door Maarten_ in Binnenland  ·  42 Reacties

  • 21
  • 774x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dat is niet de liberale oplossing. Zie hier, de aap uit de mouw. En voor verkiezingen weer omdraaien.

7
1 Boelie

Toepasselijke achternaam.

2
2 Voorzittershamer

En wat helpt dat dan? Zijn alle incidenten en de sfeer in de stad niet genoeg bewijs dat het er momenteel flink kut is?

5
3 Yisrael

Ik zag laatst een lokhomo zoenen met een lokmarokkaan. Geen aanlokkelijk gezicht.

1
4 Mac Benac

Verkiezingstijd!!!

3
5 Reconquista

Als er verkiezingen aankomen gaat de VVD altijd PVVtjes roepen, vervolgens gaan ze PvdA tje doen, het gevolg is dat beide ten voordele van de VVD worden gedecimeerd, toch knap vieze politiek bedrijven.

0
6 Doordenker

waar blijft de lok VVDer?

4
7 info

Moet... grapjes over achternaam... weerstaan...

hnggg

1
8 progressiefliberaal

Drastische maatregelen inderdaad! Zo snel mogelijk erdoor rammen, mevrouw Poot.

Eh, erdoor drukken natuurlijk.

1
9 progressiefliberaal

@8 hoeft niet hoor, men maakt grapjes over alles hier, en er zijn mindere grapjes gemaakt dan over een poot spreken.

8
10 info

Poot

homoseksueel. Van de poot zijn is een Bargoense uitdrukking voor ‘homoseksueel zijn’. Potenrammen betekent ‘homoseksuelen afranselen’. Poot is afgeleid van de hand, waarop geklopt wordt als iemand ‘zo’ of ‘van het handje is’ (populaire aanduidingen voor homoseksueel zijn). Zie ook nog pielepoot, ruigpoot ruigjoeker of ruigridder.

7
11 info

@7 Op de Zuidas lopen ze in overvloed....

2
12 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

13 tougher than the rest

Rutte lijkt me wel een goed lokhomo........

5
14 Thompson

* Verwijderd door de redactie *

15 Dewereldrond

@15 weer lekker hypocriet bezig zeg , Amsterdam hoofdstad van de gay community is hard op weg om hoofdstad van gay rammers te worden , waar is onze vrije tolerante instelling gebleven ?? We zijn hard op weg om terug te gaan in de tijd !

offtopic Als er op grote schaal moslima's zouden worden aangevallen , zou u het dan wel toejuichen om maat regelen te treffen ??

Daarbij slaat u post helemaal nergens op !! zelfs Gordon wordt erbij gehaald om een punt te maken die totaal scheef is ! (zucht)

2
16 wildersaandemacht

@2 questionquestion Je was me al voor.
Kunnen ze Rutte trouwens zelf niet inzetten?

2
17 Querulijn Xaverius,

Zolang er geweld is dat zich specifiek tegen homo's richt, is er een prima reden om daar ook specifieke aandacht aan te schenken. Meer woorden zijn niet nodig voor een doodsimpele logica.
Dus goed plan. Ook al omdat mensen die hun handen niet tegen homo's kunnen thuishouden, zich dan mogen afvragen of een potentieel slachtoffer geen lokhomo is. Het zal ook een preventieve werking hebben.
In het verlengde hiervan is meer op te merken, doe ik in een 2e bericht, om heel duidelijk te maken dat ik het zonder voorbehoud een prima plan vind.

2
18 HenkG

Als eerste: prima om geweld tegen homo's aan te pakken, uiteraard, ik ben zelf homo.

Maar het is symptoombestrijding, welkome symptoombestrijding, maar toch.....
Er is een oorzaak. En daar is in de jaren 80 van de vorige eeuw degelijk onderzoek naar gedaan, waarbij bleek dat potenrammers een heel belangrijke eigenschap delen, in overgrote meerderheid: 80%.

En nee, dat is geen religie..... 80% is homo maar weet er geen weg mee. Het is ook niet onlogisch dat er een stevige persoonlijke reden moet zijn om een vreemde te mishandelen.

En nogmaals: het staat buiten kijf dat het geweld moet worden aangepakt, maar voor het echt oplossen van die problematiek is iets heel anders nodig: vergroten van begrip en acceptatie. Zodat het voor personen makkelijker wordt om hun geaardheid toe te laten.
DAAR ligt de sleutel voor het oplossen van geweld tegen homo's.

2
19 HenkG

@15 " Van iedereen wordt verwacht te integreren en te mengen onder het volk, geldt ook voor homo’s etcetera."

Juist, zoals heteroseksuelen zich ook moeten integreren? question Je kan niet integreren aan de hand van je geaardheid. Of ben jij in staat om uit te leggen hoe een homoseksueel moet integreren zodat hij of zij niet meer in elkaar geramd zal worden?

Je bent met je tweede alinea weer lekker off-topic met het vingertje aan het wijzen.

1
20 Bluth

@19 Ja het zijn niet uit de kast gekomen homo's die homo's mishandelen ? ( Zucht ) Voor begrip en acceptatie heb je voorlichting en educatie nodig !! Ook het beestje bij de naam noemen is belangrijk !! En niet eromheen gaan draaien !! geloof speelt zeker een rol hier in !!

http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/01/anti-homogeweld-wel-degelijk-op-conto-allochtoon/

zie ook laatst in Amsterdam , homo wordt mishandeld ,beroofd en ervoor nog voor homo uitgescholden . politie zegt is geen homo geweld maar gewoon overval , ja zuurder kun je het niet meer krijgen !!

1
21 wildersaandemacht

@19 De intolerantie van mensen is de oorzaak van het 'potenrammen', en dat is natuurlijk niet exclusief voorbehouden aan religies. Wat wel exclusief is voorbehouden aan bepaalde religies is dat ze de homoseksuelen veroordelen. Dat moet toch veranderen lijkt mij? Om dit te veranderen zal je het moeten benoemen, en moeten schrappen.

1
22 Bluth

@15
"Van iedereen wordt verwacht te integreren en te mengen onder het volk, geldt ook voor homo’s etcetera."

Toon jij eerst maar eens aan dat het niet geïntegreerd zijn van homo's iets te maken heeft met het feit dat ze in elkaar worden geslagen.

Als je dat niet kunt, heb je weliswaar gelijk: iedereen moet in feite integreren. Maar met geweld tegen homo's heeft dat niets te maken.

En ik geef je vast iets na te denken mee:
"Ik heb niets tegen negroïde mensen als ik maar niet zie dat ze donker zijn".

2
23 HenkG

@22
Ja uiteraard is het een wisselwerking tussen omgeving/cultuur/opvoeding/religie en iemand die net ontdekt dat hij homo is. En ja er zijn dus verschillen tussen verschillende groepen.
En moslims lopen gemiddeld achter, dat geldt ook voor de strenge christenen in Nederland, zijn er ook heel veel. En beide lijden in essentie aan hetzelfde probleem.

Maar ik denk dat afkeer van (eigen) homogevoelens nogal elementair is bij mannen in het algemeen. En dat heeft zich (mede) vertaald in religie.

Groot probleem is dat je geweld kunt sanctioneren maar acceptatie niet kunt afdwingen. Iets zegt me dat dat met een veroordelend vingertje niet gaat lukken.

Ik zie wel af en toe signalen dat het christendom zich verder opent, maar er is ook een homo-imam in Parijs en dat zijn dingen waarvan ik denk: yessss, zo moet het.
Van binnen uit, het is namelijk de enige echte manier.

2
24 HenkG

@24 Ik begrijp je punt, in de essentie ben ik het er ook wel mee eens. Alleen denk ik dat wat betreft religie de oplossing ergens anders ligt.

Ik ken ook wel de reacties van 'gadverdamme' wanneer twee mannen op TV zoenen, van mensen (niet alleen mannen) zonder religie. Opvoeding, cultuur. Het telt natuurlijk wel erg mee wanneer je opgroeide, het is niet zo dat toen ik opgroeide wij ons bewust waren van homoseksualiteit. Ik kwam er mee in aanraking toen ik 12 was omdat mijn beste vriendin homoseksueel is. Ik moest vragen wat dat precies betekende, als je dat tegenwoordig (op die leeftijd) nog moet vragen dan ben je gewoon dom/niet goed opgevoed.

Ik denk juist dat die afkeer komt omdat het niet mag vanuit religie, dat heeft zijn culturele inslag gehad (en heeft dit nu nog steeds) en daardoor was homoseksualiteit vroeger zo'n groot taboe. Je groeide op, religieus of niet, met het idee dat homoseksualiteit 'gadverdamme' is, het hoort niet, het is niet normaal. Nu weten we (over het algemeen....) gelukkig beter. Vanuit de samenleving krijgt men niet meer mee dat homoseksualiteit verkeerd is, dit krijgt men over het algemeen alleen nog mee vanuit religie.

Dat zijn leuke signalen inderdaad, welke ik absoluut toejuich, ik denk alleen niet dat het enig verschil gaat maken. Zelfs een paus die zich openlijk uitspreekt 'voor' homoseksualiteit maakt vrij weinig verschil.

(side note; ik heb het expres over religie in het algemeen om een discussie over islam/allerlei verwijten te vermijden)

1
25 Bluth

Wow. Een daadwerkelijke aanpak van de VVD. In plaats van handjes vasthouden, kaarsjes branden, een Facebook filter en andere onzin.

Lokhomo inzetten....Een paar stevige kerels van een arrestatieteam om de hoek en hopsakee. Als er weer een stel klootzakken als een stel hyena's een homo lastig vallen...oppakken (mogen best een paar tikken verkocht worden) en snel berrechten.

Minimaal 5 jaar de bak in.

0
26 Chauvinist

@13

Het grootste gedeelte van anti-LHBT geweld vindt door autochtonen plaats. Hoe wil je die het land uitzetten? Strafkamp op De Griend?

2
27 Pegasus

@25
Ik geloof niet zo dat religies dat goedkeuren. Ook de Islam kent een "gij zult niet oordelen".

Wel bieden de bekende religies niet echt een homovriendelijke omgeving, waardoor de kans groter wordt dat mensen in die groep problemen hebben met hun eigen geaardheid en dat is een belangrijke trigger voor geweld tegen homo's. Dus ja, ik denk dat er een verband is tussen geloof en potenrammerij, maar niet omdat een geloof homo's meppen goed keurt.

1
28 HenkG

Lokhomo's?? Niet nodig, de daders zijn bekend. En de oorzaak ook: ISLAM !!

2
29 PeKa

@29

Zie @27

0
30 Pegasus

@25
Waarom moet een hetero twee zoenende homoseksuele mannen mooi vinden?

Ik vind het best dat mannen homo zijn, maar ik hoef te niet bezig te zien.

Dat heeft niets met religie of cultuurontkenning te maken, maar met de eigen geaardheid. Oftewel, hoe je bent.
Zoals de ene van groen en de ander van blauw houdt.

1
31 Sterke

@31

Wat vreemd aan je redenatie is, is dat het omgekeerde niet zo vaak geldt: homomannen die walgen wanneer ze een hetero of lesbisch stelletje zien zoenen.

1
32 Pegasus

Ik wil terugkeer van alles-behalve-moslim-haters.

1
33 case

@32 Gaat niet over redeneren maar over verschil van ervaren tussen homo's en hetero's.

0
34 case

@32
Wat weet jij ervan? Heb je dat onderzocht? Of zijn het je onderbuikgevoelens?

En waarom oordeel jij over mijn geaardheid?

0
35 Sterke

@35

Ik werk als vrijwilliger in LHBT organisaties. Heb nog geen een homo of lesbienne ontmoet die moeilijk doet om een zoenend heterostelletje.

- "En waarom oordeel jij over mijn geaardheid?" -

Waar oordeel ik over je geaardheid???

0
36 Pegasus

@36
"Wat vreemd aan je redenatie is, ..."

0
37 Sterke

@37

Vind jij het dan niet apart dat er wel veel heteromannen hebt die walgen wanneer ze 2 mannen zien zoenen, maar andersom niet?

0
38 Pegasus

@38
Ik vind het vreemd dat jij zo generaliseert. Niet iedereen is gelijk.

0
39 Sterke

@28 Zowel de islam als het christendom zijn duidelijk over homoseksualiteit en veroordelen dit ook duidelijk. Nergens heb ik het gehad over een religie welke het rammen van homoseksuelen goedkeurt.

@31 Waar zeg ik dat je het mooi moet vinden? Ik heb het over de 'gadverdamme' reactie, dat is toch compleet iets anders dan het mooi vinden? Je draaft nogal door.

0
40 Bluth

@39

Ik generaliseer niet, ik zeg 'veel' en 'niet zo vaak': dat is een nuance.

0
41 Pegasus

@41
Lees je eigen reactie nog maar eens. Ik ben er klaar mee dat mijn gevoelens niet getolereerd worden in deze maatschappij.

1
42 Sterke

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
Wilders reageert op uithaal Timmermans

Timmermans moet eens een afspraak maken met een psycholoog. Hier is sprake van een onverwerkt trauma: geen minister-president geworden!...

zojuist geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

Het geklier met van der Burg begint haar resultaten af te werpen! Dan weet je toch meteen dat het zo niet moet?...

2 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@22Ah. Beweer je nu dat de acties van Israël nu bepaald worden door hun geloof? Waardoor ze dus precies hetzelfde zijn als welke fundamental...

6 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Bob Sleebaan
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Wanbeleid door een D66 figuur....

6 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Marrie1
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

@3Foei Wedergeboren, als je zo doorgaat krijg je natuurlijk niemand op je draadje. ...

6 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@21Jawel, als jij de vraag maar duidelijker stelt....

7 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@20Nou, het geloof/ideologie van die “krengen” spelen anders wel een hoofdrol in alle oorlogen die nu gaande zijn. En dat weet jij best...

9 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Snorrie
In je anus of vagina een fakkel de Kuip binnensmokkelen, hoe waarschijnlijk is dat?

Bij aantreffen, aansteken en terug stoppen....

11 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Marrie1
Muziekdraadje

The Merseybeats. Wishin And Hopin.https://youtu.be/8pO82q6k1RU?feature=shared...

16 minuten geleden geplaatst door Marrie1

LoydMorris
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

"Goed bezig", Robbie. . . . ...

17 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Nublis PornAnime Alien PornReditt Nsfw GifsVídeo Pornô PortuguêsPornos GaySeehimfuck.comPorn VideohubStephjc NudesGay Cartoon Sex Videos4k Porn Movies DownloadMilkyvideoPornnubMan-mohini-21Uehara AiSami Parker Glory HoleIce Casting PornXxx Hot MarathiValentina Nappi MoviesXxx Indian Sexy BhabhiPadma Lakshmi NudeCelinasmith PornAustralian PornPorn QpkFrancaise Porn AmateurTeens HdpornAlinaangelTamil 18 SexIndian Desi Sex Videos SitesTamil Xxx Blue FilmTrios Pornos VideosHidden Shower CamPriyanka Chopra Ka Sexy BfBackroom Couch Casting NewJoey King AssBbc JavCouples Nude At The BeachJaphd ProAnna Ralphs Nude Bathtub Video LeakedWww Teenfidelity ComHot Aunty Hd Sex VideoMom XxxxNipple Press VideoHuge Pregnant TittiesAnimalxvideosPorn Videos IGirlxxxReddit Barely LegalCacapornoCelebrity GhadMaureen Mccormick NudeSexycelebrityBrazzrs Porn VideosHilary Farr NudeFamily Stokes VideosHot Indian NakedShowup TvAmateur DeepthoatPoop XxxPornographie Sexe GratuitZero Two NakedCheerleader HentaiFamily Nudist On BeachNicole DashiTeasing NudesHot Mom SaxBeautiful Mom X VideosStpeach LeaksMia Malkova MoviesBlack Hardcore XxxCartoon Girl SexMia Khalifa Anal VideoXnxx Desi BabaMn PornAmatur Lesbian PornSite Pornograficoسكيس لوطAunty Tho SexLaura SeanzFit PornSaucy Santana PornBoobies Sucking VideosPrincess Leia PornosMarathi Sex DownloadValeria NemchenkoSins Of IndiaPublic Nude Sex VideoSolo Female SquirtLauren Cohan HotOld Couple SexKarlee Grey Pawn ShopPornstar FrCckold PornChayerbateMaggieq NudeMiamimeangirlsMia Khalifa Porn VedioWww Com Sexy Video DownloadOkusama Ga Seito KaichouJapanese Story Sex VideoVedeo SexFull Hd Porn MuviRekha Hot Sex VideoBokep Indon LiveJudi Taylor PornNileyy HottBody Massage XxxXtina__Xxx Hindi Hd Video DownloadWwe Women HotFunniest PornosXvideos AnimasãoTallahassee Skip The GamesHot Sexy Video Blue FilmHindi Movie Rape SceneOil OverloadAlexis Texas PornosuJoslyn JsmesNonsalemwitch Onlyfans LeakSeducing DaddyBeeg FrenchLiliana Hearts NudesCummed BraHotguysfuck VideosNene Aizawa PicsPostate Massage PornThroated GifAssoleBlackgf PornPorn Kacey KoxMobile Free PornographyHispanicxxxCartoon Scat PornMarkus RokarXnxx Com Indian BhabhiLeolulu FacialBest Vanilla HentaiPeters Twins Gay PornPornor.caseiroAzumi Mizushima PornXx Bf AdultVoyeur WifeGina Valentina SoloLesboan PorLobstertuveBig Tit Ebony BlowjobsSoft.pornoRuby Fortnite PornX Master SexyValentina Nappi HotThe Nude Blogger