layla JennerSunny Leone Sexy Video DownloadLesbian Scissoring CompilationPorn De NarutoVicky Stark InfluencerKerala College SexBest Punjabi PornTwitch Streamer SexSaxa VideoMy Secret AsianTushy Raw ComManhwa LatinlMangas SexuelsGay Big Black Booty PornJoyce Dewitt NideLadies Bathroom Sex VideosPornbunnyGay Hot ScenePound Aria TaylorLeakedzomeMrluckypov ComWww.x Video.comAlimelaEsha Gupta Hot VideoLexi Lore AgeAmiri SaitoEdgequeensFairfield InnsBbw LesbiansexErotica Mind ControlGirlnextdoorcassidyAtk GirlfriendNaked Dancers7mm.tvCuckold SimulatorSbbw NudeBengali Sex Video BoudiSexvidepDixie's Trailer ParkDownload Porn Games For FreeHeather Harmon PornhubSophia Leone Sex ComGianna HassanTeenporn StarsNudetokLesbiana Porn VideosBig Mouth NudeDesiresfmKimmy Kim FeetXnx VedeoXxx Big Boobs ImageI Just Turned 18 PornBlack Big Penisesسكسً مجانيHeather CarolinPorn MaaSex Movie OpenTight Dress XxxHostess XxxQueen Patrona PornHd Porn AnimeDesenhar SexoRoadside XxxMom Blacked PornIsabella ObregonRap Sex VideoHot Xx IndianSexy Video Blue Sexy VideoMis Khalifa BbcCeleb JihasWife Licks PussyEliye BabesNude At Water ParkBeautiful Japanese Sex VideoXxx Video RTurkish NudeRoxi RedBarbie FeelsMiaa-907Cardi B Onlyfans LeakedFootjobblowjobSsbbw Black PornChzturbate